Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-08, 10:11   #271
Bysanda
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III

Nie dawalabym mu nic z waszym zdjęciem, to na walentynki, jakas rocznice. Ja mojemu wysylam ksiazke o bokserze z auschwitz. Jakbym go miała kolo siebie dalabym mu nawet mikolaja w czekoladzie ^^ moze kino? Te swieto to raczej dla dzieci
Interesuje sie czym? Nie mam pojecia ile ma lat.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Bysanda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-08, 11:18   #272
kizdaM
Wtajemniczenie

Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III

Cytat:
Napisane przez Bysanda Pokaż wiadomość
Nie dawalabym mu nic z waszym zdjęciem, to na walentynki, jakas rocznice. Ja mojemu wysylam ksiazke o bokserze z auschwitz. Jakbym go miała kolo siebie dalabym mu nawet mikolaja w czekoladzie ^^ moze kino? Te swieto to raczej dla dzieci
Interesuje sie czym? Nie mam pojecia ile ma lat.
Ma 25 lat, lubi boks i sporty walki, siłownia i te sprawy, stąd też ten breloczek rękawicy bokserskiej. Książki raczej odpadają, bo On raczej nie czyta ;p Myślałam własnie o tym jajku niespodziance a w środek jakiś drobiazg włożyć np ? Albo samą karteczkę z napisem "Kocham Cię" Mikołajki to tylko tak symbolicznie, ale gorzej z pomysłem na Boże Narodzenie
kizdaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-08, 12:13   #273
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kizdaM Pokaż wiadomość
Ma 25 lat, lubi boks i sporty walki, siłownia i te sprawy, stąd też ten breloczek rękawicy bokserskiej. Książki raczej odpadają, bo On raczej nie czyta ;p Myślałam własnie o tym jajku niespodziance a w środek jakiś drobiazg włożyć np ? Albo samą karteczkę z napisem "Kocham Cię" Mikołajki to tylko tak symbolicznie, ale gorzej z pomysłem na Boże Narodzenie
Na mikołajki też myślę o jajku niespodziance i chcę do niego włożyć brloczek/otwieracz do piwa w kształcie gitary. Tylko nie wiem, czy się zmieści, muszę to sprawdzić.

Jeśli facet lubi sporty walki to mu kup może bilet na jakąś walkę bokserską. Ja tematu nie ogarniam, ale jak poszukasz to pewnie jakieś wydarzenia znajdziesz. Siłownia daje dużo pola do popisu. Możesz mu kupić ciężarki do domu, odżywki regeneracyjne o jakimś fajnym smaku, koszulkę na siłownię, pas (jeśli podnosi ciężary), rękawiczki na siłownię...

Zastanawiam się, czy jeśli na święta dam facetowi książkę z zadaniami z Javy to będę bardzo złą dziewczyną?

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-08, 13:48   #274
kizdaM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pestka88 Pokaż wiadomość
Na mikołajki też myślę o jajku niespodziance i chcę do niego włożyć brloczek/otwieracz do piwa w kształcie gitary. Tylko nie wiem, czy się zmieści, muszę to sprawdzić.

Jeśli facet lubi sporty walki to mu kup może bilet na jakąś walkę bokserską. Ja tematu nie ogarniam, ale jak poszukasz to pewnie jakieś wydarzenia znajdziesz. Siłownia daje dużo pola do popisu. Możesz mu kupić ciężarki do domu, odżywki regeneracyjne o jakimś fajnym smaku, koszulkę na siłownię, pas (jeśli podnosi ciężary), rękawiczki na siłownię...

Zastanawiam się, czy jeśli na święta dam facetowi książkę z zadaniami z Javy to będę bardzo złą dziewczyną?
Problem polega na tym, że wyjazdy odpadają, wczoraj zamówił sobie ciężarki, odżywek też ma od groma ... a od siłowni właśnie ma przerwę ...
na mikołajki te jajko jest dobrym pomysłem kupię ze dwa na wszelki wypadek, gdybym pierwsze zniszczyła ;p jeszcze nigdy tego nie robiłam, a przecież trzeba ładnie papierek zdjąć, potem uważać by nie zgnieść jajka no i ponownie ładnie je "skleić" ;p
Stary 2013-11-09, 12:01   #275
Jamajka007
Zakorzenienie

Ja cały czas się zastanawiam, jak takie jajko da się zakleić.. Kinder ma czekoladę która bardzo szybko się rozpuszcza, wystarczy wziąć w rękę na moment i zaczyna płynąć.. Jak zrobić by reszta jajka się nie rozpuszczała?

"Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.."

Jamajka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-09, 13:34   #276
Bysanda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jamajka007 Pokaż wiadomość
Ja cały czas się zastanawiam, jak takie jajko da się zakleić.. Kinder ma czekoladę która bardzo szybko się rozpuszcza, wystarczy wziąć w rękę na moment i zaczyna płynąć.. Jak zrobić by reszta jajka się nie rozpuszczała?
Włozyc przed ,,operacja,, do lodowki na godzinke.
Bysanda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-09, 16:08   #277
Ainnel
Zadomowienie

Mój narzeczony ma niedługo urodziny i zastanawiam się nad prezentem dla niego... Chciałabym mu dać coś oryginalnego, ew. klasycznego i sama nie wiem...
Zastanawiam się teraz nad czymś takim, co myślicie? http://www.katalogmarzen.pl/pl/o/Aerotunel-swobodny-lot
Myślicie że to może być trafiony prezent ? Ja jestem zajarana wszelkim skakaniem i parę razy mówił, że chciałby kiedyś skoczyć ze mną ze spadochronem, ma lęk wysokości (stopniowo przełamywany) ale bardziej przeraża go np. bungee niż samolot. I może to byłoby ciekawe przeżycie

Do prezentu dorzucam coś zrobionego własnoręcznie, lubię się czymś takim zajmować i on też lubi dostać coś ładnego "od serca"

Edytowane przez Ainnel
Czas edycji: 2013-11-09 o 16:10
Ainnel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-09, 22:41   #278
Just44
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kizdaM Pokaż wiadomość
Czytałam Wasze pomysły i spodobało mi się:
http://img.zszywka.pl/0/0007/w_2262/...spodzianka.jpg
http://img.zszywka.pl/1/0033/w_7907/...spodzianka.jpg tylko gdzie ja znajdę hel ;/
myślałam też o kubku, który pod wpływem ciepłej wody odsłaniałby nasze wspólne zdjęcie ?
Co myślicie ?
Raczej odpadają słodycze, nic z tych rzeczy. Doradźcie coś
Poszukaj w internecie czy przypadkiem nie ma firmy w Twoim mieście, lub w okolicach, która zajmuje się napełnianiem balonów helem. Bardzo dużo firm organizuje takie akcje na różne przyjęcia, wesela itp. Koszt to zazwyczaj ok. 2zł za balon.
Just44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-10, 15:13   #279
euglena_klejnotka
Przyczajenie

Prezent - książka?

Witam, mam 17 lat i mam chłopaka, który również ma 17 lat. Oboje chodzimy do tej samej szkoły. Mam problem z kupnem prezentu dla mojego kochanego... Wymyśliłam, że kupię mu książkę, ale nie taką banalną, tylko po angieslku, ponieważ dodatkowo uczy się tego języka i dość dobrze mu idzie. Później problem pojawił się jaka to ma byc książka. Znalazłam: http://www.empik.com/sherlock-holmes...2684,ksiazka-p . Co o tym myślicie? Wiem, że do świąt jeszcze trochę czasu, ale nie lubię zostawiać nic na ostatnią chwilę. Proszę o odpowiedzi
euglena_klejnotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-10, 17:24   #280
kleineKrokodil
Zadomowienie

Dot.: Prezent - książka?

Jeśli da radę przeczytać ją po angielsku i sprawi mu to radość to kup, to nie jes zły pomysł
Nic się nie rymuje
Tęsknota mnie ogarnia
Dobrze, że w pracy jest palarnia
Bekon.
kleineKrokodil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-10, 17:45   #281
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez euglena_klejnotka Pokaż wiadomość
Witam, mam 17 lat i mam chłopaka, który również ma 17 lat. Oboje chodzimy do tej samej szkoły. Mam problem z kupnem prezentu dla mojego kochanego... Wymyśliłam, że kupię mu książkę, ale nie taką banalną, tylko po angieslku, ponieważ dodatkowo uczy się tego języka i dość dobrze mu idzie. Później problem pojawił się jaka to ma byc książka. Znalazłam: http://www.empik.com/sherlock-holmes...2684,ksiazka-p . Co o tym myślicie? Wiem, że do świąt jeszcze trochę czasu, ale nie lubię zostawiać nic na ostatnią chwilę. Proszę o odpowiedzi

A lubi książki detektywistyczne lub literaturę angielską? Lub samego Sherlocka Holmesa? Jeżeli tak, to świetny pomysł, jeżeli nie, to strata pieniędzy. Najlepiej kupić mu w wersji angielskiej pozycje autorów, których lubi po prostu.
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-10, 22:27   #282
kizdaM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Just44 Pokaż wiadomość
Poszukaj w internecie czy przypadkiem nie ma firmy w Twoim mieście, lub w okolicach, która zajmuje się napełnianiem balonów helem. Bardzo dużo firm organizuje takie akcje na różne przyjęcia, wesela itp. Koszt to zazwyczaj ok. 2zł za balon.
Tak, ale chodzi o to, że mieszkamy razem i chciałabym to przygotować np jak będzie w pracy a wtedy raczej nie będę miała tak dużo czasu, studia trochę czasu mi pochłaniają, na latanie i szukanie tego i jazda po całym mieście z nadmuchanymi balonami, wolałabym zrobić to na miejscu i tu pojawia się problem ;/
No nic, na Mikołajki i tak wybiorę te jajko niespodziankę ;p mam nadzieję, że mi się uda, z drugiej strony wtedy wypada 1,5 roku razem to coś by się przydało jeszcze, zrobię jakąś kolacyjkę lub śniadanie, no nic, coś się wymyśli
Stary 2013-11-10, 23:13   #283
Just44
Przyczajenie

Bardzo możliwe, że przy jakiejś określonej ilości balonów dowóz na miejsce masz gratis od firmy.
Just44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 09:54   #284
Charlotte1511
Raczkowanie

Prezent dla chłopaka na rocznicę - twardy orzech do zgryzienia...

Witam wszystkie Panie Mam nadzieję, że któraś z Was pomoże :<
Za kilka dni wraz z moim TŻ obchodzimy rocznicę związku. Nie mam pomysłu co mogę mu z tej okazji podarować. Znaczy mam, ale nie wiem, czy to dobry pomysł: 365 karteczek z miłymi napisami, jedna na każdy dzień. Nie jest on szczególnie romantyczny, ale czasem mu się zdarzy. Więc nie wiadomo, jak zareaguje. Raczej nie chcę jakichś materialnych, drogich prezentów, a coś sentymentalnego, co będzie kojarzyć mu się z nami Miał też dostać bilety na koncert, a okazało się, że idzie na niego z bratem :< Dziewczęta, pomóżcie, może uda Wam się podrzucić jakiś fajny pomysł!
Charlotte1511 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 12:05   #285
anggelaaa
Przyczajenie

Grawer na piórze

Dziewczyny potrzebuję pomocy. Zamierzam kupić mojemu mężczyźnie na urodziny pióro, jednak chciałam coś na nim wygrawerować. I tu pojawia się problem, bo po prostu nie mam pomysłu, aby nie było to tandetne. Będę wdzięczna jeżeli podrzucicie mi jakieś ciekawe pomysły.
anggelaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 12:57   #286
moolly
Raczkowanie

Dot.: Prezent dla chłopaka na rocznicę - twardy orzech do zgryzienia...

Z własnego doswiadczenia wiem, ze najlepszym prezentem sa rzeczy przydatne, mojego TZ najbardziej cieszy, żel pod prysznic, dezodorant, woda toaletowa, golarki jakies lepsze, jakas fajna bielizna, koszulka. Niestety nie mam mozliwosci sprawienia mu romantycznego prezentu bo wiem ze on i pewnie tez wielu facetow tego nie zrozumie. pozniej jak sie wypsika takimi perfumami ode mnie to mowi ze jaki ladny zapach itp a taka kartka ktora bym mu zrobila wlasnorecznie czy jakies zdjecie nasze to wiem ze by odlozyl i tyle. Facecie sa troche inni niz kobiety jesli chodzi o prezenty, chociaz moze trafil ci sie romantyk wiec zazdroszcze, bo jak czasem widze jakies fajne pomysly na prezent dla chlopaka to mam ochote je zrobic ale wiem ze moj TZ tego nie ogarnie bo to praktyczny chlopak.

Stressed depressed
But well dressed
moolly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 20:39   #287
euglena_klejnotka
Przyczajenie

Właśnie on lubi takie klimaty detektywistyczne, tajemnicze z nutką grozy. Filmy o Sherlocku Holmsie bardzo mu się podobały. Problem w tym czy da radę przeczytać... :/
euglena_klejnotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 20:54   #288
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez euglena_klejnotka Pokaż wiadomość
Właśnie on lubi takie klimaty detektywistyczne, tajemnicze z nutką grozy. Filmy o Sherlocku Holmsie bardzo mu się podobały. Problem w tym czy da radę przeczytać... :/

Zakładając, że człowiek uczy się języka po to, by umieć go coraz lepiej, to w końcu kiedyś uda mu się tę książkę przeczytać. Inaczej nauka języka nie miałaby w ogóle sensu.
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 20:59   #289
MissChievousTess
Zakorzenienie

Książkę w języku obcym warto dobrać do poziomu uczącego się.
Za trudna możne skutecznie zniechęcić do nauki.
Poszukaj książki typu easy readers dostosowanej do poziomu na jakim jest Twój chłopak.
A fajnym prezentem dla uczącego się języka obcego może być dobry słownik.
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 21:14   #290
kizdaM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Just44 Pokaż wiadomość
Bardzo możliwe, że przy jakiejś określonej ilości balonów dowóz na miejsce masz gratis od firmy.
Ok, dzięki poszukam w takim razie
Stary 2013-11-11, 22:03   #291
Charlotte1511
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moolly Pokaż wiadomość
Z własnego doswiadczenia wiem, ze najlepszym prezentem sa rzeczy przydatne, mojego TZ najbardziej cieszy, żel pod prysznic, dezodorant, woda toaletowa, golarki jakies lepsze, jakas fajna bielizna, koszulka. Niestety nie mam mozliwosci sprawienia mu romantycznego prezentu bo wiem ze on i pewnie tez wielu facetow tego nie zrozumie. pozniej jak sie wypsika takimi perfumami ode mnie to mowi ze jaki ladny zapach itp a taka kartka ktora bym mu zrobila wlasnorecznie czy jakies zdjecie nasze to wiem ze by odlozyl i tyle. Facecie sa troche inni niz kobiety jesli chodzi o prezenty, chociaz moze trafil ci sie romantyk wiec zazdroszcze, bo jak czasem widze jakies fajne pomysly na prezent dla chlopaka to mam ochote je zrobic ale wiem ze moj TZ tego nie ogarnie bo to praktyczny chlopak.
Właśnie na każdym forum widzę "praktyczne prezenty". Ale takie pozostawiam sobie na urodziny, mikołajki i inne podobne okazje. A na rocznicę chciałabym sprawić mu chociażby jakiś drobiażdżek, byle się tylko kojarzył ze mną i naszym związkiem.
Stary 2013-11-11, 23:22   #292
moolly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Charlotte1511 Pokaż wiadomość
Właśnie na każdym forum widzę "praktyczne prezenty". Ale takie pozostawiam sobie na urodziny, mikołajki i inne podobne okazje. A na rocznicę chciałabym sprawić mu chociażby jakiś drobiażdżek, byle się tylko kojarzył ze mną i naszym związkiem.
To może spróbuj połączyć praktyczne z romantycznym, kiedyś widziałam u kolegi breloczek z grawerem, myślę ze np na scyzoryku tez można malutki grawer zrobić.

Stressed depressed
But well dressed
Stary 2013-11-12, 10:32   #293
NoemiSui
Raczkowanie

GG do NoemiSui

Po roku to już nie powinien być problem. ;-) Ale podpisz cyrograf na następny rok ;-)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-12, 11:09   #294
Charlotte1511
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NoemiSui Pokaż wiadomość
Po roku to już nie powinien być problem. ;-) Ale podpisz cyrograf na następny rok ;-)
Cyrograf, to mi się podoba :P

Drożdże, Seboradin Lotion Niger, CP
16.01.2014 - 31/23 cm
16.02.2014 - ??/?? cm
Stary 2013-11-12, 11:26   #295
moolly
Raczkowanie

Może kolacja, chlopak sie naje, beda swieczki, muzyka nastrojowa.

Stressed depressed
But well dressed
Stary 2013-11-12, 11:51   #296
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502
Dot.: Grawer na piórze

Może jakiś cytat?
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-12, 21:53   #297
olunek
Zadomowienie

GG do olunek
bombka motocykl...

hej,
moze macie jakis pomysł gdzie moge kupić bombki na choinke w kształcie motoru? chciałabym w ramach czesci prezentu "ubrać " choinke w takowe bombki.wujek google nie wiele mówi na ten temat

DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK....
paula darcy

dukan
68......67.....65..... .63....61.....58.....57:l ove:.....55
olunek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-12, 22:36   #298
Wiindy
Raczkowanie

Prezent dla spawacza.

hej! zaczynam myśleć o prezentach na święta i zastanawiam się, co mogłoby być dobre dla mojego chłopaka który pracuje jako spawacz.
Nie znam się zupełnie na tym zawodzie, ale wiem, że bardzo potrzebne są tam rzeczy do ochrony różnych części ciała. Niestety ostatnio narzeka coraz bardziej na ból oczu, nie ma dnia żeby nie męczył się z ich powodu.
Myślę żeby kupić mu coś, co zniweluje jego codzienny ból albo ochroni go podczas pracy (nie ma tam zapewnianego całego kompletu ochronnego).

Korzystacie/słyszeliście o jakichś specjalnych urządzeniach regenerujących oczy bądź ochraniające przed tymi szkodliwymi promieniami?
Wiindy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-13, 22:20   #299
latysia
Zadomowienie

Dot.: Prezent dla spawacza.

jeżeli chcesz mu kupić maskę ochronną, to najlepiej będzie żebyś wybrała się do sklepu z nim. koszt maski to 400-500zł( porządne kosztują nawet 5-6 tys, ale zapewne taka kwota jest ogromna). oczywiście w internecie są tańsze100-300, ale nie sądzę żeby jakoś była powalająca. z tańszych rzeczy ochronnych to rękawice.

Edytowane przez latysia
Czas edycji: 2013-11-13 o 22:41
latysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 17:23   #300
kto_siek
Przyczajenie

Prezent z allegro!

Podawajcie linki na prezent który mogłabym dać mojemu chłopakowi z allegro
kto_siek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości