Idole sprzed lat :D - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Do jakiego ex-fan klubu się wpisujesz?? (lub fan, jeżeli nadal lubisz)
Kelly Family 52 16,61%
Backstreet Boys 66 21,09%
Spice Girls 89 28,43%
NKONTB 17 5,43%
Roxette 14 4,47%
Michael Jackson 26 8,31%
inny 49 15,65%
Głosujący: 313. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-19, 16:01   #271
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Idole sprzed lat :D

Cytat:
Napisane przez karolca
jakies 15 lat temu, na trochę przed zerówką szalałam za Michaelem Jacksonem musialam miec wszystko. Kasety (plyt jeszcze nie bylo, chyba ze winyle), plakaty (tak, tak jako taka mała "gówniara" )... wycinki z gazet zbierałam... i tak do 3 czy 4 klasy... jakos mi przeszło. wtedy wlasnie byl szał na Spice Girls i Kelly family.
Moja siostra szalała za BSB, pozniej za Just5
Po SP i KF przyszedł czas na 5ive z UK. To były czasy mojego gimnazjum, albo jeszcze podstawówki. Przeszło mi. Pozniej Byl(o) Bomfunk MCs. Takze zbierałam wszystko Przechodzilam wtedy przez okres cwiczenia malunku (rysowanie portretów)i udało mi się "sklonowac" zespół Udało mi się także jechać na ich jedyny koncert w Polsce (opatrznośc Boża nade mną czuwała i wygrałam AZ 2 bilety na koncert!!).

A teraz juz mi przeszło
Lubię posluchac tego, co kiedys. Tak milo mi się robi. Kolekcję zbiorów mam do dziś i jak ostatnio robilam porzadki to az mi się glupio zrobilo Teraz tez mam swoje ulubione zespoly, ale wracam raczej do klasyki rocka/metalu
Jacksona tez lubiłam napwet płakałam na niektórych piosenkach - zresztą nawet teraz gdy słyszę Will you be there to chce mi sie "cry"

Ostatnio pościagałam sobie jego plyty i bardzo fajnie sie ich słucha (Bad )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-19, 16:01   #272
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca
jakies 15 lat temu, na trochę przed zerówką szalałam za Michaelem Jacksonem musialam miec wszystko. Kasety (plyt jeszcze nie bylo, chyba ze winyle), plakaty (tak, tak jako taka mała "gówniara" )... wycinki z gazet zbierałam... i tak do 3 czy 4 klasy... jakos mi przeszło. wtedy wlasnie byl szał na Spice Girls i Kelly family.
Moja siostra szalała za BSB, pozniej za Just5
Po SP i KF przyszedł czas na 5ive z UK. To były czasy mojego gimnazjum, albo jeszcze podstawówki. Przeszło mi. Pozniej Byl(o) Bomfunk MCs. Takze zbierałam wszystko Przechodzilam wtedy przez okres cwiczenia malunku (rysowanie portretów)i udało mi się "sklonowac" zespół Udało mi się także jechać na ich jedyny koncert w Polsce (opatrznośc Boża nade mną czuwała i wygrałam AZ 2 bilety na koncert!!).

A teraz juz mi przeszło
Lubię posluchac tego, co kiedys. Tak milo mi się robi. Kolekcję zbiorów mam do dziś i jak ostatnio robilam porzadki to az mi się glupio zrobilo Teraz tez mam swoje ulubione zespoly, ale wracam raczej do klasyki rocka/metalu
Jacksona tez lubiłam napwet płakałam na niektórych piosenkach - zresztą nawet teraz gdy słyszę Will you be there to chce mi sie "cry"

Ostatnio pościagałam sobie jego plyty i bardzo fajnie sie ich słucha (Bad )

Instagram

Stary 2006-07-27, 21:35   #273
atka83
BAN stały

Hehe ja też kiedyś lubiłam Jacksona
Potem BSB,Nsync...
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-27, 21:57   #274
MaRtUhA
Zadomowienie

GG do MaRtUhA

* w wieku 6-8 lat-Natalka Kukulska
* w wieku 10-12 Kelly Family, BsB,ATC(ktos ich pamięta??)
* w wieku 15-17 Nirvana( się gust muzyczny zmienił)
Stary 2006-07-27, 22:06   #275
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaRtUhA
* w wieku 6-8 lat-Natalka Kukulska
* w wieku 10-12 Kelly Family, BsB,ATC(ktos ich pamięta??)
* w wieku 15-17 Nirvana( się gust muzyczny zmienił)
oj mamy tu mnostwo byłych kelly-fanek

może jakiś exfan-klub załozymy??

Instagram

Stary 2006-07-28, 07:51   #276
MaRtUhA
Zadomowienie

GG do MaRtUhA

bardzo chętnie napewno będzie nas mnóstwo;D
Stary 2006-07-28, 07:57   #277
hefalumpa
Rozeznanie

bardzooo dawno temu roxset (?) dawno temu acid drinkers i wszytskie pochodne ;p
hefalumpa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-28, 08:52   #278
esolinka
Zadomowienie

SPICE GIRLS to było coś. Pamiętam miałyśmy z koleżankami zespół - ja byłam MEL B Też miałam tone wycinków ze Spicetkami, robiłam gazetki, miałam wszystkie kasety. Ten zespół był świetny.
esolinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-28, 13:00   #279
wskazówka
Zakorzenienie

Oj dziewczyny jak sobie przypomnę te pudełka plakatów z Backstreet Boys (kurde jak to się pisze ). Oj było tego było, oczywiście na drzwiach, śnianach, gdzię się dało i najwięcej plakatów z nickiem to były czasy podstawówki Ale na szczęście przeszła ta głupota i mam "czysty" pokój bez żadnych papierów na śnianach A kelly family nigdy nie lubiłam - wręcz nie nawidziłam, tak samo spice girls. A moja siostra szalała za just 5 - w szczególności bartek w. Jako że jest młodsza o 5 lat ode mnie, nie pozwalałam jej nic przyklejać, no i gazet dużo też nie miała w przeciwieństwie do mnie, kazałam jej poczytać te stare, tak tak przecież nie wyrzuciłam - do niedawna
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-28, 13:06   #280
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wskazówka
Oj dziewczyny jak sobie przypomnę te pudełka plakatów z Backstreet Boys (kurde jak to się pisze ). Oj było tego było, oczywiście na drzwiach, śnianach, gdzię się dało i najwięcej plakatów z nickiem to były czasy podstawówki Ale na szczęście przeszła ta głupota i mam "czysty" pokój bez żadnych papierów na śnianach A kelly family nigdy nie lubiłam - wręcz nie nawidziłam, tak samo spice girls. A moja siostra szalała za just 5 - w szczególności bartek w. Jako że jest młodsza o 5 lat ode mnie, nie pozwalałam jej nic przyklejać, no i gazet dużo też nie miała w przeciwieństwie do mnie, kazałam jej poczytać te stare, tak tak przecież nie wyrzuciłam - do niedawna
zawsze był podział - kelly family i BSB - jedni fani nielubili sie zdrugimi, ale tak naprawde to przeciez CAŁKIEM inne zespoły wiec nie wiem czemu ta "rywalizacja" była

ex-fanek BsB tez jest bardzo dużo, Spice Girls zresztą tez

to mamy 3 ex-fan-cluby: KF, BsB i SG

Instagram

Stary 2006-07-28, 13:13   #281
*fretka*
Wtajemniczenie

GG do *fretka*

Cytat:
Napisane przez Hosenka*
zawsze był podział - kelly family i BSB - jedni fani nielubili sie zdrugimi, ale tak naprawde to przeciez CAŁKIEM inne zespoły wiec nie wiem czemu ta "rywalizacja" była

ex-fanek BsB tez jest bardzo dużo, Spice Girls zresztą tez

to mamy 3 ex-fan-cluby: KF, BsB i SG
o to ja należe do fanclubu BSB i SG

Avril Lavigne
*fretka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-28, 13:14   #282
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Zgodnie z obietnicą złożoną Joannie informuję, że Joey'emu z KF urodziło się trzecie dziecko - dziewczynka Lilian
Stary 2006-07-28, 13:15   #283
Hosenka*
Zakorzenienie

ooo Angelo chyba też sie wzbogacił o trezcie

Instagram

Stary 2006-07-28, 13:22   #284
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka*
ooo Angelo chyba też sie wzbogacił o trezcie
Tak tak, pisałam o tym gdzieś w tym wątku chyba I o Maite też, całkiem niedawno
Stary 2006-08-01, 08:47   #285
annika1982
Raczkowanie

GG do annika1982

jeeeejku, gdzie ten wątek był wcześniej że ja go nie widziałam ???? a no tak, bo ja tylko na handmade siedzę, witam wszystkie byłe i obecne fanki Kelly Family, mam hopla na ich punkcie już jakieś 12 lat, nooo teraz ograniczyłam się tylko do muzyki, mój bilans to kilkanascie koncertów, spotkania, wyjazdy, cała dyskografia, i uwaga przyznaję się.... +- 5000 (pięć tysięcy) zdjęć, koncertowych, backstage itp, zbieranych namiętnie od samego początku kariery Kelly Fana, fani z którymi korespondowałam z całego świata wymieniając się zdjęciami to około 100 osób, . Można powiedzieć że wyrosłam z listów (już z nikim nie koresponduję listownie), wszyscy teraz mają neta, nie zbieram już zdjęć, to co mam w zupełności wystarczy, ograniczyłam się, a raczej brak czasu zrobił to za mnie, do słuchania ich muzyki, która i moge to powiedzieć z pełną świadomością zostanie ze mną do końca życia, ostatnie moje koncerty to Bruhl/Koln w 2004 roku, i byłam jeszcze tez w 2004 roku na solowym koncercie/projekcie "Togo" Maite w Czechach, trochę dawno to wszystko, teraz wynosze się do Holandii więc mam nadzieję że uda mi się wyskoczyć na jakiś koncert do Niemiec jak za dawnych dobrych czasów.Szkoda tylko że juz nie grają w komplecie, no i bez Paddy'ego to już nie to samo.

Ludzie często śmiali się i smieją z Kellych, ale mi to zwisa, i wszystkim życze takiej pasjii, jaka ja miałam, nie nie miałam.... MAM

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-08-01, 09:03   #286
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annika1982
jeeeejku, gdzie ten wątek był wcześniej że ja go nie widziałam ???? a no tak, bo ja tylko na handmade siedzę, witam wszystkie byłe i obecne fanki Kelly Family, mam hopla na ich punkcie już jakieś 12 lat, nooo teraz ograniczyłam się tylko do muzyki, mój bilans to kilkanascie koncertów, spotkania, wyjazdy, cała dyskografia, i uwaga przyznaję się.... +- 5000 (pięć tysięcy) zdjęć, koncertowych, backstage itp, zbieranych namiętnie od samego początku kariery Kelly Fana, fani z którymi korespondowałam z całego świata wymieniając się zdjęciami to około 100 osób, . Można powiedzieć że wyrosłam z listów (już z nikim nie koresponduję listownie), wszyscy teraz mają neta, nie zbieram już zdjęć, to co mam w zupełności wystarczy, ograniczyłam się, a raczej brak czasu zrobił to za mnie, do słuchania ich muzyki, która i moge to powiedzieć z pełną świadomością zostanie ze mną do końca życia, ostatnie moje koncerty to Bruhl/Koln w 2004 roku, i byłam jeszcze tez w 2004 roku na solowym koncercie/projekcie "Togo" Maite w Czechach, trochę dawno to wszystko, teraz wynosze się do Holandii więc mam nadzieję że uda mi się wyskoczyć na jakiś koncert do Niemiec jak za dawnych dobrych czasów.Szkoda tylko że juz nie grają w komplecie, no i bez Paddy'ego to już nie to samo.

Ludzie często śmiali się i smieją z Kellych, ale mi to zwisa, i wszystkim życze takiej pasjii, jaka ja miałam, nie nie miałam.... MAM
oooo witamy

Niestey już niewielu chyba fanów zostało?? Zespół sie skurczył (bez "mojego" Paddyego ) szkoda troche. Niejestem już ich fanka ale nadal z ciekawością śledze co sie u nich dzieje - ściągłam wczoraj płyte Angelo, znalazłam tez przeróbkę fell in love with an alien Galaxy & Deejay Jay - mam 2 wersje, sa super

No... wiemy już kto nam tu bedzie rzucał nowinkami

Instagram

Stary 2006-08-01, 09:16   #287
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Kelly Family nawet słuchałam jeszcze nieawno powiedzmy tydzień temu zreszta nie ja a moja są siadka bo ta jak włączy to trzęsie się blok

z takich młodszych lat to był jeszcze
Michael Jackson
BSB
młody Iglesias
Just 5
i jeszcze więcej
z jakies 10 lat temu takie bosbandy były modne

ach jak że bym mogła zapomnieć o Spacie Girls

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-01, 10:16   #288
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka*
ściągłam wczoraj płyte Angelo, znalazłam tez przeróbkę fell in love with an alien Galaxy & Deejay Jay - mam 2 wersje, sa super
Ja mam od wczoraj płytę Angelo i płytę Johnego i Maite Itoiz Nie mogę się doczekać, żeby je przesłuchać, bo póki co nie miałam czasu.
Stary 2006-08-01, 10:24   #289
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natka_pietruszki
Ja mam od wczoraj płytę Angelo i płytę Johnego i Maite Itoiz Nie mogę się doczekać, żeby je przesłuchać, bo póki co nie miałam czasu.
szukłam płytki Johnego i Maite ale nie mogłam znaleźć . słyszałam ze jest świetna

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-01, 10:34   #290
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka*
szukłam płytki Johnego i Maite ale nie mogłam znaleźć . słyszałam ze jest świetna
Szukałaś na eMulu? Podobno tam jest, bo moja znajoma ściągała. Wpisała tytuł płyty i jej wyskoczyło
Ja słuchałam narazie tylko Heyy little girl i strasznie mi się ta ich wersja podoba
Stary 2006-08-01, 10:39   #291
Hosenka*
Zakorzenienie

szukałam na różne sposoby spróbuje jeszcze raz

a tą przeróbkę Fell in love słyszałaś?

EDIT: JEST!! tym razem się znalazło

Instagram

Stary 2006-08-01, 11:19   #292
Blair
Zadomowienie

GG do Blair

Spice Girls !!!
Stary 2006-08-01, 11:36   #293
shikai
Raczkowanie

Blue, Enrique Iglesias, Ricky Martin, Bomfunk MC's , Spice Girls ahhh no i Smerfne Hity!
shikai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-08-01, 11:39   #294
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka*
a tą przeróbkę Fell in love słyszałaś?
Nie Jest dostępna na eMulu?

Cytat:
Napisane przez Hosenka*
EDIT: JEST!! tym razem się znalazło
No to super
Stary 2006-08-01, 12:09   #295
snowqueen
Zakorzenienie

Ale fantastyczny wątek Ja pamiętam, że pierwszym zespołem, którego byłam wielką fanką, było Roxette Przez jakiś czas darzyłam sympatią Kelly Family jak wiele obecnych tu wizażanek największą uwagę zwróciłam na Paddyego (szok z tym zakonem ). A potem było BSB! Uuu, tu szalałam, kupowałam wszystkie gazety, nawet niemieckie Bravo i Mega Star żeby mieć full plakatów i obrazków, co tam, że nic nie rozumiałam, a taka gazetka poinad 20 zł w empiku kosztowała miałam oczywiście wszystkie kasy, nagrywałam ich teledyski, wywiady, koncerty, co się dało Najpierw lubiłam Nicka, ale potem wybrałam trudną miłość do Briana - o nim pisali dużo mniej i nie było tylu plakatów tylko jego, ale byłam mu wierna poza tym pamięta, że miał kłopoty ze zdrowiem, ja też, więc się z nim identyfikowałam
Lubiłam też Spice girls, non stop śpiewałam ich piosenki i udawałam, że robię koncert

A co za zespół śpiewał Coco Jambo? Pamiętam, że to był wielki hit!!
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-01, 12:10   #296
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Nie Jest dostępna na eMulu?

No to super
1. Na eMule 2 wersje (tzn niby 3 ale 2 z nich sa takie same ale inaczej opisane ) - jedna jest spokojna, druga taka regowo-dyskotekowa Kobitka śpiewa fajne

2. Słucham Tajemniczego Ogrdou i już sie zakochałam... Naparwde tajemnicza płytka Można sie rozmarzyć ... Fajny głos ma Maite (cięzko mi go przypisać dziewczynie grającej z nimi na video Christmas for all)

Póki co najbardziej mi sie podoba piosenka Skandals

Instagram

Stary 2006-08-01, 12:10   #297
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen
Ale fantastyczny wątek Ja pamiętam, że pierwszym zespołem, którego byłam wielką fanką, było Roxette Przez jakiś czas darzyłam sympatią Kelly Family jak wiele obecnych tu wizażanek największą uwagę zwróciłam na Paddyego (szok z tym zakonem ). A potem było BSB! Uuu, tu szalałam, kupowałam wszystkie gazety, nawet niemieckie Bravo i Mega Star żeby mieć full plakatów i obrazków, co tam, że nic nie rozumiałam, a taka gazetka poinad 20 zł w empiku kosztowała miałam oczywiście wszystkie kasy, nagrywałam ich teledyski, wywiady, koncerty, co się dało Najpierw lubiłam Nicka, ale potem wybrałam trudną miłość do Briana - o nim pisali dużo mniej i nie było tylu plakatów tylko jego, ale byłam mu wierna poza tym pamięta, że miał kłopoty ze zdrowiem, ja też, więc się z nim identyfikowałam
Lubiłam też Spice girls, non stop śpiewałam ich piosenki i udawałam, że robię koncert

A co za zespół śpiewał Coco Jambo? Pamiętam, że to był wielki hit!!
Mrs President

Instagram

Stary 2006-08-01, 12:15   #298
snowqueen
Zakorzenienie

O tak!! Mr President! dzięki
Muszę sobie przypomnieć jeszcze parę najlepszych hitów z tamtych czasów Regularnie oglądałam top100 na Vivie to może coś wygrzebię w pamięci Pamiętam, że KF jak wypuszczali nową piosenkę to regularnie wskakiwali od początku na 1 miejsce

Teraz sobie przypomniałam, że tez miałam kasetę tego Gila ktoś już o nim wspominał. Lubiłam tez Savage Garden.

I moja wielka miłość... Leo DiCaprio! Jak mogłam o nim zapomnieć
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-01, 12:17   #299
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka*
2. Słucham Tajemniczego Ogrdou i już sie zakochałam... Naparwde tajemnicza płytka Można sie rozmarzyć ... Fajny głos ma Maite (cięzko mi go przypisać dziewczynie grającej z nimi na video Christmas for all)
Ja żałuję tylko, że nie mam książeczki dołączonej do płyty - ponoć jest świetna
Stary 2006-08-01, 12:21   #300
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja żałuję tylko, że nie mam książeczki dołączonej do płyty - ponoć jest świetna
a co w niej jest?? jakies ładne fotki ?

Instagram

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości