Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-19, 10:24   #271
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
u mnie bardzo podobnie jak tylko otworzy oczy jest,, do dzieci!!!,, , ,na dwórek!!!,

ale kiedys bedzie jej sie chcialo pospac a tu do szkoly/pracy trzeba bedzie wstac haha

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 10:24   #272
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No tak, to już rozumiem. Ale to sobie rozcięłaś biodro, a nie brzuch? Bo ja oczyma wyobraźni to widziałam, że na środku brzucha miałaś dziurę zrobioną kością biodrową
Ja też

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
No czekam na mamę i jedziemy do szpitala.. choć teraz znowu się nie sączą... oby to już się dzisiaj ruszyło.
Ok uciekam.

Strippi, spełnienia wszystkich marzeń!

Aaa, zaaabcia, miałam pisać - ja też bym Domino boki podcięła

Dziś mamy z mężem ósmą rocznicę, a ten sobie lezie z kumplem na piwo Ma szczęście, że w sobotę byliśmy na tym obiedzie, bo byłby biedny

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 10:28   #273
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
ale kiedys bedzie jej sie chcialo pospac a tu do szkoly/pracy trzeba bedzie wstac haha
no tak, wtedy to sie nie bedzie chcialo wstac

U mnie poki co to szkoła na 9.00, wiec spoko

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
[

Dziś mamy z mężem ósmą rocznicę, a ten sobie lezie z kumplem na piwo Ma szczęście, że w sobotę byliśmy na tym obiedzie, bo byłby biedny

[/FONT]

Najlepszego

Strippi sto lat, samych radosci i duzo miłosci
Stary 2013-06-19, 10:30   #274
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Najlepszego

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 10:55   #275
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Hej

Kolejna ciężka noc za mną - ta bezsenność doprowadza mnie do szału. Od kilku dni mam skurcze właściwie bezbolesne co ok. 10 minut. Ale trwa to kilka godzin i przechodzi. Szlag mnie trafia już.
Dziś w nocy myślałam, że coś się rozkręci a tu dalej nic. Wody mi się sączą ale nie wiem czy to mam czekać aż odejdą całkowicie?
Te moje objawy ciążowe to do końca takie rozmyte są

Do tego te upały mnie męczą - nogi drętwieją. Już bym chciała urodzić

A z drugiej strony szkoda mi tego brzuszka
współczuję bezsenności, jejku jak blisko u Ciebie do rozwiązania
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Witam się w nowej części

martynka gratulacje kochana
wszystkiego najlepszego kochana, dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Stokrotko
, współczuję tych nawracających infekcji
wcześniej prawie nigdy nie miałam infekcji pęcherza a za to ciągle infekcję pochwy a teraz na odwrót, jakieś urozmaicenie musi być

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
.Hej
Stokrotko, wspolczuje infekcji, ja kiedys czesto mialam chory pecherz. PzA z tym polpascem.. nieciekawie, wle jak gin mowi, ze nie grozne dla maluszka to najwazniejsze.
Tomalinka, u Cibie to juz chyba tuz tuz, no i te wody, ja mysle jak aaby, moze , to trzebw,skonsultowac?
Reszty nie pamietam..
Ja mam utlop dzisiaj,wlasnie zamontowali mi moskitiery. Wybieram sie na miasto, chociaz upal przeokropny.
Milgo dnia
moskitiery super rzecz, my tez mamy
Cytat:
Asiuk, Aaby, Mysiu

No czekam na mamę i jedziemy do szpitala.. choć teraz znowu się nie sączą... oby to już się dzisiaj ruszyło.
Ok uciekam.
trzymam kciuki, jejku jaka podekscytowana jestem za Ciebie
Cytat:

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

byłam dzisiaj u dermatologa ale babka w rejestracji nie chciała mnie zarejestrować bo komplet jest, kazała przyjść po 14 i zapytać czy lekarz mnie przyjmie a jak nie to rano przyjść. Nie chce mi się dzisiaj tam jechać znowu, jutro z rana sobie pójdę, stanę w kolejce i tyle. Tylko najgorzej bo mąż jutro auto zabiera i będę musiała iść nogami w taki żar, dobrze, że to nie tak daleko. Pranie dla małego jedno wisi, drugie się pierze i zostanie tylko jedno no i prasowanie ale w taką pogodę to sobie odpuszczam

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 10:59   #276
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, wtedy to sie nie bedzie chcialo wstac
no potemj wstawanie bolio chyba ze sie jest rannym ptaszkiem ja raczej jestem inna ptaszyna
Cytat:

wszystkiego najlepszego!!!

Strippi wszystkiego najlepszego!!!!!!! duzo milosci i spelnienia marzen

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 11:14   #277
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Aaaaaa.... niby je, ale pociągnie 2 razy i ręką się odpycha, jak się odpycha to się "od cycowuje" a wtedy się wkurza i szuka..... jak się przyssie, to znów się odpycha i tak w kółko próbowałam ją za tę rękę trzymać żeby się nie odpychała ale się wkurzała
a moze zjadlas cos i jej mleczko nie smakuje

mi Rita tak robila jak cos jej nie podchodzilo (kiedy jadlam nabial i brokuly)... jak to rozgryzlam, to bylo ok

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
maleństwo & asil - ja wlasnie czytałam ostatnio artykul. W którym pisalo ze lepiej na początku dawac dzieciom wlasnie jedzenie ze słoiczka bo warzywa sa sprawdzone przechodzą testy. A wiadomo ze w sklepie ( nie mowie tutaj o warzywkach prosto ze wsi chodz i te sa pewnie pryskane ) nie sa ekologiczne.
.
osobiscie wole jednak gotowac sama... zreszta kupuje warzywa bio...
lubie wiedziec co moje dzieci jedza, sama doprawiac...
mimo iz sloiczki niby sa kontrolowane, to jednak jest to masowka i nie raz sie zdarzalo, ze jakies klocki wychodzily u producentow zywnosci dla dzieci

Cytat:
Ok,rozumiem.
Ja się nawet kiedyś zastanawiałam, czy w tych eko sklepach to jedzenie jest serio eko, czy się tylko tak nazywa
!
tez nie wiem ale czlowiek ma chociaz nadzieje, ze tak jest

Stokrotko, mam nadzieje, ze to nie polpasiec

Madzia, biedna Maja... a nie mozecie tesciowej zabronic zabierana malej do siebie

Zabcia, mnie faceci z dlugimi wlosami nie bardzo sie podobaja... u chlopcow tez dlugich wloskow nie lubie

Malenstwo, moze to skok u dziewczynek

Tomalinka, ja bym pojechala na IP... z saczacymi wodami nie powinno sie czekac dluzej niz 24 h...
powodzenia

Strippi, 100 lat

Aaby, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Dzien dobry

u mnie burzowo i goraco
i po raz pierwszy w tym roku postanowilam zalozyc spodnice... dluga z powodu jelenia ... dzis mam pierwszy termin depilacji laserowej
ale generalnie czuje sie troche dziwnie, bo pracuje tylko z chlopami i babo-chlopami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-19, 11:26   #278
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

u mnie burzowo i goraco
i po raz pierwszy w tym roku postanowilam zalozyc spodnice... dluga z powodu jelenia ... dzis mam pierwszy termin depilacji laserowej
ale generalnie czuje sie troche dziwnie, bo pracuje tylko z chlopami i babo-chlopami
Hehehe..ja wczoraj jelenia okiełznałam... a dziś założyłam spodnie

Byłaś już kiedyś na laserowej? Wiesz o tym,że to nie taki cud, jak reklamują?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 11:35   #279
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe..ja wczoraj jelenia okiełznałam... a dziś założyłam spodnie

Byłaś już kiedyś na laserowej? Wiesz o tym,że to nie taki cud, jak reklamują?
nie wiem, dlatego chce sprobowac i przekonac sie sama
jedna sesja nie kosztuje u nas duzo wiecej niz woskowanie/cukrowanie w salonie kosmetycznym
Stary 2013-06-19, 11:49   #280
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, dlatego chce sprobowac i przekonac sie sama
jedna sesja nie kosztuje u nas duzo wiecej niz woskowanie/cukrowanie w salonie kosmetycznym
Oo..no to fajnie.
Jeśli masz ciemne włoski, to efekt powinien być ok. Jeśli jasne, to może się okazać, że nie złapie Ci ich laser... poza tym odrastają te włoski po jakimś czasie

Hania

Stary 2013-06-19, 12:16   #281
metkaa
Zakorzenienie

czesc

loo matko ale sie rozpisalyscie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja już po wizycie, z małym wszystko dobrze, wazy już 2131 g, mały jest ale w normie. Ja oczywiście dostałam reklamówkę leków: jeden na zapalenie układu moczowego, jeden na ciśnienie, dwa na anemie bo hemoglobina spadła i kupę kasy poszło a jutro jeszcze muszę zanieść wymaz na paciorkowca. Ale najlepsze jest to, że ginka zauważyła moją wysypkę z tyłu pleców i kazała mi iśc jutro do dermatologa bo wg niej to półpasiec raczej dziecku już na tym etapie nie zagraża na szczęście. Ja przytyłam 0,5 kg więc równe 10 na plusie. A jeszcze szyjka zaczęła się skracać, ma 3-2,5 ale mam się nie przejmować bo już blisko

super, ze z malym wszystko ok, dobrze ze lekarz zobaczyl ta Twoja wysypke, lepiej to sprawdzic,

Cytat:
No nie powiecie ze Domino nie wygląda uroczo
uroczo

tomalinka trzymam kciuki,

aaby
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy,

strippi a Tobie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

co do cudownych pobudek dzieci to szymek ostatnio przed 6 ledwo otworzyl oczy i mowi: mama przynies kosiare, szymoenk bedzie udawal ze kosi trawke

ja zaliczylam 4 godziny w pracy,
poniewaz ja i kolezanka z ktora zajmowalysmy sie tez papierkowa robota idziemy na zwolnienie musieli zatrudnic nowa osobe i jest pani po 50, ktora trzeba wszystkiego nauczyc, o tyle dobrze ze pani nie ma problemu w obsludze komputera
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 12:47   #282
(t)asia
Zadomowienie

Strippi Wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń!!!!
p.s. nie ma cie na liście urodzin

Aaby Wam też wszystkiego naj z okazji 8 rocznicy!

Usypiam przy biurku... W biurze zimno, a na zewnątrz chyba z milion stopni! Fantastycznie, szkoda tylko że skóra z pleców już mi schodzi, a pod blokiem nie mam (przez wczasowiczów) miejsca do parkowania. Uroki miasta nadmorskiego =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 13:02   #283
kaska87
Zakorzenienie

Tomalinko

moje dziecko szaleje

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 13:20   #284
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Dziękuję wam kochane za życzenia
polewam wszystkim po piwku, a dla ciężarnych, karmiących po soczku lub wodzie
oczywiście z lodem (na te upały
Stary 2013-06-19, 13:38   #285
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
byłam dzisiaj u dermatologa ale babka w rejestracji nie chciała mnie zarejestrować bo komplet jest, kazała przyjść po 14 i zapytać czy lekarz mnie przyjmie a jak nie to rano przyjść. Nie chce mi się dzisiaj tam jechać znowu, jutro z rana sobie pójdę, stanę w kolejce i tyle. Tylko najgorzej bo mąż jutro auto zabiera i będę musiała iść nogami w taki żar, dobrze, że to nie tak daleko. Pranie dla małego jedno wisi, drugie się pierze i zostanie tylko jedno no i prasowanie ale w taką pogodę to sobie odpuszczam

dobrze by bylo to sprawdzic

Cytat:

Dzien dobry

u mnie burzowo i goraco

Daj znac jak bylo i jakie efekty

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

moje dziecko szaleje
to dobrze

Ufff Seba w przedszkolu...strasznie dzis naładowany jest i ciezko z nim współpracowacA teraz delektuje sie cisza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-19, 14:16   #286
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Oo..no to fajnie.
Jeśli masz ciemne włoski, to efekt powinien być ok. Jeśli jasne, to może się okazać, że nie złapie Ci ich laser... poza tym odrastają te włoski po jakimś czasie
kochana, jam czarnula na calym ciele
a ze wloski odrastaja to wiem... zreszta zamierzam zrobic jakies 5-6 sesji

Cytat:

Daj znac jak bylo i jakie efekty

to dobrze

Ufff Seba w przedszkolu...strasznie dzis naładowany jest i ciezko z nim współpracowacA teraz delektuje sie cisza
dam znac

zazdraszczam
Stary 2013-06-19, 14:24   #287
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
To zesz ladnie pojechala

Zabciu
to że nie lubię, nie znaczy, że u innych mi się nie podobają

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Czy jak moje dziecko zrobi jeden "krok" w pozycji czworaczej to już mogę uznać, że raczkuje
Do tego moja panna się dziś rozgadała, cały czas "mówi" coś ala "ge, gde, ge, gde, ge"
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 14:34   #288
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
kochana, jam czarnula na calym ciele
a ze wloski odrastaja to wiem... zreszta zamierzam zrobic jakies 5-6 sesji
Guciu, no to obowiązkowo musi być co najmniej 5 sesji.
Ale chodzi mi o to, że nawet po tych kilku sesja, po kilku latach włoski odrastają To tak mówię, żebyś się nie rozczarowała

Kurna, powietrze jest aż lepkie...

Hania

Stary 2013-06-19, 14:36   #289
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

He, he, dokładnie, bardzo trafne określenie
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-19, 14:46   #290
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Guciu, no to obowiązkowo musi być co najmniej 5 sesji.
Ale chodzi mi o to, że nawet po tych kilku sesja, po kilku latach włoski odrastają To tak mówię, żebyś się nie rozczarowała

Ja też chciałam sobie zrobić laserkiem pod pachami, ale od razu mnie ostrzeżono że one i tak odrosną. Zabieg trzeba powtarzać co parę lat, po ciąży odrosną napewno, jakieś wahania hormonalne też sprawią, że po zabiegu nie będzie śladu. I oczywiście trzeba zrobić całą serię żeby był jakiś efekt.

Ja uciekam do domku. Miłego popołudnia dziewczyny
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 14:54   #291
gucia6
Zakorzenienie

ale ja wiem, ze po kilku latach wloski moga odrosnac i ze trzeba co jakis czas zabieg powtarzac, ale...

ja mam naprawde dosc depilatora, podraznionej skory, uczulenia na wszelkie kremy do depilacji, wrastajacych wloskow, bolu przy depilacji itd.. moglabym wymieniac dlugo...
i niestety mi po "standardowej" depilacji wloski odrastaja po 2-3 tygodniach i naprawde, jesli moglabym miec spokoj nawet tylko przez rok i nie byc owlosiona jak malpa i przede wszystkim nie cierpiec w trakcie i po, to chce tego
Stary 2013-06-19, 15:01   #292
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

ja tez nie
Martwi mnie to w kontekście zdjęć ślubnych

Cytat:
ja już po wizycie, z małym wszystko dobrze, wazy już 2131 g, mały jest ale w normie. Ja oczywiście dostałam reklamówkę leków: jeden na zapalenie układu moczowego, jeden na ciśnienie, dwa na anemie bo hemoglobina spadła i kupę kasy poszło a jutro jeszcze muszę zanieść wymaz na paciorkowca. Ale najlepsze jest to, że ginka zauważyła moją wysypkę z tyłu pleców i kazała mi iśc jutro do dermatologa bo wg niej to półpasiec raczej dziecku już na tym etapie nie zagraża na szczęście. Ja przytyłam 0,5 kg więc równe 10 na plusie. A jeszcze szyjka zaczęła się skracać, ma 3-2,5 ale mam się nie przejmować bo już blisko
Cieszę się bardzo, że wszystko dobrze i że dzidzia rozwija się super

Leki, jak zwykle drogie, ale oby pomogły !

Jeszcze trochę i utulisz swoje maleństwo

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Myślałam że się posikam z tego chrup-chrup nasza kochana ostatnio się o nas bardzo troszczy bo zostawia nam przed drzwiami myszy i nornice na śniadanie

Cytat:

mam dzisiaj cały dzień uczucie, ze nie zdążę z przygotowaniami dla małego, że zacznę wcześniej rodzić, jakoś jeszcze nie jestem gotowa ani w domu ani psychicznie
Jak zobaczysz Maleństwo, to wszystkie takie znaki zapytania miną, zobaczysz

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

U mnie Maja znowu ma wysypkę na policzku, trochę na nóżkach bo.. teściowa ją do siebie zabrała a tam przecież te 4 koty a mówilam jej, zę Maja ma uczulenie , to nie... stwierdziła, ze koty zamknęła taaaaa i co z tego?
Przecież trzeba całkowicie odciąć dostęp do alergenu. Starczy, że koty przebywały w tym samym pomieszczeniu.... To przecież sierść, zapach...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
no tak dlatego ja się w słoiczki bawiłam tylko 3 tygodnie. Jak mi jeszcze jadła jeden na dwa dni. Jak zaczęłam gotować sama to nagle zjadała cały Tak samo ryba. Jak jej dałam ze słoiczka pierwszy raz to pluła, jak jej daję łososia na parze robionego w kawałku to wcina aż miło patrzeć.

Ja znam dziewczyny, które nawet 2 latkom dawały słoiczki, tudzież serduszka... A jeden ekstremalny przypadek to znam taki, kiedy dziecko w wieku 18 miesięcy, nie potrafiło gryźć, bo jadło TYLKO i wyłącznie słoiczki - papki i mleko

Tomalinko trzymam za Was kciuki

Nienawidzę takich upałów. Z każdym rokiem znoszę je gorzej. Puchnę, słabo mi i cała się lepię, że najchętniej to w wannie bym tylko siedziała Wiem, maruda jestem. @ przylazła

Bika, póki pamiętam! Miałam się już kiedyś pytać. Ostatnio coś pisałaś o grillu elektrycznym. Jaki masz? Jesteś zadowolona?
I jeszcze o ekspres chciałam zapytać. Kiedyś na foto widziałam, że jest ładny i zgrabny Też bym chciała wiedzieć co to za firma i czy byś poleciła?

Ależ ostatnio mam pytań związanych ze sprzętem
Robię listę prezentów
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 15:09   #293
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

dam znac

zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Martwi mnie to w kontekście zdjęć ślubnych

Ja znam dziewczyny, które nawet 2 latkom dawały słoiczki, tudzież serduszka... A jeden ekstremalny przypadek to znam taki, kiedy dziecko w wieku 18 miesięcy, nie potrafiło gryźć, bo jadło TYLKO i wyłącznie słoiczki - papki i mleko

Bika, póki pamiętam! Miałam się już kiedyś pytać. Ostatnio coś pisałaś o grillu elektrycznym. Jaki masz? Jesteś zadowolona?
I jeszcze o ekspres chciałam zapytać. Kiedyś na foto widziałam, że jest ładny i zgrabny Też bym chciała wiedzieć co to za firma i czy byś poleciła?

Ależ ostatnio mam pytań związanych ze sprzętem
Robię listę prezentów
Bedzie dobrze

Ja nie Bika ale tez mam grilla i bardzo czesto z niego korzystam
Robie rózne mieska, kielbaski, parówki, bekon itp. a ostatnio zepsuł sie Nam opiekacz do kanapek to i grill za niego słuzy
Mam dokładnie taki:

http://www.argos.co.uk/static/Produc...er/4228187.htm

Ciekawe prezenty beda
Stary 2013-06-19, 15:20   #294
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Ja nie Bika ale tez mam grilla i bardzo czesto z niego korzystam
Robie rózne mieska, kielbaski, parówki, bekon itp. a ostatnio zepsuł sie Nam opiekacz do kanapek to i grill za niego słuzy
Mam dokładnie taki:

http://www.argos.co.uk/static/Produc...er/4228187.htm

Ciekawe prezenty beda
Super, że też odpowiadasz
I z taką mocą jest wystarczający na domowe warunki ?
Marzy mi się grillowanie na balkonie
Stary 2013-06-19, 15:24   #295
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
masakra
Stary 2013-06-19, 15:28   #296
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że też odpowiadasz
I z taką mocą jest wystarczający na domowe warunki ?
Marzy mi się grillowanie na balkonie
wystarczajacy
Ja ten mam z 3 lata, uzywany naprawde czesto

Na warunki domowe jest ok, ale ja akurat kiełbaski wole z prawdziwego grilla, bo jednak ma swoj zapach
Stary 2013-06-19, 15:32   #297
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
masakra
Dalsza część historii. Gdyby nie babcia, która dała dziecku piętkę chleba i dziecko zaczęło się koszmarnie dławić, dziecko dalej by jadło papki...

Cytat:
wystarczajacy
Ja ten mam z 3 lata, uzywany naprawde czesto

Na warunki domowe jest ok, ale ja akurat kiełbaski wole z prawdziwego grilla, bo jednak ma swoj zapach
To fajnie
No wiesz, woleć to też bym wolała grilować w swoim ogródku i czuć zapach drzewa Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

A planuję grillować wszystko, począwszy od warzyw, robić jakieś raclette, skończywszy na mięsku
Stary 2013-06-19, 15:40   #298
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
ale ja wiem, ze po kilku latach wloski moga odrosnac i ze trzeba co jakis czas zabieg powtarzac, ale...

ja mam naprawde dosc depilatora, podraznionej skory, uczulenia na wszelkie kremy do depilacji, wrastajacych wloskow, bolu przy depilacji itd.. moglabym wymieniac dlugo...
i niestety mi po "standardowej" depilacji wloski odrastaja po 2-3 tygodniach i naprawde, jesli moglabym miec spokoj nawet tylko przez rok i nie byc owlosiona jak malpa i przede wszystkim nie cierpiec w trakcie i po, to chce tego
oj, ja też mam dość
tydzień temu miałam woskowanie, co po wyklinałam to moje
koleżanka mnie namawia na woskowanie pach, ale ja chyba ją uduszę w trakcie robienia heh

Masakra, taki upał, u mnie w cieniu 34'
a podobno mają być upały z ponad 40'
Michaś marudny, dziś już 7 razy karmiłam go, a jeszcze sporo czasu do końca dnia.
Zaraz moja mama przyprowadzi Julę i zacznie się armagedon hehee
Mąż niestety ma beznadziejne zmiany, bo idzie o 10:00 i wraca o 19:00

Jednak jestem z siebie dumna, bo 35min poćwiczyłam na stepperze, przy okazji założyłam sobie na brzuch pas wibrujący. Spaliłam 250kcal - akurat porcję rolady orzechowej którą dziś zjadłam
Jeszcze muszę spalić ciasteczko misia z petitków (takie dla dzieci) - na szczęście ma tylko 120kcal
Mogłam więcej ćwiczyć, ale Michaś spał tylko 30min i niestety zaczął płakać, więc musiałam przerwać.
Koszulka mokruśka, aż można było wykręcać A ja nie czułam zmęczenia i bolących mięśni- chyba mam lepszą formę
Stary 2013-06-19, 15:47   #299
Ana***
Zakorzenienie

Witam się z Wami jako nauczyciel kontraktowy!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 15:50   #300
gucia6
Zakorzenienie

Dodaja, nie skomentuje

Strippi, ty tak liczysz te kalorie
mi by sie nie chcialo... zreszta w 100% w to nie wierze

Ana, gratulacje

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości