|
|
#271 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
|
|
|
|
|
#272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj w szpitalu rozmawiałam też ze starszym panem, 83 lata, a kondycja jak na 60. Zadowolony, uśmiechnięty, czekał na operacje. Opowiadał mi że pracował jako kierowca i jeździł nad morze autokarami z taką pasją mówił o tym jeżdżeniu, że on wszystkie przystanki pamięta, nie chciał mnie w ogóle puścić![]() Cytat:
Koniec końców, nie wiem czy nie poczekamy do urlopu nie capniemy jakichś ofert last minute, uda się to polecimy, nie uda- pakujemy się w samochód i jedziemy gdzieś bliżej ![]() Cytat:
![]() Ja się tylko boje u Ciebie jednego. Że jak dwa dni będzie lepiej, to polecisz ćwiczyć i zrobisz jeszcze gorsze kuku. Więc przestań myśleć o tym bieganiu i daj nodze odpocząć, ładnie proooszę To dla Twojego dobra, po kontuzji noga musi się porządnie zregenerować Mój TŻ po skomplikowanym złamaniu miał roczny zakaz na bieganie. Boli mnie ucho!!!!!! Cholera jasna!! Nie miało kiedy? Obronę mam jutro!! Muszę się uczyć a nie uchem martwić!! ałaa!!!
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-06-25 o 10:29 |
|||
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Odpoczywam już drugi tydzień. Wiem przecież, głupia nie jestem.
Ale do lekarza chcę iść, bo mówił ze 3-4dni i będzie dobrze, a jakoś nie jest.
|
|
|
|
#274 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niedawno zmarła Nasza Babcia, która wychowywała nas od małego i zostałyśmy tylko we dwie. Siostra ma dopiero 22 lata (w sumie ja też tyle ), razem mieszkamy więc chcąc nie chcąc pomagać będę. Siostra nie ma nic przeciwko. Wiem, że liczy na moją pomoc a ja przecież nie mogę Jej samej z malutką zostawić.
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam, że zanim się przekonam, że jest ok i pójdę coś robić z nogą to minie trochę czasu. Będę się bała, że ledwo na nią stanę i znów się coś zrobi
Rok bez sportu.
Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-06-25 o 10:40 |
|
|
|
#276 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale nie mam pojęcia jak wyglądają koszyki ![]() Cytat:
Zazdroszczę ![]() ![]() Cytat:
. Moja twarz wygląda jak hiroszima po wybuchu bomby- gule, opryszczka i czerwony nochal od kataruCytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47029915]Niedawno zmarła Nasza Babcia, która wychowywała nas od małego i zostałyśmy tylko we dwie. Siostra ma dopiero 22 lata (w sumie ja też tyle ), razem mieszkamy więc chcąc nie chcąc pomagać będę. Siostra nie ma nic przeciwko. Wiem, że liczy na moją pomoc a ja przecież nie mogę Jej samej z malutką zostawić.[/QUOTE]Bardzo szlachetnie z Twojej strony ![]() |
||||
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47029915]Niedawno zmarła Nasza Babcia, która wychowywała nas od małego i zostałyśmy tylko we dwie. Siostra ma dopiero 22 lata (w sumie ja też tyle
), razem mieszkamy więc chcąc nie chcąc pomagać będę. Siostra nie ma nic przeciwko. Wiem, że liczy na moją pomoc a ja przecież nie mogę Jej samej z malutką zostawić.[/QUOTE]To zupełnie zmienia sprawę. Dzielne z was dziewczyny ![]() Cytat:
Ja też nie mam już ani dziadka, ani babci. Zostali mi tylko dziadkowie TŻ, którzy są dla mnie kochani, ale wiadomo, że to nie to samo. Też chciałabym torebkę a mam bolące ucho i obronę! jaka jestem wściekła na to ucho! Nawet nie wiem czy to o samo ucho chodzi, bo w sumie nie mam gorączki, nic mi z niego nie wycieka może to po prostu od zęba? Już jakiś czas temu miałam iść do dentysty bo wiem, że po tej stronie mam jakiś ubytek tylko nie czuję, żeby jakiś ząb mnie specjalnie bolał
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-06-25 o 10:48 |
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Weź cos przeciwbolowego i przeciwzapalnego, żeby się jakoś przemęczyć do jutra.
Ja mam jutro egzamin, dobrze, że istnieją taksówki. W przyszłym tygodniu praktyki, będę musiała je sobie chyba rozciągnąć bardziej w czasie, bo na tę chwilę nie wiem jakbym miała tam cokolwiek robić. Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-06-25 o 10:57 |
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam zaraz po przebudzeniu, na mnie tak świetnie działa najzwyklejszy ibuprom że już nic mnie nie boli i zamiast wizyty u lekarza planuje wizytę u fryzjera
ale sama rozumiesz, ponarzekać sobie musiałam
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-06-25 o 11:16 |
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
idź się ucz!
|
|
|
|
#281 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) odpowiedźCytat:
. No i nie dostałam żadnej uwagi na temat koloru, czyli jest w miarę OK . Wczoraj drugi raz miały maskę rozjaśniającą i teraz mam ten kolor http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...art=25&ndsp=32
|
||
|
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze dla takiej torebkomaniaczki jak ja, choć w ciaży nie skupiam się na nich tak bardzo, bo pieniądze wydaję dla małej i jakoś mam z tego tyle frajdy, że o sobie nieco zapominam, ale teraz już postanowione - musi być nówka w szafie ![]() Maryha, może Cię przewiało? Nasmaruj maścią kamforową za uchem i zatkaj wacikiem, powinno pomóc jeżeli odpukać nie wdała się jakaś mocna infekcja ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Treene super kolor!
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie wata w uchu! To może jeszcze bardziej pogłębić, ucho się musi samooczyszczac a jak to wszystko zostanie na wacie-idealnie do rozwoju zakażenia. Jak ma chronić przed wiatrem to lepiej opaskę założyć, ale nigdy nie wkładać waty do ucha. Ani patyczkiem nie czyścić.
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Bell
U mnie drugi dzien chorowania. Nie mam siły. O jakichkolwiek ćwiczeniach też nie ma mowy. Chyba mam gorączkę. Leje mi się z nosa. Kij z tym, dzwonie jutro do pracy, że nie idę. Niech się tylko czepią Jak pracuję, to będzie mój pierwszy telefon, że chora, że nie mogę przyjść. bo wątpię, żebym do jutra cudownie ozdrowiała a pracować przy jedzeniu z cieknącym nosem nie zamierzam. Nie wystałabym też tylu godzin, na dodatek jutro zamykam. Niech sobie radzą.Marycha, ale że akurat teraz to ucho
|
#285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zawsze z babcią razem gotowali, więc stąd sporo umie. Ja też po szpitalu miałam makabrę na skórze, zaczynając od głowy kończąc na stopach ![]() Mi przydałaby się beżowa kopertówka. Cytat:
|
|||
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że w tej lawendowej szafie lepsze ceny niż w kalinie i niezłe promocje. Teraz to już mam kompletny zawrót głowy. Jak powybieram kosmetyków to nie wiem czy zmieszczę się w kwocie 200zł
Na pewno wezmę maskę drożdżową do włosów. Myślę o niej już od dawna. Widzę jakieś droższe kosmetyki przeciwzmarszczkowe są. Może jakość idzie w parze z ceną. Nawet jeśli to nie do mojej cery jeszcze, a do dojrzałej, to mam prezent dla mamy na imieniny
Edytowane przez Smerfetkaa Czas edycji: 2014-06-25 o 13:49 |
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetny dziadek, tylko pozazdrościć ![]() Mnie by się przydały ze trzy nowe, jak szaleć to szaleć Ale póki co mam w planach tylko trapezową, piękną i dużą
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf,jeśli tylko mozesz to zostań w domu, zdecydowanie!
Skąd Ci ludzie biora kasę na ciągłe picie alkoholu? Znów sąsiad z góry wpadł w trans, cały czas impreza disco i libacja. ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Ja przy kremach nie pomogę, bo wszystko co ma glicerynę koszmarnie mnie zapacha. A prawie wszystkie kremy ją mają .
|
|
|
|
#289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny ten kolor a pokazałabyś zdjęcie fryzury a nie ![]() Cytat:
Kocham torebki, ostatnio 3 mi się rozpadły i mam w sumie tylko 3, w tym jedną uszkodzoną ![]() Cytat:
![]() Dzwonili z ccc. Nie uznali mojej reklamacji. Co za dzień.Ich zdaniem jest bezpodstawna. Buty się rozpadły w drobny mak w tempie natychmiastowym i to niby moja wina. Jutro tam pojadę i wysmaruje odwołanie do centrali z odpowiednimi paragrafami. Ale znowu 2 tygodnie czekać trzeba będzie na rozpatrzenie. Pewnie z nimi wygram, ale co z tego, skoro koszyków przez pół lata mieć nie będę -_- Muszę oduczyć się kupowania tanich butów. Uskładać sobie na jedne porządne i skończyć z tym ccc.
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-06-25 o 14:21 |
|||
|
|
|
#290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam dożywotni zakaz na większość sportów
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Bellitudoo, mowie Ci, idz do tej babki, co nastawia stopy, sama mowilas, ze juz raz Ci pomogla
Moj przyjaciel kontrabasista mial pol roku temu jakies zapalenia nadgarstka czy inna bzdure, w kazdym razie nie za bardzo mogl grac. Mija pol roku i wciaz nie gra, bo jak sie poprawia, to na chwile; teraz na fizjoterapie jakas wypasiona go wyslali i urlop w zwiazku z tym dostal i w ogole och ![]() Asia19x ![]() Smerfetkaa, o prosze! A gdzie Ty jestes, jak nie w Polsce?Annulka21 jestes naprawde fajna siostra
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie to zastanawia, bo przecież ci ludzie najczęściej nie pracują. Zasiłki ![]() Marycha, a te buty z ccc to z tej tańszej kolekcji? Może nawet Lasocki z ccc byłby już lepszy. Tylko Lasocki już więcej kosztuje. Dla mnie to jakaś masakra kupić dobre, letnie buty. Jak jest gorąco to moje stopy przeżywają katusze. Teraz i tak chodzę w normalnych, raczej wiosennych. O takie mam, tylko spody różowe (no takie były w kuszącej promocji), megawygodne http://sklep-luz.pl/product_picture/...80a1f0afd0.jpg Z typowo letnich mam jakieś sandałki na obcasie, jakieś na koturnie też i właśnie Lasockiego. Skórzane. Inne powodowałyby odparzenia, odciski itp Mam wrażliwe stópki ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- O ile dobrze pamiętam, to mam takie http://wiosnalato.pl/wp-content/uplo...to-2013-58.jpg (są w PL, siostra może mi je przywiezie) oraz takie http://wiosnalato.pl/wp-content/uplo...to-2013-43.jpg Nie typowo eleganckie, ale kupiłam je na wesele brata. Dla mnie najważniejsze było, żeby były wygodne. I są Mam je tutaj, ale nie chodzę w nich. Buty raczej nie na co dzień, a na jakieś wyjście. Może kiedyś na jakąś randkę
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Szmyrk, jadę w piątek. U tej to jeszcze nie byłam. Byłam u innej, jeszcze w szkole podstawowej wtedy.
Pewnie zasiłki. teraz oprócz śpiewów jeszcze gwizdy. Ok, nie ma ciszy nocnej, są u siebie jakby nie patrzeć. Sąsiad ten potrafi przed siódmą rano włączyć na cały głos jakieś arie operowe. No i co zrobić, nic się nie zrobi, można się jedynie wyprowadzić do domku.
Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-06-25 o 14:37 |
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SzmyrkIrlandia
|
|
#295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Loty są obrzydliwe drogie. A samochodem spalimy też dużo. Także odpada ![]() Cytat:
Mi tam nie przeszkadza, że są ze skóry ekologicznej, mi się stopy nie odparzają ![]() Fajne te sandały! Ciekawe bardzo. Nosiłabym ![]() Znalazłam otinum. Próbowałam kropić bez wacików. Przecież to wylatuje od razu! Nie będę leżeć z głową w dół!
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-06-25 o 14:48 |
||
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
To masz większy wybór skoro Twoje stopy nie są tak wybredne
![]() A te sandały mam w wersji beżowej.
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Marysia ja pisałam o takim władaniu waty na cala noc, chodzeniu z tym pół dnia. Tak się nie powinno robić.
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Lasocki tez już nie ma takiej super jakości jak kiedyś.
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, sierota ze mnie. (tak naprawdę już próbowałam się ułożyć głową w dół
I druga sprawa, to nie są takie krople co tracą ważność miesiąc po otwarciu? Bo otwarte były dawno temu, leżały w szafie długo, ale data ważności jeszcze dobra.
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Pada ciągle, a za godzinę muszę jechać do roboty Tak bardzo chciałabym zostać w domu, najlepiej z Tż Jestem leń śmierdzący |
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Teoretycznie tracą.
Czarna najgorzej wejść w rytm.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

Dzisiaj dał mamie spory kawał żeby nam przyniosła. Biszkopt przełożony masą, a na górze truskawki w galaretce
z taką pasją mówił o tym jeżdżeniu, że on wszystkie przystanki pamięta, nie chciał mnie w ogóle puścić

tylko nie czuję, żeby jakiś ząb mnie specjalnie bolał 

Wczoraj zrobiłam sobie dłuuugie spa, ale czuję, że będę ją doprowadzała do ładu jeszcze przez tydzień, i te pięty dinozaura