|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Migociu fajnie że jest owulka,działajcie ile się da ![]() ![]()
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
Hej laski ja juz w lozeczku mala spi a mama pisze;-) a więc u nas wszystko ok Natalia grzeczna dzisiaj byli u nas znajomi i corcia dostala pozytywke z projektorem
![]() Wiecie co mam wrazeni ze tz podczytuje moje wpisy bo po ostatnim pytal sie mnie czego ja go w nocy nie budze... nie wiem moze to zbieg okoliczności.
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Jestem w tramwaju wiec znów na szybko...
Gianna no to czekamy ![]() Migotka ![]() Mój tż wrócił do "formy" ![]() ![]() Super k^^^^a. A taki miły wieczór miałam. ..aż mi się nie chce wracać do domu.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj padł rekord-podgląda nas 18osób a nikt się nie odezwie
![]() ![]() ![]() Kami a on wie gdzie Ty się zalogowałaś? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Kluska ten Pajac powinien dostać statuetkę Super Taty ![]() ![]()
![]() |
#276 |
Wtajemniczenie
|
Gianna to trzymam kciuki,żeby się rozkręciło. Fajna ginka
Migociu działajcie, nie stresuj się pracą bo to źle wpływa na starania ![]() Kami super,że Natka taka grzeczna. Ewciu wtulający się Kostello ![]() ve: Kluska na tż to przegina , nie wiem co z nim nie tak. Trzymaj się Kochana, myśl o Hanuli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Fotke lada moment postaram sie wstawic co do pologu to napisze w klubie bo tu za duzo PODGLADACZEK o a co nie beda wiedzialy. Napisze o czymś jeszcze co do tej pory mnie krepowalo
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Juz sie dzisiaj mialam nie odzywac, bo mam lekka depreche, ale Kluska kuzwa co to za typ powalony.
Gianka, troche to chyba stresujace, jak juz wiesz ze glowka na wylocie. No ja w kazdym razie sie zestresowalam. Odpoczywaj ile wlezie, laba zaraz sie skonczy. Depreche mam, bo tz otworzyl onet, a tam czarno biale zdjecie noworodka i tekst: Tereska po porodzie zyla godzine... ja pierdziele ze ja zawsze na cos takiego musze trafic. Kluska, jestem tak wkurzona tym gowniarzem ze najchetniej to bym do ciebie wpadla i wywalila mu manele przez okno. Dziecko mu przeszkadza? Przepraszam ze to powiem ale ch*j nadaje sie tylko do lania. Niech w****rdala do swojej j*bnietej starej. Ale mi si'e kuzwa cisnienie podnisolo.
#279 |
Zakorzenienie
|
Kami zaraz lecę poczytać
![]() Aga no mnie tak samo ciśnienie podskoczyło.No jak on może?Kluska sama sobie dziecka nie zrobiła ![]() ![]()
#280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kluska, no musisz go do lekarza wyslac.
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Ojej teraz mamy tylko 9gości
![]() Aga myślę że najlepiej by Klusi było jakby się wyprowadził-ona sobie świetnie sama daje radę.Z resztą ja jestem przykładem że można sobie dać radę będąc non stop sama ![]()
#282 |
Zadomowienie
|
Fotki dodane ;-)
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Kluska brakuje mi słów na Twojego dupowatego tz... Porządny plaskacz w ryj się należy i to nie jeden. Jak on tak może... Brak slow...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś podczytywałam.. ale muszę też dziś wyrazić niezadowolenie zachowaniem Waszych tżtów i.. pasierbicy :/ brak mi słów, jak można tak postępować.. tych tżtów to chyba trzeba w łeb pacnąć, a młodą wstrząsnąć.. :/
Ja mam kupę pracy... i powoli zaczyna mnie wqrwiać ona :/ mam nadzieję, że ten tydzień mi się dobrze zakończy, że tż mój wróci.
![]() |
#285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misti ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Czeeeśc Madziu,mam nadzieję że wróciłaś już do zdrowia? ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Moje miłe Panie spadam jeszcze czeka mnie Mel B i spać.... Będę jutro-dobranoc ![]()
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
z żołądkiem mi przeszło.. ale chyba jakieś przeziębienie mnie łapie.. muszę zapodać coś co postawi mnie na nogi
![]()
![]() |
#287 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Aha, cieszę się, że 'moje' zapieksy dają radę Waszym przeziebieniom ![]() ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapieksy super, tylko ten niesmak w gebie dramatyczny. ![]()
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
Wątek przegląda 5 gości i maniaczka Yssmay
![]() Heh... tyle razy chciałam się już odezwać, a głupio mi jakoś tak. Matko czytam wasz wątek już prawie 9 miesięcy i ani słowa. Tylko ja nie bardzo mam o czym, bo ja się nie staram w takim normalnym trybie. W ciąży też jeszcze nie jestem. Może będę niedługo, to będę mieć o czym pisać. A trafiłam na wasz wątek za sprawą Arletki ![]() To ja się może przedstawię... Mam na imię Basia i siedzę na dalekiej Islandii. Mam za sobą cp i niestety #. A moje starania to szykowanie się do In Vitro. I to nie dlatego, że nam się nie udaje itp. Ja niestety mam taką idiotyczną chorobę jak wrodzona łamliwość kości. Chodzę, żyję, podobno jestem normalna. Ale wiele w życiu przeszłam, prawie całe dzieciństwo przesiedziałam w szpitalach. Choroba uprzykrza mi życie do dziś. Dlatego stwierdziłam, że nie mogę jak taka egoistka, tylko dla tego że chcę dziecka, skazywać te istotkę, że na 50% odziedziczy po mnie chorobę. Dlatego robimy IVF i zanim podadzą zarodki do macicy to je przebadają i do transferu dopuszczą tylko zdrowe (tzw. PGD). Wiem, że wiele w tym kontrowersji, ale ja czuję że robię dobrze. No i przez to nie do końca pasuję do jakiegokolwiek wątku na wizażu (nawet na Bocianie się nie umiem odnaleźć). Także wszędzie gdzieś coś napiszę. I w końcu się dziś przełamałam i odezwałam się tutaj (te nawoływania RudejEwci mnie w końcu ruszyły). Może też dlatego, że za jakieś 2 tygodnie powinnam zacząć stymulację i w końcu coś się będzie dziać ![]() Także nie wiem czy przyjmiecie do grona taką "psychomaniaczkę" jak ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Wow!!!
Witaj Yss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pisz koniecznie bo jak nie to ![]() Laski, czy kolki mogą zacząć się dopiero w 7mym tygodniu????? Znów gazy cały dzień i marudzenie, w końcu masaż i windi. I... słynna strzelająca kupa ![]() ![]() I może powinnam umówić pediatrę? Dobranoc
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
Yss witamy w naszym gronie dobrze ze sie odwazylas odezwac nasza Ewcia juz nie raz wywołuje nasze podgladaczki ale jakos rzadko kiedy ktoras sie odzywa.
Taj jak Kluska jestem pelna podziwu za Twoje podejście znajac zycie nie jedna by po prostu sie poddala. Trzymam kciukj aby wszystko poszło po waszej mysli i koniecznie pisz o postepach. Ale paniki narobilam nad łóżkiem wylonil mi sie pajak oczywiscie tz znudzony musiał interweniowac. Ja nie boje sie takich zwylkych pajakow ale takich grubych duzych jak tan tak. Wiec jutro generalne sprzatanie chociaz czysto mam i nie wiem skad on sie wzialt
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Kluseczka daj jeszcze raz przepis na tych pogromcow przeziębienia. ..
![]() Ja od 6 nie śpię bo mam nos zatkany i myślę co mam do zrobienia w pracy ( a jest tego od groma :/) powoli zaczyna mnie męczyć moje 1,5 etatu :/ w kwestii obowiązków. Wieeem że marudze ![]()
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Kami, z pajakami mam tak samo - chudych sie nie boje ale te grubasy są srraszne
![]() PannaMagda, to proste pieczywko czosnkowe: kajzerka na pół, troche masła i na to świeżo wycisniety czosnek (albo jesli nie ma w domu to granulowany tez działa) na to troche startego sera i do pieca. Jak jestem przeziebiona to i po pół główki czosnku na taką jedną połówkę bułki kładę. Działa ![]() Wiecie, to nie czcze gadanie, ja naprawdę chciałabym żeby on się wyniósł. Nie mogę znieść tego jak mnie traktuje. Od rana kłótnia była, że mu nie zrobiłam kanapek na śniadanie do pracy. A ja miałam przygotowany nawet obiad tylko przy takich tekstach jak wczoraj chyba normalne że to olałam i nie gotowalam do tego ryżu i nie zapakowałam mu. I kanapek też nie. no bez przesady! A on mi gada, że ciagle siedzę i tracę czas na tych forach i fejsbukach i że to go wk***a. smutna prawda jest taka, że ma potrzebe kontroli a tu nie wie co robię. On sobie chodzi na treningi i wg niego to ma sens a to że ja jak np odbijam Hanię to sobie drugą ręką zerkam co piszecie- to jest bezsensowne i puste przepalanie czasu. Przecież to terroryzm jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Btw to myślałam, że Gianna w nocy już urodzi ![]() PannaMagda, Migotka, czytam Wasze wpisy o pracy i nie wiem jak ja wrócę do takiegi trybu. Przerażające. Długo jeszcze bedziecie miały służbowe maratony?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-02-20 o 07:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
yssmay witaj
![]() ![]() kluska ten twój tz to ja nie wiem, brak słów ![]() aaa windi to te rurki,o rurkach dużo słyszałam bo kolezanka uzywałą ale nie wiedziałam ze to sie tak nazywa. biedna ta twoja mała z tym brzuszkiem i kupkami, coś jej szkodzi moze? myti jak tam u ciebie? lila imie bardzo mi się podoba, Natan- ładniutko. jak pracowałam jeszcze to miałam dziewczynke której urodził sie mały brat i właśnie Natan miał na imie ![]() a co do mysz to i moja fobia,strach ogromny,i sie jakos mnie czepiaja małpy jedne!
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Yss witamy ![]() Arletko ja też nie znoszę myszy, kiedyś u rodziców jedna nam wleciała do domu to całą noc nie spałam ![]() ![]() Klusia ![]() ![]() I bardzo dobrze , że nie zrobiłaś tych kanapek, nosz bez przesady co jeszcze jak on takie jazdy robi ! Trzymaj się kochana, bo Hana czuje niepokój i może stąd znowu marudzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kostello szarżuje na podłodze,jesteśmy po śniadanku i koszmarnej nocy(miał koszmary i płakał przez sen),spaliśmy razem od 1szej i przed 6tą znowu go męczyło,dopiero jak go obudziłam mu przeszło.Teraz w miedzy czasie jak piszę przepełznął obok mnie i zaśmierdziało kupskiem
![]() ![]() yssmay witaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klusia Kochanie,dobrze zrobiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() Izuś jak u Was? uspokoiło się? Arletko,Ziajka mnie myszy nie ruszają ale pająki ![]() ![]() ![]() ![]() Ale Kosta zrobił kong ![]() ![]()
#298 |
Zakorzenienie
|
Kongo-bongo a'la Kostuś
![]()
#299 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
pająków to i ja sie boje, wszelkich, małych czy dużych,jeszcze wkurza mnie to ze zaraz jak poodkurzam sciany to wyłażą niewiadomo skąd. dla mnie wyprawa do lasu to koszmar, łaże z badylem i macham co by ogdaniac pajęczyny i pająki. w dzień sie jakos tak mysz nie boje,kiedys zbieralismy zeimniaki z pola i biegała sobie to ja za nia, ale w nocy to koszmar dla mnie!
ale Kostek zrobił porzadek, szuka odpowiedniej zabawki do zabawy.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.