Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-05-18, 19:47   #271
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
ArcymoneQ polecam "Pacyfikator", "Wyspa Tajemnic" lub "Och ¿ycie" "Turysta" te¿ jest fenomenalny a mo¿e "mama".
"Hansel i Gretel ³owcy czarownic" nie przypad³o mi do gustu
Pacyfikatora i Turystê ogl±da³am... fajne. A ten film ju¿ ogl±da³am i w³a¶nie w³±czamy go jeszcze raz bo znajomi u nas s± i ich zainteresowa³.

SIABRA - witam mi³o i zachêcm do dyskusji

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-18, 19:59   #272
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
W biedronce za dwa z³ote jako¶ kupi³am... nie pamiêtam, zachcia³o mi siê arbuza i po prostu wziê³am. A film dopiero bêdê ogl±daæ, jeszcze nie wiem jaki, ale T¯ obstaje przy "Hansel i Gretel ³owcy czarownic"
Ja dzi¶ te¿ ca³y dzieñ na dworze, wczoraj pó³ dnia w ogródku plewi³am wiêc super weekend spêdzi³am.
Haha, faktycznie, nie wiem czemu przeczyta³am "zakoñczy³am" zamiast "zakoñczê" . To mi³ego ogl±dania .
Biedronka ostatnio podbija moje serce, nie do¶æ, ¿e sprzedaj± jarmu¿ to jeszcze taniego arbuza .
Cytat:
Napisane przez siabra Poka¿ wiadomo¶æ
Ne bardzo pasujê do tego w±tku, ale co tam ka¿dy chyba mo¿e siê wypowiedzieæ.
Wzrost: 164cm,
Aktualna waga: 60kg,
Moje BMI: 22,3
Idealna waga: 57-58kg (nie mam wielkich oczekiwaæ, ale wa¿±c w miarê ma³o trudno straciæ chicia¿ 1 kg

Do 19 roku ¿ycia wa¿y³am 48kg - by³am ekstremalnie chuda, wygl±da³am niezdrowo, mimo to przyzwyczailam sie do wagi "piórkowej" Przez 3 lata (do 22 roku ¿ycia) dobi³am do 61kg. Nie æwiczy³am, zero miê¶ni, z lekka oponka na brzuchu.
Wtedy wreszcie pomy¶la³am, ¿e pora na zmiany. Zacze³am od brzuszków, rowerka stacjonarnego, æwiczeñ na uda i po¶ladki. I tak przez rok czasu. Waga sta³a praktycznie w miejscu, ale cia³o zaczelo fajnie wygl±daæ - twardy brzuszek, ³adny kszta³t po¶ladków. Pó¼niej da³am sobie spokój g³ownie z lenistwa.
Do grudnia 2013r. wa¿y³am 62,5kg.
W marcu podjê³am nowa prace - zwiazan± z ruchem, zaczelam je¶c du¿o bananów ( nie wiem, czemu tak je nagle polubi³am) i jab³ek, uwolni³am sie od s³odzenia kawy , herbaty nie s³odze od dawna, uwolni³am sie te¿ od s³odkich napojów gazowanych.. no moze prawie sie uwolni³am bo czasem mam taka ochote na szklanke coli, ze musze sie napic , æwiczê uda, po¶ladki i brzuch, robiê masa¿e, wcieram balsamy...
Ostatnio wa¿y³am siê nieca³y tydzieñ temu. Waga wskaza³a 59,6kg - najmniej od 2 lat
Dzi¶ niestety nasz³o mnie na pare frytek.. aaaaaale jutro znów praca i zwyk³e jedzenie wiêc my¶lê, ¿e ten grzeszek nie wp³ynie na nic.
To moja historia
Za Was te¿ trzymam kciuki, bo macie wiêksze problemy ni¿ ja z 3 kilogramami...
Pewnie, ¿e ka¿dy mo¿e. Tylko nie powtarzaj sobie,☠¿e my mamy tak du¿o, a Ty tylko 3kg, bo to Ciê mo¿e zgubiæ. Powiem Ci,☠¿e ja mam o 1cm wzrostu mniej i zaczê³am siê☠odchudzaæ wa¿±c 57kg i niby schud³am, ale pó¼niej siê rozty³am strasznie! Tak¿e ciesz siê, ¿e tylko 3kg, daj z siebie wszystko i zrzuæ to teraz raz na zawsze, ¿eby nie dobiæ do takiego ogromnego rozmiaru jak np. ja . Te¿ za Ciebie trzymam kciuki, na pewno siê uda!
I brawa za odstawienie cukru! To chyba najlepsza decyzja, jak± mo¿na podj±æ w od¿ywianiu, niezale¿nie od tego czy siê chce schudn±æ czy nie . Ja te¿ ju¿☠nic nie s³odzê, chocia¿ nie powiem, kusi mnie strasznie!
Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Pacyfikatora i Turystê ogl±da³am... fajne. A ten film ju¿ ogl±da³am i w³a¶nie w³±czamy go jeszcze raz bo znajomi u nas s± i ich zainteresowa³.

SIABRA - witam mi³o i zachêcm do dyskusji
Jak Wyspy Tajemnic jeszcze nie widzia³a¶ to ja równie¿ bardzo polecam na przysz³o¶c . ¦wietny film!

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-05-18 o 20:03
Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-18, 20:08   #273
julkkka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Hej hej Kobietki Widzê, ¿e ju¿ ok na forum Atmosfera siê oczy¶ci³a I super ¯ycie jest zbyt piêkne i krótkie, ¿eby dobijaæ siê jeszcze jakimi¶ bezsensownymi k³ótniami.
U mnie ok Ogl±dam Project Runway Lubicie? BO ja bardzooo!
Dzieñ zaliczam do udanych, M³ody do¶æ wcze¶nie pad³, wiêc mam troche czasu dla siebie Ju¿ pó³ godzinki poæwiczy³am, mo¿e ma³o mo¿e i nie ale dla mnie w sam raz
Oj arbuz ja te¿ mam w lodówce ale zostawiê go sobie na jutro
Kurde powiedzcie mi co æwiczycie? Bo mi jako¶ wszystko szybko siê nudzi eee nie podoba mi siê nic... Dzisiaj æwiczy³am takie co¶ http://www.youtube.com/watch?v=Mv2UHIQPBiY
http://www.youtube.com/watch?v=LarP-1W6zvk
bo stwierdzi³am, ¿e skoro mam du¿o do zrzucenia to nie bêdê siê porywa³a na co¶ mega trudnego.
Powiedzcie mi proszê co polecacie! A co my¶licie o orbitreku? Warto wydaæ kupê kasy?? U mnie steper nie przeszed³, rowerek mojej mamy jest beznadziejny to mo¿e i to nie dla mnie?
Bu¼ki
julkkka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-18, 20:22   #274
Eglel
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27

Cytat:
Napisane przez julkkka Poka¿ wiadomo¶æ
A co my¶licie o orbitreku? Warto wydaæ kupê kasy?? U mnie steper nie przeszed³, rowerek mojej mamy jest beznadziejny to mo¿e i to nie dla mnie?
Bu¼ki
Je¶li orbitrek to to samo co rower eliptyczny to ja jestem z niego bardzo zadowolona. U mniej najszybciej by³o widaæ efekt na udach i ramionach. Wbrew pozorom 'spacery' na orbitreku/rowerze nale¿y zaliczyæ do tych mêcz±cych ale dla mnie to dobrze, cz³owiek czuje, ¿e æwiczy.

Mimo wszystko je¶li rower i steper u Ciebie siê nie sprawdzi³, to ja bym na twoim miejscu nie wywala³a pieniêdzy. Orbitrek to taki ich pokraczny syn

zrzucam kilogramy 76 kg -> 75 kg -> 55 kg

Eglel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-18, 20:22   #275
klapkowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 747

Dziewczyny, czy i ja mogê do Was do³±czyæ?
Mam 26lat i wa¿ê ok. 85kg przy wzro¶cie trochê ponad 1,70m.
Mój pierwszy cel to zej¶cie poni¿ej 80kg, ale mój marzenia siêgaj± du¿o...ni¿ej
Czyta³am pierwszy post i niestety nie mogê siê wa¿yæ regularnie, poniewa¿ nie mam wagi. Ale mam centymetr i za ma³e ciuchy Wystarczy?
klapkowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-18, 20:31   #276
siabra
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 434

Te¿ ogl±dam Project Runway ja ostatnio æwicze na czym¶ takim: http://fitbay.pl/3259-stepper-mini-z-kolumna.html i jeszcze mi sie nie znudzi³o, poza tym czasem brzuszki i ciê¿arki ale trochê mi siê nie chce... nadrabiam masa¿ami i balsamami

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez klapkowa Poka¿ wiadomo¶æ
Czyta³am pierwszy post i niestety nie mogê siê wa¿yæ regularnie, poniewa¿ nie mam wagi. Ale mam centymetr i za ma³e ciuchy Wystarczy?
radzê kupiæ wagê, nie kosztuje du¿o a dziêki temu bêdziesz kontrolowaæ swoje kilogramy. centymetr jest mega wa¿ny, ale waga te¿ siê bardzo przydaje

Edytowane przez siabra
Czas edycji: 2014-05-18 o 20:32
siabra jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-18, 20:36   #277
klapkowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 747

Cytat:
Te¿ ogl±dam Project Runway ja ostatnio æwicze na czym¶ takim: http://fitbay.pl/3259-stepper-mini-z-kolumna.html i jeszcze mi sie nie znudzi³o, poza tym czasem brzuszki i ciê¿arki ale trochê mi siê nie chce... nadrabiam masa¿ami i balsamami

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

radzê kupiæ wagê, nie kosztuje du¿o a dziêki temu bêdziesz kontrolowaæ swoje kilogramy. centymetr jest mega wa¿ny, ale waga te¿ siê bardzo przydaje

Wiem, ale ja niestety nie mogê sobie teraz pozwoliæ na nadprogramowe wydatki. Ale mam mo¿liwo¶æ wa¿enia siê u kogo¶, raz na jaki¶ czas.
klapkowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-05-18, 20:45   #278
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Ja kobitki koñczê weekendowa rozpustê szklank± pepsi i gar¶ci± s³onecznika ogl±daj±c dokument o braciach Kliczko.
System zosta³ zrestartowany od jutra dalej walcze
witam serdecznie nowe forumowiczki
Jest: 77 kg
II cel: 70kg

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-05-18 o 20:47
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-18, 21:05   #279
siabra
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 434

Kto ogl±da ze mn± "widzia³em ducha" na polsat crime??
Stary 2014-05-18, 21:08   #280
Eglel
Przyczajenie

Cytat:
Kto ogl±da ze mn± "widzia³em ducha" na polsat crime??
Ja!
Tak wiêc, uciekam z czelu¶ci internetów drogie wiza¿anki.
Mi³ego poniedzia³ku i niech moc bêdzie z Wami!

Stary 2014-05-18, 21:13   #281
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

ba5c0bd632afa036a6866c6254c637c2_original.jpg
Niestety nie jest to takie ³atwe

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-18, 21:24   #282
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Powiedzcie mi drogie panie jak u was z nogami po æwiczeniach? pytam poniewaz u mnie dopiero 1 tydzieñ cwiczeñ na si³owni w wiêkszosci steper robi±c dokumentacje foto dzi¶ zauwa¿y³am ze zaczynaj± mi sie niezle umiêsniac nogi boje siê co bedzie dalej ,nadmieniê i¿ kiedys biega³am ale to jeszcze w podstawówce ,wiec czasy odleg³e .
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-18, 21:39   #283
addda
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 156

I jeszcze ja: wzrost 160, waga 83kg, waga docelowa- 60kg - bedzie ciezko....

Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
addda jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-18, 21:44   #284
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Napisane przez addda Poka¿ wiadomo¶æ

hej, z nami nie bedzie ci ciêzko
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-18, 22:10   #285
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie!
Wystarczy, wystarczy. Ale jak siê od czasu do czasu gdzie¶ zwa¿ysz to daj znaæ, jak Ci idzie.
Cytat:
Ja kobitki koñczê weekendowa rozpustê szklank± pepsi i gar¶ci± s³onecznika ogl±daj±c dokument o braciach Kliczko.
System zosta³ zrestartowany od jutra dalej walcze
witam serdecznie nowe forumowiczki
A nie masz problemów ze spaniem, jak tak pó¼no pijesz pepsi? Mnie to chyba bardziej powstrzymuje, ni¿ to, ¿e to niezdrowe . Bo rano to nie mam ochoty na takie napoje, a wieczorem stwierdzam, ¿e wolê siê wyspaæ .
Cytat:
Za³±cznik 5686307
Niestety nie jest to takie ³atwe
A szkoda .

Cytat:
Dasz radê! Wszystkie damy radê . Dopisa³am Ciê do tabelki.

Stary 2014-05-18, 22:20   #286
Melonade
Zadomowienie

Tak wygl±da aktualna tabela, u³o¿y³am nas wg wzrostu .
Jak kto¶ ma tam jakie¶ braki to proszê mi podaæ, jak co¶ siê nie zgadza to te¿ mówcie! Jak kogo¶ nie doda³am to siê proszê☠przypomnieæ .
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg tabela.jpg (43,6 KB, 15 za³adowañ)

Stary 2014-05-18, 22:37   #287
jagoodka21
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 117

Hej dziewczyny.
Je¶li mogê, to do³±czam do Was.
Moja waga 103 kg, wzrost 168 cm, pas 105.
Moje marzenie to 75 kg.
A teraz kilka s³ów o mnie.... zawsze bylam jak to mowia "przy kosci". Ale najwiêkszy problem pojawil siê 5 lat temu, kiedy pozna³am mojego t¿. Od tamtej pory przyty³am 27 kg. Zapusci³am siê na maksa.
Pojawi³y siê te¿ problemy zdrowotne wiêc postanowi³am co¶ zmieniæ.
Na pocz±tek zero s³odyczy, zero napojów i soków, a w zamian wiêcej ruchu i warto¶ciowego jedzenia. To bêdzie szok dla mojego organizmu, ale mam nadziejê, ze kazdego dnia bêdzie tylko lepiej.
Pierwsze wa¿enie w pi±tek.
Trzymam za Was i za siebie kciuki.
Mi³ego poniedzia³ku: )
Stary 2014-05-18, 22:55   #288
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagoodka21 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny.
Moje marzenie to 75 kg.
A teraz kilka s³ów o mnie.... zawsze bylam jak to mowia "przy kosci". Ale najwiêkszy problem pojawil siê 5 lat temu, kiedy pozna³am mojego t¿. Od tamtej pory przyty³am 27 kg. Zapusci³am siê na maksa.
Na pocz±tek zero s³odyczy, zero napojów i soków, a w zamian wiêcej ruchu i warto¶ciowego jedzenia. To bêdzie szok dla mojego organizmu, ale mam nadziejê, ze kazdego dnia bêdzie tylko lepiej.
Cze¶æ. Na pocz±tku bêdzie szok, ale jak to przetrwasz, to pó¼niej bêdzie tylko coraz ³atwiej .
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg tab.jpg (47,3 KB, 5 za³adowañ)

Stary 2014-05-19, 06:04   #289
Prannie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42

Cytat:

Damy radê. Ja te¿ mam sporo do zrzucenia. Jeszcze mi waga nie spada, ale ju¿ zaczynam zdrowiej siê od¿ywiaæ, æwiczê. To forum mi daje to, ¿e ka¿dego dnia czegos nowego siê dowiadujê, co¶ dorzucam do pracy nad sob±. Malutkimi kroczkami, ale do przodu
Ja osobi¶cie troszkê za Wami nie nad±¿am. Malutki synek jest tak absorbuj±cy, ¿e czêsto nie mam czasu tu zajrzeæ a jak ju¿ wpadam na forum, to szybciutko czytam Szkoda, ¿e jakie¶ k³ótnie siê pojawiaj±. Trudniej wtedy wyszukaæ w tek¶cie to, co jest warto¶ciowe.

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny.
Moje marzenie to 75 kg.
Trzymam kciuki. Zdrowe od¿ywianie, æwiczenia - nie powinny byæ szokiem dla organizmu. Gdyby¶ zaserwowa³a g³odówkê, wtedy tak. Powolutku dojdziesz do siebie

CEL 1 OSI¡GNIETY - obecnie - 77 - jeszcze 7 kg

Cele ró¿ne - je¶æ zdrowo , æwiczyæ co najmniej 5 razy w tygodniu
Prannie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-19, 07:24   #290
saira__
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

jagoodka21, witaj

Dziewczyny, kompletnie nawali³am w weekend - co te¿ waga odzwierciedli³a :/ Zaczê³o siê od imprezy u znajomych z pracy, a potem ju¿ posz³o na ¿ywio³...
Diety niet, æwiczeñ niet, niezdrowe jedzenie...

Jest:
94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65
-5 kg

A journey of a thousand miles must begin with a single step.
saira__ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-19, 08:05   #291
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

jagoodka21 witam serdecznie

Melonade ja jestem taki przypadek,¿e na mnie nawet kawa nie dzia³a mogê j± wypiæ i k³a¶æ siê od razu spaæ

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez saira__ Poka¿ wiadomo¶æ

Dziewczyny, kompletnie nawali³am w weekend - co te¿ waga odzwierciedli³a :/ Zaczê³o siê od imprezy u znajomych z pracy, a potem ju¿ posz³o na ¿ywio³...
Diety niet, æwiczeñ niet, niezdrowe jedzenie...
jeste¶my tylko lud¼mi
ja te¿ przewa¿nie na weekendy popuszczam pasa,aby siê odstresowaæ. Wiem,¿e przez to bêdê chud³a 2xd³u¿ej,ale mi to nie przeszkadza
Stary 2014-05-19, 08:15   #292
julkkka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Hej My ju¿ na nogach. Widzê, ¿e sporo tu matusiek. Pochwalcie siê w jakim wieku jeste¶cie Wy i Wasze dzieci i w ogóle co¶ wiêcej o sobie. by³oby mi³o bêdzie o Was co¶ wiêcej prócz wagi i wzrostu he he
Mo¿e zacznê od siebie. Mam 27 lat, synu¶ 3 koñczy 24czerwca. M±¿ pracuje za granic±, w systemie 3na1. Mieszkamy z rodzicami ale na piêtrze osobne mieszkanie tak jakby. I mieszkam na Kujawach niedaleko W³oc³awka.
Teraz czas na Was!
julkkka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-19, 09:26   #293
Prannie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42

Ja te¿ zazwyczaj w weekend "popuszczam" sobie. Mniej æwiczê, z jedzeniem te¿ ró¿nie. Dzi¶ idê na urodziny i ju¿ siê bojê. Dla mnie, aby zrobiæ pierwszy krok - jedno skuszenie siê i potem ju¿ wpycham w siebie, ile wlezie. Nienawidzê siebie za to

CEL 1 OSI¡GNIETY - obecnie - 77 - jeszcze 7 kg

Cele ró¿ne - je¶æ zdrowo , æwiczyæ co najmniej 5 razy w tygodniu
Prannie jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-19, 11:21   #294
BlankaSz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 051

Cze¶æ dziewczynki
Zgrzeszy³am w weekend pij±c piwo. No có¿ - trzeba siê przyznaæ.
Mo¿e nie bêdzie to za bardzo op³akane w skutkach

Wczoraj dosta³am od T¿-ta nowe hantelki. Cieszê siê jak dziecko. A po po³udniu na rower! Ca³y czas siê 3mam. Musi byæ dobrze!

Mi³ego dnia
cel II 70 kg
_________________________ _________

Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz!
24.08.2012

30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±!
BlankaSz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-19, 11:30   #295
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
jagoodka21 witam serdecznie

Melonade ja jestem taki przypadek,¿e na mnie nawet kawa nie dzia³a mogê j± wypiæ i k³a¶æ siê od razu spaæ

jeste¶my tylko lud¼mi
ja te¿ przewa¿nie na weekendy popuszczam pasa,aby siê odstresowaæ. Wiem,¿e przez to bêdê chud³a 2xd³u¿ej,ale mi to nie przeszkadza
A to masz fajnie. Ja mam najgorsz± opcjê, jaka mo¿e byæ - jak wypijê co¶ z kofein± to nie zasnê za nic w ¶wiecie, ale za to jak jestem ¶pi±ca i pijê co¶ z kofein± to w ogóle mnie to nie pobudza :/.

Mo¿e poczytajcie sobie o czym¶ takim jak refeed day albo cheat day (tu to ju¿ chyba ka¿dy rozumie ). Czyli popuszczanie pasa w mniej lub bardziej zdrowy/kontrolowany sposób . Sama siê zastanawiam czy co¶ takiego wprowadziæ, bo z jednej strony daje to dobre rezultaty, pobudza metabolizm, a daje te¿ komfort psychiczny, z drugiej strony w przypadku takich podatnych na uzale¿nienia osób, jak ja to mo¿e spowodowaæ, ¿e ciê¿ko mi bêdzie rzuciæ cukier ...
Tak sobie gdybam, zobaczymy. W ka¿dym razie, jak kto¶ ma poczucie, ¿e co weekend psuje sobie dietê i ma wyrzuty sumienia to mo¿na sobie poczytaæ i ustaliæ faktycznie jeden taki dzieñ .
Cytat:
Napisane przez Prannie Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ zazwyczaj w weekend "popuszczam" sobie. Mniej æwiczê, z jedzeniem te¿ ró¿nie. Dzi¶ idê na urodziny i ju¿ siê bojê. Dla mnie, aby zrobiæ pierwszy krok - jedno skuszenie siê i potem ju¿ wpycham w siebie, ile wlezie. Nienawidzê siebie za to
No w³a¶nie te¿ miewam z tym problemy. Chocia¿ póki co mi nie¼le idzie, ale to dopiero parê dni.
Mo¿e przemy¶l sprawê przed wyj¶ciem i sobie po prostu zaplanuj, ¿e wypijesz tyle a tyle alkoholu, zjesz kawa³ek ciasta itd. i tego siê trzymaj? Nie wiem co to za impreza . Bo jak mniejsza impreza u znajomych to mo¿esz sama przynie¶æ co¶ zdrowego do jedzenia np. sa³atkê, a jak impreza w klubie to je¶æ ³adnie ca³y dzieñ i poprzestaæ na alkoholu na imprezie i nie dojadaæ jakimi¶ fast foodami no i du¿o tañczyæ .

W ogóle masz genialnego tañcz±cego broku³a w podpisie .

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczynki
Zgrzeszy³am w weekend pij±c piwo. No có¿ - trzeba siê przyznaæ.
Mo¿e nie bêdzie to za bardzo op³akane w skutkach

Wczoraj dosta³am od T¿-ta nowe hantelki. Cieszê siê jak dziecko. A po po³udniu na rower! Ca³y czas siê 3mam. Musi byæ dobrze!

Mi³ego dnia
Du¿o tego piwa?

Jaki fajny prezent! A po ile kg maj± hantle? Zazdroszczê roweru!

Stary 2014-05-19, 11:37   #296
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Du¿o tego piwa?

Jaki fajny prezent! A po ile kg maj± hantle? Zazdroszczê roweru!
Sporo. Bo 4 piwa. Za ca³y wieczór Ale i tak zdecydowanie za du¿o kalorii!
Hantelki po 1.5 kg z obci±¿eniami. Tak¿e mog± byæ równie¿ 2 i 3 kg. Ale te 1.5 kg jest optymalne

Od tygodnia marzy³ mi siê rower. Ale ulewy mnie wstrzymywa³y. Dzi¶ jest tak ³adnie, a¿ ¿al by³oby nie skorzystaæ.
Czyta³am równie¿ artyku³, ¿e jad±c ¶rednim tempem, w godzinê mo¿na straciæ 500kcal Motywuj±ca informacja!
cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-05-19, 12:16   #297
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Cytat:
Witam mi³o i zapraszam do rozmowy, a wa¿eniem siê nie przejmuj... przecie¿ mo¿esz to robiæ rzadziej!

Cytat:
Hej dziewczyny.
Moje marzenie to 75 kg.
Cze¶æ, zostañ z nami, tu na pewno znajdziesz wsparcie... i wiele ciekawych porad.
Cytat:

Witaj, ja te¿ mam 160cm i innych kilka kole¿anek wiêc razem siê pomêczymy!

Cytat:
Napisane przez julkkka Poka¿ wiadomo¶æ
Hej My ju¿ na nogach. Widzê, ¿e sporo tu matusiek. Pochwalcie siê w jakim wieku jeste¶cie Wy i Wasze dzieci i w ogóle co¶ wiêcej o sobie. by³oby mi³o bêdzie o Was co¶ wiêcej prócz wagi i wzrostu he he
Mo¿e zacznê od siebie. Mam 27 lat, synu¶ 3 koñczy 24czerwca. M±¿ pracuje za granic±, w systemie 3na1. Mieszkamy z rodzicami ale na piêtrze osobne mieszkanie tak jakby. I mieszkam na Kujawach niedaleko W³oc³awka.
Teraz czas na Was!
Ja mam prawie 31 lat i cudn± 3 letni± córeczkê, mieszkamy sobie w lesie nieopodal Roztocza razem z moim mê¿em i mam±. Mama przyjecha³a do nas trzy lata temu z mojego rodzinnego miasta jakim jest Czêstochowa, aby zajmowaæ siê wnuczk±, kiedy ja i m±¿ jeste¶my na studiach. Gdzie pracujemy pisa³am j¿ wcze¶niej i to mo¿e na t± chwilê tyle... jak co¶ wiêcej chcecie wiedzieæ to pytajcie.

Ps. Ja te¿ w weekend zaszala³am, mieli¶my grila no i zjad³am pó³ kie³basy, bu³ke z miêskiem i chyba z 4 ziemniaczki Mo¿e jako¶ mocno nie przegiê³am, nie wiem - wszystko wyjdzie podczas wa¿enia! Dzi¶ jednak w ramach pokuty zrobi³am nie 100 jak zwykle, tylko 150 wio¶larzy.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-19, 13:07   #298
Eglel
Przyczajenie

Widzê, ¿e nie tylko ja mia³am dni s³abo¶ci w weekend . Mnie natomiast dopad³ zjazd rodziny z Gdañska i nie by³o mowy o wybrzydzaniu przy stole.

Je¶li chodzi o mnie to mieszkam na wsi pod Lublinem, brak mê¿a i dzieci i na zmianê tego stanu rzeczy raczej siê nie zanosi

Mo¿ecie mi poleciæ jak±¶ fajn± zielon± herbatê z sieciówek?

Stary 2014-05-19, 13:21   #299
BlankaSz
Zakorzenienie

Zobaczy³am przed chwil± tabelê, mam najwiêcej kilogramów do zrzucenia. Tzn takie s± moje marzenia
Trzeba wyznaczaæ sobie cele... a jak wiadomo nie od razu Rzym zbudowano
Mam w sobie tak± jak±¶ pewno¶æ, ¿e za pó³ roku bêd± ju¿ odmienion±, szczuplejsz± osob±. A swój cel i tak osi±gnê, niewa¿ne czy zajmie mi to rok czy d³u¿ej

Kochane moje - ja jestem z miasta ¦wiêtej Wie¿y! ;-) Mieszkam nieopodal centrum. W domu jednorodzinnym

Dzieci brak. Ch³op jest.

Marzy mi siê dzidziu¶. Podjêli¶my decyzjê z T¿. -tem. ¯e jeste¶my gotowi na dziecko. A swoj± drog± latka te¿ lec±.
Ale mam dziewczyny dziwnego do³a z tego powodu. Mam wra¿enie, ¿e to moja nadwaga uniemo¿liwia mi zaj¶cie w ci±¿ê.

Wiadomo stres jaki Nam towarzyszy, to, ¿e oboje palimy nie wp³ywa pozytywnie na to by w koñcu siê uda³o.
Ale gdzie¶ tam wewnêtrznie obwiniam siebie, ¿e za gruba po prostu jestem, by zaj¶æ w ci±¿ê i mieæ w koñcu upragnion± dzidziê.

Wszystkie dziewczyny które znam czy z rodziny, czy kole¿anki czy te wirtualne znajome z bloga - wszystkie s±/by³y szczup³e gdy zachodzi³y w ci±¿ê.

Nie spotka³am siê by kobieta z 20-30kg nadwag± by³a w ci±¿y. Mo¿e po prostu takiej nie znam. Ale jakby nie patrzeæ, to chyba rzadko¶æ.

Smutno mi strasznie przez to. Zw³aszcza w momentach gdy jest ma³a nadzieja, ale @ w koñcu przychodzi.
cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-05-19, 13:32   #300
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Poka¿ wiadomo¶æ
Zobaczy³am przed chwil± tabelê, mam najwiêcej kilogramów do zrzucenia. Tzn takie s± moje marzenia
Trzeba wyznaczaæ sobie cele... a jak wiadomo nie od razu Rzym zbudowano
Mam w sobie tak± jak±¶ pewno¶æ, ¿e za pó³ roku bêd± ju¿ odmienion±, szczuplejsz± osob±. A swój cel i tak osi±gnê, niewa¿ne czy zajmie mi to rok czy d³u¿ej

Kochane moje - ja jestem z miasta ¦wiêtej Wie¿y! ;-) Mieszkam nieopodal centrum. W domu jednorodzinnym

Dzieci brak. Ch³op jest.

Marzy mi siê dzidziu¶. Podjêli¶my decyzjê z T¿. -tem. ¯e jeste¶my gotowi na dziecko. A swoj± drog± latka te¿ lec±.
Ale mam dziewczyny dziwnego do³a z tego powodu. Mam wra¿enie, ¿e to moja nadwaga uniemo¿liwia mi zaj¶cie w ci±¿ê.

Wiadomo stres jaki Nam towarzyszy, to, ¿e oboje palimy nie wp³ywa pozytywnie na to by w koñcu siê uda³o.
Ale gdzie¶ tam wewnêtrznie obwiniam siebie, ¿e za gruba po prostu jestem, by zaj¶æ w ci±¿ê i mieæ w koñcu upragnion± dzidziê.

Wszystkie dziewczyny które znam czy z rodziny, czy kole¿anki czy te wirtualne znajome z bloga - wszystkie s±/by³y szczup³e gdy zachodzi³y w ci±¿ê.

Nie spotka³am siê by kobieta z 20-30kg nadwag± by³a w ci±¿y. Mo¿e po prostu takiej nie znam. Ale jakby nie patrzeæ, to chyba rzadko¶æ.

Smutno mi strasznie przez to. Zw³aszcza w momentach gdy jest ma³a nadzieja, ale @ w koñcu przychodzi.
Jakbym czyta³ o sobie Tzn. tylko,¿e ja i mój T¯ nie palimy
Od grudnia ³ykam kwas foliowy i zrobi³am podstawowe badania,które nie wykluczaj± mnie w ¿aden sposób.Gin tylko uprzedzi³,¿eby¶my nie nastawiali siê,¿e zajdê w ci±gu miesi±ca i kaza³ byæ cierpliwym.
Mam 26 lat i mieszkam w Legnicy. Obecnie jestem Housemanager i sekretark± mê¿a jednocze¶nie
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.