![]() |
#271 |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Dobra, wiem, ze to offtop - mozemy przejsc na PW jak wolisz, ale jeszcze coś napiszę: nie wiem, jak to wyglada u Ciebie, ale w Polsce to też jest chore.
Koleżanka z liceum, niewierząca, dwoje dzieci. Dziecka po urodzeniu nie ochrzciła. A teraz córka ma lat 8 (wiek komunijny) i żeby nie mieć nieprzyjemnosci w szkole, prędziutko jaochciła w kosciele i na lekcje religii w szkole posyła. I nawet nie chodzi o to, ze na takim za.dupiu jak w moim mieście nei ma co liczyc na etykę jako zamiennik religii, tylko o to, ze "co ludzie powiedzą" i "jak ona siebędzie czuła, jak wszystkie dzieci pójdą do komunii a ona nie?". Bo co? Bo prezentów nie dostanie? Dla mnie to jest chore, pomijajac hipokryzję. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- A, Greya nie czytałam i nie zamierzam - wystarczą mi opinie innych, zeby mnie wystarczajaco zniechęcić.
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#273 |
niecnotliwa dziewica
|
Dla każdego coś miłego
![]() ![]()
#274 |
Zakorzenienie
|
Wiesz ze ja nawet nie wiem jak ona sie nazywa, jedynie to ze jej oczy wydrapali i byla swieta niewidomych. Santa Lucia, normalnie leje ze smiechu jak jej sie cos zgubi albo cos i ona Santa Lucia, Santa Lucia pomoz mi to znalesc, na kolanach
![]()
#275 |
Zakorzenienie
|
O to i i ona
![]()
#276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mimo tego,że jestem wierząca to takie tatuaże to dla mnie już gruba przesada. Aj pieką mnie sutki jeszcze po wczoraj :/
![]() |
#277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do religii... ja rozstałam się definitywnie z kościołem jak pewien ksiądz będąc po kolędzie powiedział że muszę się modlić o dobrego męża i słuchać ojca bo w przeciwnym razie pójdę do piekła... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 | |
Raczkowanie
|
Ależ od wczoraj wątek ożył
![]() Cytat:
Znam takie suki, które zawsze, ale to zawsze chcą więcej, mocniej, ostrzej i naprawdę trzeba wtedy kontrolować się niesamowicie, by nie zrobić poważnej krzywdy. Gdybym jeszcze w trakcie miał się zastanawiać czy przypadkiem te wszystkie "nie", krzyk bólu, urywane jęki i błagalne spojrzenie nie oznaczają prawdziwego "nie", to bym chyba zwariował. Przy haśle mam 99,99% pewności i nie przejmuję się dodatkowym problemem. Te wszystkie "znamy się doskonale i nie ma sensu", "zawszę chcę, wytrzymam wszystko", albo "przecież nie zrobi mi krzywdy" - są fajne, póki jest idealnie. Ale wystarczy jedna zła sytuacja i obie osoby mogą to poważnie odchorować. Suka, która wyśmiewa ideę hasła lub używa go w ramach gry wstępnej (!) jest w zasadzie do odstrzału, ja chcę się bawić bezstresowo. Naprawdę poczucie "jestem taka hardcore, hasło jest dla leszczy" warte jest choćby minimalnego ryzyka dla suki? Dla mnie ni cholery. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
niecnotliwa dziewica
|
Vallarr, i ja się z Tobą zgadzam w 100%
![]() Zaufanie to podstawa, ale trudno się zastanawiać w czasie naprawdę ostrej sesji, czy to "nie" znaczy "nie", czy jest częścią gry. Po to jest hasło. Jasne, ze jak mnie zaboli to będę protestować, pytanie - czy będę prostestować, bo to juz dla mnie naprawdę za dużo, czy dlatego, ze to podniecajace być zdana na łaskę i niełaskę Pana? Obydwoje musimy wiedzieć, kiedy to jest na serio. A jeszcze się chciałam odnieść do czegoś, co chyba Pati wcześniej napisała - też nie rozumiem, o co chodzi z tym szacunkiem w seksie. Szacunku to ja wymagam na co dzień, natomiast jeśli juz idę z kimś do łóżka to ma nam obydwojgu być dobrze. A co bedziemy robili, zeby tę satysfakcję osiągnąć, to już naprawdę całkiem insza inszość. Od tyłu, od przodu, w pozycji klęczącej czy jakiejkolwiek innej.
#280 |
Zakorzenienie
|
Myslenie ze jest sie gorszym bo powiedzialo sie haslo to jest naprawde glupie...Roznica jest w tym gdy w lozku facet Cie szarpie za wlosy czy uderzy Cie w twarz w podnieceniu a roznica jest w tym ze dostaniesz w twarz bo zupa nie dosolona.
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na sobote! Mam prezent dla pancia ![]() Co do religii. Rodzina nie wierzy, ja nie, cora nie ochrzczona, partner moj rowniez anty. Nikt nigdy mnie nie wysmiewal ze nie chodze na religie itd. Ale jak zechce-proszr bardzo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez axella Czas edycji: 2013-12-23 o 16:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
fakt moze nie jestesmy z Panem mezem super zaawansowani ...
ale ja juz ktorys raz wymyslam sesje ... przygotowuje mu ja ... robie to jako prezent ... wiem co on lubi i co by chcial zrobic ... daje ogolny zarys ... reszta zalezy od niego ... dla mnie to prezent ... |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Widać jak bardzo się w intensywności swoich zabaw różnimy. Dla Ciebie jak krew się leje podczas seksu to już hardkor?
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zwykle ufalam tym ktorym dawalam ![]() Teraz z partnerem juz w ogole ok i w bezpieczne slowo sie nie bawie.. I tyle. Ile par tyle odmian seksu i chyba kijowym jest stwierdzenie jednak, iz slowo klucz jest be. Jest be jak sie nie jest pewnym-teraz sprecyzowalam. Mogr pol sesji krzyczec 'nie, przestan, skoncz' ale prawdziwe 'nie' jest zawsze zrozumiale.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
niecnotliwa dziewica
|
Zazdroszczę umiejętności czytania w myślach.....
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
To nie czytanie w myslach ale jakies tam poznanie.
Jak mowilam widocznie bawie się na tyle lajtowo, ze nie musze sie zabezpieczac slowem.. I juz, wyraziłam tylko swoje zdanie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
niecnotliwa dziewica
|
To było do mnie? Trochę już na tym świecie zyję, i jeszcze nie spotkałam faceta, który potrafiłby czytać w moich myślach - nie tylko w sytuacjach erotycznych.
W związku z czym zazdroszczę - bo ja np. jeśli chcę, zeby facet mnie popieścił tak a nie inaczej, to mu o tym mówię, nie czekajac aż się domyśli. Podobnie w trakcie sesji - nie wydaje mi się,zeby w stanie wysokiego podniecenia facet był stanie jasnowidzieć, kiedy suka mówi "nie" "bo nie" a kiedy naprawdę ma juz dość. I mimo całego mojego doświadczenia nie spotkałam takiego, który czytałby mi w myślach - czego akurat w danym momencie pragnę. PS. Ja również wyraziłam tylko swoje zdanie - podobno od tego jest forum. Przy czym wyraziłam je w sposób nie obrażajacy nikogo....
#288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#290 | |
niecnotliwa dziewica
|
To ja jakieś złe doświadczenie miałam, bo do dziś jedyne skojarzenie, jakie mam na myśl o seksie z kobietą to "o matko, i mężczyźni tak muszą cały czas...!"
Cytat:
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy wspomnianym fistingu analnym miałam wrażenie, że dupę mam rozerwaną na strzępy, ale wytrzymałam ![]() Pau, tak z ciekawości offtopując (może mi kiedyś pisałaś, ale nie pamiętam) a Ty po apostazji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Konto usunięte
|
Pati opowiedz coś więcej o tym fistingu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
niecnotliwa dziewica
|
O, ja bym się dołączyła do tego offtopa. Bo kiedyś czytałam wypowiedź jakiegoś przedstawiciela KK, który mówił, ze dla nich akt apostazji i tak nie ma znaczenia.... i chyba tylko dlatego osobiście sie jeszcze nie wypisałam z tego towarzystwa.....
#294 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44280102]Pati opowiedz coś więcej o tym fistingu?[/QUOTE]
No cóż; zabawa "ile palców zmieścisz w dupsku" skończyła się jak się skończyła ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- W sumie akt apostazji tutaj znaczy tylko ze nie wliczaja Cie do tych opini i testow i procentow wierzacych w statystykach.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
To ja Was zaskoczę bo mój genialnie czyta mi w myślach
![]() Z zwykłych czynnościach też,mówimy to samo,przynosi mi coś co chcę nawet jak nie powiem,często nawet te same potrzeby fizjologiczne w jednym czasie mamy ![]() Niemal za każdym razem jak kupimy prezenty to jest tak,że leży w szafce a On mi mówi,że niedługo kupi;wczoraj przebiło już wszystko bo już pakował do koszyka to samo co ja Mu kupiłam ![]()
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |||
Zadomowienie
|
no nie bylo wyjątkowo tak zle
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.