|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Niskie kobietki :)
Ale mi się w ostatnich dniach nic nie chce.. Jak sobie pomyślę ile załatwiania spraw wiąże się ze studiami to.. grrrrrrr
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Olsztyn, gospodarka przestrzenna
planuję pracować w nieruchomościach Cytat:
I ten kierunek mnie interesuje, ale to prawda - dzisiaj nic nie jest pewne i nawet po kierunkach technicznych jest masa bezrobotnych
|
|
|
#273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, ten chrabąszcz jest zabójczy .Nooo :/. Kurde... mogliby ułatwić sprawę... a tu nawet nie wiadomo gdzie czego szukać :/.
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
Jako facet 190+ chętnie chciałbym przejechać się na Wasz zjazd
![]() ![]() ![]() A tak serio, wzrost nie ma tak wielkiego znaczenia Botki, szpile itd i już nie daje się we znaki ^^ A w łóżku kogo to obchodzi?
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
Ale się rozpisałyście
Ja od rana spacerowałam po Bieszczadach <3 i dopiero udało mi się dotrzeć do domu. Widzę, że grono Nam się powiększa. Kto by pomyślał, że jest nas tak dużo. Witam w swoim imieniu wszystkie nowe osoby.
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety... Ale coś za coś
|
|
|
#278 | ||
|
Konto usunięte
|
Cześć
Witam nowe koleżanki Un jestem ![]() Miło mi Ja też ![]() Jestem z cudownego roku 1991 ![]() Spóźnione wszystkiego najlepszego Cytat:
Drugi raz udało mi się spotkać na wizażu osobę z mojego miasta ![]() Przypomniało mi się jak wczoraj w TESCO nie mogłam z górnej półki ściągnąć szamponu Oczywiście zostałam nazwana krasnalem Dasz radę ![]() Będziemy za Ciebie trzymać kciuki ![]() Witaj Goszi Ja też się zdrzemnęłam i 20 minut temu wstałam ![]() Zmiana klimatu na mnie działa ![]() Cytat:
Byłam dzisiaj na plaży i było super Jutro rano idę się opalać
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2013-07-07 o 21:55 |
||
|
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
No nie wiem. Ja miałem partnerkę 25cm niższą i jakoś z niczym problemu nie było
Jedynie proporcje dłoni czasem są zabawne ^^
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki sory, że wam przerywam konwersacje, ale musicie mi malutkie pomóc!!!!! :< Jestem zdruzgotana, bo nie wiem co robić (WYBÓR STUDIÓW) pedagogika- bezpieczeństwo wewnętrzne / Otóż jedno i drugie mi się podoba, jednak zdaje sobie sprawę, że mamy niż demograficzny i żeby znaleźć pracę w tym zawodzie to trzeba CUDU, LUB MEGA ZNAJOMOŚCI. W dodatku każdy mi odradza ten kierunek do tego stopnia że mi SAMEJ obrzydł
Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to wydaje się, że te studia są mega ciekawe. Z pracą po tym również kiepsko ale jakoś wydaje mi się, że po tym kierunku są większe szanse znalezienie jakiejś w miarę dobrej pracy. Dodam, że moja drobna postura i niski wzrost (153) mógłby być w tym zawodzie dużym problemem, bo zawód w służbach policyjnych kojarzy się z silnym, dobrze zbudowanym ciałem, ale mi bardziej chodzi o pracę w biurze. Eh, okropny dylemat! Powiedzcie co wy o tym sądzicie? Na co byście się zdecydowały na moim miejscu? Może są tu studentki tych kierunków i przybliżą mi swoje opinie, będę wdzięczna. Może wydać się to śmieszne, ale to mi spędza sen z powiek Pozdrawiam wszystkie malutkie seksowne kobietki!!! <3
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Niskie kobietki :)
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;41680707]Byłam dzisiaj na plaży i było super
Jutro rano idę się opalać [/QUOTE]Ja za 13 dni będę się opalać na plaży. ![]() To chyba ja jestem najmłodsza, albo jedną z młodszych. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
Do Rzeszowa wybierasz sie ewentualnie na WSPiA ? Pedagogów teraz jest masa, prawda jest jednak brutalna, że teraz pracy nie ma ogólnie, więc po bw też może być problem. Idź na to co bardziej ci sie podoba, bo rynkiem chyba już nie ma sensu sie przejmować. Takie moje zdanie. Ja na szczęście wybory mam już za sobą.
|
|
#283 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Niskie kobietki :)
Cytat:
![]() Gdzie jedziesz? Chodzi mi o miejscowość
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2013-07-07 o 22:05 |
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Właśnie go skończyłam ![]() Próbowałam cytować ale wyszłoby za dużo- także wszystkie nowe twarze niech czują się przeze mnie powitane ![]() Niedzielę tradycyjnie spędziłam z moją przyjaciółką. A Wy widzę nie próżnowałyście- tyle nadrabiania
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Niskie kobietki :)
Ja zurek zrobilam dla tzta, jutro rano ciasto. Stesknilam sie bardzo
![]() Zaraz Was nadrobie, bo siatkowke ogladam Jeszcze 135 przysiadow mnie dzis czeka, pewnie nie bede mogla zasnac, ale wczesniej sie nie zebralam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam ogromny metlik
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Niskie kobietki :)
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;41681081]Super
![]() Gdzie jedziesz? Chodzi mi o miejscowość [/QUOTE]Międzyzdroje, a Ty gdzie jesteś? :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam malutkie dłonie Cytat:
![]() Komar mnie użarł w palca
|
|
|
|
#290 | ||||
|
Raczkowanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;41680707]Witam koleżankę z mojego miasta
Drugi raz udało mi się spotkać na wizażu osobę z mojego miasta [/QUOTE]A mi pierwszy, więc witam witam! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam w planach studiowanie położnictwa w Poznaniu lub Bydgoszczy... Tylko jeszcze nie zdecydowałam, gdzie chciałabym bardziej, więc mam nadzieję, że przyjmą mnie tylko do jednego miasta i dylematu nie będzie ![]() Cytat:
Moje ulubione miasto w Polsce Ja też! ![]() Właśnie byłam na spacerze z moim psiakiem... mnóstwo tych gówien lata... chrabąszczy? Wkurzają mnie, przelatują centymetr obok mojej twarzy... Za to mój Dixon w ogóle się nimi nie przejmował, jak zwykle mu to chyba nic nie przeszkadza!
Edytowane przez favourite Czas edycji: 2013-07-07 o 22:29 |
||||
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też miałam dziś problem wypić piwko w plenerze- wszędzie te komary
|
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem tam praktycznie co roku w wakacje (czasami się wykruszę i pojadę gdzieś indziej) i bardzo sobie chwalę
Super klimat, jest gdzie pospacerować, pozwiedzać, zjeść i jest moje ulubione kino 7d
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz taka odmiana :P Marzy mi się jeszcze pojechać kiedyś do Trójmiasta:P
|
|
|
#295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ciężko jest. Musisz się zastanowić.. Ja zrezygnowałam z fotografii, bo uznałam, że magistrem fotografii być nie muszę, żeby robić dobre zdjęcia i stawiam na studia, które dadzą mi dobrą przyszłość, choć to i tak pojęcie względne. Zawsze chyba jednak lepsza administracja od filmoznastwa czy biblioznastwa.
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
G. akurat moje małe dłonie lubi, no ale wzrost przy niektórych pozycjach to naprawdę problem. Zawsze się z tego śmieję.
Ostatnio zasugerowałam sięgnięcie po stołek.
|
|
|
#297 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja właśnie oglądam " Władca pierścieni " ![]() Jutro rano idę biegać ![]() Cytat:
![]() Zabiłaś dziada? Cytat:
![]() Fajnie spotkać kogoś z tego samego miasta ![]() Dokładnie. Chciałam to samo napisać Trzeba studiować to co się lubi, a nie to co chcą np. rodzice. Tylko dobrze wybrane studia będą dawały satysfakcję i chęć do nauki ![]() Ja wczoraj byłam na spacerze z moją sunią i było mnóstwo komarów ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Byłam kiedyś w Międzyzdrojach. Miło wspominam spędzony tam dzień
|
|||
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam, ubóstwiam, kocham morze
wybieramy się w sierpniu z Tż 135 przysiadów zrobione, padam! tak się stęskniłam za tżtem, że nie wiem jak doczekam jutra ![]() Un ile km biegasz?
|
|
#299 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gdzie jedziecie z Tż? Chodzi mi o miejscowość ![]() Dasz radę. Pomyśl o tym, że jutro już go przytulisz i będziesz miała tylko dla siebie ![]() Nie biegałam dawno, więc jutro będę biegła tyle ile dam radę. Dodatkowo jeszcze czasami łapie mnie kaszel gdy ćwiczę Całe szczęście jest już lepiej i kaszel tylko czasami mi dokucza ![]() Muszę zacząć biegać, bo chcę schudnąć. Chcę też zadbać o kondycję. Pamiętam jak kiedyś biegałam i byłam zadowolona. Wracałam zmęczona, ale szczęśliwa
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Un jeszcze nie wiemy gdzie, pewnie Trójmiasto
nic jeszcze nie rezerwowaliśmy, bo Tż dopiero dostał pracę. też się lepiej czuję po przysiadach, wysiłek fizyczny dobrze robi też na głowę
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.

.

planuję pracować w nieruchomościach
na szczęście został już tylko rok
I ten kierunek mnie interesuje, ale to prawda - dzisiaj nic nie jest pewne i nawet po kierunkach technicznych jest masa bezrobotnych
29.06.2019 r.

<3