Farbowanie henną - część IV - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-02, 20:35   #271
daggmara
Z deszczem w butach

Dot.: Farbowanie henną - część IV

Dzięki za odpowiedź. Wy zatem kładziecie farbę tylko na odrosty? Czy najpierw odrosty a potem całość dla odświeżenia koloru?

Kompletnie zachwyciłam się włosami jednej z Wizażanek (Lisbeth):
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. tutaj odcień jest jednolity i, jak dla mnie, zjawiskowy
(zdjęcie z wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504604)

czytam i czytam o hennie i zastanawiam się, czy użyć właśnie khadi (jak właścicielka powyższych włosów), czy próbować henny z Pola Henny, o której piszecie tyle dobrego, ale na pierwszy raz pewnie wgodniej będzie wybrać gotową mieszankę z Khadi..
daggmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-02, 21:23   #272
alternative1
Zadomowienie

henna czysta na odrost na kilka godzin, z tego co zostało gloss na długość. na odrost + gloss idzie z 1/4 opakowania.
spróbuj z baq, daje czerwonawy odcień
alternative1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 23:26   #273
moee
Zakorzenienie

Dawno nie pisałam, uciekła mi jedna cała część

do rzeczy, polecam dziewczyny - henne Al-Rehab malaki do kupienia na allegro, w fajnej cenie : 25 zl za 250 gr!

Różności miałam na głowie co można zobaczyć w galerii , ta polecam - jedyna chyba która mi zamiast przyciemniać - rozjaśnia włosy Nakłada się okropnie - najgorsza chyba henna/chna ze wszystkich które robiłam przez lata - ot sypie się strasznie, grubo mielona etc. ale kolor - super, całkiem inny wychodzi

dołączam zdjęcie jak wygląda w tydzień po zrobieniu , nie równo pociągnięte mam odrosty w niektórych miejscach, przez to nakładanie, następnym razem poproszę kogoś żeby mi nałożył
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00236.jpg (116,5 KB, 113 załadowań)
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."

Edytowane przez moee
Czas edycji: 2014-01-03 o 23:33
moee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 10:11   #274
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez moee Pokaż wiadomość
Dawno nie pisałam, uciekła mi jedna cała część

do rzeczy, polecam dziewczyny - henne Al-Rehab malaki do kupienia na allegro, w fajnej cenie : 25 zl za 250 gr!

Różności miałam na głowie co można zobaczyć w galerii , ta polecam - jedyna chyba która mi zamiast przyciemniać - rozjaśnia włosy Nakłada się okropnie - najgorsza chyba henna/chna ze wszystkich które robiłam przez lata - ot sypie się strasznie, grubo mielona etc. ale kolor - super, całkiem inny wychodzi

dołączam zdjęcie jak wygląda w tydzień po zrobieniu , nie równo pociągnięte mam odrosty w niektórych miejscach, przez to nakładanie, następnym razem poproszę kogoś żeby mi nałożył
I to się wydaje podejrzane
rousse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 10:42   #275
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość
I to się wydaje podejrzane
czy ja wiem , ładnie się zmywa do jasnego naturalnego rudego koloru , bez miedzi , czerwieni etc - po prostu bardzo naturalny rudy .Pewnie zależy od włosa , barwnika i od samej henny bo to też ważne z jakiego regionu i czy świeża etc. Nie przyciemnia moich włosów w ogóle , z ciemniejszych miedzianych przefarbowała mi na jasno rude . Zobaczę nakładając kilka razy co wyjdzie
Pisze że naturalna henna.

strona producenta:

www.alrehab.com

Henny/chny nie raz i dwa mnie zadziwiły , zaczynając od tego że kiedyś z dość ciemnego koloru, po chnie eldu wyszły mi pomarańczowe rażące włosy . Kolor jaki wyjdzie też dużo zależy od pielęgnacji , szamponów odżywek jakie się stosuje , po kilkunastu latach farbowania hennami nic mnie nie zdziwi bo są kapryśne jak pogoda

Edytowane przez moee
Czas edycji: 2014-01-04 o 10:58
Stary 2014-01-04, 11:12   #276
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
czy ja wiem , ładnie się zmywa do jasnego naturalnego rudego koloru , bez miedzi , czerwieni etc - po prostu bardzo naturalny rudy .Pewnie zależy od włosa , barwnika i od samej henny bo to też ważne z jakiego regionu i czy świeża etc. Nie przyciemnia moich włosów w ogóle , z ciemniejszych miedzianych przefarbowała mi na jasno rude . Zobaczę nakładając kilka razy co wyjdzie
Pisze że naturalna henna.

strona producenta:

www.alrehab.com

Henny/chny nie raz i dwa mnie zadziwiły , zaczynając od tego że kiedyś z dość ciemnego koloru, po chnie eldu wyszły mi pomarańczowe rażące włosy . Kolor jaki wyjdzie też dużo zależy od pielęgnacji , szamponów odżywek jakie się stosuje , po kilkunastu latach farbowania hennami nic mnie nie zdziwi bo są kapryśne jak pogoda
akurat eld jest bardzo podejrzany bo nie zależnie od koloru w składzie ma tylko henne podaną, co jest nie możliwe, bo nie uzyskasz brązu czy czerni przy pomocy samej henny więc jakaś chemia jest tam na pewno. Jeżeli z ciemnych włosów zrobiło ci jaśniejsze to jest to bardzo bardzo podejrzane, bo jak wiemy henna nie rozjaśnia. Ja bym się bała nakładać
Na stronie producenta, nie ma ani słowa o hennie, tylko o perfumach.

Edytowane przez Aarion
Czas edycji: 2014-01-04 o 11:14
Aarion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 11:31   #277
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
akurat eld jest bardzo podejrzany bo nie zależnie od koloru w składzie ma tylko henne podaną, co jest nie możliwe, bo nie uzyskasz brązu czy czerni przy pomocy samej henny więc jakaś chemia jest tam na pewno. Jeżeli z ciemnych włosów zrobiło ci jaśniejsze to jest to bardzo bardzo podejrzane, bo jak wiemy henna nie rozjaśnia. Ja bym się bała nakładać
Na stronie producenta, nie ma ani słowa o hennie, tylko o perfumach.
Z eldu tylko czysta chna jest bez dodatków i ma podaną lawsonię samą . Reszta kolorów ma lawsonię i dodatek jakiś.

Jak to nie ma nic na stronie? zakładka produkty , poźniej Beauty Care

Czy się boję nakładać? , ano nie bo miałam różnych firm , z różnych krajów henne na głowie i nie wyłysiałam, mam się dobrze i włosami nie straszne

a tu wyciągnęłam galerii - te pomarańczki które mi wyszły na ciemnym eldzie kasztanie ( tak, nawet nakładałam podejrzany eld kiedyś )

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=27

a tu insze inszości

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=76

Edytowane przez moee
Czas edycji: 2014-01-04 o 11:45

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 12:23   #278
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Z eldu tylko czysta chna jest bez dodatków i ma podaną lawsonię samą . Reszta kolorów ma lawsonię i dodatek jakiś.

Czy się boję nakładać? , ano nie bo miałam różnych firm , z różnych krajów henne na głowie i nie wyłysiałam, mam się dobrze i włosami nie straszne

a tu wyciągnęłam galerii - te pomarańczki które mi wyszły na ciemnym eldzie kasztanie ( tak, nawet nakładałam podejrzany eld kiedyś )

a tu insze inszości

musiałam przeoczyć
też mi się kiedyś zdarzyło parę razy eld nałożyć, ale teraz trochę boję się eksperymentować, moje włosy w końcu jakoś nabrały trochę lepszej formy, choć marzy mi się marchewka
Stary 2014-01-04, 13:27   #279
rousse
BAN stały

Cytat:

a tu insze inszości

"Zalecamy przeprowadzenie próby uczuleniowej na skórze i testu koloru na kosmku włosów. Po trawłej ondulacji, farbowaniu, dekoloryzacji produktami z amoniakiem konieczna jest miesięczna przerwa przed zastosowaniem Henny. "
To też mnie dziwi prawdziwa henna nie powoduje uczuleń prawie nigdy (nie są znane takie przypadki mi, a o hennie duużo szukałam informacji w necie). I naturalna henna nie musi czekać po farbowaniu farbą z amoniakiem ... . Na stronie arabska firma może sobie napisać co chce Czy to ma europejskie atesty? Czasem firmy arabskie dodają coś do henny i o tym nie piszą, np. barwniki sztuczne (jest firma co dodaje zielony barwnik, aby henna wyglądała na swieższą, nie pamiętam nazwy) , czy metale ciężkie - i to już zareaguje z amoniakiem . A przede wszystkim henna bez dodatków nie rozjaśnia włosów , no chyba, że wina tego jak nakładałaś (nie złapało, lub rozjaśniałaś wcześniej, silikony nie do końca wymyte etc ) Ale patrząc na twoje stare zdjecia to raczej niemożliwe i bardzo podejrzane.
Stary 2014-01-04, 14:55   #280
alternative1
Zadomowienie

Cytat:

a tu insze inszości

jaki piękny pomarańcz po eld . muszę zakupić kika saszetek i próbować . u mnie czasem tylko pojawia się chna, inne są, więc trzeba wczesniej zacząć zbierać :P
Stary 2014-01-04, 16:56   #281
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

A ja znalazłam w końcu sposób na idealny kolor! Trochę dziwnie to wygląda bo włosy mam ciemnorude, a 2 cm odrostu jaśniejsze, ale i tak jak tylko mi urosną, to chcę je obciąć na równego boba, więc nie będzie to tak źle wyglądało...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0853.jpg (83,5 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0854.jpg (102,5 KB, 65 załadowań)
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 17:25   #282
alternative1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
A ja znalazłam w końcu sposób na idealny kolor! Trochę dziwnie to wygląda bo włosy mam ciemnorude, a 2 cm odrostu jaśniejsze, ale i tak jak tylko mi urosną, to chcę je obciąć na równego boba, więc nie będzie to tak źle wyglądało...
jak zrobiłaś jaśniejszy odrost? farba?

u mnie sie robią odrosty, za jakieś pół godziny zmieszam resztę z większą iloscią glutka z siemienia + odżywka
Stary 2014-01-04, 17:32   #283
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Rozjaśniam farbą troszkę (olejuję odrost i skalp, mieszam farbę z odżywką i nakładam na max 20 min) i dopiero na to nakładam hennę
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 18:09   #284
alternative1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Rozjaśniam farbą troszkę (olejuję odrost i skalp, mieszam farbę z odżywką i nakładam na max 20 min) i dopiero na to nakładam hennę
ja tak rozjaśniam, ale musze się przerzucić z podstawowego 12% i dodatkowego 6% na 9 i 6%.
Stary 2014-01-05, 16:30   #285
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:

a tu insze inszości

Śliczny ten pomarańcz Może na wiosnę poszaleję ? I mówisz, że z takiego ciemnego Ci wyszła?
Napisz mi jak laikowi co i w jakich ilościach użyłaś, plis Henną farbowałam tylko raz, do tego gotową więc jeśli możesz to wytłumacz mi jak dziecku co i jak?

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 13:12   #286
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
Śliczny ten pomarańcz Może na wiosnę poszaleję ? I mówisz, że z takiego ciemnego Ci wyszła?
Napisz mi jak laikowi co i w jakich ilościach użyłaś, plis Henną farbowałam tylko raz, do tego gotową więc jeśli możesz to wytłumacz mi jak dziecku co i jak?
Cytat:
Napisane przez alternative1 Pokaż wiadomość
jaki piękny pomarańcz po eld . muszę zakupić kika saszetek i próbować . u mnie czasem tylko pojawia się chna, inne są, więc trzeba wczesniej zacząć zbierać :P
ja też chcę ten pomarańcz, ja też, też!
Stary 2014-01-10, 16:17   #287
ZysiaA
Przyczajenie

Hej wszystkim jako,że przerzuciłam się z farb chemicznych na naturalne to pisze tutajwięc od paru miesięcy farbuję włosy naturalną henną Mehandi.Typowo rudy odcień.Jednak postanowiłam coś w sobie zmienić i ostatnio zamówiłam hennę Khadi ciemny brąz.Trochę bolała mnie kieszeń,bo w porównaniu z Mehandi Khadi jest trochę droga.Ale dziś na allegro zauważyłam nową'hennę'zamknęłam w cudzysłów,bo nigdy wcześniej jej nie widziałam ani na allegro ani na innych stronach.skład nie jest podany,ale jest napisane,że jest całkowicie naturalna.I teraz pytanie.czy któraś z was miała do czynienia z Henną Neha?godna polecenia czy raczej nie??

http://img01.allegroimg.pl/photos/or.../09/3814050962
ZysiaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 18:45   #288
gusia825
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ZysiaA Pokaż wiadomość
Hej wszystkim jako,że przerzuciłam się z farb chemicznych na naturalne to pisze tutajwięc od paru miesięcy farbuję włosy naturalną henną Mehandi.Typowo rudy odcień.Jednak postanowiłam coś w sobie zmienić i ostatnio zamówiłam hennę Khadi ciemny brąz.Trochę bolała mnie kieszeń,bo w porównaniu z Mehandi Khadi jest trochę droga.Ale dziś na allegro zauważyłam nową'hennę'zamknęłam w cudzysłów,bo nigdy wcześniej jej nie widziałam ani na allegro ani na innych stronach.skład nie jest podany,ale jest napisane,że jest całkowicie naturalna.I teraz pytanie.czy któraś z was miała do czynienia z Henną Neha?godna polecenia czy raczej nie??

Konieczność wykonania testu uczuleniowego nie wróży nic dobrego, podobnie jak brak składu, który powinien być podany przez producenta. Nie ma nawet wzmianki o tym jakie zioła to to zawiera.
Stary 2014-01-11, 02:07   #289
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ZysiaA Pokaż wiadomość

Nie znam tego produktu, ale sprzedający nie wzbudza zaufania asortymentem , ma m.in. "czarną hennę Mehandi"... i wiele innych "farb do włosów Mehandi" we wszystkich kolorach tęczy oraz hennę Mumtaz, która zawiera zielony barwnik, aby wydawała się świeższa dłużej (już kiedyś o tym chyba pisałam) i kto wie co jeszcze.
No i
Cytat:
Przed farbowaniem należy wykonać standardową próbę w celu sprawdzenia,
czy produkt nie powoduje uczulenia.
- "standardowa"? ten sprzedający chyba jakiś wyjątkowo dba o klienta, wzruszyłam się Teoretycznie może uczulić wszystko, nawet jogurt, ale nie robi się "standardowych" testów zawsze na 24h przed jedzeniem czegokolwiek tak samo jak nie ma informacji np. na odżywce do włosów, aby robić próbę uczuleniową (a henna to w sumie odżywka), tylko na produktach silnie uczulających, czy drażniących.

Po trzecie, ten sprzedający najzwyczajniej kłamie w opisach np tu:
http://allegro.pl/jasminowy-olejek-d...825463365.html
"Jaśminowy olejek do pielęgnacji włosów, zniewala zapachem.
Oprócz właściwości odżywczych i antyseptycznych, rozluźnia i uspokaja.
Otrzymywany z kwiatów jaśminu indyjskiego."
ten olejek chyba jest dobrze znany, to ...parafina i zapach jaśminowy -bezczelność niektórych sprzedających nie zna granic.

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2014-01-11 o 02:20

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-11, 09:05   #290
_Angelina_
Wtajemniczenie

a ja może zrobie sobie dzisiaj glossa , tak sie zastanawiam czy od cassji bede miała jakis efekt kolorystyczny.
maski mi sie pokonczyły ;/ z czym jeszcze moge to zmieszc ?
Stary 2014-01-11, 11:26   #291
alternative1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Angelina_ Pokaż wiadomość
a ja może zrobie sobie dzisiaj glossa , tak sie zastanawiam czy od cassji bede miała jakis efekt kolorystyczny.
maski mi sie pokonczyły ;/ z czym jeszcze moge to zmieszc ?
z jogurtem, z glutkiem z siemienia

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość
Nie znam tego produktu, ale sprzedający nie wzbudza zaufania asortymentem , ma m.in. "czarną hennę Mehandi"... i wiele innych "farb do włosów Mehandi" we wszystkich kolorach tęczy oraz hennę Mumtaz, która zawiera zielony barwnik, aby wydawała się świeższa dłużej (już kiedyś o tym chyba pisałam) i kto wie co jeszcze.
No i
- "standardowa"? ten sprzedający chyba jakiś wyjątkowo dba o klienta, wzruszyłam się Teoretycznie może uczulić wszystko, nawet jogurt, ale nie robi się "standardowych" testów zawsze na 24h przed jedzeniem czegokolwiek tak samo jak nie ma informacji np. na odżywce do włosów, aby robić próbę uczuleniową (a henna to w sumie odżywka), tylko na produktach silnie uczulających, czy drażniących.

Po trzecie, ten sprzedający najzwyczajniej kłamie w opisach np tu:
http://allegro.pl/jasminowy-olejek-d...825463365.html
"Jaśminowy olejek do pielęgnacji włosów, zniewala zapachem.
Oprócz właściwości odżywczych i antyseptycznych, rozluźnia i uspokaja.
Otrzymywany z kwiatów jaśminu indyjskiego."
ten olejek chyba jest dobrze znany, to ...parafina i zapach jaśminowy -bezczelność niektórych sprzedających nie zna granic.
'Henna zawiera cenne zioła takie jak amla, neem, shikakai, babul gond, lawsonia alba' . myślałam, że henna to henna a nie mieszanka .
i jakaś dziwna henna w tubce do ciała... ta tubka nie wzbudza zaufania
Stary 2014-01-11, 11:58   #292
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez alternative1 Pokaż wiadomość
'Henna zawiera cenne zioła takie jak amla, neem, shikakai, babul gond, lawsonia alba' . myślałam, że henna to henna a nie mieszanka .
i jakaś dziwna henna w tubce do ciała... ta tubka nie wzbudza zaufania
Nom, podobają mi się też określenia typu "ziołowa henna" , jeszcze zapewnienie przy hennie, że produkt nietestowany na zwierzętach, bo nigdy opis nie jest tak dobry, aby nie mógł być lepszy.
Stary 2014-01-11, 13:24   #293
_Angelina_
Wtajemniczenie

juz henna zalana odstawiona na chwilkę i bedzie glossik
mam taka odżywkę nivea ling repair ( ona chyba jest z proteinami) , zaczełam jej unikac ale moze to własnie ona zostanie wykorzystana do glossa
Stary 2014-01-11, 14:58   #294
201610111032
Konto usunięte

Mam do was pytanie w sprawie glossa. Na stronie pole henny jest napisane cytuję: "klasycznie - ukochana odżywka i henna w proporcji 1:3 (intensywniejszy kolor) lub 1:4 ta jedna część odnosi się oczywiście do henny" Czyli mam rozumieć, że 1 tyczy się odżywki, a 3 henny, tak? Musze dodać jeszcze do henny wodę lub cytrynę? Maska Alterra z granatem się nada?

Edytowane przez 201610111032
Czas edycji: 2014-01-11 o 14:59
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-11, 16:50   #295
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość
Mam do was pytanie w sprawie glossa. Na stronie pole henny jest napisane cytuję: "klasycznie - ukochana odżywka i henna w proporcji 1:3 (intensywniejszy kolor) lub 1:4 ta jedna część odnosi się oczywiście do henny" Czyli mam rozumieć, że 1 tyczy się odżywki, a 3 henny, tak? Musze dodać jeszcze do henny wodę lub cytrynę? Maska Alterra z granatem się nada?
raczej 1 henny a 3 odżywki
Stary 2014-01-12, 00:13   #296
ZysiaA
Przyczajenie

tylko 'sama 'henna daje kolor czerwony.inne odcienie to mieszanki henny z innymi ziołami
ZysiaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 16:45   #297
fiolka208
Rozeznanie

Dobra dwie henny Khadi czekają już na mnie na półce. A ja mam jedno ważne choć może głupiutkie pytanie Jakim termometrem zmierzyć temperaturę wody do henny ?
U mnie wszystko musi być jak od linijki i nie chciałabym żeby farbowanie szlak trafił tylko dlatego, że temperatura będzie nieodpowiednia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-14, 18:16   #298
alternative1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiolka208 Pokaż wiadomość
Dobra dwie henny Khadi czekają już na mnie na półce. A ja mam jedno ważne choć może głupiutkie pytanie Jakim termometrem zmierzyć temperaturę wody do henny ?
U mnie wszystko musi być jak od linijki i nie chciałabym żeby farbowanie szlak trafił tylko dlatego, że temperatura będzie nieodpowiednia
jest taki do gotowania, ja mam, bo wodę do yerba mate sprawdzam :P
Stary 2014-01-15, 08:24   #299
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość

Tak,złapało mi na kasztanie z eldu ( pisałam w którejś części wątku o tym )

Nie kombinuje nic z henna/chną- zalewam po prostu ciepła wodą+pół łyżeczki olejku z 7 ziół ( mój ulubiony, ale może być inny).
Nakładam od razu i trzymam 3,4,5 godzin -zmywam hennę na koniec łagodnym szamponem ( używam rosyjskich szamponów bez sls i parabenów), płukanka na włosy z wodą i kilkoma kropli cytryny , wcieram kozieradkę w skórę głowy i tyle
Stary 2014-01-15, 18:10   #300
gordonek
Przyczajenie

Moee powiedz proszę jaki masz naturalny kolor włosów? masz takie piękne jednolite po farbowania, odrosty się nie odcinają. Mój naturalny to ciemny myszowaty blond, a po hennie (khadi lub baq z pola) mam bardzo ciemny kasztan, chciałabym uzyskac jasniejszy ale bez użycia chemii... ach to chyba niemożliwe
gordonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości