|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Pisałam, pisałam i mi wszystko wcięło
![]() ![]() W tym wypadku mówię po prostu dobranoc ![]()
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
My właśnie wróciliśmy z imprezy. Tortu na szczęście nie było. Cukry w normie, hałas taki ze całą impreze mała siedziała cicho a teraz daje do wiwatu. Dobranoc
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
też już wróciłam
![]() ![]() ![]() co tu porobić ![]()
#274 |
Zadomowienie
|
Agnes gratulacje
![]() ![]() Joanna a te chusteczki to nie w szesciopakach są czasem? Bo dziewczyna z łóżka obok zlecala ich zakup mężowi i mówiła ze tam jest 6 paczek... Wczoraj na wieczornym obchodzie lekarz powiedział że dziś mnie wypisza, czekam na poranny obchod żeby te słowa stały się faktem ![]() ![]() ![]() ![]() Eydrith czym Ty się leczylas? Aha jeszcze chciałam się pochwalić że przy okazji pobytu w tym wspaniałym kurorcie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez debesciara Czas edycji: 2014-04-27 o 06:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. Ja zaczynam dzień. Może ten textil uda się dziś odwiedzić? I kolejna partia prania prasowania dla młodej. Zaczęłam od Jelpa. Mam nadzieję że nie uczuli...
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Ja juz obudzona
![]() debesciara oby cie dzis wypuscili od takkiego zalegania w szpit jak sie nic nie dzieje to dopiero mozna sie pochorowac. |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
debesciara, trzymam kciukasy za wypis
![]() ![]() ![]()
![]() |
#279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() oby Cię już wypuścili, powodzenia ![]() a ja zmykam ... jedziemy do pracy TŻta, potem na zakupy, chcę zajechać do textila i SuperPharmy ... i do KFC ![]() ![]() miłej niedzieli kobietki ![]()
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Również miłego dnia życzę wszystkim, mój będzie miły bo wychodzę
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() Ja dziś zdycham ból gardła niemiłosierny.. może wy cos pomożecie? Prenalen pomoże? Jakos kiepskk się czuje.. Wczoraj cukry mi skakały strasznie a dzis gardło! Debeściara oby cię wypisali , współczuje szpitala.. Ja poprałam wszystko w Loveli.. |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wczoraj tez zaliczyłam impreze i zaryzykowałam z tortem miałam cukier ok ale 2h nie odczekałam i zjadlam sałatke oraz frycia i kawałek boskiego piernika - wsprawie piernika bede zebrac o przepis bo był boski. No i rano na czczo 94 yhy ![]()
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ciuszki wyprałam na razie w zwykłym proszku a za tydzień lub dwa będę prać w Jelpie, bo na razie mam remont ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Cześć Mamuśki
Żeby nie było wczoraj zbyt kolorowo od 12 w nocy myślałam, że jeża urodzę ![]() ![]() ![]() ![]() tż wczoraj wystraszony, jak mnie zgięło, ale jakoś dał radę - w łóżku mnie przytulił i zaczął huśtać, jak dzieckiem -> brakowało kołysanki albo pozytywki ![]() ![]() ale te nocne przeboje dały mi do myślenia i już koniec żartów. Trzeba zacząć wszystko prać, przygotować furę i dokupić dla mnie resztę rzeczy ![]() ![]() Debeściara - ![]() ![]() Co do pampersów i 1 i 2 mamy z Dady, nie wiem, jak się sprawdzą - zobaczymy. Słyszałam różne opinie, ale ze wszystkim tak jest. Wiadomo, że jak same nie sprawdzimy, to nie będziemy wiedziały, co jest dobre dla naszych Bąbli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
debesciara ![]() ![]() co Wy dziewczyny tak późno powracałyście.. ja odkąd jestem w ciąży to nie wiem czy bym gdziekolwiek wytrzymała tak długo ![]() ja mam dziś chyba kiepski dzień.. tzn mój tż twierdzi, że od rana szukam zaczepki do kłótni a nie śpię dopiero pół godziny ![]() ![]() ja mam zamiar kupić JELPa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
debeściara
![]() ja mam cukry i dzisiaj na czczo 83 i po pierwszym śniadaniu 114 ![]() mój tż stwierdził że dwa dni przed wypłata miałam kiepski humor, a teraz radosna jak skowronek - gdzie wczoraj wydaliśmy całą moją wypłate ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ładne słoneczko świeci ![]() ![]() Szamam sobie chlebek w jajeczku z roztopionym serem ![]() ![]() ![]() Fame ja usłyszałam przed wczoraj, że strzelam piorunami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eydrith i Malwiska ja bym tam zasnęła na siedząco zwłaszcza że o 23 jestem nieprzytomna ![]() ![]() Integra i Bambusiek zazdroszczę parady ![]() ![]() Zdrówka chorowitkom ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() lecę się ogarnąć, bo dość, że poszłam spać z mokrymi włosami to jeszcze zawiniętymi w ręcznik ![]() w skrócie to mam afro na głowie ![]() Miłego dzionka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() Co do proszków to mam paczkę Loveli i paczkę Jelpa. Pierwsze pranie planuję w Jelpie. Nie wiem kiedy właściwie pierwsze pranie zrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki,
Jakie chusteczki kupujecie? Pampers? Babydream? Huggisy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
Ja kupie huggisy albo dady polecam artykuł z bloga z pierwszej strony "sroka o..." gdzie sa testy chusteczek
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Informacje zawarte w tej analizie są dosyć zaskakujące
![]() Nie zawsze to, co markowe jest najlepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
karolinek ja na sam poczatek kupilam wodne chusteczki pozniej bede uzywac huggisow, jak dziecko bedzie bez allergii to moze i inne sie przewina miedzyczasie
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super ![]() Cytat:
![]() U mnie to będą Tibelly Baby z Netto lub Fitti z Biedronki. Jedne i drugie wypróbowane, no i skład bardzo fajny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
Byłam w textil zakupiłam 3 koszule i szlafrok. Pewnie w środę przyjdą brakujące części szpitalnej walizki. I można pakować
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Witam się z domu
![]() ![]() ![]() ![]() Idę dziękować mężowi, że dobrze się spisał ![]() aaaa Joanna! Weszliśmy do Rossmana, w końcu promocja nasz pan... i okazało się że w promocji były 6cio paki... (24,90) 4ro paki też były ale nie w promocji... jeszcze w promocji były dwupaki.... (11,90). Za to niestety nie było już pamków rozm. 1 ![]() ![]() Domeczek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i Welcome Home ![]() ![]() ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
witam
![]() malwiska- wózek super no i szef świetny ![]() debesciara- super, że już w domku jesteś ![]() Widzę, że wczoraj nie tylko ja miałam nocny maraton ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj ledwo wstałam,żeby cukier zmierzyć, a w kościele powstrzymywałam się od ziewania ![]() Chyba idę na jakiś spacerek, bo ładna pogoda ![]() Miłej niedzieli dziewuszki ![]() edit: w tesco jest promocja na chusteczki pampersa w 6-cio paku ![]()
Nasze Szczęście ![]() "Tam jest Ci najlepiej, wiem. Cicho... ciepło... ciemno... I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną. Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia. A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia." |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
Mamaya dzieki za ten prenalen troche pomogło fakt przespałam sie 3 godz. Ale tż na obiadek mnie obudził rozgrzałam troche gardło i lepej..
Ale słabo się czuje coś, chba na wieczór mleko z czosnkem sobie zrobie.. przez to ustrojstwo jeszcze mi cukry skakają! Jak nie sraczka to przemarsz wojsk ![]() Debeściara witaj w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Wtajemniczenie
|
O Simka miałam się spytać. Czy w Piastowie nadal jest taki duży targ w soboty?
Ja padam :/ wstawiłam tarte do pieczenia i nogi mi odmówiły posłuszeństwa :/ Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.