|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 20
wiosna wiosna! gdzie poznam swojego meza?!
Edytowane przez Meliitele Czas edycji: 2014-02-26 o 10:37 |
|
|
|
#272 |
|
Konto usunięte
|
Chciałabym się wyprowadzić, ale wiem że nie znajdę innego pokoju za tyle ile płacę obecnie. A szkoda mi kasy.
![]() I jak rzyć?
|
|
|
|
#273 |
|
Idiotka
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bój się, przyjdzie jaki do hotelu do Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- I miałaś rację Tylko niech on się obudzi. Dokończyłam czytać książkę, obudzić go kilka razy, przeczytać wizaż. A on nadal śpi.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
#275 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#276 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#277 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
No i przyszedł @, w sumie dobrze że dziś
![]() Muszę podskoczyć później po ten bilet i do ciebie do pracy, obym tylko nie wydała za dużo w drogerii
|
|
|
|
#279 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
Oczywiście bez szczegółów - tylko ogólnikowo
|
|
#280 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykle nic z tego nie będzie - takie to moje szczęście
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak wpie*przać syrop klonowy łyżeczką
Ale tak mi się chce coś słodkiego, a nie mam nic innego ![]() Fajnie by było w końcu się już usamodzielnić na dobre. Ech... No cholercia, chciałabym coś znaleźć blisko Ciebie Ale jak nie da rady to czeka mnie przeprowadzka i wtedy będziemy jeszcze dalej od siebie. Trochę mnie to przytłacza- zamiast się przybliżać do siebie to będziemy się oddalać, ale co zrobić. Mam nadzieję, że się wszystko ułoży niebawem...
|
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Tak musiało być.. zaczynam coś nowego
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#285 | |
|
Flawless
|
Cytat:
Daj sobie szansę na lepsze życie ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- :d :d
|
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
Wczorajszy wieczór był świetny
|
|
|
|
#287 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj mija dokładnie rok. Pamiętam ten dzień i dwa następujące po nim. Pamiętam pogodę - było dużo śniegu, który już lekko topniał i trzeba było uważać, żeby się nie przewrócić na chodnikach.
Nie mogłam spać - to była zła noc. Wstałam zmęczona o 6, zajęcia z PMN miałam zacząć o 9:45. I o 7:16 zadzwonił mi telefon. To była Mama. Mama, która drżącym głosem powiedziała, że umarłeś Dziadku po tylu miesiącach ciężkiej walki. Po operacji, która dawała Ci 25% szans na wybudzenie się. A jednak Ty dałeś radę! I wtedy nastąpiła ta feralna noc, kiedy pielęgniarki nie zdążyły (a raczej nie chciały zdążyć) przybiec do Ciebie do sali poprawić Ci rurkę w gardle. I zapadłeś w śpiączkę. Byłeś pod respiratorem, trząsłeś się, nie było z Tobą kontaktu. I w Święta 2012 roku widziałam Cię ostatni raz - kiedy przez Twoje ciało przeszedł impuls, otworzyły Ci się oczy i powoli opadały - te piękne niebieskie oczy, które tak bardzo mnie kochały. Takie puste, patrzące wtedy w sufit. Pamiętam, jak bardzo wtedy płakałam na sali. Pamiętam, że zawsze, kiedy wychodziłam z OIOMu nie wracałam się. A wtedy było inaczej - odwróciłam się i jeszcze raz uścisnęłam Twoją ciepłą dłoń. To był ostatni raz, kiedy się widzieliśmy. I telefon, we wtorek, o 7:16. "Mała, Dziadek nie żyje". I moja odpowiedź "Dziękuję za telefon". Byłam w takim szoku, że poszłam na zajęcia we wtorek, w środę. A w czwartek pojechałam na pogrzeb. Pamiętam ciszę, która mi towarzyszyła idąc do domu - po najbardziej ruchliwej ulicy w mieście nie jechał żaden samochód. Przyszłam do domu - puste oczy Taty, który nie miał siły płakać. Mama - starająca się podtrzymać atmosferę. Tata pojechał do swojej matki, żeby pomóc w stypie. Ja z Mamą pojechałyśmy później na cmentarz. Kiedy zobaczyłam przygotowany dół, myślałam że pęknie mi serce. Ale kiedy weszłam do kaplicy - rzeczywiście pękło. Stałam w przejściu i po prostu płakałam. Tak mi dzisiaj smutno. Mija rok, a ja nadal nie mogę sobie wybaczyć, że przez te ponad 20 lat życia tak rzadko Cię odwiedzałam. Że rzadko mówiłam, że Cię kocham. Że nie pojechałam na tamten pieprzony weekend do domu - wtedy bym jeszcze raz porozmawiała z Tobą - przytomnym, a nie leżącym pod respiratorem. Cały swój wysiłek na studiach dedykuję Tobie. Całą swoją pracę magisterską, która będzie najlepsza! Reaktywację Koła - bo to Ty czuwałeś nade mną, kiedy już wychodząc z 3D odwróciłam się i podeszłam do wykładowcy. Tak mi Ciebie brakuje. Nawet nie wiesz, ile bym oddała, żeby móc jeszcze raz z Tobą porozmawiać, pochwalić się, że mam opublikowaną pracę, skończyłam podyplomówkę, zaczęłam prawo, mam jeden rozdział w książce, nasze Koło ma potencjał. Nie wiesz, ile bym oddała, żeby usłyszeć w słuchawce kolejne 'wszystkiego najlepszego wnusiu'.
We must fight for what we believe in Makenai Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. 23.05.2012 - pani licecjatka! 04.07.2014 - pani magister!
|
|
|
|
#289 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
Poryczałam się
|
|
#290 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
Przecież widzę, że ci nie zależy.
---- Wczas się obudziłeś.
|
|
#292 | |||
|
MUSEarka
|
Cytat:
Smaruj mi tu PW RAZ DWA PIĘĆ!!! Oh Cytat:
Cytat:
Aż mi łzy poleciały jak to czytałam. Mi została tylko jedna jedyna babcia. Reszty dziadków nawet nie znałam. Jutro Tłusty czwartek, lubię ten dzień
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja już nie mam ani babć, ani dziadków. Dziadków nie znałam, obie babcie były bardzo kochane, też mi ich brakuje.
|
|
|
|
|
#296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę dać radę, no muszę. Zmarnował mi ponad 6 lat życia! Chociaż było mnóstwo cudownych chwil.Cytat:
![]() No odezwijcie się. Mamo, przykro mi, że przysporzyłam ci kłopotów
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
||
|
|
|
#297 |
|
Konto usunięte
|
Niech już będzie jutrzejszy wieczór
Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#298 | ||
|
Flawless
|
Cytat:
Zawsze zazdrościłam ludziom dziadków. Zawsze chciałam mieć cudowną i ciepłą babcię, która będzie wpychać we mnie pyszności teraz babcia chłopaka jest dla mnie cudowna, ale wiadomo, że to nigdy nie będzie taka sama relacja ![]() Crystal - trzymaj się :-* Cytat:
Po prostu nie marnuj już kolejnych dni na kogoś, kto tak Cię traktuje. Nie ma takiego prawa.
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Crystal- ściskam mocno, wiem co czujesz
No właśnie- jutro tłusty czwartek. Co prawda nie mam na tyle czasu, żeby się bawić z pączkami, ale może... muffiny?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

Zachował się jak świnia, jak egoista, po raz n-ty zranił mnie jeszcze mocniej
Smaruj mi tu PW RAZ DWA PIĘĆ!!!
Muszę dać radę, no muszę. Zmarnował mi ponad 6 lat życia! Chociaż było mnóstwo cudownych chwil.