![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ktoś coś słyszał o diecie OXY?
miałam wersję początkującą, dobrze, że przekopiowałam ją do worda, po po 28 dniach (na tyle była wykupiona) dostęp na stronie został zablokowany, trzeba dietkę kupić ponownie jeśli chce sie do niej wrócić... lekkie przegięcie autorów... w "starej" oxy wszystko szło w pdf na maila i można było powtarzać fazy wg uznania. Co do efektów - stara była lepsza, w nowej mało wody, jedzenie dość monotonne, biorą po uwagę produkty sezonowe (skąd ja kurde we wrześniu szparagi wytrzasnę?), no i efekt jojo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedź
![]() to troszkę się zmartwiłam bo kilka dni temu ją wykupiłam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
A mi się ta nowa Oxy, jak dotąd, bardzo podoba. A odnośnie przedłużania, to jeśli się nie mylę to dostaje się już nową wersję, z nowymi posiłkami itp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Przyczajenie
|
Elfemmy a od kiedy stosujesz? Ja dziś pierwszy dzień z nową Oxy dopiero, jak na razie spoko, potrawy fajne, wszystko mi pasuje. Zobaczymy jak będzie z trzymaniem się jadłospisu, bo to zawsze u mnie problem jest... Dlatego muszę mieć diety w miarę takie co mi smakują bo inaczej problem z wytrwałością ogromny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
Koleżanka mi dziś pokazywała swój panel na oxy, faktycznie fajne pomysły na potrawy ma ta dieta..
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
No mi się oxy zawsze kojarzyła właśnie z ciekawymi pomysłami na proste posiłki. Tej nowej nie sprawdzałam jeszcze, więc dziewczyny napiszcie o niej więcej jak możecie. Na czym polega dopasowywanie?
![]() |
#278 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Przyczajenie
|
Hej hej 😊 jest tu kto?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Hej Madzia
![]() Ja stosowałam ją razem z Mamą ![]() Od tego czasu staramy się jeść zdrowo i dużo czerpiemy z obiadów z tej diety. Wydrukowałyśmy wszystko, może w lato znowu spróbujemy, na pewno będzie łatwiej zdobyć maliny (mrożone około 11 złotych!), szparagi, które był w naszej diecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Przyczajenie
|
Tak myslalam ze to dosc kosztowne. Troche zly czas wybralam na ta diete bo rzeczywiscie niektóre skladniki będzie dość ciężko dostać. Wczoraj rano przelalam im pieniadze a diety jak nie bylo tak nie ma :/ nie wiem co jest grane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
Wlasnie przyszla mi ta dieta i szczerze powiedziawszy jestem troche zdziwiona. Z tego co wczesniej pisalyscie ona bardzo sie rozni od tej starej diety. Nie ma tam koktajlu zurawinowego :/ jest moze ktos chetny zeby wymienic sie dietami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
ja dostalamdostęp do dietki od razu na emaila...w drugiej fazie podobno w kazdej diecie powinien byc ten oxy shake zurawinowy...ja wczesniejszej diety nie widzialam, wyszukalam ta całą dietę jak już był podział na osobowości. .
Edytowane przez miimka Czas edycji: 2014-11-06 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Tutaj macie jak laska robi ten shake https://www.youtube.com/watch?v=xOOI9aPpDxY
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Przyczajenie
|
Hej,
Dietę OXY zakupiłam dawno temu w starej trzytygodniowej wersji i o niej zapomniałam, nie miałam motywacji. Zaczęłam ją stosować w listopadzie. Obecnie jestem po pierwszym tygodniu i muszę przyznać, że nie jest tak uciążliwa i monotonna jak Dukan, którego stosowałam w 2011 roku. Już widać efekty, bo waga spadła o 3 kg, ubrania też lepiej leżą i są luźniejsze niż przed rozpoczęciem diety. Mam nadzieję, że wytrwam do końca i utrzymam osiągnięty efekt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Przyczajenie
|
Witam.
![]() Jest moze ktos chetny kto by wymienil sie dietami? Stara za nową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
Moj pierwszy dzien... obiad ohyda.... nie lubie ryb wiec ciezko mi bedzie. Dziewczyny jestescie tu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Przyczajenie
|
Hey! Diete oxy w starej wersji stosuje juz trzeci raz. Po pierwszym razie spadlo mi 4,5 kg ale później bardzo to zaniedbalam i kilogramy wróciły. Za drugim razem spadło dokladnie tyle samo co za pierwszym czyli 4,5 ale znowu wrocilam do starych nawykow i nabralam 2kg. Dzis koncze trzeci raz diete oxy i w sumie mam 7 kg za soba. ODNOSIE NOWEJ DIETY OXY: czy ta nowa wersja tez przychodzi w pdf? Czy moze ktos chcialby sie zamienic lub przeslac mi nowa wersję? Bede mega wdzieczna
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Wlasnie wykupilam diete oxy za 69 zl i dostep dostalam po 10 min. Nie przyszedl pdf na adres email, a z jadlospisu moge korzystać po zalogowaniu na ich strone. Przyznam ze jadlospis w nowym wydaniu znacznie odbiega od starej wersji. Nie jest to juz zdecydowanie dieta białkowa. Wg. Mnie jest to zwyczajnie dieta 1000kcal, tylko przygotowana przez dietetyka, dzieki czemu nie trzeba juz kombinować z ukladaniem menu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Przyczajenie
|
Hej. Dzis jest 3 dzien jak stosuje nowa diete i nie polecam. Posilki sa ohydne jestem strasznie glodna do tego stopnia ze mi slabo. Miedzy sniadaniem a obiadem jest koktajl z trudno doatepnych owocow o tej porze roku. miedzy kolacja a obiadem np pol banana lub garsc czeresni takze wcale mnie nie dziwi ze jeatem glodna.
Zastanawiam sie czy jutrzejszy czwarty dzien nowej diety moge zamienic na 4 dzien starej diety? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
1000kcal?
Ja miałam 1500. Minus diety taki, że tracisz do niej dostęp po upływie czasu jej stosowania... No i autorka z pewnością nie przemyślała faktu sezonowości niektórych produktów. Jeśli nie jest to dieta dostępna przez cały czas po zakupie i trzeba dokupywać ją dalej to chyba można by było popracować nad tym, żeby zrobić wersje na 4 pory roku. Jednak przyznać trzeba, że jak przeczytałam, że mam zjeść arbuza i łososia wędzonego na zimno to się zirytowałam. po pierwsze: skąd mam mieć arbuza? po drugie nie cierpię łososia wędzonego. Napisałam do nich maila i Pani mi odpisała czym mogę to zastąpić- także to na plus. Co do skuteczności to się nie wypowiem, ponieważ nie stosuję jej a raczej traktuję jako inspirację posiłków obiadowych ![]()
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
Moj plan zaczyna sie od fazy detox i jest to max. 1025 kaloriiii i min. 965, dlatego określiłam dietę mianem 1000 kcal. Pomijajac fakt, że dieta nie jest dostosowana do pory roku, to bardziej denerwuje mnie to, ze strasznie marnowane jest jedzenie. Np. pierwszego dnia mam kiełki soji kilka gram i plaster ananasa, pozniej przez caly tydzien nie ma tych produktów w moim menu, wiec oczywiscie w calosci lecą do kosza. Juz wiem ze pierwsza wersja diety byla dobra do szybkiego schudniecia, natomiast druga wersja ma uczyc zdrowych nawykowa tak naprawdę to strata pieniedzy. Jesli ktos jednak chcialby rozlozyc w czasie swoje odchudzanie no ma duzo do zrzucenia to polecsm diety z vitalia.pl natomiast jesli chcemy szybko zrzucić4-5 kg, to polecam starą wersję oxy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
dlatego my właśnie zrezygnowałyśmy, dużo pieniędzy i produktów trudno dostępnych o tej porze roku.
szkoda, że nie ma możliwości zakupu diety "starej" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Przyczajenie
|
Jesli chcesz to starą przesle ci mailem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Przyczajenie
|
Dokladnie jestem tego samego zdania. Strasznie kosztowna ta dieta. Co wiecej posilki sa ohydne. Nic mi nie smakuje. Z nowej wersji zrobilam 4 dni, bylam glodna i zle sie czulam takze zaczelam stara weraje dzis jest moj drugi dzien. nie wiem czy wytrwam. Dzis na drugie sniadanie byla maslanka z marchwia i cynamonem bleee jak wspomne to mi nie dobrze to samo z kolacja. Nie wszystko mi podchodzi. To jedna wielka strata pieniedzy. Doszlam do wniosku ze chyba lepiej poprostu sie zdrowo odzywiac.
Przynajmniej wiem teraz o co chodzi w tym wszystkim... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Przyczajenie
|
Mi osobiście jedzenie bardzo smakuje. Zawsze możesz sobie zamieniać posiłki jak coś ci nie pasuje. Ja piłam najpierw maślankę a potem jadłam osobno marchew
![]() ![]()
waga startowa 69,9 kg waga obecna 62,2 kg waga docelowa 50,0 kg Edytowane przez maya85 Czas edycji: 2014-11-20 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
A mi jest dosc ciezko. Nie przepadam za rybami nie lubie lososia. Mozna powiedziec ze ja przerwalam bo wczoraj zjadlam na sniadanie bulke grachamke z chudym twarogiem i ogorkiem kiszonym. Te wszystkie diety to chyba nie dla mnie. W ogole strasznie szybko sie poddaje a pozniej jestem zla na siebie. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Przyczajenie
|
ja trzy dni sobie pofolgowałam, ale dziś od rana walczę na diecie. Szkoda byłoby zmarnować osiągnięte efekty..
![]()
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
Myslisz ze to cos teraz da? Ja tez dwa dni sobie troszke odpuscilam. I nie wiem czy jest sens zebym dalej ciagnela. Tymbardziej ze to dopiero 1 faza. A na ktorym dniu jestes?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Przyczajenie
|
Tzn? W jaki sposob sobie pofolgowalas? Moglabys podac konkretne przyklady? Prosze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.