![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buciki ślubne
cóż, o reszcie nie myślałam...
![]() u nas to będzie tak, że do urzędu na cywilny z najbliższą rodziną i potem obiadek w restauracji, żadnych tańców. możliwe nawet, że tego samego dnia wyjedziemy w podróż poślubną. tak więc nie będzie kiedy nosa przypudrować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Przy torebce byloby latwiej - torebka i butki w tym samym kolorze i po sprawie. Bez torebki - na pewno nie ciemniejsze i rzecxzywiscie idealne bylyby w kolorze sukienki. Najprostrzym rozwiazaniem bedzie standard - buty w kolorze kosci sloniowej.
#273 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
buty...no to byl mega problem....
suknia ecru no to buty bron boze biale. ze wzgledu na fakt, ze dodtki bede miala zlote zdecydowalam, ze buty tez chce zlote 9 przynajmniej w przyszlosci jeszcze gdzies w nich wyjde, w bialych tylko ten jedyny raz). najpierw mialy to byc sandalki. mama odradzala mi ten pomysl. mowila, ze podczas tancow bede miala cale paluchy pokaleczone, przez moje nieudolne tanczenia. ja sie upieralam przy swoim, w koncu jednak zdecydowalam sie na pelny czubek. stwierdzilam,z e panna mloda powinna miec do slubu ponczochy, co w pzrypadku sandalek nie wchodzilo w gre. po tygodniach poszukiwan znalazlam takie oto buciki. pomimo, ze obcas dosc wysoki buciki sa bardzo wygodne. uwazacie, ze buty do sukni pasuja??? |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
katrina: nie wiem, jaki jest odcien rozu twojej sukienki (ani w jakim obuwiu gustujesz), ale jak wiesz, tez mialam rozowa, taka blada. znalazlam buty zupelnie przypadkowo w sklepie "minimum" (to jest siec, sa w calej polsce). byl to pierwszy, do ktorego weszlam, bez entuzjazmu, tak popatrzec i znalazlam idealnie dopasowane buty! z zaokraglonymi czubkami! (szpicow nie nosze)
w dodatku moge je teraz nosic, nie sa na jeden raz. kosztowaly 200 zl. zalaczam zdjecia - ostatnie przedstawia tez koronke i tafte z mojej sukienki. |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Możesz dać jakiś namiar na te sklepy, bo wpisuję minimum do googla i nic mi nie wychodzi, w Krakowie takiego sklepu nie widziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w krakowie to nie wiem czy jest. szczerze mowiac, to nie wiedzialabym, ze to siec - przez przypadek zobaczylam sklep w innym miescie. musisz sie porozgladac albo popytac. w rzeczywistosci buty nie sa ciemne, bo sukienka jest bladorozowa i buty idealnie dopasowane. moze na zdjeciu tak wygladaja... choc nie wiem jakiego koloru ty poszukujesz. pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() widziałam dziewczyne z okrągłym noskiem do sukni... albo nie pasował ten model buta do sukni... albo naprawdę to źle wygląda... (ale to tylko moje zdanie) sama miałam złote z czubem ![]() wszyscy patrzyli na mnie krzywo dziwnie... i troche wątpiłam w słusznosć mojego wyboru....ale uważam ze dobrze zrobiłam i bym już teraz tego nie zmieniła ![]() pzdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
ŚLICZNE SĄ. mOGĘ ZAPYTAĆ GDZIE JE KUPIŁAŚ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
loni - nie wiem czy to o moje buciki ci chodzi. jesli tak, to kupilam je w galerii silesia w k-cach w sklepie ALDO. to taka amerykanska siec ogolnoswiatowa. nie wiem czy w polsce w innych miastach sa ine filie. buty bardzo wygodne - przekonam sie tak na prawde dopiero 15.08
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
st_ella, moglabys wkleic zdjecie twoich bucikow slubnych?? chcialabym widziec jak wygladaja do sukni. ja jeszcze moich z suknia nie mierzylam (przymiarka sukni dopiero na poczatku sierpnia) no i boje sie troche ze do ecru moga byc troche za ciemne. mam nadzieje, ze sie myle. czekam na fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
A ja po dlugich poszukiwaniach znalazłam dla siebie buty.Szukałam na szpilce 8-10 cm i koniecznie z zapieciem na kostce w kolorze ciemnego , brudnego różu.http://www.elizabeth-obuwie.pl/
pozdrawiam nele
#284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1150374768 na zdjeciu bucik - w kolorze starego złota i ja z mężem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Alarmowy Fundusz Nadziei Na Życie ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Ogólnoświatowa akcja "Zwierzęta są dla mnie ważne" - podpisz petycję http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27407 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest to Pronovias model Rafia. linki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1150976101 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1150976101 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1150976101 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1150976101 pozdrawiam st_ella ![]() Edytowane przez st_ella Czas edycji: 2006-07-04 o 20:41 Powód: zmiana/aktualizacja linków |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Stella, świetne te buty. Idealne, wymarzone dla mnie gdyż nie są wysokie i fason mają bardzo ciekawy.
Tylko gdzie ja takie znajdę w przeciagu dwóch miesięcy i jeszcze w odpowiednim kolorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie martw się na pewno coś znajdziesz. Zapytaj czy możesz kupić buty przymierzyć do sukni i oddać później do sklepu.... powodzenia - mi się udało i tobie się uda! moje to prima moda - w Poznaniu też takie znajdziesz - a teraz szukaj bo zaczął się szał wyprzedaży!! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
![]()
Opowiem Wam o moich bucikach ślubnych, mam małą stopę 35, a w dodatku bardzo szupłą, butów szukałam 4 miesiące, żadne się nie nadawały, a że chciałam ładne wygodne buty a w dodatku takie w których mogłabym później chodzić, więc wszystkie typowe buty ślubne odpadały (bo przecież takich butów nie założę do pracy). Więc 2 tyg. przed ślubem,w akcie desperacji za namową mojego narezczonego kupiłam buty-są śliczne.Ale nie były całkiem białe. Moja suknia była biała, wszystkie dodatki raczej białe (bo wystój sali, kotyliony, tort białe z dodatkiem różu)
A moje buty były białe z dodatkiem beżu..hahaha pomyślałam. Ale byłam zachwycona nimi, nikt nawet nie zauważył pod suknią, że buty maja beżowe dodatki, przetańczyłam w nich całą noc....no i przechodziłam w nich cały drugi dzień. ![]() Wniosek tylko jeden, nie ma co się przejmować butami-suknia jet najważniejsza, a buty mają być eleganckie i przede wszystkim wygodne. I po co ja marnowałam tyle czasu na szukanie butów? Myślę, że więcej znajdzie się takich odważnych dziewczyn jak ja. Dodam, że ślub był piękny i wesele bardzo udane, wszyscy goście byli zachwyceni. Życzę powodzenia w zakupach |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
A takie deda Moje butki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Święta prawda, że teraz wyprzedaże i czas pobuszować w sklepach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pzdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Ja bede miała suknie jasnozłotą tzw. kolor pudrowy (w końcu wybrała kiecke!!!) i tak sie zastanawiałam czy będe pasowały do niej te buty - znalazłam je na allegro nie są ślubne ale kurcze wygladaje na wygodne - i jak myślicie bedą pasować????
http://allegro.pl/item111597461_koty...e_rozm_37.html |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Kurcze zapomniałam zamieścić zdjęcie sukni,a leż ze mnie gapa
![]() a buty muszą bardzo wygodne a te mi na takie wyglądaja - ja nie chodze wcale na obcasie a na tym moze bym i dała rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Konto usunięte
|
chyba smiało mozesz kupować!
Sukienka bardzo ładna i butki też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
Dzieki za porade bo kurcze muisałam sie upewnić:0 przez to ze kolor tej sukni jest taki niestypowy zasatnawiałams ie nad butami koloru złota - ale wiem ze mogłabym sie kiepsko czuć w tak mocnej kolorystyce Kolejny raz mi pomagasz dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.