![]() |
#271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
Cytat:
nom a jak długi staż ?? nie zwróciłam uwagi na to wczesniej bo bym podała wage dzisiaj i tak się ważyłam tylko nie zwróciłam uwagi na to że do 18,00 Ahh jak na razie ani mi się śni stąd odchodzić bo jesteście moją motywacją ;p troszkę pobuszowałam tu i tam i jestem pod wielkim wrażeniem jak się wspieracie i nawet wspieracie juz mnie chociaż jestem tutaj od wczoraj . Jesteście dla mnie kopniakiem i to takim porządnym ![]() Ja tu gadu gadu a dres czeka na łóżku hehe .... a więc podnoszę szanowny tyłek i zabieram się za ćwiczenia Edytowane przez jmz Czas edycji: 2013-12-09 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Yellow Me: Nie wiem w jakiej wadze czuję się dobrze.. te 48 to takie marzenie
![]() ![]() ![]() Dzis na śniadanko owsianka orkiszowa z mlekiem + do tego parę migdałów,kawa rozpuszczalna oczywiście z cukrem( z tego nie zrezygnuje) do słodyczy mnie nie ciągnie ale kawa z cukrem i mlekiem musi być z rana ![]() Obiad: Gotowany indyk + sałatka z 1 pomidora, 2 ogórków konserwowych,oliwki,sos winegret (tylko takie składniki na sałatkę w domu miałam ;p) ale wyszło pycha ![]() Deser,przekaska- 2 mandarynki i jabko Kolacja- Pomidor(1),ser feta,2 jajka na twardo,bazylia i herbatka(z cukrem) co myślicie?
#273 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Yellow Me wydaję się smaczne ![]() Edytowane przez jmz Czas edycji: 2013-12-09 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
A i zapomniałam dodać oczywiście ćwiczonka z Chodakowska
![]() http://www.youtube.com/watch?v=cO7Y9irBRGg fajna sprawa swoja drogą ![]() ![]()
#275 |
Zadomowienie
|
Sylwoha, eee tam gadanie, na pewno znalazłoby się coś, co sprawiałoby Ci przyjemność
![]() Anek, jak na moje oko to całkiem nieźle ![]()
#276 |
Wtajemniczenie
|
żółciutka: matko, zapomniałam, że ty tej wagi już nie chcesz podawać
![]() poczekam do 20 i wrzucam ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- matko, o Silvii też zapomniałam, ale ze mnie sierota ![]()
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
jmz przepis był tak na żywca, wrzucam jakie warzywa mam i już. "Podsmażyłam" pierś z kurczaka (pokrojoną i przyprawioną) na wodzie, dodałam pokrojoną marchew i pietruszkę, po chwili pokrojoną jedną paprykę i cebulę, zalałam wodą, doprawiłam i dusiłam do miękkości, na koniec wlewam trochę mleka, jeszcze chwilę duszę. Można tak dodać na przykład pieczarki, por, fasolkę co kto lubi.
Anek ja bym zrezygnowała z cukru tyle razy, jakbyś sobie go zostawiła tylko rano do kawy, a wieczorem jakąś zieloną herbatę albo owocową bez cukru? Przekąskę bym dała na drugie śniadanie, a do indyka cosik dodała, może sporą łyżkę brązowego ryżu? Szczurku proszę wyrzuć ![]() ![]()
My ![]() Edytowane przez Yellow Me Czas edycji: 2013-12-09 o 18:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
la girafe: Jeju ile z tym liczeniem roboty:P to nie dla mnie:P ale czuje że jest ok
![]() ![]() Yellow Me - Ok wpisuje do swoich postanowień , że zrezygnuje z herbaty z cukrem ![]() ![]() ![]()
Było- 69,3 kg. Aktualna waga- 67,9 kg. Cel I- 64,3 Cel II- 59,3 Cel III-54,3 Cel IV- 48,3 Edytowane przez Anek92 Czas edycji: 2013-12-09 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
Anek z mojego (skromnego) doświadczenia wynika, że jak nie liczę kcal i myślę "było dobrze nie jestem głodna" to tak naprawdę było ich za mało, a jak myślę "chyba było ok nie zjadłam aż tak dużo" to się okazuje że tych kalorii było mega za dużo. Także bez liczenia choć na początku i zapoznania się z kalorycznością zjadanych potraw by być świadomym chyba się nie obejdzie
![]() tabelekalorii mogą być bardzo pomocne i ileważy
My ![]() Edytowane przez Yellow Me Czas edycji: 2013-12-09 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
Pendulka dobrze gadasz!! To co złe odsuń w niepamięć i startuj jeszcze raz
![]() Yellow miałam dziś taki sam obiad, hi 5 ![]() Missia Ty to zawsze masz tak zalatany dzień !! Dziwię się, że jeszcze znajdujesz czas na wątek, 24 h na to wszystko Ci starcza? ![]() ![]() jmz czy dzisiejszy jadłospis ułożyła Ci dietetyczka????? ![]() ps. Ty te płatki z otrębami na sucho wcinasz?? ![]() Jak nie chce mi się ćwiczyć, to zbieram tyłek i sadzam na rower, pedałuję aż mi się zachce ![]() Szczurku, Yellow, Żyrafko dziękuję!! ![]() Sylwoha ooesusie ![]() ![]() anaforka wracaj już ![]() Anek nie przesadzaj, mi to zajmuję jakieś 5 min ![]() ![]() Na moje oko brakuje węgli, tak jak Yellow pisze, do obiadu dorzuć jakiś ryż, czy makaron, a do kolacji przydałaby się kromka razowca. No i czemu tylko 4 posiłki????????!!! Aaaaa i jeszcze jedno, Anek, Jmz pamiętajcie, ze my tu jemy min 1200kcal ![]() W praktyce wciągamy ok. 1500 kcal, prosze pilnujcie tego
Edytowane przez atram00100 Czas edycji: 2013-12-09 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
kochane moje chudziny
![]() muszę zniknąć na kilka dni. Wracam na Uni, bo... moja operacja teraz się nie odbędzie. :| Tyle czekania i ch*j do strzelił. Usłyszałam, że podobno teraz wygląda to tak, jakby kamień (ten szczególnie problematyczny) "przesunął się do góry" i teraz nie zagraża to niewydolności nerki, dopóki znowu nie spadnie w dół (ŻAL, coś po mnie skacze...). Z drugiej strony inny szpital z którym się dziś konsultowaliśmy (a raczej inny kierownik radiologii), twierdzi, iż to tak być nie może, że kamień sobie w środku jeździ jak chce, bo w końcu poleci tak, że zupełnie zatka ujście, "poza tym na zdrowy rozum: gdyby było dobrze, to dziewczyna nie przychodziłaby ze łzami w oczach błagając o przecież mocno bolesne zastrzyki... ludzie się kłócą żeby tego nie dostawać, a sama pani mówi, że ona tyłek wystawia i jeszcze dziękuje" <to było do mojej mamy>. Kobieta ma się temu jeszcze przyjrzeć. Parodia. No ale cóż... nie od dziś wiadomo, że w Pl jest tak: jak jest problem, którego nie potrafi się rozwiązać, to najlepiej zamieść go pod dywan i powiedzieć, że wszystko gra. Także od jutra wracam na zajęcia, mam masę do nadrobienia, ale kilka osób chce mi pomóc, więc może nie będzie tak źle ![]() Soldusiowa: jeszcze raz to napiszę - ŚWIETNIE WYGLĄDASZ, dziewczyno!! Ty to się chyba ważysz z kartoflami w kieszeniach ![]()
#282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
Atram serio to samo?
![]() ![]() ![]() Sylwoha wybierz taki ruch, że się nie czuje że to ćwiczenia, nie wiem może basen? taniec? U mnie tragedia z ruchem ![]() ![]()
#284 |
Wtajemniczenie
|
żółciutka: to PASZŁA MJE WĄ!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zagapiłam się nad mazianiem na uczelnię, już wrzucam ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- 09 grudnia 2013 ![]()
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
ładna tabelka, większośc na zielono, niż czerwono
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
O kurde rzeczywiście za mało kalorii..nie całe 1000 mi wyszło..a myślałam że duzo zjadłam
Człowiek uczy się na błędach ![]() Właśnie nie miałam dziś chleba..tylko bułki pszenne..a powiedziałam sobie , że rezygnuje z białego pieczywa..ew.ciemne albo chrupkie ![]()
#287 | |
Zadomowienie
|
Anek, Yellow dobrze gada - policz kilka razy, żebyś miała porównanie, bo nawet jeśli teraz nie jesteś głodna to za kilka dni rzucisz się na jedzenie, tym bardziej, że ćwiczysz
Cytat:
![]() ![]() Bottega, brak słów co ci ludzie wyprawiają ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- szczurciu, jak za tydzień nie będziesz mieć spadku, to wsadzę mojego kota do pudła i Ci go wyślę ![]() Anek, a widzisz? ![]()
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
brawka za spadki
![]() a dla mnie kop w ![]() nie mam cierpliwości do czytania co nie których wpisów.Za stara chyba jestem ![]() poćwiczyłam ![]() ![]()
#289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niedawno skonczyłam ćwiczyć ![]() ![]() A TAK W OGÓLE DZIEWCZYNY KTÓRE CO NIECO ZRZUCIŁY GRATULUJE !!!!!!!! A TE KTÓRYM SIĘ NIE UDAŁO HMM... GŁOWA DO GÓRY I JEDZIEMY Z TYM KOKSEM !! Mam nadzieje ze u mnie tez będzie tak spadało ![]() Edytowane przez jmz Czas edycji: 2013-12-09 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Wtajemniczenie
|
żyrafcia: mam ochotę mieć wzrost jak mi oferujesz taką nagrodę
![]()
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
szczurcia, no nie wiem czy nagrodę
![]() ![]()
cel I: ![]() ![]() cel II: 68 - 67 - 66 - 65 ![]() zrzucone: 3 / 12 VICTORY LOVES PREPARATION ![]() Edytowane przez la girafe Czas edycji: 2013-12-09 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
kochałabym
![]() ![]()
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
zasada nr 1238: nigdy nie gardź darmową podwózką - nawet jeśli w roli zdobyczy
![]()
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
Atram dobrze mówi, jakby co to ja jestem w kolejce po Bottegowy albo Soldusowy brzuch
![]() Szczurku błagam o łaskę ![]() ![]() Eliza będzie dobrze ![]() Pendulka co to miały być za lamenty ![]() ![]() Anek tylko nie chrupkie ![]() ![]() ![]() jmz dlatego trzeba jeść białko, nie za mało kcal i ćwiczyć żeby właśnie mięśnie nie leciały
#296 |
Rozeznanie
|
atram wielkie brawa
![]() yellow oj tam od razu lamenty ![]() czas na moją spowiedź... jadlospis: śniadanie: grahamka z zoltym serem,papryka, mandarynki II śniadanie: serek naturalny homogenizowany, orzechy wloskie, winogrona obiad: makaron pełnoziarnisty z sosem z tuńczyka,pomidorów,oliwek zielonych i cebuli podwieczorek: serek naturalny homogenizowany,wafle ryżowe - nie zjadlam całości... kolacja: pomidor,cebula,jajko i kasza gryczana podsmazane na oleju- dziwnie brzmi ale pycha bylo ![]() ćwiczenia: ok. 40 minut rowerka (okolo bo z 10 minut jechałam bez włączonego czasomierza ![]() picie: razem 7 szklanek napojów: woda, woda z sokiem, herbata owocowa i zielona, kawa z mlekiem zageszczonym... bylam tak wkurzona na TŻ, że sobie nie wyobrażacie. Wrocilam po 9,5h w pracy lekko przetyrana i sie okazało, ze sama sobie musze dzis poradzic. I kurde poradzilam. Zrobilam roladki z kurczaka na jutro na obiad i srodowa kolacje. Przyszykowalam żarcie na jutro, pocwiczylam. Byłam zła jak sobie pomyślałam, ze jutro od 8 do jakiejs 19 w pracy,a potem jeszcze jutro zrobić obiad na dwa dni, kolację i w ogóle. Chociaz mam lekka nadzieje, ze TŻ sie ogarnie jutro... poćwiczyłam i mi przeszlo. Mam to gdzieś! Dam sobie radę ze wszystkim! ![]() ![]()
105,6 > 72,5> 60 Edytowane przez Pendulka Czas edycji: 2013-12-09 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
o jaki piękny szczurek
![]()
#299 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
no to cóż. ja dzisiaj zawaliłam
![]() ![]() ale za to kupiłam klapki na basen ![]() ![]()
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg ![]() ![]() Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2013-12-09 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.