|
|
#271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wyzwanie SYLWESTER
Cytat:
![]() Ładnie wygląda twoja dzisiejsza rutyna! Brawo! ![]()
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ja już ćwiczę dłuższy czas, a mi się wydaję jakbym zbyt mało straciła kg i cm... Jak widzę, że niektórzy nawet w ciągu 2 tyg tracą więcej, to się zastanawiam czy ja robię coś nie tak ![]() Dziękuje chociaż Ciebie w tym momencie podziwiam, bo ja znowu jakiegoś lenia złapałam i tylko w domu ćwiczę, a powinnam na siłownie znowu wrócić. Jutro pójdę.
|
|
|
|
#273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W tym tygodniu bieganie 2x 6km i już wiem czemu się nie biega dwa dni pod rząd
|
|
|
#274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no 2 tyg bez ćwiczeń, dietowo też nie najlepiej, ale wracam na dobry tor 2 i pół miesiąca do Sylwestra motywuje wieczorem dam sobie wycisk
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj:
-Upper Body 5x5x5 Pulse Workout by FitnessBlender.com z sosem pomidorowym -Fitness Blender 5x5x5 Pulse Workout for Butt & Thighs - w ostatnim zrobiłam tylko 1dna serie, ciężkie jest +rozciganiem i tiffoczki jako rozgrzewka i jakaś joga 20 minut, w ogóle w filmiku napisali że łatwa a chwile później mam kolana nad głową Moje nogi mnie oficjalnie nienawidzą ![]() Dietowo wczoraj masakra zjadłam ze 3 kawałki ciasta i rafaello, ale byłam w gościach i przed obiadem
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Za mną:
XHIT Butt Lift 5 Minute Ab Workout Butt Workout Legs and Butt Workout: Thigh Thinner Total Ab Workout: No More Muffin Top Abs Workout How to Lose Belly Fat: 5 Minute Abs Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90 Umieram i pływam we własnym pocie... ale tak dobrze to mi się dawno nie ćwiczyło. i takiego twardego brzucha i ogólnie po ćwiczeniach to chyba nigdy nie miałam. ;pdziewczyny... polecam Wam ten kanał na yt http://www.youtube.com/user/XFitDaily jak widać dzisiaj robiłam ćwiczenia tylko z tego kanału, tak mi się spodobały! są bardzo przyjemne i czas szybko zlatuje ![]() nie wiem czy nie przerzucę się na ten kanał, bo tyle mają ćwiczeń do wyboru
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-10-15 o 20:07 |
|
|
|
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
Niektóre mają spoko
Macie jakieś kanały z joga dla poczatkujących? Dzisiaj przebiegniete 5km, tragicznie mi się biegło, moje łydki chyba potrzebują trochę odpoczynku.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis 8 i biegalo mi sie superancko
gdyby nie to, ze dziecie na kolacje czekalo pewnie bym dyszke machnela
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
O nie, wątek nam umiera
![]() U mnie już dzisiaj poćwiczone złapałam faze na poranne ćwiczenia![]() Muffin Top Melter 5 Minute Ab Workout Butt Workout Legs and Butt Workout: Thigh Thinner How to Lose Belly Fat: 5 Minute Abs Abs Workout Mel B abs Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90 jeszcze wieczorem może na siłownie pójdę ![]() a jak tam u Was?
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj 6km ale slabiutko mi sie biegalo to sie dobilam jeszcze skalpelem i bylam w miare zadowolona:P
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś pierwsze wyjście z roku, tzn pierwsze bieganie po przeprowadzce do nowego miasta. W końcu się odważyłam i tym sposobem przebiegłam swoje pierwsze 32 minuty ciągiem. To chyba ze stresu Nie biegałam od lipca a tu taka niespodzianka Do tego standardowo dywanówki i można zaczynać dzień ![]() Motywujmy się dziewczyny!!
|
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
W czwartek było:
-prom dress workout -muffintopless -pick me up quicke woo wszystko od cassey, chciałam spróbować tego jej kalendarza. Dzisiaj może jeszcze zrobię 5x5x5 na ręce i brzuch, spodobały mi się te ćwiczenia U mnie wymiary jak i waga stoją, znajoma powiedziała mi że schudłam aż się poszłam zmierzyć no i cóż... Łydki mnie bolą od wtorku a ja chciałam interwały zacząć Używacie może pulsometrów?
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
Wątek nam umiera dziewczyny
![]() Wczoraj: -5x5x5x na góre -5x5x5x brzuchol -Tiffany na dolne mieśnie brzucha -mountain climber cardio z Tiff Dzisiaj w planach jakieś krótkie kardio. Jak tam u was? Ćwiczycie coś?
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam jakiś okres zastoju, stresuje mnie uczelnia i presja pisania magisterki co odbija się na folgowaniu sobie w jedzeniu
ćwiczę trochę z Mel B, ale dość nieregularnie. W dodatku rozpoczął się okres urodzinowo-imieninowy w mojej rodzinie (wczoraj babcia, jutro tata a za tydzień moja rodzicielka ), która niestety uwielbia wystawne obiadki i kolacje, na których stół się ugina od jadła, niekoniecznie dietetycznego, a wymigiwanie się od zjedzenia czegokolwiek jest traktowane jak obraza.
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przez cały weekend i piątek nic nie ćwiczyłam.
Mimo wczorajszych pyszności, ja zrobiłam sobie oddzielnie jedzenie. A do tamtego nawet mnie nie ciągneło.Jakiś leń mnie dopadł, nie mogę się znowu zabrać za ćwiczenia. No ale musze jakoś się wziąć za siebie. ![]() Chociaż wczoraj ciocia powiedziała, że schudłam, więc już widać jakąś różnicę, co mnie bardzo cieszy.
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-10-21 o 09:31 |
|
|
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
U mnie trochę słabiej
Dziwnie się tak ćwiczy. Muszę wrócić na stepper, bo brakuje mi cardio, a przez to mam wrażenie że ćwiczenia są słabe.Kostki odpoczną i znowu spróbuję skakanki Kurcze nie wiem, ale jak się nie spocę i nie zmęczę, to wydaje mi się, że nie spaliłam ani jednej kalorii
|
|
|
|
|
#287 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, mam do was takie pytanie
Czy zamiana batona czekoladowego na batona zbożowego/musli ma sens? Bo w zasadzie ten drugi ma też sporo kalorii, jednak, czy mimo to jest zdrowszy? Ostatnio zdarzało mi się jeść te czekoladowe, więc jak już mnie serio bierze ochota, to sięgam po zbożowe. Tylko czy taka zamiana coś w ogóle może zdziałać?
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te produkty mają świetną reklamę- wydawać by się mogło, że po prostu jesz i chudniesz w oczach. Ale to są słodycze i idą prosto w biodra ![]() Jako przekąskę polecam mieszankę orzechów i pestek dyni (na wagę kupisz w większych marketach) i gorzką czekoladę z dużą zaw. kakao (jeśli potrzeba Tobie czekoladowego smaku w ustach) .
|
|
|
#289 |
|
Przyczajenie
|
No tak, że cudów nie będzie to ja wiem. Że cukier maja, to też. Po prostu zastanawiałam się, co jest mniejszym złem. Dzięki
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia!
Edytowane przez werty Czas edycji: 2013-10-24 o 08:41 |
|
|
|
|
|
#291 |
|
Przyczajenie
|
Odkad przestałam chodzić na siłownię, to mam z tym problemy, trzeba przyznać :<
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!
Cos nam watek umarl. do Sylwestra juz coraz blizej, a jak tam u Was? Sa postepy? ![]() U mnie z cwiczeniami lipa, jednak dietowo jak najbardziej ok. Dobre i to... chociaz mimo zaniedbania cwiczen caly czas chudne, nie wiem jsk to mozliwe. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Czy mogę się do Was podpiąć?? Jestem Anka mam 34latka i 5 kg do zrzucenia Niestety jestem ograniczona co do ćwiczeń: nie mogę żadnych brzuszków ani nic przy czym mocno brzuch pracuje i z podnoszeniem rąk do góry Od 28 października zaczęłam codziennie na bieżni po 50min szybkiego marszu (bo kondycja mi padła ) + do tego jakieś ćwiczonka na piłce. A raz w tygodniu chodzę na basen + saunę łącznie 60 min. Efektów zero prócz tego że kondycja wraca Co do diety chce zmniejszyć kaloryczność tylko nie wiem czy się uda bo lubię dobre polskie żarełko hihi Przy okazji planuje męża odchudzić deczko właśnie poprzez zdrowsze odżywianie. Moim głównym problemem są CHIPSY Niby nie dużo mam do zrzucenia ale wcale to takie proste nie jest A forum motywuje i pomaga podtrzymać człeka w postanowieniu
|
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Andziasi
![]() Wątek troszkę podupadł, ale chyba już tego wystarczy, bierzmy się znowu do pracy. U mnie wszystko idzie coraz lepiej. Od początku listopada mam kartę multisport i korzystam z niej kiedy tylko mogę. No i w końcu mam efekty! Od pierwszego mierzenia (jakiś miesiąc temu) ubyło mi już niemal 20 cm! Opięte do tej pory bluzki zaczynają dobrze na mnie wyglądać, fałdki z brzucha się zmniejszają, powoli pojawia się przerwa pomiędzy udami... Dzisiaj zmieściłam się w bluzeczkę w rozmiarze M. Jednak wagowo wciąż nie jest ok i pozostaję w strefie nadwagi, dlatego nie osiadam na laurach i siłownia i basen pozostają moim drugim domem. Do Sylwestra zostało 50 dni - przez ten czas może stać się wiele! Ah, pochwalę się jeszcze jednym - wczoraj minął mi równy miesiąc bez papierosa.
|
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
maqw, w ciągu miesiąca - 20cm??
miesiąc bez papierosa same sukcesy super ja u siebie zmian nie widzę
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny! co się z Wami dzieje?
Sylwester tuż tuż!![]() ja po dość sporej przerwie w ćwiczeniach znowu do nich wróciłam, tutaj zawaliłam na całej linii, na szczęście cały czas jem zdrowo i waga spada chociaż w sumie już teraz mogłabym przestać się odchudzać, bo mam odpowiednią wagę do wzrostu i tylko skupić się na modelowaniu ciała i się pochwalę, że kilka dni temu mineło mi 100 dni bez słodyczy, alkoholu, fast foodów i napojów gazowanych co tam u Was?
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-11-22 o 22:25 |
|
|
|
|
#297 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie sylwester tuż tuż a tuuuu taaakaaa cisza
alekziz, 100 dni bez kusicieli żebym ja tak wytrzymała bez chipsów wszystko inne może nie istnieć Ja ostatnio pisałam że boję się ważyć i tak jest do tej pory. Ale za to zmierzyłam się i pierwsze spadki zarejestrowałam: -2 cm z brzucha i -1 cm z ud
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj chipsy to też moja słaba strona, no ale jakoś daje radę ale też się nie rzuce na to, żeby nie było ![]() gratuluje spadków ważyć się nawet nie musisz.. ważne, że cm spadają i ciało z każdym dniem lepiej wygląda
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
ja biegam
![]() wt sr po 10km, czw 11, dzisiaj tez 11 ![]() waze juz 56kg, jeszcze 4 z tymze wiem, ze jak sie nie wezme za diete to nie schudne nic
|
|
#300 |
|
Rozeznanie
|
Lady, to my do podobnej wagi chcemy dojść
tzn. ja chcę do 50kg dobić ale chyba mało realne żeby do sylwestra mi tyle spadło. I tak najważniejsze żeby obwody leciały dalej Dziś jeszcze prasowanko i wchodzę na bieżnię
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

Napewno już widać jakieś efekty.

Jutro pójdę.
ale tak dobrze to mi się dawno nie ćwiczyło.

ćwiczę trochę z Mel B, ale dość nieregularnie. W dodatku rozpoczął się okres urodzinowo-imieninowy w mojej rodzinie (wczoraj babcia, jutro tata a za tydzień moja rodzicielka
27.06.2013 r.