|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
Nie dawalabym mu nic z waszym zdjęciem, to na walentynki, jakas rocznice. Ja mojemu wysylam ksiazke o bokserze z auschwitz. Jakbym go miała kolo siebie dalabym mu nawet mikolaja w czekoladzie ^^ moze kino? Te swieto to raczej dla dzieci
![]() Interesuje sie czym? Nie mam pojecia ile ma lat. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
Cytat:
|
|
|
|
#273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli facet lubi sporty walki to mu kup może bilet na jakąś walkę bokserską. Ja tematu nie ogarniam, ale jak poszukasz to pewnie jakieś wydarzenia znajdziesz. Siłownia daje dużo pola do popisu. Możesz mu kupić ciężarki do domu, odżywki regeneracyjne o jakimś fajnym smaku, koszulkę na siłownię, pas (jeśli podnosi ciężary), rękawiczki na siłownię... Zastanawiam się, czy jeśli na święta dam facetowi książkę z zadaniami z Javy to będę bardzo złą dziewczyną?
|
|
|
|
#274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na mikołajki te jajko jest dobrym pomysłem kupię ze dwa na wszelki wypadek, gdybym pierwsze zniszczyła ;p jeszcze nigdy tego nie robiłam, a przecież trzeba ładnie papierek zdjąć, potem uważać by nie zgnieść jajka no i ponownie ładnie je "skleić" ;p
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cały czas się zastanawiam, jak takie jajko da się zakleić.. Kinder ma czekoladę która bardzo szybko się rozpuszcza, wystarczy wziąć w rękę na moment i zaczyna płynąć.. Jak zrobić by reszta jajka się nie rozpuszczała?
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
Włozyc przed ,,operacja,, do lodowki na godzinke.
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
Mój narzeczony ma niedługo urodziny i zastanawiam się nad prezentem dla niego... Chciałabym mu dać coś oryginalnego, ew. klasycznego i sama nie wiem...
Zastanawiam się teraz nad czymś takim, co myślicie? http://www.katalogmarzen.pl/pl/o/Aerotunel-swobodny-lot Myślicie że to może być trafiony prezent ? Ja jestem zajarana wszelkim skakaniem i parę razy mówił, że chciałby kiedyś skoczyć ze mną ze spadochronem, ma lęk wysokości (stopniowo przełamywany) ale bardziej przeraża go np. bungee niż samolot. I może to byłoby ciekawe przeżycie ![]() Do prezentu dorzucam coś zrobionego własnoręcznie, lubię się czymś takim zajmować i on też lubi dostać coś ładnego "od serca"
some days I'm still fighting to walk towards the light Edytowane przez Ainnel Czas edycji: 2013-11-09 o 16:10 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo dużo firm organizuje takie akcje na różne przyjęcia, wesela itp. Koszt to zazwyczaj ok. 2zł za balon.
|
|
|
|
|
|
#279 |
|
Przyczajenie
|
Prezent - książka?
Witam, mam 17 lat i mam chłopaka, który również ma 17 lat. Oboje chodzimy do tej samej szkoły. Mam problem z kupnem prezentu dla mojego kochanego... Wymyśliłam, że kupię mu książkę, ale nie taką banalną, tylko po angieslku, ponieważ dodatkowo uczy się tego języka i dość dobrze mu idzie. Później problem pojawił się jaka to ma byc książka. Znalazłam: http://www.empik.com/sherlock-holmes...2684,ksiazka-p . Co o tym myślicie? Wiem, że do świąt jeszcze trochę czasu, ale nie lubię zostawiać nic na ostatnią chwilę. Proszę o odpowiedzi
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent - książka?
Jeśli da radę przeczytać ją po angielsku i sprawi mu to radość to kup, to nie jes zły pomysł
|
|
|
|
#281 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A lubi książki detektywistyczne lub literaturę angielską? Lub samego Sherlocka Holmesa? Jeżeli tak, to świetny pomysł, jeżeli nie, to strata pieniędzy. Najlepiej kupić mu w wersji angielskiej pozycje autorów, których lubi po prostu.
|
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No nic, na Mikołajki i tak wybiorę te jajko niespodziankę ;p mam nadzieję, że mi się uda, z drugiej strony wtedy wypada 1,5 roku razem to coś by się przydało jeszcze, zrobię jakąś kolacyjkę lub śniadanie, no nic, coś się wymyśli
|
|
|
|
#283 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo możliwe, że przy jakiejś określonej ilości balonów dowóz na miejsce masz gratis od firmy.
|
|
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Prezent dla chłopaka na rocznicę - twardy orzech do zgryzienia...
Witam wszystkie Panie
Mam nadzieję, że któraś z Was pomoże :<Za kilka dni wraz z moim TŻ obchodzimy rocznicę związku. Nie mam pomysłu co mogę mu z tej okazji podarować. Znaczy mam, ale nie wiem, czy to dobry pomysł: 365 karteczek z miłymi napisami, jedna na każdy dzień. Nie jest on szczególnie romantyczny, ale czasem mu się zdarzy. Więc nie wiadomo, jak zareaguje. Raczej nie chcę jakichś materialnych, drogich prezentów, a coś sentymentalnego, co będzie kojarzyć mu się z nami Miał też dostać bilety na koncert, a okazało się, że idzie na niego z bratem :< Dziewczęta, pomóżcie, może uda Wam się podrzucić jakiś fajny pomysł! |
|
|
|
|
#285 |
|
Przyczajenie
|
Grawer na piórze
Dziewczyny potrzebuję pomocy. Zamierzam kupić mojemu mężczyźnie na urodziny pióro, jednak chciałam coś na nim wygrawerować. I tu pojawia się problem, bo po prostu nie mam pomysłu, aby nie było to tandetne. Będę wdzięczna jeżeli podrzucicie mi jakieś ciekawe pomysły.
|
|
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla chłopaka na rocznicę - twardy orzech do zgryzienia...
Z własnego doswiadczenia wiem, ze najlepszym prezentem sa rzeczy przydatne, mojego TZ najbardziej cieszy, żel pod prysznic, dezodorant, woda toaletowa, golarki jakies lepsze, jakas fajna bielizna, koszulka. Niestety nie mam mozliwosci sprawienia mu romantycznego prezentu bo wiem ze on i pewnie tez wielu facetow tego nie zrozumie. pozniej jak sie wypsika takimi perfumami ode mnie to mowi ze jaki ladny zapach itp a taka kartka ktora bym mu zrobila wlasnorecznie czy jakies zdjecie nasze to wiem ze by odlozyl i tyle. Facecie sa troche inni niz kobiety jesli chodzi o prezenty, chociaz moze trafil ci sie romantyk wiec zazdroszcze, bo jak czasem widze jakies fajne pomysly na prezent dla chlopaka to mam ochote je zrobic ale wiem ze moj TZ tego nie ogarnie bo to praktyczny chlopak.
|
|
#287 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie on lubi takie klimaty detektywistyczne, tajemnicze z nutką grozy. Filmy o Sherlocku Holmsie bardzo mu się podobały. Problem w tym czy da radę przeczytać... :/
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zakładając, że człowiek uczy się języka po to, by umieć go coraz lepiej, to w końcu kiedyś uda mu się tę książkę przeczytać. Inaczej nauka języka nie miałaby w ogóle sensu. |
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Książkę w języku obcym warto dobrać do poziomu uczącego się.
Za trudna możne skutecznie zniechęcić do nauki. Poszukaj książki typu easy readers dostosowanej do poziomu na jakim jest Twój chłopak. A fajnym prezentem dla uczącego się języka obcego może być dobry słownik. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poszukam w takim razie
|
|
|
|
#291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
To może spróbuj połączyć praktyczne z romantycznym, kiedyś widziałam u kolegi breloczek z grawerem, myślę ze np na scyzoryku tez można malutki grawer zrobić.
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Po roku to już nie powinien być problem. ;-) Ale podpisz cyrograf na następny rok ;-)
|
|
#294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Może kolacja, chlopak sie naje, beda swieczki, muzyka nastrojowa.
|
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grawer na piórze
Może jakiś cytat?
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
bombka motocykl...
hej,
moze macie jakis pomysł gdzie moge kupić bombki na choinke w kształcie motoru? chciałabym w ramach czesci prezentu "ubrać " choinke w takowe bombki.wujek google nie wiele mówi na ten temat
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Prezent dla spawacza.
hej! zaczynam myśleć o prezentach na święta i zastanawiam się, co mogłoby być dobre dla mojego chłopaka który pracuje jako spawacz.
Nie znam się zupełnie na tym zawodzie, ale wiem, że bardzo potrzebne są tam rzeczy do ochrony różnych części ciała. Niestety ostatnio narzeka coraz bardziej na ból oczu, nie ma dnia żeby nie męczył się z ich powodu. Myślę żeby kupić mu coś, co zniweluje jego codzienny ból albo ochroni go podczas pracy (nie ma tam zapewnianego całego kompletu ochronnego). Korzystacie/słyszeliście o jakichś specjalnych urządzeniach regenerujących oczy bądź ochraniające przed tymi szkodliwymi promieniami? |
|
|
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent dla spawacza.
jeżeli chcesz mu kupić maskę ochronną, to najlepiej będzie żebyś wybrała się do sklepu z nim. koszt maski to 400-500zł( porządne kosztują nawet 5-6 tys, ale zapewne taka kwota jest ogromna). oczywiście w internecie są tańsze100-300, ale nie sądzę żeby jakoś była powalająca. z tańszych rzeczy ochronnych to rękawice.
Edytowane przez latysia Czas edycji: 2013-11-13 o 22:41 |
|
|
|
|
#300 |
|
Przyczajenie
|
Prezent z allegro!
Podawajcie linki na prezent który mogłabym dać mojemu chłopakowi z allegro
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

17.08.2019
? Ja jestem zajarana wszelkim skakaniem i parę razy mówił, że chciałby kiedyś skoczyć ze mną ze spadochronem, ma lęk wysokości (stopniowo przełamywany) ale bardziej przeraża go np. bungee niż samolot. I może to byłoby ciekawe przeżycie