|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kto zaczyna? ;)
To powodzenia wam życzę w wytrwaniu
.Ja sobie nie narzucam aż tak radykalnych zmian bo wiem że bym nie wytrwała. Niestety duży wpływ na to co jemy ma to co jedzą inni domownicy, u mnie w domu nigdy nie przywiązywało się wagi do tego żeby jeść zdrowo, ani do tego o której godzinie je się posiłki. Ja na razie postaram się tylko nie jeść przed snem, ciągle mieszkam w domu wiec na obiad jem to co akurat jest, z kolacją to różnie bywa czasami to co jest, czasami sama robię, śniadania robię sama (jeśli mam czas je zjeść). |
|
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
korzystając z pięknej pogody wybralam sie na wycieczke rowerowa
![]() 55 minut
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
A ja uciekam na siłownie, do pózniej
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Mi tez chodakowska nie odpowiada, to jej ciągłe odrzucanie włosów- doprowadza mnie do szału
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Hej dziewczyny Wzielam sie dzis po pracy za "wiosenne" porządki Na snaiadanie byla mała kromka razowca z wedlina i papryka (uwielbiam paprykę) a po powrocie z pracy odrobina płatków kukurydzianych z mlekiem. Do tego już litr wody wypilam i nie popijam jedzenia ani nie pije do godziny po ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po siłowni
na obiad mam piersi z kurczaka z warzywami. Zjem, odczekam z godzinke i robię mel b pośladki, abs i 55 przysiadów Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#278 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
||
|
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
i ja, jeszcze ja zaczynam!!
konkretnie zaczęłam dokładnie tydzień temu, kiedy moja znajoma kupiła sobie wagę która robi wydruki i poza różnymi liczbami przeczytałam NADWAGA. niby wiedziałam, ale strzał w pysk jak nic ![]() mam 170 cm wzrostu, aktualnie 84 kg - postaram się obsesyjnie nie ważyć co kilka dni bo do niczego dobrego to nie prowadzi.. zaczynam od jutra ćwiczyć z mel b, a jem możliwie zdrowo - trochę drobiu, dużo zieleniny, trochę ziaren.. max 1500kcal dziennie. czasem mniej, ale to przez ogrom pracy, a wieczorem nie chcę nadrabiać powowdzenia dziewczyny i mam nadzieję że tu pobędę dłuugo bo nie spodziewam się ze 20 kg śmignie raz dwa :p
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
razem łatwiej i wspólnie napewno damy radę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#281 | ||
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj za mało wody wypilam chyba pol litry + 3 herb zielone
Cos mnie nogi bola po tym rowerze ,wybralam taka trase gdzie duzo wielkich gorek ,zeby jutro bylo sloneczko tez pojechalabym gdzies na obiadek mialam kotlet + bigos ,kolacji nie mialam czasu jesc wypilam jedynie cappucino,filizanke mleka i ciastko -znowu ale wyrzutow nie mam ,jest dobrze .Do lata 4 mce mam nadzieje ,ze uda mi sie schudnac do tego czasu ![]() w sobote bedzie 7 tydz jak sie odchudzam ... ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
ale widzac te przemiany u niej na fb troche mnie to motywuje ..sama nie wiem.. zobacyzmy co bedzie z moim kolanem
|
|
|
#282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#283 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wiecie ,ze w przyszłym tyg Tłusty Czwartek ?
Ja bede musiala paczki smazyc a wy ile pączkow zjecie czy nic ? az sie boje .... ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
A tlustego czwartku az sie boje. Bede miała urlop to zamnkne sie w domu, okna pozaslaniam, tv, internetu i radio nie wlacze cały dzień to moze jakos go przezyje hihihi
a tak serio to jeden paczek nie zaszkodzi. Umiar najważniejszy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najwyzej nast dnia zrobie monodiete...
|
|
|
#286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bylam 3 dni na diecie oczyszczajacej organizm z toksyn jablkowej ,nie mozna jesc nic innego procz jablek ,pic 1,5 l wody i zielona herbata,zadnej kawy .Dieta ta przyspiesza przemiane materii a przy okazji mozna schudnac .Ja pierwszym razem schudlam 2,7 kg drugim 2,3 kg (ale to bylo dawno rok i 2 lata temu )
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
A to moze co piątek bede sobie takie cos robiła . jabłka bardzo lubie a moze jeden dzień bez kawy przezyje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Zaliczyłam dziś siłownie, zrobiłam mel b pośladki i abs + tiffany boczki. Przysiadów nie dałam rady, bo moje nogi i tyłek po wczorajszym treningu są zmasakrowane! Mam nadzieje, ze do jutra przejdzie. Na kolacje znów miałam owsiankę.
Co do chodakowskiej to jak oglądam na fejsie metamorfozy na jej profilu w 3-4 miesiące 15 kg no to fajnie, ale myśle, ze i bez niej dam radę. Zdrowa dieta i codzienne cwiczenia myśle, ze dadzą dobry efekt, ale jak po tym miesięcznym wyzwaniu nie ubędzie mi 3kg przy mojej wadze to sie zalame! A mam co zrzucić Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#291 | |
|
Raczkowanie
|
A co do tego tłustego czwartku.. Obiecałam sobie, ze przez ten miesiąc od poniedziałku będę sumiennie trzymać dietę i ćwiczyć, ale ci bedzie to nie wiem..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
To ja jestem niższa i tez tyle waze. Masakra :-(
|
|
#293 | |
|
Raczkowanie
|
Odkąd wyjechałam za granice przytyłam 13 kg.. Zaczęłam więcej jesc, ciagle podjadanie. Nie wiem czy to stres czy co. Fakt, ze tez jedzenie tu jest bardziej chemiczne. Tak sie złe z sobą czuje, ze tragedia..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
164. Zawsze wazylam do 55, nawet po ciąży, a ostatnimi laty przytylam po hormonach, gdyz mam duże problemy z tarczyca.
|
|
#295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- a ja jak w sb sie zwaze i nie bedzie mniej to sie wsciekne
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
Aj.. Trzeba sie wziąć za siebie, nie ma co. Jak nie schudne minimum 10 kg do wakacji to nie ma szans, ze rozbiorów sie na plazy, a to by było straszne ;(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- rozbiore* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
zycze miłego dnia. Uciekam dzis do pracy wczesniej (kontrole mamy). Odezwe sie później ;-*Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Co do wyjazdów zagranicznych to jest niesamowite. ja mieszkałam cztery miesiące we francji i dostałam w pakiecie bagietek 10kg :/ jaaaaak to się dzieje, ludzie na emigracji powinni biedowac!
![]() Basia33gol zawsze mam mega szacunek do ludzi wstających o takich porach ja jak mam się zwlec z łóżka o 8:30 to jestem nieszczęśliwa.. ale to też zawsze kwestia charakteru pracy, jak nie musisz to nie wstajesz ![]() piankai ty z tego co widzę z twoich cyferek jesteś stosunkowo szczupła więc też gorzej Ci się chudnie.. przy dużo większej ilości kilogramów jakoś to leci, bo ma z czego ale be strong, ja się ważę pierwszy raz w poniedziałek przyszły dopiero, zobaczymy co mi pokaże po dwóch tygodniach..
|
|
#299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Np niektorzy o tym samym wzroscie i wadze waza tyle samo ,jeden wyglada super a drugi grubo.Wszystko zalezy od tego czy ktos ma tluszcz czy miesnie... Ja wygladam bardzo zle ,na dowod wstawie fotki jak bedzie jakis efekt. Wiecie co mam ochoty na lody algida orzechowe ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Co na obiadek macie? u mnie przepyszny bigos
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
U mnie na sniadanie tradycyjnie jogurt naturalny z polowka jabłka oraz odrobina platek corn flakes a na obiad zjadlam trzy lyzki kaszy gryczanej, nieduzy kawałek mięsa z indyka i ogoreczki. Odczekam godzinę i wypije czerwona herbatke. Zle sie dzis czuje, bo właśnie mam te dni :-(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- I taki napiety brzuch mam, odnoszę wrażenie, iz zamiast zrzucac z wagi to przybralam :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

.