Offopowe Zapuszczanie, część 50! - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-25, 10:24   #271
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
Nie martw się . Ja też w tym roku muszę siedzieć na tyłku. Może zrobię sobie ze 2-3 dni wolnego w tygodniu, ale i tak nigdzie nie pojadę- brak kasy. Właśnie zostałam zjechana od góry do dołu przez własną matkę, bo chciałam zrobić sobie tydzień wolnego w lipcu. Nie ma to jak przypominać mi o długu wobec właściciela lokalu i małej ilości (obecnie) klientów, oraz niezarabianiu dziennej stawki potrzebnej do utrzymania.

Coraz poważniej rozmyślam wizytę o lekarza po leki antydepresyjne
Ty też się nie martw I śmigaj do lekarza po te leki. Ja kiedyś nie poszłam i czasem mam gorsze dni a po co się męczyć jeśli nie trzeba?
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:25   #272
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że będą wygodne

Mój dziadek jest niesamowity! Ma 85 lat i uwielbia piec ciasta Dzisiaj dał mamie spory kawał żeby nam przyniosła. Biszkopt przełożony masą, a na górze truskawki w galaretce Robi też przepyszne torty
Wow ale mega człowiek z pasją

Wczoraj w szpitalu rozmawiałam też ze starszym panem, 83 lata, a kondycja jak na 60. Zadowolony, uśmiechnięty, czekał na operacje. Opowiadał mi że pracował jako kierowca i jeździł nad morze autokarami z taką pasją mówił o tym jeżdżeniu, że on wszystkie przystanki pamięta, nie chciał mnie w ogóle puścić

Cytat:
Napisane przez plastikowabiedronko Pokaż wiadomość

Ja teraz każdemu polecam Gruzję!

Tak właśnie miałam w Gruzji, tylko że znajomi mi to zafundowali, ale traumy nie mam Dzięki temu wydałam 60 euro w 3 tygodnie tylko, bo nie rozumieli, że chcę za coś zapłacić, a i mieszkanie całe dla siebie w centrum Tbilisi dostałam

W niedzielę wyjeżdżam na 2 miesiące i już mam dosyć. W międzyczasie moi rodzice będą się wyprowadzać, więc muszę spakować się na wyjazd, ale też wpakować w kartony wszystko to, co powinno znaleźć się w nowym mieszkaniu. Już nie mogę patrzeć na te pudła
Gruzja niestety za droga

Koniec końców, nie wiem czy nie poczekamy do urlopu nie capniemy jakichś ofert last minute, uda się to polecimy, nie uda- pakujemy się w samochód i jedziemy gdzieś bliżej

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Ech, miałam iść na fajne wydarzenie w tym tygodniu, w przyszłym biec 10km w biegu organizowanym i dupa, noga mnie nadal boli, idę do lekarza. W weekend się przejadę do tej babki od teściowej, ale nawet jakby przestało boleć to i tak nie odważę się praktycznie od razu przebiec 10km. A w dupę, dupę, dupę.

Jakich ja mam wkurzających sąsiadów. Taka trochę alkoholowa patologia, od rana do wieczora libacja, nie wiem czy oni w ogóle śpią.

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Jeszcze wczoraj ktoś zażartował, że pewne z tą nogą już sobie nie pobiegam i wiem, zę to nie jest prawda, bo ludzie wracają po poważnych kontuzjach do profesjonalnego uprawiania sportu, ale i tak jakoś mi tak ble.
Tego co gadają nie słuchaj. Ludzie wychodzą z dużo gorszych rzeczy. To po prostu zwykła złośliwość

Ja się tylko boje u Ciebie jednego. Że jak dwa dni będzie lepiej, to polecisz ćwiczyć i zrobisz jeszcze gorsze kuku. Więc przestań myśleć o tym bieganiu i daj nodze odpocząć, ładnie proooszę To dla Twojego dobra, po kontuzji noga musi się porządnie zregenerować I nie martw się, często powrót do normalności po skręceniu trwa trzy tygodnie, miesiąc, wszystko będzie dobrze

Mój TŻ po skomplikowanym złamaniu miał roczny zakaz na bieganie.

Boli mnie ucho!!!!!! Cholera jasna!! Nie miało kiedy? Obronę mam jutro!! Muszę się uczyć a nie uchem martwić!! ałaa!!!

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2014-06-25 o 10:29
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:27   #273
Bellitudoo
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!

Odpoczywam już drugi tydzień. Wiem przecież, głupia nie jestem. Ale do lekarza chcę iść, bo mówił ze 3-4dni i będzie dobrze, a jakoś nie jest.
Stary 2014-06-25, 10:28   #274
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Szkoda a siostra chce tak żebyś jej pomagała? jakbym urodziła dziecko to ostatnie, co by mi było potrzebne do opieki nad nim, to siostra myślę że to ważmy moment dla pary i pomoc owszem, jest potrzebna, ale co za dużo to nie zdrowo

Niedawno zmarła Nasza Babcia, która wychowywała nas od małego i zostałyśmy tylko we dwie. Siostra ma dopiero 22 lata (w sumie ja też tyle ), razem mieszkamy więc chcąc nie chcąc pomagać będę. Siostra nie ma nic przeciwko. Wiem, że liczy na moją pomoc a ja przecież nie mogę Jej samej z malutką zostawić.
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:30   #275
Bellitudoo
Zakorzenienie

Podejrzewam, że zanim się przekonam, że jest ok i pójdę coś robić z nogą to minie trochę czasu. Będę się bała, że ledwo na nią stanę i znów się coś zrobi

Rok bez sportu.

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2014-06-25 o 10:40
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:32   #276
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
Też chce nowe buty. I dostanę, bo zareklamowałam koszyki w CCC i czekam na rozpatrzenie w sumie zastanawiam się czy wezmę znowu koszyki, teraz już specjalnie nie będą mi potrzebne do szpitala i tak tylko w tenisówkach będę latać, a na Woodstock po co komu koszyki? może wezmę jakieś ładne szpilki z myślą już o jesieni
Może jestem dziwolągiem , ale nie mam pojęcia jak wyglądają koszyki . Czy może mnie ktoś uświadomić, być może mam je w szafie

Cytat:
Mam nadzieję, że będą wygodne

Mój dziadek jest niesamowity! Ma 85 lat i uwielbia piec ciasta Dzisiaj dał mamie spory kawał żeby nam przyniosła. Biszkopt przełożony masą, a na górze truskawki w galaretce Robi też przepyszne torty

Zazdroszczę . Ja nie mam już żadnego dziadka, oprócz dziadka Tż, który potrafi nieźle mi dopiec z powodu nadwagi

Cytat:

Ja praktycznie w całości przestawiłam się na rosyjskie kremy - Receptury Babuszki Agafii krem do 35 lat i Natura Siberica do cery tłustej/mieszanej. Od kilku dni używam też Baikal Herbals krem na noc detox. Kiedyś pasował mi żurawinowy Apis Z drogeryjnych chyba żadnego nie lubiłam, bo większość mnie zapychała.
Ja właśnie szukam jakiegoś kremu, który nie zapycha. Kupiłam Lirene do cery naczynkowej i mam ładne gule na paszczy plus dwa pyrpcie opryszczkowe . Moja twarz wygląda jak hiroszima po wybuchu bomby- gule, opryszczka i czerwony nochal od kataru.

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Na pocieszenie kupię sobie na początku lipca nową torebkę i do września wystarczy
Torebka to zdecydowanie najlepszy pomysł na poprawę humoru

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47029915]Niedawno zmarła Nasza Babcia, która wychowywała nas od małego i zostałyśmy tylko we dwie. Siostra ma dopiero 22 lata (w sumie ja też tyle ), razem mieszkamy więc chcąc nie chcąc pomagać będę. Siostra nie ma nic przeciwko. Wiem, że liczy na moją pomoc a ja przecież nie mogę Jej samej z malutką zostawić.[/QUOTE]

Bardzo szlachetnie z Twojej strony
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:47   #277
Maryha_ah
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47029915]Niedawno zmarła Nasza Babcia, która wychowywała nas od małego i zostałyśmy tylko we dwie. Siostra ma dopiero 22 lata (w sumie ja też tyle ), razem mieszkamy więc chcąc nie chcąc pomagać będę. Siostra nie ma nic przeciwko. Wiem, że liczy na moją pomoc a ja przecież nie mogę Jej samej z malutką zostawić.[/QUOTE]

To zupełnie zmienia sprawę. Dzielne z was dziewczyny

Cytat:
Może jestem dziwolągiem , ale nie mam pojęcia jak wyglądają koszyki . Czy może mnie ktoś uświadomić, być może mam je w szafie

Zazdroszczę . Ja nie mam już żadnego dziadka, oprócz dziadka Tż, który potrafi nieźle mi dopiec z powodu nadwagi

Ja właśnie szukam jakiegoś kremu, który nie zapycha. Kupiłam Lirene do cery naczynkowej i mam ładne gule na paszczy plus dwa pyrpcie opryszczkowe . Moja twarz wygląda jak hiroszima po wybuchu bomby- gule, opryszczka i czerwony nochal od kataru.

Torebka to zdecydowanie najlepszy pomysł na poprawę humoru

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Bardzo szlachetnie z Twojej strony
koszyki: https://www.google.pl/search?q=kotur...ml%3B660%3B707

Ja też nie mam już ani dziadka, ani babci. Zostali mi tylko dziadkowie TŻ, którzy są dla mnie kochani, ale wiadomo, że to nie to samo.

Też chciałabym torebkę a mam bolące ucho i obronę! jaka jestem wściekła na to ucho! Nawet nie wiem czy to o samo ucho chodzi, bo w sumie nie mam gorączki, nic mi z niego nie wycieka może to po prostu od zęba? Już jakiś czas temu miałam iść do dentysty bo wiem, że po tej stronie mam jakiś ubytek tylko nie czuję, żeby jakiś ząb mnie specjalnie bolał

Czas edycji: 2014-06-25 o 10:48

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 10:52   #278
Bellitudoo
Zakorzenienie

Weź cos przeciwbolowego i przeciwzapalnego, żeby się jakoś przemęczyć do jutra.
Ja mam jutro egzamin, dobrze, że istnieją taksówki.
W przyszłym tygodniu praktyki, będę musiała je sobie chyba rozciągnąć bardziej w czasie, bo na tę chwilę nie wiem jakbym miała tam cokolwiek robić.

Czas edycji: 2014-06-25 o 10:57
Stary 2014-06-25, 11:14   #279
Maryha_ah
Zakorzenienie

Wzięłam zaraz po przebudzeniu, na mnie tak świetnie działa najzwyklejszy ibuprom że już nic mnie nie boli i zamiast wizyty u lekarza planuje wizytę u fryzjera ale sama rozumiesz, ponarzekać sobie musiałam

Czas edycji: 2014-06-25 o 11:16
Stary 2014-06-25, 11:16   #280
Bellitudoo
Zakorzenienie

idź się ucz!
Stary 2014-06-25, 12:03   #281
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
To zupełnie zmienia sprawę. Dzielne z was dziewczyny

koszyki: https://www.google.pl/search?q=kotur...ml%3B660%3B707

Też chciałabym torebkę a mam bolące ucho i obronę! jaka jestem wściekła na to ucho! Nawet nie wiem czy to o samo ucho chodzi, bo w sumie nie mam gorączki, nic mi z niego nie wycieka może to po prostu od zęba? Już jakiś czas temu miałam iść do dentysty bo wiem, że po tej stronie mam jakiś ubytek tylko nie czuję, żeby jakiś ząb mnie specjalnie bolał
dzięki za łopatologiczną (czyli w sam raz dla mnie na antybiotykach) odpowiedź

Cytat:
Wzięłam zaraz po przebudzeniu, na mnie tak świetnie działa najzwyklejszy ibuprom że już nic mnie nie boli i zamiast wizyty u lekarza planuje wizytę u fryzjera ale sama rozumiesz, ponarzekać sobie musiałam
Ja właśnie wróciłam od fryzjera. Poprawiła mi cieniowanie i obcięła końcówki, których już nic innego nie uratowałoby. Czyli siano totalne. I podpowiedziała, żebym przetrzymała okres przejściowy i zapuściła je . No i nie dostałam żadnej uwagi na temat koloru, czyli jest w miarę OK . Wczoraj drugi raz miały maskę rozjaśniającą i teraz mam ten kolor http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...art=25&ndsp=32
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 13:18   #282
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

Torebka to zdecydowanie najlepszy pomysł na poprawę humoru [COLOR="Silver"]

:
Dokładnie tak
Jeszcze dla takiej torebkomaniaczki jak ja, choć w ciaży nie skupiam się na nich tak bardzo, bo pieniądze wydaję dla małej i jakoś mam z tego tyle frajdy, że o sobie nieco zapominam, ale teraz już postanowione - musi być nówka w szafie

Maryha, może Cię przewiało? Nasmaruj maścią kamforową za uchem i zatkaj wacikiem, powinno pomóc jeżeli odpukać nie wdała się jakaś mocna infekcja

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Treene super kolor!

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 13:22   #283
Bellitudoo
Zakorzenienie

Tylko nie wata w uchu! To może jeszcze bardziej pogłębić, ucho się musi samooczyszczac a jak to wszystko zostanie na wacie-idealnie do rozwoju zakażenia. Jak ma chronić przed wiatrem to lepiej opaskę założyć, ale nigdy nie wkładać waty do ucha. Ani patyczkiem nie czyścić.
Stary 2014-06-25, 13:28   #284
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Bell Z nogą wkrótce będzie ok. Nie rozumiem po co ktoś tak komentuje

U mnie drugi dzien chorowania. Nie mam siły. O jakichkolwiek ćwiczeniach też nie ma mowy. Chyba mam gorączkę. Leje mi się z nosa. Kij z tym, dzwonie jutro do pracy, że nie idę. Niech się tylko czepią Jak pracuję, to będzie mój pierwszy telefon, że chora, że nie mogę przyjść. bo wątpię, żebym do jutra cudownie ozdrowiała a pracować przy jedzeniu z cieknącym nosem nie zamierzam. Nie wystałabym też tylu godzin, na dodatek jutro zamykam. Niech sobie radzą.

Marycha, ale że akurat teraz to ucho
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 13:33   #285
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
A jak długo czeka się na realizację zamówienia, tzn ile upływa od momentu kupienia online do momentu kiedy dostaje sie ich kosmetyki do łapki?

Też myślę o zakupach rosyjskich kosmetyków. Kupujesz na stronie kaliny czy bioarpu? (czy jakoś tak)

Słodycze pochałaniałam jakiś czas temu, teraz nie mam ochoty, bo jem dużo ogólnie normalnego jedzenia. W sumie tylko jak jestem głodna bardzo to mam ochotę m.in. na słodycze. Z słodyczy jednak jem nadal lody i milkszejki.
Ja zamawiam w Lawendowej Szafie i odbieram osobiście na następny dzień. Pewnie na zamówienie czeka się tak 2-3 dni. Z Kaliny szybko paczki szły

Cytat:
Jaki boski dziadek Szok

Jakoś żyję, ale ciężko jest, mam nadzieję, że nie będę cierpiała do końca ciąży tak, bo nie ogarnę

Dzięki dziewczyny
Moja skóra na ciele po tym szpitalu pęka Wczoraj zrobiłam sobie dłuuugie spa, ale czuję, że będę ją doprowadzała do ładu jeszcze przez tydzień, i te pięty dinozaura Masakra.

Miki, fajne te buty, stylowe Ja ostatnio już nic nie kupuje, poza koszulkami i majtami xl bo chyba nie ma sensu, a raczej na pewno nie ma. Na pocieszenie kupię sobie na początku lipca nową torebkę i do września wystarczy
Dziadek w ogóle jest wyjątkowy. Gotuje sobie sam. Robi najlepszy na świecie rosół Nie chce zdradzić receptury Zawsze z babcią razem gotowali, więc stąd sporo umie.

Ja też po szpitalu miałam makabrę na skórze, zaczynając od głowy kończąc na stopach

Nowa torebka to jest to Mi przydałaby się beżowa kopertówka.

Cytat:

Niestety u mnie większość sklepowych kremów ostatecznie lądowała do kosza, ewentualnie do smarowania pięt

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 13:47   #286
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Widzę, że w tej lawendowej szafie lepsze ceny niż w kalinie i niezłe promocje. Teraz to już mam kompletny zawrót głowy. Jak powybieram kosmetyków to nie wiem czy zmieszczę się w kwocie 200zł No ale powyżej 150 przesyłka gratis

Na pewno wezmę maskę drożdżową do włosów. Myślę o niej już od dawna.

Widzę jakieś droższe kosmetyki przeciwzmarszczkowe są. Może jakość idzie w parze z ceną. Nawet jeśli to nie do mojej cery jeszcze, a do dojrzałej, to mam prezent dla mamy na imieniny

Edytowane przez Smerfetkaa
Czas edycji: 2014-06-25 o 13:49
Stary 2014-06-25, 13:54   #287
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
J
Dziadek w ogóle jest wyjątkowy. Gotuje sobie sam. Robi najlepszy na świecie rosół Nie chce zdradzić receptury Zawsze z babcią razem gotowali, więc stąd sporo umie.

Ja też po szpitalu miałam makabrę na skórze, zaczynając od głowy kończąc na stopach

Nowa torebka to jest to Mi przydałaby się beżowa kopertówka.

Świetny dziadek, tylko pozazdrościć

Mnie by się przydały ze trzy nowe, jak szaleć to szaleć
Ale póki co mam w planach tylko trapezową, piękną i dużą

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 14:02   #288
Bellitudoo
Zakorzenienie

Smerf,jeśli tylko mozesz to zostań w domu, zdecydowanie!

Skąd Ci ludzie biora kasę na ciągłe picie alkoholu? Znów sąsiad z góry wpadł w trans, cały czas impreza disco i libacja.

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Ja przy kremach nie pomogę, bo wszystko co ma glicerynę koszmarnie mnie zapacha. A prawie wszystkie kremy ją mają .
Stary 2014-06-25, 14:08   #289
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie wróciłam od fryzjera. Poprawiła mi cieniowanie i obcięła końcówki, których już nic innego nie uratowałoby. Czyli siano totalne. I podpowiedziała, żebym przetrzymała okres przejściowy i zapuściła je . No i nie dostałam żadnej uwagi na temat koloru, czyli jest w miarę OK . Wczoraj drugi raz miały maskę rozjaśniającą i teraz mam ten kolor http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...art=25&ndsp=32
Ja idę jutro na 18.30. Strasznie mi odrosły i wyglądają beznadziejnie. Po cieniowaniu jakieś strzępy zostały, grzywka tak długa że aż za okulary sięga, nic się nie układają.

Fajny ten kolor a pokazałabyś zdjęcie fryzury a nie

Cytat:
Dokładnie tak
Jeszcze dla takiej torebkomaniaczki jak ja, choć w ciaży nie skupiam się na nich tak bardzo, bo pieniądze wydaję dla małej i jakoś mam z tego tyle frajdy, że o sobie nieco zapominam, ale teraz już postanowione - musi być nówka w szafie

Maryha, może Cię przewiało? Nasmaruj maścią kamforową za uchem i zatkaj wacikiem, powinno pomóc jeżeli odpukać nie wdała się jakaś mocna infekcja

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Treene super kolor!
Możliwe, bo w sumie ostatnio ciągle wiatr -_-

Kocham torebki, ostatnio 3 mi się rozpadły i mam w sumie tylko 3, w tym jedną uszkodzoną

Cytat:
Tylko nie wata w uchu! To może jeszcze bardziej pogłębić, ucho się musi samooczyszczac a jak to wszystko zostanie na wacie-idealnie do rozwoju zakażenia. Jak ma chronić przed wiatrem to lepiej opaskę założyć, ale nigdy nie wkładać waty do ucha. Ani patyczkiem nie czyścić.
Jak to? Całe życie mówili mi, że uszy jak bolą trzeba zakropić i watę do środka! Ktoś mnie strasznie oszukał! to jak mam z tymi kroplami zrobić co? Jak wleje to przecież wypłyną od razu bez wacika

Dzwonili z ccc. Nie uznali mojej reklamacji. Co za dzień.Ich zdaniem jest bezpodstawna. Buty się rozpadły w drobny mak w tempie natychmiastowym i to niby moja wina. Jutro tam pojadę i wysmaruje odwołanie do centrali z odpowiednimi paragrafami. Ale znowu 2 tygodnie czekać trzeba będzie na rozpatrzenie. Pewnie z nimi wygram, ale co z tego, skoro koszyków przez pół lata mieć nie będę -_-

Muszę oduczyć się kupowania tanich butów. Uskładać sobie na jedne porządne i skończyć z tym ccc.

Czas edycji: 2014-06-25 o 14:21

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 14:24   #290
plastikowabiedronko
Zadomowienie

Cytat:

Gruzja niestety za droga

Koniec końców, nie wiem czy nie poczekamy do urlopu nie capniemy jakichś ofert last minute, uda się to polecimy, nie uda- pakujemy się w samochód i jedziemy gdzieś bliżej
No fakt, na lipiec czy sierpień loty mogą być drogie, ale ogólnie to super tanie miejsce

Ja mam dożywotni zakaz na większość sportów

język norweski
język rosyjski
język czeski
język angielski
język francuski

plastikowabiedronko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 14:27   #291
szmyrk
Zakorzenienie

Bellitudoo, mowie Ci, idz do tej babki, co nastawia stopy, sama mowilas, ze juz raz Ci pomogla
Moj przyjaciel kontrabasista mial pol roku temu jakies zapalenia nadgarstka czy inna bzdure, w kazdym razie nie za bardzo mogl grac. Mija pol roku i wciaz nie gra, bo jak sie poprawia, to na chwile; teraz na fizjoterapie jakas wypasiona go wyslali i urlop w zwiazku z tym dostal i w ogole och

Asia19x

Smerfetkaa, o prosze! A gdzie Ty jestes, jak nie w Polsce?

Annulka21 jestes naprawde fajna siostra
Stary 2014-06-25, 14:34   #292
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Smerf,jeśli tylko mozesz to zostań w domu, zdecydowanie!

Skąd Ci ludzie biora kasę na ciągłe picie alkoholu? Znów sąsiad z góry wpadł w trans, cały czas impreza disco i libacja.

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Ja przy kremach nie pomogę, bo wszystko co ma glicerynę koszmarnie mnie zapacha. A prawie wszystkie kremy ją mają .
No tak myślę. Zdrowie najważniejsze.

Też mnie to zastanawia, bo przecież ci ludzie najczęściej nie pracują. Zasiłki

Marycha, a te buty z ccc to z tej tańszej kolekcji? Może nawet Lasocki z ccc byłby już lepszy. Tylko Lasocki już więcej kosztuje. Dla mnie to jakaś masakra kupić dobre, letnie buty. Jak jest gorąco to moje stopy przeżywają katusze. Teraz i tak chodzę w normalnych, raczej wiosennych. O takie mam, tylko spody różowe (no takie były w kuszącej promocji), megawygodne http://sklep-luz.pl/product_picture/...80a1f0afd0.jpg
Z typowo letnich mam jakieś sandałki na obcasie, jakieś na koturnie też i właśnie Lasockiego. Skórzane. Inne powodowałyby odparzenia, odciski itp
Mam wrażliwe stópki

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

O ile dobrze pamiętam, to mam takie http://wiosnalato.pl/wp-content/uplo...to-2013-58.jpg (są w PL, siostra może mi je przywiezie)

oraz takie http://wiosnalato.pl/wp-content/uplo...to-2013-43.jpg
Nie typowo eleganckie, ale kupiłam je na wesele brata. Dla mnie najważniejsze było, żeby były wygodne. I są
Mam je tutaj, ale nie chodzę w nich. Buty raczej nie na co dzień, a na jakieś wyjście. Może kiedyś na jakąś randkę:br zydal:
Stary 2014-06-25, 14:34   #293
Bellitudoo
Zakorzenienie

Szmyrk, jadę w piątek. U tej to jeszcze nie byłam. Byłam u innej, jeszcze w szkole podstawowej wtedy.

Pewnie zasiłki. teraz oprócz śpiewów jeszcze gwizdy. Ok, nie ma ciszy nocnej, są u siebie jakby nie patrzeć. Sąsiad ten potrafi przed siódmą rano włączyć na cały głos jakieś arie operowe.
No i co zrobić, nic się nie zrobi, można się jedynie wyprowadzić do domku.

Czas edycji: 2014-06-25 o 14:37
Stary 2014-06-25, 14:38   #294
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
No fakt, na lipiec czy sierpień loty mogą być drogie, ale ogólnie to super tanie miejsce

a to czemu?

SzmyrkIrlandia
Stary 2014-06-25, 14:46   #295
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej, a czemu?

Loty są obrzydliwe drogie. A samochodem spalimy też dużo. Także odpada

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
No tak myślę. Zdrowie najważniejsze.

Też mnie to zastanawia, bo przecież ci ludzie najczęściej nie pracują. Zasiłki

Marycha, a te buty z ccc to z tej tańszej kolekcji? Może nawet Lasocki z ccc byłby już lepszy. Tylko Lasocki już więcej kosztuje. Dla mnie to jakaś masakra kupić dobre, letnie buty. Jak jest gorąco to moje stopy przeżywają katusze. Teraz i tak chodzę w normalnych, raczej wiosennych. O takie mam, tylko spody różowe (no takie były w kuszącej promocji), megawygodne http://sklep-luz.pl/product_picture/...80a1f0afd0.jpg
Z typowo letnich mam jakieś sandałki na obcasie, jakieś na koturnie też i właśnie Lasockiego. Skórzane. Inne powodowałyby odparzenia, odciski itp
Mam wrażliwe stópki

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

O ile dobrze pamiętam, to mam takie http://wiosnalato.pl/wp-content/uplo...to-2013-58.jpg (są w PL, siostra może mi je przywiezie)

oraz takie http://wiosnalato.pl/wp-content/uplo...to-2013-43.jpg
Nie typowo eleganckie, ale kupiłam je na wesele brata. Dla mnie najważniejsze było, żeby były wygodne. I są
Mam je tutaj, ale nie chodzę w nich. Buty raczej nie na co dzień, a na jakieś wyjście. Może kiedyś na jakąś randkę:br zydal:
Z tańszej. Ale i tak 100 kosztowały bo były naprawdę piękne. Lasocki na pewno lepszy, ale kosztują dwa razy więcej. Następnym razem się wykosztuje na Lasockiego.

Mi tam nie przeszkadza, że są ze skóry ekologicznej, mi się stopy nie odparzają

Fajne te sandały! Ciekawe bardzo. Nosiłabym

Znalazłam otinum. Próbowałam kropić bez wacików. Przecież to wylatuje od razu! Nie będę leżeć z głową w dół!

Czas edycji: 2014-06-25 o 14:48
Stary 2014-06-25, 14:47   #296
Smerfetkaa
Zakorzenienie

To masz większy wybór skoro Twoje stopy nie są tak wybredne
A te sandały mam w wersji beżowej.
Stary 2014-06-25, 14:51   #297
Bellitudoo
Zakorzenienie

Marysia ja pisałam o takim władaniu waty na cala noc, chodzeniu z tym pół dnia. Tak się nie powinno robić.

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Lasocki tez już nie ma takiej super jakości jak kiedyś.
Stary 2014-06-25, 14:53   #298
Maryha_ah
Zakorzenienie

Aaaa, sierota ze mnie. (tak naprawdę już próbowałam się ułożyć głową w dół )
I druga sprawa, to nie są takie krople co tracą ważność miesiąc po otwarciu? Bo otwarte były dawno temu, leżały w szafie długo, ale data ważności jeszcze dobra.
Stary 2014-06-25, 14:55   #299
Czarna93
Zakorzenienie

Pada ciągle, a za godzinę muszę jechać do roboty Tak bardzo chciałabym zostać w domu, najlepiej z Tż Jestem leń śmierdzący
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 14:56   #300
Bellitudoo
Zakorzenienie

Teoretycznie tracą.
Czarna najgorzej wejść w rytm.

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości