|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Cytat:
|
|
|
|
|
#272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Strippi, spełnienia wszystkich marzeń! Aaa, zaaabcia, miałam pisać - ja też bym Domino boki podcięła Dziś mamy z mężem ósmą rocznicę, a ten sobie lezie z kumplem na piwo Ma szczęście, że w sobotę byliśmy na tym obiedzie, bo byłby biedny ![]()
|
|
#273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie poki co to szkoła na 9.00, wiec spoko ![]() Cytat:
![]() Najlepszego Strippi sto lat, samych radosci i duzo miłosci
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
|
#275 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
wszystkiego najlepszego kochana, dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
byłam dzisiaj u dermatologa ale babka w rejestracji nie chciała mnie zarejestrować bo komplet jest, kazała przyjść po 14 i zapytać czy lekarz mnie przyjmie a jak nie to rano przyjść. Nie chce mi się dzisiaj tam jechać znowu, jutro z rana sobie pójdę, stanę w kolejce i tyle. Tylko najgorzej bo mąż jutro auto zabiera i będę musiała iść nogami w taki żar, dobrze, że to nie tak daleko. Pranie dla małego jedno wisi, drugie się pierze i zostanie tylko jedno no i prasowanie ale w taką pogodę to sobie odpuszczam
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
no potemj wstawanie bolio chyba ze sie jest rannym ptaszkiem
ja raczej jestem inna ptaszyna Cytat:
Strippi wszystkiego najlepszego!!!!!!! duzo milosci i spelnienia marzen
|
|
|
|
|
#277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi Rita tak robila jak cos jej nie podchodzilo (kiedy jadlam nabial i brokuly)... jak to rozgryzlam, to bylo ok Cytat:
lubie wiedziec co moje dzieci jedza, sama doprawiac... mimo iz sloiczki niby sa kontrolowane, to jednak jest to masowka i nie raz sie zdarzalo, ze jakies klocki wychodzily u producentow zywnosci dla dzieci ![]() Cytat:
![]() Stokrotko, mam nadzieje, ze to nie polpasiec Madzia, biedna Maja... a nie mozecie tesciowej zabronic zabierana malej do siebie ![]() Zabcia, mnie faceci z dlugimi wlosami nie bardzo sie podobaja... u chlopcow tez dlugich wloskow nie lubie Malenstwo, moze to skok u dziewczynek Tomalinka, ja bym pojechala na IP... z saczacymi wodami nie powinno sie czekac dluzej niz 24 h... powodzenia ![]() Strippi, 100 lat Aaby, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Dzien dobry ![]() u mnie burzowo i goraco ![]() i po raz pierwszy w tym roku postanowilam zalozyc spodnice... dluga z powodu jelenia ... dzis mam pierwszy termin depilacji laserowej ![]() ale generalnie czuje sie troche dziwnie, bo pracuje tylko z chlopami i babo-chlopami
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłaś już kiedyś na laserowej? Wiesz o tym,że to nie taki cud, jak reklamują?
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedna sesja nie kosztuje u nas duzo wiecej niz woskowanie/cukrowanie w salonie kosmetycznym
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli masz ciemne włoski, to efekt powinien być ok. Jeśli jasne, to może się okazać, że nie złapie Ci ich laser... poza tym odrastają te włoski po jakimś czasie
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
loo matko ale sie rozpisalyscie ![]() Cytat:
super, ze z malym wszystko ok, dobrze ze lekarz zobaczyl ta Twoja wysypke, lepiej to sprawdzic, uroczo ![]() tomalinka trzymam kciuki, aaby wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, strippi a Tobie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() co do cudownych pobudek dzieci to szymek ostatnio przed 6 ledwo otworzyl oczy i mowi: mama przynies kosiare, szymoenk bedzie udawal ze kosi trawke ![]() ja zaliczylam 4 godziny w pracy, poniewaz ja i kolezanka z ktora zajmowalysmy sie tez papierkowa robota idziemy na zwolnienie musieli zatrudnic nowa osobe i jest pani po 50, ktora trzeba wszystkiego nauczyc, o tyle dobrze ze pani nie ma problemu w obsludze komputera
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
Strippi Wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń!!!!
p.s. nie ma cie na liście urodzin ![]() Aaby Wam też wszystkiego naj z okazji 8 rocznicy! Usypiam przy biurku... W biurze zimno, a na zewnątrz chyba z milion stopni! Fantastycznie, szkoda tylko że skóra z pleców już mi schodzi, a pod blokiem nie mam (przez wczasowiczów) miejsca do parkowania. Uroki miasta nadmorskiego =)
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko
![]() moje dziecko szaleje
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wam kochane za życzenia
polewam wszystkim po piwku, a dla ciężarnych, karmiących po soczku lub wodzie ![]() oczywiście z lodem (na te upały
|
|
#285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze by bylo to sprawdzic Cytat:
![]() Daj znac jak bylo i jakie efekty ![]() to dobrze ![]() Ufff Seba w przedszkolu...strasznie dzis naładowany jest i ciezko z nim współpracowac A teraz delektuje sie cisza
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ze wloski odrastaja to wiem... zreszta zamierzam zrobic jakies 5-6 sesji ![]() Cytat:
![]() zazdraszczam
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Zabciu to że nie lubię, nie znaczy, że u innych mi się nie podobają ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Czy jak moje dziecko zrobi jeden "krok" w pozycji czworaczej to już mogę uznać, że raczkuje ![]() Do tego moja panna się dziś rozgadała, cały czas "mówi" coś ala "ge, gde, ge, gde, ge"
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chodzi mi o to, że nawet po tych kilku sesja, po kilku latach włoski odrastają To tak mówię, żebyś się nie rozczarowała ![]() Kurna, powietrze jest aż lepkie...
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
He, he, dokładnie, bardzo trafne określenie
|
#290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja uciekam do domku. Miłego popołudnia dziewczyny
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja wiem, ze po kilku latach wloski moga odrosnac i ze trzeba co jakis czas zabieg powtarzac, ale...
ja mam naprawde dosc depilatora, podraznionej skory, uczulenia na wszelkie kremy do depilacji, wrastajacych wloskow, bolu przy depilacji itd.. moglabym wymieniac dlugo... i niestety mi po "standardowej" depilacji wloski odrastaja po 2-3 tygodniach
|
#292 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Martwi mnie to w kontekście zdjęć ślubnych
![]() Cytat:
![]() Leki, jak zwykle drogie, ale oby pomogły ! Jeszcze trochę i utulisz swoje maleństwo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja znam dziewczyny, które nawet 2 latkom dawały słoiczki, tudzież serduszka... A jeden ekstremalny przypadek to znam taki, kiedy dziecko w wieku 18 miesięcy, nie potrafiło gryźć, bo jadło TYLKO i wyłącznie słoiczki - papki i mleko Tomalinko trzymam za Was kciuki ![]() Nienawidzę takich upałów. Z każdym rokiem znoszę je gorzej. Puchnę, słabo mi i cała się lepię, że najchętniej to w wannie bym tylko siedziała Wiem, maruda jestem. @ przylazła Bika, póki pamiętam! Miałam się już kiedyś pytać. Ostatnio coś pisałaś o grillu elektrycznym. Jaki masz? Jesteś zadowolona? I jeszcze o ekspres chciałam zapytać. Kiedyś na foto widziałam, że jest ładny i zgrabny Też bym chciała wiedzieć co to za firma i czy byś poleciła?Ależ ostatnio mam pytań związanych ze sprzętem ![]() Robię listę prezentów |
|||||
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie Bika ale tez mam grilla i bardzo czesto z niego korzystam Robie rózne mieska, kielbaski, parówki, bekon itp. a ostatnio zepsuł sie Nam opiekacz do kanapek to i grill za niego słuzy ![]() Mam dokładnie taki: http://www.argos.co.uk/static/Produc...er/4228187.htm Ciekawe prezenty beda
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I z taką mocą jest wystarczający na domowe warunki ? Marzy mi się grillowanie na balkonie
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ten mam z 3 lata, uzywany naprawde czesto Na warunki domowe jest ok, ale ja akurat kiełbaski wole z prawdziwego grilla, bo jednak ma swoj zapach
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Dalsza część historii. Gdyby nie babcia, która dała dziecku piętkę chleba i dziecko zaczęło się koszmarnie dławić, dziecko dalej by jadło papki...
Cytat:
No wiesz, woleć to też bym wolała grilować w swoim ogródku i czuć zapach drzewa Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma A planuję grillować wszystko, począwszy od warzyw, robić jakieś raclette, skończywszy na mięsku
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tydzień temu miałam woskowanie, co po wyklinałam to moje ![]() koleżanka mnie namawia na woskowanie pach, ale ja chyba ją uduszę w trakcie robienia heh Masakra, taki upał, u mnie w cieniu 34' a podobno mają być upały z ponad 40' Michaś marudny, dziś już 7 razy karmiłam go, a jeszcze sporo czasu do końca dnia. Zaraz moja mama przyprowadzi Julę i zacznie się armagedon hehee Mąż niestety ma beznadziejne zmiany, bo idzie o 10:00 i wraca o 19:00 Jednak jestem z siebie dumna, bo 35min poćwiczyłam na stepperze, przy okazji założyłam sobie na brzuch pas wibrujący. Spaliłam 250kcal - akurat porcję rolady orzechowej którą dziś zjadłam Jeszcze muszę spalić ciasteczko misia z petitków (takie dla dzieci) - na szczęście ma tylko 120kcal Mogłam więcej ćwiczyć, ale Michaś spał tylko 30min i niestety zaczął płakać, więc musiałam przerwać. Koszulka mokruśka, aż można było wykręcać A ja nie czułam zmęczenia i bolących mięśni- chyba mam lepszą formę
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z Wami jako nauczyciel kontraktowy!
![]()
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja, nie skomentuje
![]() Strippi, ty tak liczysz te kalorie ![]() mi by sie nie chcialo... zreszta w 100% w to nie wierze ![]() Ana, gratulacje
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

Ma szczęście, że w sobotę byliśmy na tym obiedzie, bo byłby biedny 

.

próbowałam ją za tę rękę trzymać żeby się nie odpychała ale się wkurzała 

raczej dziecku już na tym etapie nie zagraża na szczęście. Ja przytyłam 0,5 kg więc równe 10 na plusie. A jeszcze szyjka zaczęła się skracać, ma 3-2,5 ale mam się nie przejmować bo już blisko

a mówilam jej, zę Maja ma uczulenie , to nie... stwierdziła, ze koty zamknęła taaaaa i co z tego?