Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-04, 13:20   #271
nadalka
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Bebe, koleżanka moja jest w 31tc i też będzie miała Jasia, to mówiła że też jej spokoju nie daje, ciągle się rozpycha, kręci, do tego brzuch jej się spina a mały nie leży jeszcze głową w dół.
Stary 2013-07-04, 13:25   #272
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Rozmawialam przed chwila z Ciastkiem. Czeka na wyniki porannych badan i jak wszystko ok to jutro wychodza do domu. Ma juz dosc tego szpitala - nudza sie obie. Poza tym troche jej tel szwankuje.
to za wyniki

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
aaaa! Emil dziś 2x wspiął na kanapę
to sobie laptop już tam nie poleży

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość

Za to dziś, 10 minut temu, udało jej się połączyć dwa elementy Duplo - bardzo jestem z niej dumna. Ponoć jak raz się dziecku to uda, to już nigdy nie przestanie

Lu póki co przoduje w rozłączaniu tych klocków, ale dzisiaj już próbowała je połączyć, jeszcze bez sukcesu

no i moje dziecko już prawie nie raczkuje, dzisiaj chodzi ile się da

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 13:31   #273
bebe1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Gacie też dawaj. Pamiętam jeszcze ze zdjęć z brzuszkiem że zawsze mialas fajne majtki

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
zapomniałam się pochwalić, że dziecię zaczęło pić ze smoczka niekapkowego...
zakupiłam najtańszy smoczek, do nauki, założyłam jej do ulubionej butelki do picia i zajęła się w końcu piciem, nie gryzieniem
i od wczoraj nawet mleko przez niego pije

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
Krakowskie dziewczyny(i inne chętne) zorganizujmy krakowskie spotkanie numer III
Zazdroszczę spotkania... Dzieli nas prawie cała Polska .
Cytat:

Dowiedziałam się dziś że koleżanka jest w ciąży póki co wiem to nieoficjalnie. Będzie brała ślub z narzeczonym jeszcze w tym roku. Mam nadzieję że wszystko im się ułoży bo podobno ślubu miało nie być....
Gratulacje dla koleżanki!
Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Rozmawialam przed chwila z Ciastkiem. Czeka na wyniki porannych badan i jak wszystko ok to jutro wychodza do domu. Ma juz dosc tego szpitala - nudza sie obie. Poza tym troche jej tel szwankuje.

Poza tym w POLO do 9.07 jest mleko Hipp w promo po 33 zl za 800g.
No to za wyniki i żeby dziewczyny szybko wyszły do domku!

Właśnie, chciałam napisac o mleczku. My wczoraj z mężem wykupiliśmy całą resztę tego mleka ze sklepu (4 puszki), jest jeszcze w promocji z nivea baby łagodny szampon i płyn do kąpieli 2w1 500 ml za 11,49.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Bebe, koleżanka moja jest w 31tc i też będzie miała Jasia, to mówiła że też jej spokoju nie daje, ciągle się rozpycha, kręci, do tego brzuch jej się spina a mały nie leży jeszcze głową w dół.
Dokładnie tak, jak u mnie! Z tym, że ja jestem w 35 tc.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:

Za to dziś, 10 minut temu, udało jej się połączyć dwa elementy Duplo - bardzo jestem z niej dumna. Ponoć jak raz się dziecku to uda, to już nigdy nie przestanie
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 15:18   #274
phdwao
Zakorzenienie

Hej ! mały daje dziś popalić, nie mam czasu na wizaż, wciąż broi muszw za nim wciaz biegać, jestem w czarnej dupie z porzadkami
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 15:21   #275
Linka25
Zakorzenienie

Wczoraj doszłam do wniosku, że trzeba zmienić zasady dotyczące posiłów M.
Łyczeczką będzie dostawała tylko jeden góra dwa posiłki dziennie, dwie rzeczy, które lubi i akceptuje. Natomiast wszystko inne metodą BLW + cyc. W końcu cyc w metodę blw też sie wpisuje Ona ma tak, że z lyczeczki zje nieliczne rzeczy. Łyżeczka to jej wróg. Jak nie ma na niej ulubionej kaszki, to nie ma mowy o karmieniu Natomiast sama próbuje wszystkiego bez oporów.
I mam pytanie do dziewczyn karmiących od dawna blw: M. jest na etapie wkładania jedzenia do buzi i wypluwania go. Wypluwa może nie wszystko ale jednak sporo. Plus sporo rozrzuca oczywiście. Czy Wasze dzieci też przechodziły przez ten etap wypluwania jedzenia? Kiedy można spodziewać sie, że zje wiecej? (z początku 2 miesiace nawet nie wkładała do buzi jedzenia, tylko się bawiła, od miesiaca wkłada ochoczo ale duuzo wypluwa.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 15:23   #276
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Lecimy na wakacje do znajomych do Angli , za tydzień kupujemy bilety. Dziewczyny jak Wasze dzieci znosiły podróż ? I jakie są ograniczenia w Ryanairze odnośnei napoi 100 czy 150 ml ? Muszę jechać wyrobić małej dowód i do fotografa
To dużo zdrowia

Tynia większość lotu przespała. W obie strony udało nam się zająć trzy miejsca, co było bardzo pomocne. W obie strony mieliśmy ze sobą litr wody w termosie - musieliśmy jej spróbować.

Cytat:

Mam kilka kandydatur, ale linki wygodniej mi wstawiać na lapku, a teraz siedzę na tablecie
Poczekam
Miałam taką książeczkę, ale nikt nie może jej znaleźć, więc TRZA będzie kupić Dziś nabyłam gąsienicę Jeszcze mam na liście "Jest tam kto?".

Edytowane przez blueberry88
Czas edycji: 2013-07-04 o 15:25
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 15:29   #277
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Wczoraj doszłam do wniosku, że trzeba zmienić zasady dotyczące posiłów M.
Łyczeczką będzie dostawała tylko jeden góra dwa posiłki dziennie, dwie rzeczy, które lubi i akceptuje. Natomiast wszystko inne metodą BLW + cyc. W końcu cyc w metodę blw też sie wpisuje Ona ma tak, że z lyczeczki zje nieliczne rzeczy. Łyżeczka to jej wróg. Jak nie ma na niej ulubionej kaszki, to nie ma mowy o karmieniu Natomiast sama próbuje wszystkiego bez oporów.
I mam pytanie do dziewczyn karmiących od dawna blw: M. jest na etapie wkładania jedzenia do buzi i wypluwania go. Wypluwa może nie wszystko ale jednak sporo. Plus sporo rozrzuca oczywiście. Czy Wasze dzieci też przechodziły przez ten etap wypluwania jedzenia? Kiedy można spodziewać sie, że zje wiecej? (z początku 2 miesiace nawet nie wkładała do buzi jedzenia, tylko się bawiła, od miesiaca wkłada ochoczo ale duuzo wypluwa.
przechodziła, i przechodzi nadal z niektórymi rodzajami jedzenia Nie wiem czy jest sens porównywać kiedy dzieci zaczęły więcej jeść, ale my na BLW od 7 miesiąca życia, koło 10 była gotowa na stopniowe eliminowanie cycka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 15:45   #278
Malwina_a
Rozeznanie

Cytat:
Lecimy na wakacje do znajomych do Angli , za tydzień kupujemy bilety. Dziewczyny jak Wasze dzieci znosiły podróż ? I jakie są ograniczenia w Ryanairze odnośnei napoi 100 czy 150 ml ? Muszę jechać wyrobić małej dowód i do fotografa
Super będziecie mieli wakacje
Moja córcia podróż samolotem zniosła super, na lotnisku też była grzeczna (siedzieliśmy 5 godz), mieliśmy międzylądowanie ale jej to różnicy nie robiło.
Polecam zaopatrzyć się w książeczki, nowe zabawki, u nas furorę zrobiła torebka na wymioty z samolotu i butelka z wodą z takim korkiem do picia(piła z niej na lądowaniach i startach bo butelką nie była zainteresowana).
Co do ograniczen to nie zależy od lini lotniczych tylko od strażników na lotnisku. My przechodziliśmy na Balicach z termosem z wrzącą wodą, butelką mineralki, soczkiem, mlekiem, deserkiem i nie było żadnych problemów,tylko wszystko trzeba było wyciągnąć.
Natomiast na lotnisku na krecie nie puścili nas praktycznie z niczym, tylko mleko w proszku i zamknięty soczek (tutaj musiałam się sporo tłumaczyć i prosić żebyśmy mogli go przenieś)

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:

Super, gratulacje dla Zosi, moja wczoraj też połączyła ale to był przypadek
Cytat:
AHA-Obrazki dla malucha są cudne, mama mi na razie jedną podesłała, bo kupiła "Stworzenia w ruchu" oraz jedną z wyd. Zielona Sowa-mała, prosta, fajna
podesłała mi także kapciusie z Zetpolu-śliczności
Też mam buciki z zetpolu wściekle różowebabcia kupiłapuki co to jedyna różowa rzecz mojej córki Mała w tych kapciach ładnie chodzi.

U mnie burza nadchodzi, a miałam iść z małą na plac zabaw

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez bebe1987 Pokaż wiadomość

Dokładnie tak, jak u mnie! Z tym, że ja jestem w 35 tc.

Już 35 tc?Ale ten czas leci! Może jeszcze się obróci, albo już się obrócił?
Moja się w 33tc obróciła, myślałam że nóżkami mi boksuje szyjkę a się okazało że już tam ma głowę.
Ja rodziłam sn z przejściami, w październiku mnie ponownie szyli i jakbym miała rodzić drugi raz to tylko cesarka!Ból był do zniesienia przy porodzie, ale w czasie szycia myślałam że umre z bólu. aż mnie ciarki teraz przechodzą
Malwina_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 15:56   #279
phdwao
Zakorzenienie

Linka z Jasiem jest zupełnie podobnie, na widok łyżeczki się odwraca i krzywi, mam wrazenie z ejak widzi mnie z lyzeczka to z automatu nie chce, nie che sporobwac co mu dam ostatnio zas sam chce BLW, doznaje szoku bo dziś jadł czerenie, gryzł je, żul, z taka radoscia, nie krztusił się nic, rano dałam mu na snaidanie kawałki chlebka z pomidorem, to zjadł pomidorki a reszte zrostawil, niegdy bym nie powiedziała ze sam będzie chciał jesc w kawałkach, czasem jeszcze wypluwa ale widaz ze poprzez BLW chce jeść Aga dobrze to rokuje?
Stary 2013-07-04, 15:58   #280
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Linka z Jasiem jest zupełnie podobnie, na widok łyżeczki się odwraca i krzywi, mam wrazenie z ejak widzi mnie z lyzeczka to z automatu nie chce, nie che sporobwac co mu dam ostatnio zas sam chce BLW, doznaje szoku bo dziś jadł czerenie, gryzł je, żul, z taka radoscia, nie krztusił się nic, rano dałam mu na snaidanie kawałki chlebka z pomidorem, to zjadł pomidorki a reszte zrostawil, niegdy bym nie powiedziała ze sam będzie chciał jesc w kawałkach, czasem jeszcze wypluwa ale widaz ze poprzez BLW chce jeść Aga dobrze to rokuje?
bardzo dobrze
Lu też sobie wybiera co chce jeść, dzisiaj z jajecznicy z pomidorem wyjadła samego pomidora jakoś na jajko nie miała ochoty

Stary 2013-07-04, 16:22   #281
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
przechodziła, i przechodzi nadal z niektórymi rodzajami jedzenia Nie wiem czy jest sens porównywać kiedy dzieci zaczęły więcej jeść, ale my na BLW od 7 miesiąca życia, koło 10 była gotowa na stopniowe eliminowanie cycka
eh ciekawe jak u nas bedzie...
a ile razy dziennie jadła metodą blw na przestrzeni tych miesięcy?

Cytat:
no to podobnie jak u nas
metodą blw "je" chętnie, natomiast ja z łyżeczką lepiej żebym się nie zblizała...
uznałam że blw to jedyna opcja by nie wyhodować sobie niejadka, bo by karmić z łyżeczki musiałabym ją zmuszać! a to najgorsze chyba co można zrobić
tak więc teraz z łyżeczki będzie dostawać tylko jedną kaszkę którą lubi, no jeszcze owsiankę bo też lubi, a tak, to tylko cyc i blw
nie widzę sensu dawać jej tych wszystkich zmiksowanych zupek, narobić się przy tym a później bezradnie patrzeć jak dziecko odmawia
zero gotowania dla niej! przed chwilą dostala warzywa z zupy naszej (fasolka, kalafior, ziemniak, marchewka itp.) + lane kluseczki

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Tak myślę, co za indywiduum mi rosnie: butelka nie, smoczek nie, niekapek nie (żadna z tych rzeczy nigdy, ani razu) i teraz z łyżeczki dwie kaszki, a tak to ona musi sama, sama!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 16:38   #282
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
bardzo dobrze
Lu też sobie wybiera co chce jeść, dzisiaj z jajecznicy z pomidorem wyjadła samego pomidora jakoś na jajko nie miała ochoty
heh teraz pomidory robię się już pyszne mam nadzieje, że mały podłapie w końcy BLW
Cytat:

no to podobnie jak u nas
metodą blw "je" chętnie, natomiast ja z łyżeczką lepiej żebym się nie zblizała...
uznałam że blw to jedyna opcja by nie wyhodować sobie niejadka, bo by karmić z łyżeczki musiałabym ją zmuszać! a to najgorsze chyba co można zrobić
tak więc teraz z łyżeczki będzie dostawać tylko jedną kaszkę którą lubi, no jeszcze owsiankę bo też lubi, a tak, to tylko cyc i blw
nie widzę sensu dawać jej tych wszystkich zmiksowanych zupek, narobić się przy tym a później bezradnie patrzeć jak dziecko odmawia
zero gotowania dla niej! przed chwilą dostala warzywa z zupy naszej (fasolka, kalafior, ziemniak, marchewka itp.) + lane kluseczki

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Tak myślę, co za indywiduum mi rosnie: butelka nie, smoczek nie, niekapek nie (żadna z tych rzeczy nigdy, ani razu) i teraz z łyżeczki dwie kaszki, a tak to ona musi sama, sama!
noo co do zmuszania to ja mogłabym jedynie mu wka ldac łyżeczke przez zaciśnięte usta co nie wchodzi w rachubę, ale często jak nie chc ejeść to się wykręca, odwraca w krzesełku i wspina na oparcie jakby chciał wyjść(uciekać?) wiec wtedy sobie daruje, ale dziś tak było wlasnie i zaczęłam sobie ejśc czeresnie i od razy wyciągał łapke i mlaskał czyli to chciał aczkolwiek na obiad nie wykluczam zpapkowanych , ponieważ akurat duszone ziemniaki z sosem lubi bardzo, zupki również ale wszytsko zależy od dnia też

noo se rządzi młoda
Stary 2013-07-04, 16:40   #283
ewka5891
Zakorzenienie

Hej

Dzisiaj kończymy 11 miesięcy za miesiac bedziemy swieczke dmuchać na torcie

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."

Edytowane przez ewka5891
Czas edycji: 2013-07-04 o 16:53
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 16:58   #284
Linka25
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Cytat:

noo se rządzi młoda
Niepokorny typ mi sie trafil

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Hej

Najlepszego!
Stary 2013-07-04, 17:01   #285
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
Dep-jakie piwo podasz?bo może jak teżLilka wstała 6.10!!

boszeeeeee co za pogoda-leje jak z cebra....uwielbiam tą świadomość z rana, że jestem uwięziona w domu na dzień cały

wczoraj zakupiliśmy Lilutce Elefanteny-Depoison dziękuję za info, ale byłam już wcześniej i widziałam przeceny, niestety u Nas może z 5 rodzai przecenionych, w tym 2 znośne modele, z czego tylko w jednym był odpowiedni rozmiarwięc nie było szału.....chociaż na siłę chcieliśmy coś wyszukać, bo jest promocja, że druga przeceniona para jeszcze 50% taniej, ale nie szło nic znaleźć
poza tym Kochana małe rozmiary bardzo ładne, ale moja ma 19-20
kupiliśmy w końcu 20, bo 19 była niemal na styk
dołączam foto
chwalę się też prezentem od Chrzestnego dla mojej Gwiazdy

ja sobie zakupiłam też na promo 2 staniki Triumph(pierwsze w moim życiu) oraz sexi gatki-chyba niekoniecznie POKAzywać?
fajne butki i prezent
Cytat:
dla Emila

Cytat:
Hej

dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 17:21   #286
blueberry88
Zakorzenienie

Co do lotu, to najlepiej zadzwonić na lotnisko i zapytać z czym przepuszczą Ja tak zrobiłam i byłam spokojniejsza. Za granicę nie dzwoniłam, a okazało się, że nawet nie kazali nam próbować wody, nikt o nic nie zapytał

Co do jedzenia, to ja też już regularnie daję Małej kawałki i je samodzielnie obiadki i czasem jeszcze jeden posiłek (zależy co chcę podać). Jestem o wiele spokojniejsza, nie robię już 4 różnych obiadów, żeby Księżniczce coś zasmakowało. Ona lubi słoiczki, więc jak nie mam jak ugotować czegoś, to podaję słoiczek, ale ma to miejsce bardzo rzadko. Nie znoszę tylko tego sprzątania po

Oddałam Mała na spacer, mam zrobione posiłki na jutro, pozmywane - relaks z herbata jaśminową trwa

Edytowane przez blueberry88
Czas edycji: 2013-07-04 o 17:23
Stary 2013-07-04, 17:50   #287
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:

ale upał
Marysia całą drogę przespała Ale moja jeszcze cyckowa, więc ją przy samym starcie nakarmiłam (dobrze jak dziecko przy starcie i lądowaniu coś je/pije-wtedy uszy się nie zatykają).
W UK kazali mi pokazać słoiczki z jedzeniem, które miałam w podręcznym. Jak wracaliśmy to miałam picie dla Dorotki w niekapku-musiałam się tego napić.

Odnośnie w ogóle napoi to wszystko musi być w butelkach o poj. 100ml (łącznie można zabrać litr), musi być wszystko w torebce foliowej zamykanej na strunę (do kupienia na lotnisku).
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 18:10   #288
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hejo
dzisiaj cały dzień poza domem, a teraz czekam na małża i idę ćwiczyć. A wcale mi się nie chce

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 18:34   #289
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
eh ciekawe jak u nas bedzie...
a ile razy dziennie jadła metodą blw na przestrzeni tych miesięcy?
2-3 razy dziennie

Cytat:
Hej

Stary 2013-07-04, 19:25   #290
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Byłam na spacerze 3h, myslałam że do domu nie dojdę
Stary 2013-07-04, 20:28   #291
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Hello u nas upał, już jestem mądrzejsza i czekam ze spacerem do popołudnia, póki co mała śpi (chwilo, trwaj!).
Widzę, ze Kraków szykuje spotkanie A co z nami, z centrum?
no właśnie,co z nami?

Cytat:
No brawo!
Moja wciąż na to nie wpadła, choć znacznie starsza, ale dla mnie to chyba i lepiej
ha! widzisz? przedwczoraj o to pytałam! Brawo dla Zosi
Cytat:
Byłam na spacerze 3h, myslałam że do domu nie dojdę
woow, 3 h spaceru w taki skwar,szacun

ja dziś cały dzień na zakupach i w kuchni, w sobotę druga impreza roczkowa
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 20:29   #292
houserka
Rozeznanie

witam się w nowym wątku
widzę, że spotkanie krakowskie na tapecie, oczywiście jestem za
houserka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 20:36   #293
nadalka
Zakorzenienie

Olcia, jakie masz menu że już siedzisz w kuchni?

Ja umyłam wszystkie okna, poprałam firanki. W zasadzie aż tak gorąco na spacerze nie było, choć i tak się zmachałam bo chodzę dość szybkim tempem i nie robię przerw, może czasem
Stary 2013-07-04, 20:40   #294
Linka25
Zakorzenienie

Znalazłam noclegi w Szczawnicy, na nasze wakacje łatwe to nie było..

Ooolcia podbijam pytanie Nadalki, jakie masz menu?

Agunia dzięki za odpowiedź.
Stary 2013-07-04, 20:45   #295
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Olcia, jakie masz menu że już siedzisz w kuchni?

Ja umyłam wszystkie okna, poprałam firanki. W zasadzie aż tak gorąco na spacerze nie było, choć i tak się zmachałam bo chodzę dość szybkim tempem i nie robię przerw, może czasem
dziś już upiekłam biszkopt na tort, pokroiłam,rozbiłam i zamarynowałam 5 kg karkówki, nafaszerowałam i upiekłam skrzydełka z kurczaka,wcześniej byłam na zakupach. Jutro sprzątam,robię szaszłyki,roladki z piersi i trzy sosy plus masełko czosnkowe a w sobotę tort, sałatkę grecką,ziemniaczki w folii,caprese i tiramisu.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Ooolcia podbijam pytanie Nadalki, jakie masz menu?
to co napisałam robię ja,będzie jeszcze kilka pozycji robionych przez moją mamę i teściową
Stary 2013-07-04, 20:48   #296
nadalka
Zakorzenienie

Ah no robisz ciepłe to w sumie nie dziwne, no i jeszcze tort ja robię tylko sałatki , myślę że w sobotę rano się za to zabiorę.

Myślicie że nie będzie głupio o 13.30 jak będą tylko sałatki? Na ciepło nic nie przewidziałam...
Stary 2013-07-04, 20:53   #297
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ah no robisz ciepłe to w sumie nie dziwne, no i jeszcze tort ja robię tylko sałatki , myślę że w sobotę rano się za to zabiorę.

Myślicie że nie będzie głupio o 13.30 jak będą tylko sałatki? Na ciepło nic nie przewidziałam...
no jednak robię tort,nie będę płacić 3 stów za głupi tort jak same sałatki to pewnie że w sobotę

Myślę że jak będzie jakaś sałatka z kurczakiem np gyros i do tego podałabyś zapieczoną bagietkę czosnkową to nie będzie głupio

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 20:53   #298
blueberry88
Zakorzenienie

Nadalka, wg mnie nie będzie głupio.
Olcia, ile roboty Nie zrobiłabym tego przy Małej w życiu!
Stary 2013-07-04, 20:59   #299
phdwao
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Nadalka, wg mnie nie będzie głupio.
Olcia, ile roboty Nie zrobiłabym tego przy Małej w życiu!
Ja tez nie ale Oskarek sie ladnie sam bawi

Nadlka a Iga co robila jak mylas okna? Ja glupich ziemniakow nie moge obrac przy Jasiu, wciaz broi!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-04, 20:59   #300
nadalka
Zakorzenienie

No ja planuje sałatkę z tuńczykiem i kuskusem, jarzynową, grecką, z szynką, caprese, jajka w majonezie, pieczywo no i tam słodkie rzeczy.

U nas tort 2kg 70zł.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości