|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
UWAGA UWAGA nadaje do Was z cyrku i to bynajmniej nie domowego
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłyśmy ze spaceru. 4 godziny
aż mi się nogi trzęsą ze zmęczenia Maja cały spacer spała. Byłyśmy w Pepco po dekoracyjne serduszka do sypialni i w Empiku po nowe książeczki dla Mai.Idę robić zupę. Maja świruje na macie Tari od dzisiaj też mam gołębia w domu
|
|
#274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() intensywnie kisimi sie w domu, mamy zakaz wychodzenia, wiec jak mały spi, kończę w końcu kostkę która zaczęłam przed porodem i odpoczywam. to w skrócie. Cytat:
|
|||
|
|
|
#275 | |
|
Zadomowienie
|
he he świetne tylko u mnie TŻ ma więcej butów ode mnie
... i ciuchów... .....i nie nie jest gejem ![]() Cytat:
Jaki piękny bobas, taka buźka słodka z okładki Eweeve boska fotka afryz po prostu wymiata Dziewczyny mówię Wam jak pokarało mojego TŻta za tą imprezę Najpierw Sarcia nawaliła klocka koło jego łóżka bo oczywiście nie wyszedł z psem a ja w tą ulewę nie miałam jak bo ani Antka nie zostawie z nabombionym TŻtem ani nie wezmę w taką pogodę do nosidełka. Musiał to posprzątać a ja na szybkości musiałam psa choć pod klatkę wystawić bo coś ją pogoniło. Myślę sobie no ok ma za swoje Potem Antonio stwierdził, że będzie ćwiczył głos akurat dziś. Już nawet szkoda mi go było i uciszałam Tośka jak się dało ale nic nie skutkowało, Mały takie arie odstawiał że aż mi uszy pękały. Myśle no trudno pocierpi ale przeżyje. No to potem dałam mu obiad. I jak go pogoniło to myślałam, że się normalnie skończy nad tym kiblem No i po tym to już mi się go naprawdę żal zrobiło. Założe się że dłuuuugo nie tknie alkoholu |
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fajna cena![]() Bardzo poci sie w nich stopa? |
|
|
|
|
#277 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zauwazylam zeby sie pocila
![]() Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
Aaa i Lemurki Jasio pulchniejszy na buźce, od razu widać.
Zapomniałam dodać, że w pracy powiedziałam, że chcę zostać na roczny macierzyński. Nie wiem z czego będziemy żyć, ale chcę zostać z Tosiem jak najdłużej. |
|
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laseczki! Idziecie jak burza
![]() Jeszcze nie ogarnęłam poprzedniej części a tu 10 stron nowej ![]() Ale fajnie się Was czyta ![]() Tylko moja Emi jest młodsza i jeszcze nie jest na tym etapie co Wasze pociechy. W niedzielę skończyła 2 miesiące. Ostatnio chyba miała skok bo kilka dni była nieznośna i ciągle płakała. Ale zauważyłam że zaczęła wydawać inne dźwięki. Podnosi też główkę bardzo wysoko Teraz w ciągu dnia ma kilka krótkich drzemek, ale jak nie śpi to jest niespokojna... Niczym nie mogę jej zabawić - kupiliśmy karuzelę na łóżeczko, huśtawkę z muzyką, grzechotki i pajacyka z pozytywką, ale nic jej nie zabawia, bardzo szybko się nudzi i pręży jak struna po czym zaczyna płakać... Powiedzcie jak Wasze maluszki spędzają czas i co je zabawiało wcześniej? Może 2 miesiące to jeszcze nie pora na te wszystkie bodźce? Chociaż Emilka bardzo lubi ruch i jak się coś dzieje dookoła- światełka, telewizor, lampy... Ale tylko przez chwilę skupia się podczas zabawiania
|
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
Lemurki- WOW
pieknie przybrał![]() Anulka, Madi- ja chyba cały internet przeczytałam Misiaczka- to z Fiazo możemy gołębnik zakladac ![]() do zestawu dzwiekow doszedl nam dzis odgłos dzwoniacego telefonu Ghia-
|
#281 |
|
Wtajemniczenie
|
SAM-
FIAZO- Zarowno musztarda i papryka to. wywoluja czasami alergie Jaki samochod.ogladaliscie? Kupujecie? Witam nowe mamusie
|
|
#282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No może nie więcej. ale tyle samo ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Jejciu jakie ma piękne włoski Rewelacja!---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Śliczny uśmiech |
|
|
|
|
#283 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Hej słodziaku, śliczny jesteś Cytat:
![]() My dziś krótki spacerek tylko godzinka Szymek nie miał weny na spacerowanie, teraz zjada piłkę
|
||||
|
|
|
#284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
Lemurki, Brandy przystojniaki z Waszych chlopakow
Jasio- jaka teraz buzia kraglutka! Tez sie pochwale moim bąblem ale jak włącze komp. Narazie mi sie niechce:p Mamy dzis z Tomciem dzien meeega lenia:p Spalismy od 14.30 do 16.30. Sam by nigdy tyle nie spal ale z mamusia to owszem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez magda_02 Czas edycji: 2013-11-07 o 17:50 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdróweczka pięknoto Cytat:
np. mam prezent na mamy urodziny, są 5 grudnia, a ja już go mam i tak mnie korci żeby dać, ale jakoś się trzymam Kupiam jej srebrną bransoletę, łańcuszek i wisiorek taki sam motyw jak bransoleta, nie mogę się doczekać żeby jej dać. Obmyślam sobie plan jak to jutro polować w tesco na bank będzie mnóstwo ludzi
|
||
|
|
|
#287 |
|
Wtajemniczenie
|
A u nas dzis padal grad...taki drobniutki ale tyle tego bylo bialo jak zima przez kilka godz
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej najbardziej interesował go odpustowy wiatraczek, mógł pod nim leżeć długo i mu się nie nudził do tej pory go uwielbia.
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
ej no żadna z Was nie ma tej lampki:
http://allegro.pl/lampka-zolw-8-kons...660839609.html Rockyyy w przyszłym roku możemy się spotkać, bo ja do Twojego miasta się wybieram. Rynek macie cudowny |
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#291 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sami niech Kubuś szybko wraca do zdrowia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale słodziak, gdzie można dostać takie mini peruki ![]() Słodziak ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj podała Lili pierwszy raz soczek jabłkowy, zaciągnęła się tak, że aż byłam w szoku, do momentu, aż zrozumiała, że to nie woda ![]() A marchewka smakuje Lili bardziej niż dynia, najlepiej, jak jeszcze paluszki przesuwają marchewkę do przełyku |
|||||
|
|
|
#292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sobotę z Tż wybieramy sie do Janek, Franek zostaje z babcią. Może uda nam się kupić drobne prezenty pod choinkę. Za to Tż MUSI kupić sobie spodnie, bo wyjściowych ma 1 parę (nie licząc od garnituru, w które się już nie mieści ), a do pracy 2 i pierze je na okrągło.---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#295 | |||||
|
Konto usunięte
|
Laski
![]() TYle z mojego komentarza odnosnie spamu do nadrobienia... Cytat:
Cytat:
i na chwile sie uciszyl. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja chodze na spacerki gdy pada, gdy nie pada, gdy wieje, gdy jest ciemno i czasem o 8 rano. Cytat:
Uwaga chwale sie: Moj młodszy syn powiedzial dzisiaj do mnie "mamo". ![]() ![]() I nauczyl sie krzyczec na cale gardlo !!! Dobra lece, bo opieprza mnie od pary minut... |
|||||
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nabiera masy, mały Pudzian niedługo będzie ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Antek leży pod karuzelką, zmienia muzyczkę nóziami i..... pluje a ja co? mogłam sobie pospać w czasie Jego drzemek i znowu ze zmęczenia nie mogłam zasnąć Sammi pozdrowiona ![]() Dzięki za odpowiedzi odnośnie mat. To ja chyba się zdecyduję na tę rainforest. |
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Siema spamiary
![]() Melduję się w nowym wątku Nie wiem kiedy Was nadrobię ![]() Mały właśnie zasnął i wcinam kolację. Z nowości u nas - dziś Kuba miał obcinane włosy ![]() Z tyłu miał tak długie jak dziewczynka, a z przodu leciały mu do oczek. Tym samym nagrabiłam sobie pewnie u wszystkich ciotek i babci
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobie wieczorem,
chciałam tylko napisać dla mamuś walczących z ciemieniuchą, ze u nas pomogło bardzo BabyCap z rossmana oliwka hipp i olejuszka nie dały rady a dzisiaj trzeci dzien smaruje tym rossmanowskim i chyba juz nic nie ma, przynajmniej nie widze a nie zapale światła bo dziecko dopiero co zasnęło |
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43613166]
Uwaga chwale sie: Moj młodszy syn powiedzial dzisiaj do mnie "mamo". ![]() ![]() I nauczyl sie krzyczec na cale gardlo !!! .[/QUOTE] Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

w zeszłym roku kupiłam gfajne rozpadły sie brak paragonu i buty wywaliłam

aż mi się nogi trzęsą ze zmęczenia

... i ciuchów...
to myślałam, że się normalnie skończy nad tym kiblem
No i po tym to już mi się go naprawdę żal zrobiło. Założe się że dłuuuugo nie tknie alkoholu 

pieknie przybrał