![]() |
#271 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
![]() Dacie wiarę, że mój Tż pojechał wczoraj odebrać ramę, a koleś zapomniał jej zrobić ![]() ![]() Nerwy mi już puszczają, bo ostatnio w robocie zajob, wszystko na mojej głowie, szkołę trochę olałam przez to (stąd ostatnio niezdany exam), jeszcze ta sprawa z motorem... Na Tża ciągle też warczę ostatnio... Wyszłam z roboty 40min później, bo robiłam rozliczenie (czyli o 21:40) a w domu byłam prawie o 23. Jeszcze siedziałam jak ta wariatka na przystanku pod Bonarka i plakalam (ciemno było, chyba nikt nie widział), bo mi już nerwy puściły, jak jeszcze Dawcę na tym rondku pod Bonarką zobaczyłam. Jeździł sobie w kółko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurde, właśnie oglądam tvn turbo i był pokazany wypadek motocyklisty który wpadł pod dźwig:x ugrzązł pod kołami:x A Krakuski, słyszałyście coś może o wypadku w okolicach Kombatantów? Znajoma mojej mamy widziała lecący motocykl, jak siedziała w tramwaju, ale nic więcej nie wie. Mówi, że kiepsko to wyglądało. Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2013-06-01 o 11:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41098354]Dokładnie
![]() Dacie wiarę, że mój Tż pojechał wczoraj odebrać ramę, a koleś zapomniał jej zrobić ![]() ![]() Nerwy mi już puszczają, bo ostatnio w robocie zajob, wszystko na mojej głowie, szkołę trochę olałam przez to (stąd ostatnio niezdany exam), jeszcze ta sprawa z motorem... Na Tża ciągle też warczę ostatnio... Wyszłam z roboty 40min później, bo robiłam rozliczenie (czyli o 21:40) a w domu byłam prawie o 23. Jeszcze siedziałam jak ta wariatka na przystanku pod Bonarka i plakalam (ciemno było, chyba nikt nie widział), bo mi już nerwy puściły, jak jeszcze Dawcę na tym rondku pod Bonarką zobaczyłam. Jeździł sobie w kółko ![]() ![]() ![]() Bo jak Cię zaraz pacnę... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kurcze, głupie pytanie, ale... jak jest w Orzeszu? ![]() ![]() ![]() http://grupa-poludnie.info/phpBB3/vi...hp?f=3&t=20852 a tu bardzo ciekawy temat imo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41098760]Powiedziałam do Tża, że niech tylko ku**s będzie chciał całą kwotę, to go tam na miejscu rozwalę.
Kurcze, głupie pytanie, ale... jak jest w Orzeszu? ![]() ![]() ![]() http://grupa-poludnie.info/phpBB3/vi...hp?f=3&t=20852 a tu bardzo ciekawy temat imo[/QUOTE] Hehe w tej części Orzesza, w której ja mieszkam to autentycznie psy dup.ami szczekają, a w nocy sołtys asfalt zwija... czasami też żarówki wykręca. A tak poważnie, to u mnie wiocha totalna, kury, gęsi, czasami gdzieś krowa się trafi ![]() Ale generalnie fajne miejsce na odpoczynek, bo las niedaleko i cisza, spokój ![]() ![]() Jeśli zaś chodzi o właściwą część Orzesza to cóż normalne małe miasteczko, nawet dworzec mają ![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Patka, o masakra... zabiłabym dziada. Absolutnie nie płaćcie mu pełnej kwoty, no i też bym teraz do niego dzień w dzień dzwoniła.
Na Podkarpaciu kilka dni temu był wypadek, zginął 37-letni facet, a kilka dni później w szpitalu zmarła jego 13-letnia pasażerka...
![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Mi mówili o Orzeszu gdzieś na Suwałkach
![]() Justyna, omg... ![]() http://www.sadistic.pl/toples-na-mot...e-vt200947.htm ekhm |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41099207]Mi mówili o Orzeszu gdzieś na Suwałkach
![]() Justyna, omg... ![]() http://www.sadistic.pl/toples-na-mot...e-vt200947.htm ekhm[/QUOTE] Widziałam ten filmik, szeroko przedyskutowany na p2k ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41099335]Ja jako koneser kobiecej urody powiem tylko, że szału nie ma, jeśli chodzi o figurę
![]() ![]() Ja dziś w domu, ale p2k przyjeżdża na grilla, teraz muszę rozkminić, jak przenocować 15 osób ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41099207]Mi mówili o Orzeszu gdzieś na Suwałkach
![]() Justyna, omg... ![]() http://www.sadistic.pl/toples-na-mot...e-vt200947.htm ekhm[/QUOTE] Pati ja ze Śląska ![]() aaa widziałam to, na gsxf stwierdzili, że muszą się wybrać do Czech ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41099571]Odpocząć psychicznie od pracy
![]() ![]() ![]() ![]() aj tam aj tam, czepiasz się czasami trzeba posiedzieć i nic nie robić... Kurde a ja piszę i piszę i piszę... i chcę już zobaczyć koniec. Chwilowo mam 2.5 strony piep.rzenia o niczym ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41099571]Odpocząć psychicznie od pracy
![]() ![]() ![]() ![]() Kochana, ja w pracy jeszcze siedzę ![]()
![]() |
![]() |
#285 |
Konto usunięte
|
No to jesteś usprawiedliwiona
![]() Malawi, ja planuje znaleźć kogoś, kto mi napisze licencjata:x |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
a właściwie czym Ty się zajmujesz?
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41099836]No to jesteś usprawiedliwiona ![]() Malawi, ja planuje znaleźć kogoś, kto mi napisze licencjata:x[/QUOTE] hehe jak go już napiszesz, to mogę Ci go sprawdzić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41100010]Nie ma szans, żebym to sama napisała
![]() spoko dasz rade ![]() Trochę się obawiam tego, bo analizuję dwóch gości (jeden żyjący, drugi już niestety nie) obaj z mojego wydziału... I kurczę trochę się obawiam, że mogę za bardzo pojechać po nich ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- aaaa i licka napisałam w tydzień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | ||
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41098354]Dokładnie
![]() Dacie wiarę, że mój Tż pojechał wczoraj odebrać ramę, a koleś zapomniał jej zrobić ![]() ![]() A Krakuski, słyszałyście coś może o wypadku w okolicach Kombatantów? Znajoma mojej mamy widziała lecący motocykl, jak siedziała w tramwaju, ale nic więcej nie wie. Mówi, że kiepsko to wyglądało.[/QUOTE] O kurr... chyba bym gościa pociachała za tą ramę. Też bym była wredna i mu nie zapłaciła całości. Dodatkowo bym sobie policzyła, ile mnie paliwo do niego wyniosło na tą dodatkową podróż i też mu to potrąciła, bo skoro się nie wyrobił to mógł łaskawie dać znać telefonicznie. Co do "nawarstwienia" spraw wszelakich - nie martw się ![]() ![]() A co do tego wypadku - na razie nic nie słyszałam, ale skoro leciał, to pewnie lekko nie było... [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41098760]http://grupa-poludnie.info/phpBB3/vi...hp?f=3&t=20852 a tu bardzo ciekawy temat imo[/QUOTE] Dzięki za podrzucenie linka ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41099207]http://www.sadistic.pl/toples-na-mot...e-vt200947.htm ekhm[/QUOTE] taa... też mi to tż kiedyś pokazywał... ja nie wiem co faceci w tym widzą, ani ładne, ani zgrabne (chyba, że ja mam jakiś gust wypaczony ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41100010]Nie ma szans, żebym to sama napisała ![]() Ja też mogę pomóc sprawdzać i czytać ![]() True. Ja swojego inża walnęłam w weekend tak na prawdę, mgra pisałam tydzień (nie licząc doświadczeń, bo to robiłam prawie rok...) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poczytałam trochę ten wątek o plecaczkach, co Pati podrzuciła i mam taką jedną refleksję. Wyobraźnię mam bujną, więc chociaż ufam swojemu mężulowi bezgranicznie, to jednak innym na drodze już nie. Dlatego nawet po "bułki do sklepu" zakładam buty z usztywnieniem, kurtkę i rękawiczki. Ochraniaczy na kolana nie biorę tylko wtedy, kiedy jedziemy gdzieś bardzo bardzo blisko a wiem, że potem mogę wracać z buta albo mi się bardzo śpieszy i nie zdążę założyć. Jakoś egoistycznie kocham swoją skórę i kości i wolałabym się z nimi szybko nie rozstawać ![]() ![]() Leje i leje... mogłoby już przestać. Ale przynajmniej mi jeden problem z głowy zszedł - już mi nie szkoda, że bym dziś nigdzie nie pojechała przez brak kurtawki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Rety dzięki, kochane jesteście. Z administracji ![]() Haha na korytarzu ![]() ![]() Może cycki ma fajne, ale tyłek płaski, nogi takie masywne w porównaniu do góry, jedyny atut, to brak ciuchów. A wiadomo, że jak baba goła, to to wystarczy. Serio ma być słonko? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haha, mój też dziś gotuje ![]() Mnie przeraża, że dużo osób tak bagatelizuje ubiór ![]() Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2013-06-01 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41100660]Rety dzięki, kochane jesteście. Z administracji
![]() Haha na korytarzu ![]() ![]() Może cycki ma fajne, ale tyłek płaski, nogi takie masywne w porównaniu do góry, jedyny atut, to brak ciuchów. A wiadomo, że jak baba goła, to to wystarczy. Serio ma być słonko? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haha, mój też dziś gotuje ![]() Mnie przeraża, że dużo osób tak bagatelizuje ubiór ![]() Pati wybierz sobie taki temat, który Cię interesuje. Ja na lce. pisałam o Harrym Potterze ![]() ![]() zawsze możesz zaproponować swój temat, nie masz obowiązku pisania, bo promotor w tym siedzi... Swoją drogą gadałam z promotorką na temat HP i mówiła, że szkoda, że jej nie zaproponowałam tego tematu na początku mgra... a później stwierdziła, że to też za duży materiał na mgr, rzecz jasna chodziło mi o wszystkie części Harry'ego ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41100660]Serio ma być słonko?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haha, mój też dziś gotuje ![]() Mnie przeraża, że dużo osób tak bagatelizuje ubiór ![]() Co do pogody - ma być brzydki przyszły tydzień ale weekend słoneczny - zobaczymy, czy się sprawdzi. Lato niestety zapowiadają upalne ale burzowe. Oby nie... Nasi też narzekają (chyba nigdy się nie przekonają do suzi), że mogliśmy kupić auto, bo tak to jesteśmy od pogody uzależnieni strasznie... Jakiś dziś dzień dobroci dla kobiet czy co? ![]() Mnie też to przeraża. Nawet na skuterach. Wczoraj koleś u nas na parkingu na takim starym rozklekotanym skuterku kręcił bączki, bawił się - ale oczywiście w klapeczkach i samych szorcikach. Super. Ale dobrze, że nie tylko ja mam takie "przewrażliwione" myślenie. Bo niektórzy się ze mnie śmieją, że na polu 30 st a ja w kurtce... Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- a co do ubioru, to zawsze kurtka, spodnie, kask, buty i rękawice. Rekawice zakładam nawet jak wyjeżdżam z garażu tylko po to, żeby moto umyć. Bo co jak co, ale niech mi spadnie, albo się poślizgnę ręce zaraz są całe do leczenia, a zadrapania najgorzej się leczy ![]() A co do spodni to przymierzam się do kupna jensów na moto ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Konto usunięte
|
Właśnie się dowiedziałam, że idę do pracy na 17
![]() Mi się kiedyś śniło (bo strasznie mnie dobijało myślenie o lic, a potem przestałam, bo stwierdziłam, że jeszcze jestem na 2 roku:P więc to było dziwne, że mi się to przyśniło), że będę pisać o prawie motocyklistów w kodeksie drogowym. I wygoglowałam temat i było coś takiego, jak kodeks drogowy motocyklistów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41101065]Właśnie się dowiedziałam, że idę do pracy na 17
![]() Mi się kiedyś śniło (bo strasznie mnie dobijało myślenie o lic, a potem przestałam, bo stwierdziłam, że jeszcze jestem na 2 roku:P więc to było dziwne, że mi się to przyśniło), że będę pisać o prawie motocyklistów w kodeksie drogowym. I wygoglowałam temat i było coś takiego, jak kodeks drogowy motocyklistów ![]() fajna sprawa ![]() ![]() ![]() bez sensu, ale lepsza taka praca niż żadna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
właśnie też się ostatnio zaczęłam przymierzać do jeansów na moto. Ale faktycznie - tanie toto nie jest... Chyba na razie zostanę z ochraniaczami tylko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
Ja mam w takim razie codziennie od pon do pt dzień dobroci dla kobiet bo mój Tż codziennie w tygodniu gotuje, ja za to w weekendy albo jak mam wolne czyli prawie nigdy
![]() Paula, Pati- pochwalcie się co dziś dobrego na obiad ![]() Co do ciuchów, ja też staram się zawsze kompletnie ubierać, nawet w upały, całkiem lubię swoją skórę, szczególnie kiedy jest przytwierdzona do mojego ciała a nie do asfaltu w formie papki. Więc jeżeli nawet czasem głupio wyglądam w tej całej zbroi i pocę się jak ...no wiecie ![]()
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.