![]() |
#271 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]()
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
gdzie sa nasze wszystkie wizazanki?? czyzby wciaz na wyprzedazach???
#273 |
Wtajemniczenie
|
zglaszam sie ja!
poszlam jednak to bs po bananowe maselko. maselka jednka nie bylo, ale byl balsam, wiec uradowana, ze bede pachniec slodziutko bananami pognalam do kasy. balsam pachnie przecudownie, ale co z tego, skoro jego zapach wyparowuje od rzu po wchlonieciu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
heja
no to moze wlasciwie nie powinnam zalowac ze nie udalo mi sie kupic zadnego maselka na przecenie-z racji braku przecen ![]()
#275 |
Zakorzenienie
|
Czesc. Wrocilam juz z Polski i co ja widze - istne zakupowe szalenstwo was ogarnelo. Dobrze, ze mnie tu nie bylo - portfel bezpieczny byl przez jakis czas hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Podróżniczka
|
Kobietki
![]() Ale bylo ![]() ![]() Najlepiej na tle obnizek i promocji wypadl H&M oraz New Look ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha natomiast kszmarnie rozcarowal mnie Boots, gdzie NIE BYLO praktycznie zadnych perfum!! Wszytsko wykupione, a polki swiecily puskami, jak u nas za gierka gole haki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
W Bootsie to prawdziwe czystki były
![]() A z BS to ja nie posiadam, zadnego balsamu, wole masełka ![]() A ja tal po wy[rzedazach nie chodziłąm, bo za duzo kasy nie chciałam stracic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
Dawno mnie tu nie bylo, a watek tak urosl
![]() Ja sie na poswiateczne wyprzedaze nie zalapalam, bo nie bylo mnie w Anglii. Ale moze to i lepiej - dla portfela na pewno ![]() Natomiast skonczylam 28-o kapsulkowe opakowanie kapsulek z wit. C z BS i chcialam podzielic sie wrazeniami: bardzo pozytywne, koloryt cery sie troche wyrownal, buzia gladka i rozswietlona, nic nie zapchane ani nie podraznione ![]() ![]() ![]() Poza tym w BS kupilam sobie miodowe maselko, slicznie pachnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kupiłam sobie te kapsułki, ale nie używam ich reguralnie ![]() A te miodowe to chyba w wersji limitowanej, tak jak melonowe co kupiłam, nigdy go nie widziałam w normalnej sprzedaży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
ja bardzo lubie kosmetyki do ciala palmers cocoa butter jest kilka wersji o slodkim zapachu lub bezwonnym super do suchej skory zawsze mialam te kosmetyki z usa teraz dostaje je tu w kazdym nawet supermarkecie (fajny jest tez balsam nablyszczajacy z drobinkami)polecam.pozdra wiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
![]()
polecam szczerze kosmetyki organic w sklepach ze zdrowa zywnocia super w sumie wierze im na slowo pisane na kazdym opakowaniu, iz niby zawieraja mniej szkodliwych skladnikow
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
Jak bylam w ciazy to uzywalam balsamu do ciala z tej serii (palmersa) przeciw rozstepom. No i rozstepow nie mam, to fakt
![]()
#283 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wiecie do kiedy beda trwaly wyprzedaze?
Bo wczoraj przechodzilam kolo Next'a i nie widzialam juz zadnej informacji SALE ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
O tak, zgadzam sie Ejva. Palmers jest super. Mialam od Palmers taki balsam z kwasami. Super nawilzal skore i wszystkie niedoskonalosci ladnie wybielal (ten w zielonkawo-niebieskiej butelce). Przetestowalam tez olejek na blizny i tez niczego sobie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
aaliyah - ktoś już mial taki awatar ale nie pamietam kto
![]() a w temacie: skończyło mi sie już mini-masełko truskawkowe TBS. Przyznam szczerze, że słabiej nawilża niż oliwkowe (w sumie to truskawkowe jest do skóry normalnej, a oliwkowe do suchej, wiec nie powinnam sie dziwić ![]()
#287 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
ja jutro wybieram sie na kolejne poszukiwania SALE tydzien temu w next bylo wiele slicznych rzeczy 70% ceny a mi zawsze czegos potrzeba chyba nigdy nie nadejdzie moment kiedy nasyce zapotrzebowania jak kazda z nas chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() W temacie BS - to chetnie nabylabym te kapsulki z wit. C ale jak dla mnie to cena troche odstrasza, a boje sie, ze mi nie beda odpowiadac i wyrzuce pieniadze w bloto ![]() ![]() U mnie w Glasgow wyprzedaze powoli sie koncza. W Boots to jzu w ogole nic nie jest przecenione ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A moze ma ktoras z was sklad? To chociaz popatrze czy w ogole mam sobie zawracac glowe.
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ejva, specjalnie dla ciebie sklad ![]() Cyclomethicone (Emollient), Polysilicone-11 (Film Former), Ascorbic Acid (Antioxidant), Methyl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer (Film Former), Bertholletia excelsa (Brazil Nut Oil) (Emollient), Ribes nigrum (Emollient), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Limonene (Fragrance Ingredient), Citrus aurantium dulcis (Orange Extract) (Fragrance), Maltodextrin (Skin Conditioning Agent), Citrus sinensis (Orange Oil) (Fragrance/Essential Oil), Citric Acid (pH Adjuster), Disodium EDTA (Chelating Agent), Propyl Gallate (Opacifier/Antioxidant), Sodium Metabisulfite (Chelating Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Citral (Fragrance Ingredient). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam te kapsułki, nawet je zglosiłąm na KWC. Nikt ich jeszcze nie ocenił.
A ja je za reguralnie nie uzywam. |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
#296 |
Rozeznanie
|
kurcze mnie jednak jakos teraz ten BS napawa niepewnoscia.....juz sama nie wiem co myslec:/
#297 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze czytalas watek o BS... Ja mysle tak - jesli te kosmetyki ci sluza, jesli lubisz ich uzywac to czemu mialabys tego nie robic. Jakos na razie nikt na forum nie przedstawil zadnych dowodow, ze firma postepuje nieetycznie lub tez ze uzywa niskiej jakosci surowcow. Ja mam same pozytywne odczucia zwiazane z BS i tego sie bede trzymac.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Ziarenko niepewności zostało zasiane
![]() Ja tam jestm zadowolona z BS |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
No zostalo zasiane. Znalazlam materialy o BS. Oto link: http://www.jonentine.com/body_shop.htm
Szczerze to nie wiem jeszcze co o tym myslec... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
to i ja cos znalazlam ???? moze nie o etycznej stronie firmy ale:
'Jednak w marcu tego roku firmę przejął francuski koncern kosmetyczny L'Oreal, wykładając 1,14 mld dol., co niekorzystnie odbiło się na marce, która już miesiąc po ogłoszeniu transakcji zaczęła szybować w dół w badaniach satysfakcji i postrzegania. Pojawiły się apele o bojkot.' (wycinek artykulu: http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...8,3566187.html)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.