|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVII
#272 |
Zadomowienie
|
Kupiłam dzisiaj torbę termiczną na zakupy za 17 zł
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Jadłam borowikowy i orzechowy - pierwszy pyszny
![]() A, i uległam, też kupiłam szczoteczkę do twarzy ![]() ![]() ![]()
![]() Ćwiczę! Edytowane przez Wenress Czas edycji: 2014-05-16 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
korzonek
|
Świderki o smaku czarnej porzeczki - obżeram się nimi od tygodnia i nie mogę przestać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
O, to ja dzisiaj sobie też kupię. Lubię dżemy, ale większość jest masakrycznie słodka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#277 |
Konto usunięte
|
Czy kupię w Biedronce jakiś tani (do 6zł) lakier do włosów? Potrzebuje takie coś tylko na dziś, więc nie chcę za dużo wydawać.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;46494023]Czy kupię w Biedronce jakiś tani (do 6zł) lakier do włosów? Potrzebuje takie coś tylko na dziś, więc nie chcę za dużo wydawać.[/QUOTE]
Lakier do włosów biedronkowej marki jest właśnie w granicy cenowej między 6, a 8 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
Lodowa leży teraz z pozostałymi warzywami, a nie w lodówce. Też ostatnio myślałam, że jej nie ma, aż w końcu się zorientowałam, że po prostu zmienili miejsce.
Edytowane przez Super Girl Czas edycji: 2014-05-17 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Moderator
|
Oj i ja zbankrutuję chyba na tym kiermaszu książek
![]() ![]() ![]() A nam bardzo smakowały. Nawet ten Dolina pieprzu, co ktoś kiedyś pisał że ble ![]() Najbardziej mi smakował borowikowy ![]() I faktycznie, słuszna uwaga tam wyżej, że fajnie że są malutkie, bo mimo że smaczne to jednak specyficzne smaki. W takiej małej ilości przejdą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki! ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Ktos wie cos na temat lokowki? Napiszcie prosze dokladne dzialanie tej szczoteczki. Przepraszam ze bez polskich znakow , w pracy jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
only smart shopping
|
W aktualnej ofercie pojawiły się smaki: ananas, mango i marakuja, kiwi i limonka, ale u mnie ich nie było.
A propos pomarańczowego - nie jest słodki, a lekka goryczka skórki dodaje mu charakteru. Kupiłam kiedyś angielską wersję, ale ta była naprawdę wytrawna, zdominowana tą goryczą. I cena super, pomarańczowe dżemy kosztują zwykle ok. 10 zeta, a w B. 4. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
czytam Wasz wątek na bieżąco
![]() weszlam dziś do B tylko po waciki ![]() a wyszlam z...: -2 paczkami płatków kosm po 2,69 były i jakies nowe(?) 3warstowe takie zielone opakowanie -pesto zielone (mial ktos?) -jakims napojem jablkowym z melisa rumiankiem i trawa cytrynowa -zestawem plyn micelarny +krem z sorayi dla mamy na prezent -zestawem pędzli...tak czytalam ze raczej kiepskie? ale potrzebuje czegos do torebki małego do poprawek w ciagu dnia glownie puder/roz i mysle ze za taką cene sie nadadzą? -2 saszetki biowaxu no bo przeciez na wyjazd sie przydadza ![]() -maszynki 8+4 gratis z gillette no bo przeciez na zapas a i tak bym musiala kupic ![]() -2pak szczoteczek z oral B -żel pod prysznic taki z pompką 600 ml ma ładna butelke taka we wzory i jakis orientalny zapach mnie skusil za 9,9 byl ![]() ![]() nie wchodze juz do biedronki!! chociaz jeszcze seria na stopy mnie kusi... ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- a te świderki to pewnie takie lody śmietankowe z "wodną" otoczką i chyba porzeczka to nowy smak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet nie wiesz jak ja się ucieszyłam, gdy je zobaczyłam u siebie! Uwielbiam! Bardziej mi odpowiadają w wersji zielonej, czarna porzeczka przypomina mi nieco frugo..
Pinger Blogspot /Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. Edytowane przez nkfn Czas edycji: 2014-05-17 o 11:06 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Biedrona wciąga, czlowiek wejdzie po jedną rzecz, a kupi 10 innych bardzo potrzebnych :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny są jeszcze u Was hantle?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem bardzo dobre. Smakowały mi wszystkie, najbardziej borowikowy, a najmniej orzechowy. Pojemność też fajna - zabierałam ze sobą do pracy ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Są przecenione ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam ten zestaw Marion, kasjerka byla zdziwiona że jej cenę za jeden produkt odjęło
![]() Za Waszą namową i opiniami do koszyka wpadla Miodelka ![]() ![]()
#296 |
Raczkowanie
|
Ja ich też nie widziałam od dłuższego czasu, ale pojawiły się przy okazji wyprzedaży. Jak już pisałam wcześniej w mojej B. dostawili jeden rząd koszy i tam jest mnóstwo przecenionych artykułów, od sławnych naklejek począwszy, poprzez ubrania, sprzęt do ćwiczeń, zabawki, na artykułach kuchennych skończywszy. Dosłownie nie da się tamtędy swobodnie przejść, a nie jest to typowa B. wyprzedażowa. Taką mam na drugim końcu miasta, ale nie mam czasu do niej iść
![]() Może u Ciebie też się pojawią ![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
czy miał ktoś sokowirówkę z biedronki??
#298 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś w B. serowe paluszki. Moim zdaniem smaczniejsze od Cheestrings i prawie połowę tańsze: 3,49 zł za 4 szt
![]() 1400327315128.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#299 | ||
Makeup challenge winner
|
Kupiłam w wyprzedażówce bambusowe pudełko na herbatę przecenione z 14,99 zł na 9,99zł. Będę w nim trzymać próbki kosmetyków w saszetkach.
Cytat:
Cytat:
Pink Boudoir to zamiennik Bombshell Victoria's secret Lady in Black to zamiennik Lady Gaga Fame Crystal to zamiennik Armani Diamonds. Strasznie słodkie. Posiadają typowy dla Bie-es wzmacniacz zapachu, który mnie osobiście bardzo mdli. Trwałość nie jest zła, 3-4 godziny. Butelka Pink bardzo ładna, gdyby nie okropny napis. Podobieństwo do oryginałów, no cóż dość odległe. Krążą słuchy, że w wakacje Biedronka ma wprowadzić płatność kartą. Wiecie coś o tym?
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-05-17 o 14:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
W Bydgoszczy na ul sportowej tez jest wyprzedazowa B, kupiłam w niej :
-Wieze philipsa za 129zl - jestem mega zadowolona, mała ale fajna milo sie slucha radia szczegolnie przy sprzatanku, - dwie suszarki do wlosow po 15 zl, w prawdzie to starszy model niż ten co teraz jest za 30 zl ale ma dużą moc i nicvzym sie nie rozni nawet zimny nawiew ma - zestaw do manicure za 5zl niebieski identyczny teraz jest za 20 zl rozowy. - lutownice za 10zl - komplet szklanek za 7.50 ( 6 szt takie fajne okragle?) ![]() - szczorki do mycia wanny i naczyc za 1zl szt - smietnik łazienkowy za 12 zl szt - 5 misek szklanych, firmy luminarc były na wage kiedys za 10.99 za kg dzisiaj za 3 zl za kilogram jedna miska 26 cm wyychodzila za niecałe 2 zl - łapki sylikonowe do gorących rzeczy za 2 zl szt - rekawca i łapka za 2 zl zestaw - rajstopy wzorzyste i pończochy uciskowe z koronka za 3 zl - klocki wader dla dzieci duze kartony po 5 zl. - narzedzia do teflonu po 3 zl za szt - wyciskasz do czosnku i sprey do oliwy i octu po 5 zl - wieszaki z obiciem welurkowym 5szt w zestawie po 3 zl. - zestaw bitów do wkrecania dla TZ za 9zl - szklanki do late, takie dmuchane z podwojnym dnem za 5 zl dwie sztuki - syliknowy kwiatek do nalesnikow lub jajka sadzonego za 2 zl - pokrowiec na pralke po 5 zl - podkolanówki 40den za 1 zl - wage łazienkowa za 15 zl i to chyba na tyle z tego co pamiętam , wydałam majątek ale jak nie zrobić takich zakupów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.