|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki powinien być tytuł nowej części wątku? | |||
| Biegam żwawo,piję soczek,mamo moja mam już roczek! |
|
2 | 10,00% |
| Narozrabiam, wejdę wszędzie,znowu mama śmiać się będzie |
|
1 | 5,00% |
| Kupa tu, Kupa tam! Mamo, mamo chodzę sam! |
|
0 | 0% |
| Chodzę, biegam i raczkuje Mama guzy opłakuje |
|
0 | 0% |
| Jem jajeczko, chodzę ładnie,ale gadam wciąż nieskładnie |
|
2 | 10,00% |
| Jestem sobie mały zbój, każdy kącik będzie mój |
|
2 | 10,00% |
| Mamy guzy i siniaki- takie szybkie z nas roczniaki |
|
0 | 0% |
| Chodzę tu, zaglądam tam, słuchajcie wszyscy: roczek mam! |
|
0 | 0% |
| Mamo, tato jest lato! mam już roczek i co wy na to |
|
0 | 0% |
| Jedna świeczka na torcie... nasze skarby kończą roczki |
|
0 | 0% |
| Kończę okres niemowlęcy a zaczynam już dziecięcy |
|
4 | 20,00% |
| Jem banana,mięsko gryzę, zmieniam się już w małą pyzę |
|
0 | 0% |
| Świeczkę na torcie dmuchamy, pierwszy rok na tym świecie już za nami |
|
0 | 0% |
| Coraz więcej zębów mam, czas na torta- rok już mam |
|
4 | 20,00% |
| Mama daj mi schaboszczaka, w końcu w domu masz roczniaka! |
|
5 | 25,00% |
| Głosujący: 20. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie
DZOAN przykro mi z powodu auta. Ludzie to jednak straszne bufety:banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie
Elaine- super,mamy podobny kolor kudełków
![]() I oczu też
|
|
|
|
#273 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wrocilismy niedawno ze spaceru, a wyszlismy przed 18. postawilam kaszke na lozku i mala tak cudowala, ze sie do niej doczolgala ![]() ELAINE: super fryzurka i kolorek
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam scysje z mężem. Do tego jeszcze była teściowa i chciałam tylko się odwrócić i wyjść. Nie mam siły na nich. Chyba idę spać.
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
DZOAN szkoda, że z auta nici,
ELAIN śliczny fryz ja mam niskie czoło do grzywki.AGRAFKA boska pozycja ja bym się tak nie zgięła My po grillu. 3 kg więcej ![]() Igi oczarował wszystkich bo tylko się śmiał i był bardzo grzeczny
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
MELA
![]() Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
DZOAN dziękuję. Właśnie lekko przyciemny jak na mój gust,ale dłużej trzymać będzie
coś mi się wydaje ze auto od taty weźmiecie w rezultacie.MELA fryzjer mi przypomniał ze czekamy na Twoja slit focie ![]() LEMURKI )MYDREAM przyzwyczajaj się ) hihi,potem będą wyścigi kto pierwszy![]() Igi dzisiaj zrobił pierwszy raz papa ) pogodziłam się z mężem i w ogole mam dobry humor chociaż rano było slabo a przede wszystkim poprawa w zdrowiu Galganka. Wprawdzie nie spal w ciągu dnia,tylko przy cycku. Odłożyć się nie dało. I jedzenie jeszcze kiepsko- ale zjadł przynajmniej kaszkę na śniadanie i kolacje,a w dzien troszkę twarożku z banami (słoik), trochę marchewki gotowanej i ziemniaka kawałek w raczce,wiec jest postęp. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 Edytowane przez elaine-blath Czas edycji: 2014-05-10 o 21:05 |
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna najgorsze, że przy teściowej....
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
MELA przytulam
![]() AGRAFFKA na kompie Michasia zobaczę MAMASZKRABKA super ze wyjście udane ![]() Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#280 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam dzisiaj wyszedł 3 ząbek, górna lewa jedynka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, żeby to nie było nic poważnego.Cytat:
![]() Dalej waży średnio, ale ostatnio lepiej przybrała - 10 miesiąc -7390 gram ![]() Lila jest strasznym leniuchem, od lutego pełza, ale nic ponad to, rehabilitantka próbuje ją uczyć nowych umiejętności, ale ona ma ją w ![]() Niestety mąż jeszcze nie wrócił, a czytam obecnie sagę Ake Edwarsona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam jak Lila rpbi papa ![]() Cytat:
lemurki_malutkie zazdroszczę relacji z córą, mam nadzieję, że też uda mi się zbudować takie ![]() JAKIE POLECACIE FOTELIKI DO KARMIENIA? Ja osobiście odradzam ten z załącznika. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
SURKA wazy ladnioe,przecież jest dziewczynka i poza tym Ty drobna jesteś to po kim ma więcej? Saga ciekawa? kryminał? Jak w robocie? To kiedy maz wraca? A piegi zawsze miałam kilka ale w ciazy mnie wysypało i tak zostało,co mnie cieszy
![]() Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
ELAIN dobrze, że już dziś z mężem się dogadaliście bo dzieci też czują napiętą atmosferę.
P.S. Dziękujemy za dopisanie do listy ![]() MELA a Tobie z kolei życzę szybkiego rozwiązania konfliktu. SURKA za ząbka.Fotelik mamy podobny tylko drewniany. To jest z tym systemem, gdzie potem jest stolik i krzesełko. Był to prezent. Pewnie gdybym sama miała kupić to wybrałabym coś innego
|
|
|
|
#284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż wraca 11 czerwca Coraz bliżej A w pracy nieźle, mała odskocznia od kochanego bąbla ![]() Cytat:
Ale brakowało mi tych emot
|
||
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mój Igi się ślizga strasznie na siedzeniu i zjeżdża. |
|
|
|
|
#286 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wkurzają mnie tacy ludzieale jestem zmęczona i niewyspana, ciężko tak samemu bez męża. Ledwo na zakupy wyskoczyłam ( mama na chwile przyszła popilnować Łukasza), myślałam, że za kierownica usnę taki kryzys miałam. jeszcze sie zdenerwowałam bo nie było tych rzeczy w promocji co chciałam kupić powiedzcie mi jak usypiam małego bez cyca w dzień i on za każdym razem płacze, to tak zawsze będzie? po jakim czasie będzie zasypiał normalnie? Może coś źle robię, sama już nie wiem. on nie płacze tak z łzami tylko się drze bardziej, nogami kopie jakby ze złości ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- mela przytulam jutro neo- nówka jest u mnie w mieście ale niestety nie pójdę bo za głośno będzie małemu i pewnie tłum będzie surka ja mam takie i polecam, miejsca nie zajmuje, materiał zmywalny https://www.google.pl/search?q=nak%C...98%3B500%3B500
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Ach szkod gadać. Najlepiej jak w ogóle przestanę się do niego odzywać.
Kompletnie o tym zapomniałam. Ale zrobię jak za 2 tyg zrobię poprawkę to wtedy. Wiecie, że mój mąż nie zauważył Z brązu na blond i nic, cisza. Tzn może zauważył, ale nie miał na tyle kultury, żeby cokolwiek powiedzieć. Jeszcze się nic na ten temat nie odzywałam i niech się w tyłek pocałuje.Idę spać.
|
#288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jednak chciałabym taki podłogowy ![]() Mam jeden typ, ale cena zabija, więc muszę szukać czegoś innego ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
Edytowane przez surka Czas edycji: 2014-05-10 o 21:39 |
|||
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
STOKROTKA ta nakładka super jest. Mało miejsca rzeczywiście zajmuje, bo mój to kolos. Trochę tylko zmartwiłam się jak to jest przymocowane, żeby dziecko nie spadło ale potem dojrzałam te taśmy. |
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj dałam małemu morelę tak w całości, ale się krzywił, nie smakowała mu wcale, ananasa tez nie chciał jeść. Nie chcę ciągle dawać banana i awokado, te dwa owoce najlepiej mu się je w całości, bo ze słoiczka to wszystkie zje
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepszego z okazji urodzin i kolejnych miesiecy.
Brawa za ząbka. Wszystko ogólnie bo duzo nadrabiania po całym dniu. Nie miałam kiedy zajrzeć. Znów nam chyba zeby ida bo już 4 razy chodziłam do dziecka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#292 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pasy muszę po prostu zdemontować (odczepić te górne od bocznych) i ściągam tę narzutkę, już ją kilka razy prałam, łatwo się dopiera i szybko schnie. Jednak faktycznie dziecko się ślizga, Artek ma już od dawna kąt 90 stopni, ale on też siedzi stabilnie, więc może tak mieć. No i z minusów - pasy obcierają mu szyję, ale pocięłam skarpetkę i zrobiłam mu z niej takie zabezpieczenia Ale tak poza tym to jestem zadowolona. Choć gdybym jeszcze raz kupowała, to kupiłabym krzesełko na kółkach. Lila synowa szczuplaczek, ale Arti niewiele grubszy - 7800 ostatnio było ![]() Agrafka, Artek też raz tak spał, nawet wklejałam fotę Jeszcze raz wrzucę
|
||
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie Artek też szczypiorek, a jak jego wzrost?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ile? ![]() Gdzie on to upchał? Cytat:
My mamy takie. Jest świetne tylko zajmuje dość dużo miejsca, ale i tak kocham to krzesełko miłością absolutną 😆
|
|
|
#295 |
|
Wtajemniczenie
|
Pisałam pracę i oglądałam Eurowizje. Młody poszedł spać dopiero o 21
. Jak na razie śpi grzecznie, a jest prawie 1:00. Ja też się kładę. Może będzie spał dzisiaj całą noc? ![]() Dobranoc! Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Nie śpię od 5. Alicja stwierdziła, że się wyspała. Po pół godzinnej rozmowie z mężem założyłam dresy i trzasnęłam drzwiami. Wyszłam na dwór a tu zobaczyłam, że z mojej wielkiej skrzyni gdzie posadziłam pnącze i floksy mój pies wygrzebał ziemię. Floksy zniszczone, pnącze mam nadzieję, że się odratuje. No ja pierd...le co za wqurw mnie opanował. Myślałam, że psa zabiję. On jak tylko mnie zobaczył to spieprzał, więc wiedział, że źle zrobił. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Teraz siedzę na dworze i patrzę na te moje floksy. No wyć mi się chce.
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ☠☠☠☠☠☠☠e! Dziś rocznica śubu a maz nie chcciał do dziecka wstać i ja musiałam. Całą noc gehenna była. Od 2 wziełam do siebie bo nie miałam juz siły
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
MELA
FIAZO dla Tżta się należy! A ja nie wiem co się dzieje, ale jest 7:00, a moje dziecko dalej śpi Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Sie ciesz ja juz nawet nie woem od ktorej moje nie spi bo nie miałam sił reagować jak wstał. Kolejne zęby idą :/
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
FIAZO a dawalas coś? Może coś podaj?
Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

ja mam niskie czoło do grzywki.

, żeby to nie było nic poważnego.
tylko boję się, że się z Tż zlejemy w jedną plamę
[COLOR="Silver"]
uwielbiam jak Lila rpbi papa 
tyle wydadkow mamy teraz, ze nie wiem skad ja nabiore na to wszystko. a w ogole to wszystkie macie krzeselka do karmienia czy moze sie obejsc bez niego ?
Z brązu na blond i nic, cisza. Tzn może zauważył, ale nie miał na tyle kultury, żeby cokolwiek powiedzieć.