|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#271 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
dzieñ dobry dziewczynki
![]() ![]() wczoraj mnie nie by³o i tak czytam Wasze wpisy i tak mi wstyd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj by³am we Wrocku ca³y dzieñ, poumawia³am siê z kumpelami, odebralam nowy dowód i zjadlam : krem su³tañski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i w ogole mia³am prze³u¿ane rzêsy i mia³a któras z Was? bomnie jako¶ efekt nie powala ![]() ja te¿ ju¿ w pracy siedze, lepiej siê czym¶ zajmê
![]() |
#272 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Dzieñ doberek
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj musicie siê poprawiæ laseczki ![]() ![]() ![]() A ja dzi¶: Razowa bu³eczka z pomidorem i rzodkiewka a teraz zjad³am pó³ ryzu na mleku (tylko pó³ bo niedobry by³:P) no i wypi³am pó³ szklanki oran¿adki czerwonej(tak za mn± chodzi³a) ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Martynka proszê wpisz moje wymiary w tabeleczkê ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Cze¶æ dziewczyny,
mo¿na siê do Was przy³±czyæ? ![]() Zaczê³y¶cie walkê o zgrab± figurê ju¿ kilka tygodni temu ale mam nadziejê, ¿e nie jest jeszcze za pó¼no ![]() Obecnie wa¿ê 67 kg. To mój rekord, nigdy nie wa¿y³am a¿ tyle. Mam 166 cm wzrostu. Niedawno odstawi³am tabletki hormonalne i chcia³abym wróciæ do 58-60 kg, bo w³a¶nie w tej wadze czujê siê najlpiej. Moim problem s± nogi i brzuch. Od 2 tygodni mam karnet na zajêcia fitness. Chodzê 2-3 razy w tygodniu na zumbê i inne æwiczenia. Staram siê racjonalnie od¿ywiaæ ale czêsto pokusa jest silniejsza. Pomy¶la³am sobie, ¿e dzielenie siê z innymi moimi powodzeniami i niepowodzeniami mi pomo¿e ![]()
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
No ja ci±gle postanawiam sie poprawiaæ i jako¶ mi nie wychodzi
![]() ![]() ![]() ![]() wiêc dzisiaj od rana lece na youtubie hihi ![]() rano grzanki i 2 jajeczka ![]() ![]() jutro na basen i 2 godziny bede plywac to moze spale to co wczoraj po¿ar³am ![]() ![]()
![]() |
#276 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny co my¶licie o tej po¶cieli? bo juz sama nie wiem jak± zamowic :P http://www.lilifranko.pl/pl/p/Poscie...sja-rozm.M/120
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Cze¶æ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dzieñ dobry dziewczynki
![]() Dzis dzieñ nie zacz±³ siê niestety od spektakularnych æwiczeñ bo na 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja ju¿ po ¶niadanku - p³atki owsiane 200 kcal ![]() ![]() ![]() Mam zebranie, napisze po |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,
powiedzcie czym zastêpujecie kaloryczne jedzenie/przek±ski... Mi strasznie ciê¿ko jest wytrzymaæ bez bia³ego pieczywa, gazowanych napoi.. Z³e nawyki ¿ywieniowe ![]() Macie pomys³y na zdrowe ¶niadania? Co¶ zamiast bu³y z serem ![]() ![]() Podziwiam Wasz± siln± wole ![]()
![]() |
#279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() No i szczerze mowiac ja tez nie lubie gotowanych mies czy warzyw, wole sma¿one...no ale jak dieta to dieta:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja gotowane miêsa lubiê, ale mam inny problem a mianowicie BABCIÊ ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#281 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
ja jem suszone owoce, orzechy, rodzynki, te takie kr±zki ry¿owe paprykowe i pije wodê smakow± ¿ywca, s³odkie to a ma malutko kalorii,wiêc z dwojga z³ego chyba lepsze ![]() mozesz tez je¶c sorbety ![]()
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
scented daisy
![]() ![]() ale mam dzisiaj zabiegany dzieñ, ze spotkania na spotkanie ![]() w miêdzy czasie jednak zd±¿y³am wyj¶c na 10 minutowy spacerek na pla¿ê z moim koleg± od zak³adu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za to dietkowo przyk³adnie do owsianki i capucina dosz³a nektarynka, ale mam jaki¶ wielki brzuch, nie wiem czemu, mo¿e ta ta owsianka, hmmm, wczoraj te¿ mia³am, a by³ to pierwszy dzieñ kiedy jej próbowa³am... ... kaloryczne przek±ski najcze¶ciej zastepujê owocami lub te¿ was±, teraz mo¿na te¿ poszale¿ z bobem np ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Scented witaj
![]() Biega³am wczoraj ![]() dzi¶ z diet± nie najgorzej o ile ju¿ nic wiêcej nie zjem. Paulinko, do mnie to sowy nie przemawiaj±. Wzór fajny tylko kolorki zbyt jaskrawe. Manni, musisz siê do tych popraw bardziej przyk³adaæ ![]() Mamusie, jak zacz±æ odpieluchowanie dziecka?
![]() |
#284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja Lence równie¿ w wakacje po prostu zdje³am pieluszkê ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Lenik, a ile Twoja córka wtedy mia³a?
![]() |
#286 | |
Rozeznanie
|
czesc moje gwiazdeczki
![]() No wiec kochana mamusiu(strongwomen) ja proponujê,¿eby¶ sadza³a Kamilka na nocniczek.Ot tak co jakis czas po prostu i mo¿esz t³umaczyæ,ze tu siê robi siusiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- witam now± zdeterminowana kole¿ankê ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Martus a to cappucinko to rozumiem light??:P ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- bylam dzis na targu,obkupilam siebie i Anie,ze ho ho:P musialam jej kupic sukienki 2,bo sie pobrudzi³a lodem a pozniej do banku mia³ysmy isc.Panie da³y jej i kubie kartki,d³ugopisy,posadzi³ y przy swoich biurkach a ja podpisy drukowalam:P na koniec ance sie spodobala szafa na dokumenty i stwierdzila,ze chce tam isc siku,bo wczesniej bylam w toy toy na targu z nia i podobne zamkniecie i w ogole i myslala,ze tam tez maja takie cos ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- a teraz zabieram sie za mel b.2x.Martu¶ jak nie zrobie to mi masz nakopac do zadka i zbiczowac.Rano robilam brzuch i polowe zrobilam,za slabe miesnie brzucha ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- aha melduje:sniadanie 2 kromki czy tam 3(skleroza0razowego z kie³baska i 1 brzoskwininke,po powrocie z banku ok 14 2 brzoskwinie,a teraz niedawno zzar³am ugotowanej marcheweczki,ktora sama sobie przynioslam z ogrodeczka-nieziemsko slodka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Ali, dziêki za odpowied¼
![]() ![]() Dziewczyny.... LUBISIE mnie zgubi±.... ![]() idê prasowaæ a wieczorem jedziemy kosiæ trawkê do naszego przysz³ego domku. ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Ja dzi¶ muszê poæwiczyæ, kole¿anka chce i¶æ biegaæ wiêc mo¿e siê wybiorê. Chocia¿ chcia³am biegaæ co dwa dni a nie codziennie.
![]() |
#288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ich pe³n± lodówkê bo wszyscy Kamilowi nosz±
![]()
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
po¶ladkowa czê¶æ zaliczona.Teraz nogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Gratki, ja wyprasowa³am jedne ogrodniczki i..... usiad³am
![]() ![]()
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
no a ja siedze w pracy, nic prawie nie jad³am, jeszcze siê pok³oci³am z T¿ i w ogole nie wiem co to bedzie, czy ten ¶lub bêdzie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Manni, nie mów tak
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Teraz mi siê przypomnia³o jak mnie nachodzi³y w±tpliwo¶ci.... a zaraz po w±tpliwo¶ciach nachodzi³o mnie ¿e nie powinnam mieæ w±tpliwo¶ci bo skoro je mam to mo¿e s± s³uszne... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Ali, koñcz te æwiczenia bo nie mam z kim pogadaæ ![]() Kami, Madzia, Paulina a Wy gdzie?
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Lady Ali po¶ladkowa czê¶æ zaliczona.Teraz nogi
![]() Kochana co Ty bierzesz, ze tak Ci siê chce ![]() Ja ewidentnie potrzebujê jakiego¶ kopa bo za chwile zamiast o kg bêdê lzejsza o 2 tysiaki ![]() Do mojego porannego jad³ospisu doszed³ kalafiorek i pier¶ z kurczaka, oraz 250 gr bobu, a tak¿e za moment nektarynka i koniec na dzi¶ ![]() Lenka zosta³a pozbawiona finalnie pieluch w wieku 1,5 roczku wtedy to ju¿ siusia³a tylko na sedes, wcze¶niej by³y do tego jakie¶ 4 miesiêczne przymiarki. Alus spróbujê tej 8h metody skoro Tobie pomog³a ![]() ![]() Manni nie mart siê, faceci ju¿ tak maj±, ¿e nigdy nie zrozumieja kobiet o do nich wszystko wolniej dociera ![]() ![]() ![]() A jest capucino light ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=strongwomen;4185449 8]Manni, nie mów tak
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Teraz mi siê przypomnia³o jak mnie nachodzi³y w±tpliwo¶ci.... a zaraz po w±tpliwo¶ciach nachodzi³o mnie ¿e nie powinnam mieæ w±tpliwo¶ci bo skoro je mam to mo¿e s± s³uszne... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Ali, koñcz te æwiczenia bo nie mam z kim pogadaæ ![]() Kami, Madzia, Paulina a Wy gdzie?[/QUOT Dobrze mowisz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- mnie pogie³o totalnie z cwiczeniami ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- a tak w ogóle to was UWieLBIaM ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
No mam nadziejê dziewczyny
![]() no jeszcze zeby byla przy tym i slyszala co on do mnie mowil ![]() jeszcze pó¼niej zadzwonil,ze mam powiedzieæ gdzie s± pieni±dze,ktore jego mama dala nam w prezencie ¶lubmym, miala byc polowa na oplacenie sali, no bo ona powiedzila,ze mamy jej te pieni±dze oddaæ no to co? rozumiem,ze ¶lubu ju¿ nie bêdzie? ze oni siê wspólnie tak piêknie dogadali? a ja teraz mam wrocic do tego ich mieszkania i co? no chyba,ze ju¿ mnie wyprowadzili i moje rzeczy le¿a na chodniku ![]() ![]() no szczególie jego mama powinna mu udzielaæ rad, osoba ktorej ma³¿eñstwo przetrwa³o 5 minut ![]() ![]() ![]()
![]() |
#297 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale jesli chodzi o te¶ciowa to poslij ja w diab³y.na twoim miescu Aniu zasadzi³abym jej kopa w 4 litery i powiedzia³±,ze ma siê nie wpierdzielaæ w nie swoje sprawy i przestac w³aziæ z buciorami w wasze przysz³e zycie.Nie toleruje takich ludzi a zw³aszcza tesciow.mam na to alergie i jak mnie kto¶ wkurzy to wyci±gam armate i pyk.Niech sobie swoje dziecinne fochy wsadzi w kieszeñ.A ten Twoj powinien wkoncu wyjsc spod mamusiowego kapcioszka.Daj mu kopa,bo skoro ciê kocha i macie tworzyc rodzinê,to TY i Tylko ty powinna¶ byc na 1 miejscu.Zgadzacie siê czy nie???Nie daj siê tak traktowaæ Aniu. ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Mój tesciu mi przed ¶lubem dzieñ tak dowala³ tekstami,pomiata³ mn±,¿e po prostu dosta³am takiej amby,tak mi sie na mózg rzuci³o(po tylu obelgach z jego strony mia³o prawo),ze rzuci³am siê za nim po schodach,dar³am sie jak opêtana,ze go zat³ukê,a ten tak ucieka³,¿e by papcie pogubi³ nied³ugo. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no masz racjê kochana dziêkujê ![]() ![]() podziwiam Cie,ze tak zareagowa³a¶, ja tez mam nadziejê wezmê siê jako¶ skupiê i dam radê!!!!! tylko jak ja mam tam wróciæ dzisiaj? i jeszcze ona ma pokoj przechodni, zeby wejsc do naszego musimy przej¶c przez niej, nigdy nie puka i no ma gumowe uszy, wchodzi nam w slowo jak rozmawiamy, szok
![]() |
![]() |
#299 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- biegne siê umyc,bo sie kleje od tych cwiczen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
Alicjo wiedz, ¿e mnie zdenerwowa³a¶
![]() ![]() ![]() Aniu oczywi¶cie, ¿e siê postaw, zawistni i ma³o zyczliwi ludzie jak Twoja przysz³a te¶ciowa tylko czyhaj± na "s³abo¶æ" na okazanie pokory i wtedy atak, kolejna szpila, a jak zobaczy, ¿e nie dasz sobie w kaszê dmuchaæ zastanowi siê dwa razy zanim kolejny raz spróbuje Ci podskoczyæ. Ja zawsze mia³am charakterek teraz chyba z racji wykonywanej pracy mam go 3 x, wiêc nie wyobra¿am sobie kiedy kto¶ by mnie atakowa³, rani³, a ja by³abym bierna. Tak jest ³atwiej w ¿yciu Aniu.. Alicjo, a wybacz niedyskretne pytanie, ale ile Ty masz lat ![]() ![]() I kochane mam nowe æwiczenia, sprawdzê i dam Wam znaæ czy jeszcze lepsze niæ mel b ![]() Cmok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.