![]() |
#271 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() SIABRA - witam mi³o i zachêcm do dyskusji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() ![]() Biedronka ostatnio podbija moje serce, nie do¶æ, ¿e sprzedaj± jarmu¿ to jeszcze taniego arbuza ![]() Cytat:
![]() ![]() I brawa za odstawienie cukru! To chyba najlepsza decyzja, jak± mo¿na podj±æ w od¿ywianiu, niezale¿nie od tego czy siê chce schudn±æ czy nie ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-05-18 o 20:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Hej hej Kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie ok ![]() ![]() ![]() Dzieñ zaliczam do udanych, M³ody do¶æ wcze¶nie pad³, wiêc mam troche czasu dla siebie ![]() ![]() Oj arbuz ja te¿ mam w lodówce ale zostawiê go sobie na jutro ![]() Kurde powiedzcie mi co æwiczycie? Bo mi jako¶ wszystko szybko siê nudzi eee nie podoba mi siê nic... Dzisiaj æwiczy³am takie co¶ http://www.youtube.com/watch?v=Mv2UHIQPBiY http://www.youtube.com/watch?v=LarP-1W6zvk bo stwierdzi³am, ¿e skoro mam du¿o do zrzucenia to nie bêdê siê porywa³a na co¶ mega trudnego. Powiedzcie mi proszê co polecacie! A co my¶licie o orbitreku? Warto wydaæ kupê kasy?? U mnie steper nie przeszed³, rowerek mojej mamy jest beznadziejny to mo¿e i to nie dla mnie? Bu¼ki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko je¶li rower i steper u Ciebie siê nie sprawdzi³, to ja bym na twoim miejscu nie wywala³a pieniêdzy. Orbitrek to taki ich pokraczny syn ![]()
![]() |
#275 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Dziewczyny, czy i ja mogê do Was do³±czyæ?
Mam 26lat i wa¿ê ok. 85kg przy wzro¶cie trochê ponad 1,70m. Mój pierwszy cel to zej¶cie poni¿ej 80kg, ale mój marzenia siêgaj± du¿o...ni¿ej ![]() Czyta³am pierwszy post i niestety nie mogê siê wa¿yæ regularnie, poniewa¿ nie mam wagi. Ale mam centymetr i za ma³e ciuchy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
Te¿ ogl±dam Project Runway
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]()
Ksi±¿koholiczka ![]() Edytowane przez siabra Czas edycji: 2014-05-18 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Cytat:
Wiem, ale ja niestety nie mogê sobie teraz pozwoliæ na nadprogramowe wydatki. Ale mam mo¿liwo¶æ wa¿enia siê u kogo¶, raz na jaki¶ czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
Ja kobitki koñczê weekendowa rozpustê szklank± pepsi i gar¶ci± s³onecznika
![]() System zosta³ zrestartowany od jutra dalej walcze ![]() witam serdecznie nowe forumowiczki ![]()
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-05-18 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
Kto ogl±da ze mn± "widzia³em ducha" na polsat crime??
![]()
#280 |
Przyczajenie
|
Ja!
Tak wiêc, uciekam z czelu¶ci internetów drogie wiza¿anki. Mi³ego poniedzia³ku i niech moc bêdzie z Wami!
#281 |
Raczkowanie
|
ba5c0bd632afa036a6866c6254c637c2_original.jpg
Niestety nie jest to takie ³atwe ![]()
#282 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Powiedzcie mi drogie panie jak u was z nogami po æwiczeniach? pytam poniewaz u mnie dopiero 1 tydzieñ cwiczeñ na si³owni w wiêkszosci steper robi±c dokumentacje foto dzi¶ zauwa¿y³am ze zaczynaj± mi sie niezle umiêsniac nogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 156
|
I jeszcze ja: wzrost 160, waga 83kg, waga docelowa- 60kg - bedzie ciezko....
Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wystarczy, wystarczy. Ale jak siê od czasu do czasu gdzie¶ zwa¿ysz to daj znaæ, jak Ci idzie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
Tak wygl±da aktualna tabela, u³o¿y³am nas wg wzrostu
![]() Jak kto¶ ma tam jakie¶ braki to proszê mi podaæ, jak co¶ siê nie zgadza to te¿ mówcie! Jak kogo¶ nie doda³am to siê proszê☠przypomnieæ ![]()
#287 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Hej dziewczyny.
Je¶li mogê, to do³±czam do Was. Moja waga 103 kg, wzrost 168 cm, pas 105. Moje marzenie to 75 kg. A teraz kilka s³ów o mnie.... zawsze bylam jak to mowia "przy kosci". Ale najwiêkszy problem pojawil siê 5 lat temu, kiedy pozna³am mojego t¿. Od tamtej pory przyty³am 27 kg. Zapusci³am siê na maksa. Pojawi³y siê te¿ problemy zdrowotne wiêc postanowi³am co¶ zmieniæ. Na pocz±tek zero s³odyczy, zero napojów i soków, a w zamian wiêcej ruchu i warto¶ciowego jedzenia. To bêdzie szok dla mojego organizmu, ale mam nadziejê, ze kazdego dnia bêdzie tylko lepiej. Pierwsze wa¿enie w pi±tek. Trzymam za Was i za siebie kciuki. Mi³ego poniedzia³ku: )
#288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#289 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Cytat:
![]() Ja osobi¶cie troszkê za Wami nie nad±¿am. Malutki synek jest tak absorbuj±cy, ¿e czêsto nie mam czasu tu zajrzeæ a jak ju¿ wpadam na forum, to szybciutko czytam ![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#290 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
jagoodka21, witaj
![]() Dziewczyny, kompletnie nawali³am w weekend - co te¿ waga odzwierciedli³a :/ Zaczê³o siê od imprezy u znajomych z pracy, a potem ju¿ posz³o na ¿ywio³... Diety niet, æwiczeñ niet, niezdrowe jedzenie...
#291 | |
Raczkowanie
|
jagoodka21 witam serdecznie
![]() Melonade ja jestem taki przypadek,¿e na mnie nawet kawa nie dzia³a ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() ja te¿ przewa¿nie na weekendy popuszczam pasa,aby siê odstresowaæ. Wiem,¿e przez to bêdê chud³a 2xd³u¿ej,ale mi to nie przeszkadza ![]()
![]() |
#292 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Mo¿e zacznê od siebie. Mam 27 lat, synu¶ 3 koñczy 24czerwca. M±¿ pracuje za granic±, w systemie 3na1. Mieszkamy z rodzicami ale na piêtrze osobne mieszkanie tak jakby. I mieszkam na Kujawach niedaleko W³oc³awka. Teraz czas na Was! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Ja te¿ zazwyczaj w weekend "popuszczam"
![]() ![]()
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 051
|
Cze¶æ dziewczynki
![]() Zgrzeszy³am w weekend pij±c piwo. No có¿ - trzeba siê przyznaæ. ![]() Mo¿e nie bêdzie to za bardzo op³akane w skutkach ![]() Wczoraj dosta³am od T¿-ta nowe hantelki. Cieszê siê jak dziecko. A po po³udniu na rower! Ca³y czas siê 3mam. Musi byæ dobrze! Mi³ego dnia ![]()
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mo¿e poczytajcie sobie o czym¶ takim jak refeed day albo cheat day (tu to ju¿ chyba ka¿dy rozumie ![]() ![]() ![]() Tak sobie gdybam, zobaczymy. W ka¿dym razie, jak kto¶ ma poczucie, ¿e co weekend psuje sobie dietê i ma wyrzuty sumienia to mo¿na sobie poczytaæ i ustaliæ faktycznie jeden taki dzieñ ![]() Cytat:
Mo¿e przemy¶l sprawê przed wyj¶ciem i sobie po prostu zaplanuj, ¿e wypijesz tyle a tyle alkoholu, zjesz kawa³ek ciasta itd. i tego siê trzymaj? Nie wiem co to za impreza ![]() ![]() W ogóle masz genialnego tañcz±cego broku³a w podpisie ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() Jaki fajny prezent! A po ile kg maj± hantle? Zazdroszczê roweru!
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hantelki po 1.5 kg z obci±¿eniami. Tak¿e mog± byæ równie¿ 2 i 3 kg. Ale te 1.5 kg jest optymalne ![]() Od tygodnia marzy³ mi siê rower. Ale ulewy mnie wstrzymywa³y. Dzi¶ jest tak ³adnie, a¿ ¿al by³oby nie skorzystaæ. Czyta³am równie¿ artyku³, ¿e jad±c ¶rednim tempem, w godzinê mo¿na straciæ 500kcal ![]() ![]()
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 | ||||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ps. Ja te¿ w weekend zaszala³am, mieli¶my grila no i zjad³am pó³ kie³basy, bu³ke z miêskiem i chyba z 4 ziemniaczki ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
Widzê, ¿e nie tylko ja mia³am dni s³abo¶ci w weekend . Mnie natomiast dopad³ zjazd rodziny z Gdañska i nie by³o mowy o wybrzydzaniu przy stole.
Je¶li chodzi o mnie to mieszkam na wsi pod Lublinem, brak mê¿a i dzieci i na zmianê tego stanu rzeczy raczej siê nie zanosi ![]() Mo¿ecie mi poleciæ jak±¶ fajn± zielon± herbatê z sieciówek?
#299 |
Zakorzenienie
|
Zobaczy³am przed chwil± tabelê, mam najwiêcej kilogramów do zrzucenia. Tzn takie s± moje marzenia
![]() Trzeba wyznaczaæ sobie cele... a jak wiadomo nie od razu Rzym zbudowano ![]() Mam w sobie tak± jak±¶ pewno¶æ, ¿e za pó³ roku bêd± ju¿ odmienion±, szczuplejsz± osob±. A swój cel i tak osi±gnê, niewa¿ne czy zajmie mi to rok czy d³u¿ej ![]() Kochane moje - ja jestem z miasta ¦wiêtej Wie¿y! ;-) Mieszkam nieopodal centrum. W domu jednorodzinnym ![]() Dzieci brak. Ch³op jest. Marzy mi siê dzidziu¶. Podjêli¶my decyzjê z T¿. -tem. ¯e jeste¶my gotowi na dziecko. A swoj± drog± latka te¿ lec±. Ale mam dziewczyny dziwnego do³a z tego powodu. Mam wra¿enie, ¿e to moja nadwaga uniemo¿liwia mi zaj¶cie w ci±¿ê. Wiadomo stres jaki Nam towarzyszy, to, ¿e oboje palimy nie wp³ywa pozytywnie na to by w koñcu siê uda³o. Ale gdzie¶ tam wewnêtrznie obwiniam siebie, ¿e za gruba po prostu jestem, by zaj¶æ w ci±¿ê i mieæ w koñcu upragnion± dzidziê. Wszystkie dziewczyny które znam czy z rodziny, czy kole¿anki czy te wirtualne znajome z bloga - wszystkie s±/by³y szczup³e gdy zachodzi³y w ci±¿ê. Nie spotka³am siê by kobieta z 20-30kg nadwag± by³a w ci±¿y. Mo¿e po prostu takiej nie znam. Ale jakby nie patrzeæ, to chyba rzadko¶æ. Smutno mi strasznie przez to. Zw³aszcza w momentach gdy jest ma³a nadzieja, ale @ w koñcu przychodzi.
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Od grudnia ³ykam kwas foliowy i zrobi³am podstawowe badania,które nie wykluczaj± mnie w ¿aden sposób.Gin tylko uprzedzi³,¿eby¶my nie nastawiali siê,¿e zajdê w ci±gu miesi±ca i kaza³ byæ cierpliwym. Mam 26 lat i mieszkam w Legnicy. Obecnie jestem Housemanager i sekretark± mê¿a jednocze¶nie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.