|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.
Co racja to racja
![]() ![]() ![]() Czy męża można wykorzystać? ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() Chciałabym nazwać córeczkę Joasia, ale mój mąż się puszy wariat. Z resztą jeszcze nic nie wiadomo co będzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Meza wykorzystac do czego?
![]() Ja lubie bardzo ta ikonke ---> ![]() Ona jest taka pocieszna i odzwierciedla moj zaciesz do komorki jak z wami pisze ![]()
#274 |
Zakorzenienie
|
Patrze na pierwszą stronę i jak dużo mamus się w ogóle nie udziela juz na forum. Może ok połowy być aktywnych?
---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Do czego hmmm ![]() ![]() Im więcej o tym myślę, tym bardziej chce wrrr ![]() Tez ją lubię. Pokochałam ją na gg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedys nei lubiłam swojego imienia ![]() ![]() z imieniem u nas tez kosmos bo meżowi sie nic nie podoba i nei mam jak do brzucha gadac, choć ostatnio sie jakies tam pierwsze typy pokazały jak nic nam sie nei spodoba to nazwiemy Marcel II ![]() trzymac kciuki za dziewczynke? ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
jeszcze pewnei po porodach troche odejdzie-tak niestety bywa ja sobie mówiłam ze juz sie w wątki wciągać nie bede i proszę -zawitałam i juz przesiaduje ![]() u nas celibat od poczatku, lekarka od razu powiedziała ze zero przytulania, jak bede na wizycie to zapytam czy mi zakaz sciagnie bo juz bym cos podziałała ![]() Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2014-04-29 o 23:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
A dziś w ogóle przeżyłam zawał. Robie si i mam papier toaletowy Regina w te stokrotki i patrze oczywiście przyzwyczajenie sprzed ciąży a tam takie jakby Maciupkie kreseczki czerwone. Serce zaczyna mi walić i juz słabo mi się zrobiło. Biorę jeszcze raz inny kawałek dotykam.i nic. Ale to ten papier Pieprzony ma takie czasem czerwone kreseczki :/ więcej go nie kupię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Wtajemniczenie
|
Moze byc Marcel II Junior
![]() U nas tez ciezko z imieniem dla chlopca ale nie tracimy nadzieji z mezem ze to jednak dziewuszka siedzi w brzuszku hehe Lecia zwiaz go, przywiaz gdzies, zaslon mu oczy, ewentualnie zaknebluj jak by stawial opor i wskakuj ![]() ![]()
![]() |
#278 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja swojego imienia nienawidzilam byłam jedyną zosią wśród masy Paulinek Karolinek i Patrycji. I zawsze chciałam mieć na imię Ania. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
![]() A w ogóle jak czytałam Greya to naprawdę miałam ochotę zostać tak ztrzaskana jak Ana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raz maz kupił pomarańczowy i zrypkę dostał ![]() Cytat:
tez myslelismy ze trafiła nam sie laseczka a tu od razu w 13 tyg lekarz mówi na 90 procent chłopak i juz tak zostało ![]() a ja mam Zosie chrześnice i jest zajefajna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Mnie ten papier tez prześladuje :/ jest to okropne. Oczywiście po tych kresach zaraz czułam, że.juz mam mokro jak na @.. Schiza totalna
![]() A ja właśnie miałam pisać, że mam przyjaciółkę i bardzo bardzo dobrą koleżankę I obie są Asie i bardzo je lubię. Są tak pozytywnie zakręcone a jednocześnie mają tak dobre serca i charaktery, bardzo mi pasują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny jakbyśmy chcieli z tżtem jechać na wakacje, to co wtedy z tym l4? mi wypisuje babeczka leżące, w sumie nie wiem po kiego grzyba ![]() ![]() jak wy to robicie, że jedziecie na wakacje? macie wtedy chodzone l4? co grozi za niezastanie w domu? zabiorą pieniądze, ale na miesiąc czy do porodu? czy jeszcze coś? to moje pierwsze l4 w pracy, zawsze się grafik zmieniało, więc ja nie wiem nic ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() natomiast, czy wolno czy nie, podobno lampkę wina też wolno i palić wolno. ja tego nie uznaję i nie stosuję ![]() miałam pisać, że jedziemy na mecz i będę miała możliwość, ale już z tego meczu wróciłam i zjadłam coś innego ![]() oo tak, nie wiem czemu, ale tam mają chyba najlepsze ![]() Cytat:
![]() ![]() ja zeżarłam deser z biedronki after eight, faktycznie smakuje jak te miętowe pastylki, które swoją drogą uwielbiam ![]() ale z perspektywy czasu (zjadłam ok 4 godz temu i miałam wtedy to pisać) powiem, że nie posłużył mi zbytnio. w smaku ok, ale na żołądku tak dziwnie mi było trochę bylismy na tym meczu w lokalu, mają telebim, zamówiłam sobie łososia na szpinakowym postumencie (jakaś taka nazwa) ale kuźwa nie wiem czym go posypali-przyprawa zgrzytała między zębami i była tak cholernie słona, że zjadłam tylko troszkę, do frytek podziubałam, zjadłam ozdobę-sałatę i kawałek pomidora i dość. resztę do pudełka zapakowałam i mam w domu i nie wiem co zrobić, żeby to takie słone nie było ![]() ![]() ![]() przyszły spodnie i bluzka z all. spodnie super, ciążowe z pasem, wreszcie pasowne na mnie, kolor też ok, wygodne po założeniu, tylko nie do siedzenia 2 godz na tyłku. cisnęły mnie tak, że panel sobie wywinęłam na spodnie i jeszcze ręką przytrzymywałam ![]() ![]() aha, byłam rano na pobraniu krwi na tsh, babka czyta skierowanie i mówi ale to jest płatne ![]() ![]() dziś już padam zmęczona, resztę nadrobię jutro(doczytałam do ostatniego cytowanego postu, nawet nie wiem która to strona |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
Ale się wkur****m
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Matko, Zosiu nie strasz.. Ja też mam manie patrzenia na ten papier toaletowy po tych moich plamieniach na początku co miałam. I to tak się zawsze przyglądam jakbym co najmniej miała przyszłość wyczytać z niego hehe ![]() Co do użytkowniczek to wiele mam się nie udziela. Dużo się powykruszało.. Ale tak samo w klubie u nas. Jest nas chyba ze 37 osób a udziela się może z 15-18? Nie wiem czy pamiętasz Lecia w pierwszej części książki on ją tak zlał po dupie i ona się tak źle wtedy poczuła, że masakra. Ja normalnie aż się poryczałam na tym wątku przez to hehe ![]() ![]()
#283 | |
Zakorzenienie
|
Bezaczku właśnie O Tobie myślałam, że to Twoja godzina wybija.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do papieru to sama się przestraszyłam jak dzikus. Ale teraz.nawet patrze na rolkę i ma te czerwone punkty. Powinno być napisane, ze niewskazane w ciąży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie lubi ejak mi sie cos kaze i jak mi ktos pisz/mówi ze coś musze ![]() ![]() a ogólnie to wariatka jestem ![]() ejjj a co do zakręcenia to wiecie co wczoraj zrobiłam? źle zamknełam drzwi z samochodu i dziś schodze na dół patrze a auto z jednej strony otwarte, na szczescie nikt nic nie zabrał , ale ze jak ma drzwi otwarte to pali sie światło to wyładowął sie akumulator ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do papieru to racja ![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Cytat:
![]() Ja w tamtym roku w wakacje było tak ciepło i otwierałam szybe do połowy od strony pasażera jak jechałam sama, żeby mi nie wiało za bardzo, ale żeby było chłodniej w aucie. I tak codziennie do pracy. Aż pewnego pieknego razu zapomniałam tą szybe zamknąć ![]() ![]() Dobrze, że nikt nie wlazł, bo to pod supermarketem auto stało. Ale tak z drugiej strony to kto by chciał takiego gruchocika ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z tym musze /mogę to jakbym mojego słyszała ![]() ![]() ![]() Rozjojarzenie w ciąży to chyba najczęstsza dolegliwośc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
![]() no i wycieczka do sklepu nie wyszła dzisiaj he |
||
![]() ![]() |
![]() |
#288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważamy na siebie od pierwszego dnia i każda najmniejsza plameczka to dla nas juz ścisk w zoladku. Ale tak chyba się rodzi instynkt macierzyński. Cytat:
![]() Kocham mój słownik w telefonie ![]() Asiu jedno zero czy dwa zera czy tam 3 to teraz naprawdę nieduża różnica ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
Dobra dziewczynki ja spadam, mąż się czai na kompa a nie będę się już dzisiaj użerać z komórką bo jeszcze nią rzuce o ściane i tyle będzie
![]() Dobrej nocki i kolorowych snów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Ja juz tez ziewam, chyba się starzeje. I już się układam do snu, mąż tak cichutko spał ale jak ja do układania śpiącego to zaczyna chrapac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
a ja spać nie mogę
![]() ![]() Co do Grey'a to potem też mnie to podniecało i czytałam z bananem na twarzy i z rumieńcami ![]()
#292 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Witam się słonecznie
![]() Jeśli chodzi o sprawdzanie papieru to ja tez to mam do dziś...Dwukrotnie plamiłam na początku, a któregoś razu podcierając się był normalnie poślizg jak przy okresie i patrzę, a tam krew. Ojjj jak się podniosłam, jeszcze głupia zerknęłam w lustro , patrzę, a ja wręcz zielona, szybko się położyłam, myślałam, ze serce mi wyskoczy. Za chwilę zadzwoniłam do lekarza, to pierwsze co, pytał czy brzuch napięty, jeśli nie to mam leżeć i brać dotychczasowe leki. Wizytę miałam dnia następnego, ale powiedział, że jeśli chcę to sprawdzić to on przyjmuje dziś do późna. Tak tez się stało, około godz. 21 byłam na fotelu, bo ja tu wytrzymać do jutra, tym bardziej, że sama miałam być na noc. Okazało się, że miałam jakieś krwiaczki na macicy i to one skubańce mogły pęknąć i tak mi napędziły strachu. Od tamtej pory spokój, oby tak dalej i oby do września. Kupiłam wczoraj szczypiorek, no tak śmierdzi jakąś chemią, czy pryskany czymś był, nawet mnie ciut język szczypie, wywalę resztę ! A tak mi smakował na pomidorku. Zmykam zaraz na małe zakupy, bo jak tu wczoraj któraś mówiła dziś w sklepach będzie armagedon ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Papier sprawdzam do tej pory nawet w nocy jak sikam ![]() Witam się z rana ![]() ![]() Dziś znowu idą w ruch krótkie spodenki-walczę ze sobą ![]() Ale ja to jak kiedys biegalam w krotkich spodenkach po parku (naprawde krotkich) to mialam taką wyobraźnie ze wszyscy się na mnie gapią i sie śmieja z mojego cellulitu...chociaz teraz mysle ze z takiej odleglosci raczej to chyba nie bylo by widac ![]() ![]()
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
witam sie w kolejnej czesci watku, troche pozno ale przez ten remont na moim pietrze jestem totalnie wybita, ale dziś juz konczymy i zostaje wielkie sprzatanie.
dobrze ze maz ma jutro wolne to mi pomoże ![]() ![]() mam nadzieje ze uda mi sie was nadrobic:P
#296 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Majeczka jak była malutka to prawie nie spała....Miała kolki i non stop płacz był. Chodziłam jak zombie. Teraz za to SPI cudnie - od 19.30 (to juz najpóźniej z możliwych) do 8:30-8.50. Np.dziś jeszcze SPI.... A mama juz buszuje. Co do imion- tak bardzo chciałabym Bartusia, Bartoszka, ina początku maz mówił,ze ok,a teraz wybrzydza. Joasia to takie sloiczne imię. Siostra ma tak na imię. ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
Oj tez to kiedyś przeszlam... ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
Tez chciałam mieć córeczkę zawsze,ale ja juz mam,wiec może być syneczek teraz. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację totalny armagedon ![]() U nas są sklepy otwarte 24h nawet w święta ale co z tego jak piekarnie nie pieką ![]() ![]() Cytat:
Paulinko i super, że w krotkich ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Babeczki ![]() Tż wstawał do pracy i się obudzilam. A jak już się kładlam spać to sąsiad wyjechał traktorem pod okno moje. Niedosc, że jeździł do 2 to zaczął o 7 ![]() A w ogóle czuje od wczoraj jakbym polknela piłkę kortowke i zatrzymała mi się w przełyku ![]() Miłego dzionka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kurcze zniknęly mi cytaty a nawet nie pamiętam co miałam zacytowane ![]() Moja ulubioną ikonka jest ![]() ![]() A z osobami na forum. Niektórzy pojawiają się na chwilę - sa i takie które pisze dwa postu w tym jeden to prośba o wpisanie na listę, a inne osoby bardzo się zżywają i zostają na bardzo długo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | ||||||
Konto usunięte
|
Oj dziewczyny od godziny Was czytam i nadrabiam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje za córunię ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale super że dzidzia taka aktywna i już się z siostrzyczką dogaduje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No a jak mąż kupił raz 16 rolek !!! papieru w kolorze łososiowym, bo była fajna promocja, to dostał takie bury że szok ![]() Cytat:
![]() Ja już dzisiaj o 7:15 byłam w piekarni po chlebuś. Kurde co to za dziura... Gdybym przyszła parę minut później pozostałoby mi zlizanie okruszek z lady. Kolejka że szok, ja nie wiem co Ci ludzie po nocach spać nie mogą ![]() ![]() ![]() ![]() Na piątek już się zapisałam na chleb co się nie będę musiała tak z rana zrywać ![]() Szykuje się pięęękna pogoda ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Co do papieru toaletowego, to poza tym,że mi się skończył
![]() ![]() W klubie już napisalam o premii małża i dopiszę tu tylko,że teraz czekam w jakiej jest wysokości i siedzę jak na szpilkach ![]() Na długi weekend zaplanowaliśmy codziennie jakiś grill w ogródku,a tu pogoda chyba będzie do d ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.