![]() |
#271 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer w Częstochowie
najlepszy fryzjer to:
studio HEAVEN u Iwony Dodot... znajduje sie w pierwszel alei w bramie 1szej rowniez tam gdzie jest sexshop ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez astraya Czas edycji: 2010-01-27 o 06:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
a ile bierze ta pani z 1szej bramy
![]()
![]() |
![]() |
#273 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hey tak Pan Tomek nadal przyjmuje, salon nazywa sie "freestyle" tel.: (0)34 - 361 44 87. Aczkolwiek z mojej strony moge polecic Pania Marzene(ma teraz krotkie ciemnie wloski) z Natury!! Tak duzo razy byla tu polecana i wcale mnie to nie dziwi ![]() ![]() ![]() ![]() Pan Tomek takze nie umial mi pomoc, dopiero Pani Marzena. Co do Pana Tomka powiem tyle, za ma swoje wizje, ktore nie zawsze pokrywaja sie z wizjiami klienta. Moja mame i jedna znajoma obcial tak, ze nie mogly sobie po tym w ogole poradzic ze swoimi wlosami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny możecie polecić jakiś salon gdzie robią zabiegi na włosy, jakieś kuracje regenerujące itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
Byłam wczoraj u Sebastiana z Welli i szczerze mówiąc jestem rozczarowana. Najpierw jego koleżanka umyła, następnie wysuszyła a na końcu wyprostowała (a ja w sumie nie lubię mieć wyprostowanych) moje włosy. Miał je skrócić tylko trochę jakieś 2cm a na długości straciły jakieś 5. Wycieniował je nawet fajnie. Aż w końcu zajął się moją grzywką. Miał ją ściąć na skos. Okej. Zamknęłam oczy. Pierwsze cięcie nawet mi się podobało. I zamknęłam po raz drugi. Po ich otwarciu moim oczom ukazało się coś na kształt grzywki tylko strasznie krótkie i wystrzępione. No i krzywe. Podsumowując chciałam ładnie wyglądać a wyglądam jak ćpun na odwyku. wrrr.
Edytowane przez karolocka Czas edycji: 2010-02-02 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Przyczajenie
|
HEAVEN-dzwoniłam właśnie się pytać ile kosztowało by cieniowanie długich włosów wraz ze zmianą kolorów(Pani zaoferowała nawilżanie do tego)około 170-220zł zależy od długości włosów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny szukam fryzjera na ślub. Zastanawiam się nad Hair Factory, Galerią Groovy, Beatą Dysiewicz bądź Berendowicz Kublin. Możecie coś doradzić?
![]() |
#278 |
Przyczajenie
|
ja czesałam się na swój ślub w renee ale ogólnie jak będziesz się gdzies czesac na slub to dobzre zebys jakąs swoją fryzure juz miała wybraną i nie mówiła ze to ślubna bo wtedy za to biorą więcej ja za swoją próbna zapłaciłam 135zł a w dniu ślubu 170 masakra a gdybym nie mówiła ze ślubna to ze 70zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
Umówiłam się do Pani Kamili z Hair Factory, ale nic nie słyszałam o tej stylistce, może któraś z Was coś wie? Będę próbowałam jeszcze do Dawida z Bamboo się dostać.
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() przeczytałam Wasze opinie i szczerze mówiąc- mam mętlik w głowie. Szukam dobrego i sprawdzonego fryzjera, który zafarbuje mi włosy... po raz pierwszy. Jestem szatynką a chcę mieć mahoń, mieniący się kilkoma odcieniami... ;/ Wiem,że wymyślam ale nic na to nie poradzę. Co do obcinania to jestem w trakcie zapuszczania z 4 cm fryzurki ;p i nie mam ochoty na żadne drastyczne zmiany... Myślicie,że to studio Heaven będzie dobre? Załączam fotki moich włosów i koloru, jaki chce uzyskać i mam pytanie do dziewczyn, które się tam farbowały : 'zrobią mi na głowie taki kolor?' Dzięki z góry za odp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Zależy mi na szybkiej odpowiedzi... gdzie jest ta chwalona pani Marzena i salon Natura? Jaka to ulica? Tj. Centrum Zdrowia i Urody "Natura"?? al. NMP 29?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Tak, pani Marzena to właśnie salon Natura, w bramie tuż za Trollem
![]()
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Hej,
miałam warkoczyki ale robiłam w Katowicach. Opłacało mi się tam pojechać bo cena za fryzurke wyszła 180 zł. Byłam bardzo zadowolona. A robiłam w sierpniu 2009. Jeśli chcesz mogę podać namiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
o. to tanio jak na taka fryzurę ![]() a jeśl mozesz to podaj mi te namiary, może skorzystam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Przyczajenie
|
Witam. Planuję podciąć włosy (obecnie mam troszkę dłuższe niż do ramion), ale kompletnie nie mam pomysłu jak! Polecicie mi dobrego(!) fryzjera, który doradzi mi fryzurkę i nie zedrze ze mnie całej wypłaty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
Ja poleciłabym Ci Kubę z Atelier na 7 Kamienic, ale nie wiem jakie u niego teraz ceny, na pewno nie niskie. Sama już dawno się nie obcinałam. Teraz w Hair Coif w Galerii jest promocja na strzyżenie i rytuał Keraste za 99 zł, więc się opłaca.
Dziewczyny może któraś się czesała u Łukasza z Bamboo?
![]() |
#288 |
Przyczajenie
|
shana to bardzo tanio za warkoczyki myślałam że taka sprawa to jakieś 1000zł,a masz jakies foty z tej fryzurki swoje?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
A ja polecam Ci Nature
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie Natury
w większości piszecie jak tam fajnie dziewczyny ścinają ![]()
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny ja przetestowałam 3 fryzjerów i powiem Wam tak.
Kiedy poszłam do pierwszego a była to Natura do Pani Marzeny byłam zadowolona, potem poszłam do Kameleona do Pana Mariusza i byłam bardzo zadowolona, ale dwa dni temu poszłam do Saloniku Monika do Pani o tym samym imieniu i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Salonik jest na ulicy Szajnowicza-Iwanowa 59 to jest w blokach koło OBI mało widoczny bo wejście jest miedzy klatkami. Sama nie wiedziałam czego chce a Pani Monika najpierw pokazała mi gazete z nowymi trędami, zapytała czego bym nie chciała (co mi się nie podoba) a potem zaproponowała fryzurkę. Wyszło rewelacyjnie!! A do tego za bardzo niską cene 17zł za obcięcie i modelowanie, chętnym podam numer telefonu bo warto! Pani Monika wygrała ranking!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
![]()
Namiary na Panią Monikę 502 384 836
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o warkoczyki, to ja robiłam sobie w ubiegłym roku w sierpniu w salonie Narcyzowa 31 w Częstochowie i zapłaciłam 400 zł. za warkoczyki do połowy pleców, czyli długie. Byłam bardzo zadowolona, miałam ich dużo i zero prześwitów
![]() ![]() Edytowane przez motylekd Czas edycji: 2010-03-20 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny mam pytanie czy znacie jakiegoś na prawdę dobrego fryzjera fryzjerkę najlepiej z salonu ale takiego co przyjmuje też w domu ? Jest taniej wiadomo o co chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
i jak @brunetka_28, rozjaśniłaś włosy? Bo ja też mam to w planach, zawsze przyciemniałam włosy i teraz myślę zrobić sobie blond, bo jak nie teraz, to już chyba nigdy się nie odważę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
BAN stały
|
spam
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-03-30 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
BAN stały
|
![]()
Edytowane przez Moderatora
spam Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-03-30 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Wygląda mi to na reklame salonu Pana Mosiołka, chociaż nie stwierdze w 100% bo nigdy tam nie byłam, ale osoby które się wypowiadają tak baaaardzo pochlebnie nie biorą udziału w dyskusji na innych wątkach... dla mnie to dziwne.. ale może tylko dla mnie
![]() |
#300 |
Przyczajenie
|
agacineczka dziś własnie byłam się umówić do Pana Mosiołka,mam tylko nadzieję ze będzie tak dobry jak dziewczyny piszą,wizyte mam za tydzień w środę bo chciałam po świętach tak na spokojnie.Widac że gościu ma pojęcie bo mi doradzał fachowo,zobaczymy jak sprawdzi się w realu,co do wypowiedzi wyżej że dziewczynie to wygląda na reklamę,wiesz ja akurat nie mam potrzeby wypowiadania się na innych wątkach i nie mam zreszta na to czasu,więc jesli jest wątek w którym dziewczyny mogą sobie nazwajem doradzić wydaje mi się że bez znaczenia jest to czy się udzielają w innych wątkach czy nie,także zastanów się nad swoimi wypowiedziami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.