![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II
No i zwymiotowalam... Jeszcze takiej ostrej akcji nie miałam..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Co do kotów i toxo: to one raz na rok wyuszczaja oocyty w swojej kupie ale nie wiadomo przeciez kiedy;p a jak zwali takie kiepsko to chcąc nie chcąc zostaje gdzieś na tyle (jakies mikroskopijną ilosci) na sierści etc a potem taki kotek słodko idzie sie do nas przytulać do łóżka;p my tak postanowiliśmy i nie żałujemy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
Dusiolka o to chodzi żebyśmy były zadowolone
![]() ![]() Kosta dawno Cię nie było słychać ![]() w teorii jesteś 3 dni przede mną ![]() ![]() Jak znosisz ciążę?
#273 |
Raczkowanie
|
Ellyunia, jesli chodzi o dolegliwosci w ciazy to nie mam ich chyba wiele. Pobolewa mnie od czasu do czasu brzuch (ale to z pewnoscia przez rozciaganie sie macicy), jestem wrazliwa na zapachy, boli mnie czasem glowa i mnie mdli jak za duzo pojem,raz mialam omdlenie w pracy ale to zaraz po tym jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Najgorzej jest wysiedziec 8 godzin w pracy w upaly bez klimatyzacji. A jak jest u Was z dolegliwosciami ciazowymi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |||
Zakorzenienie
|
Intensywny dzień, ale cieszę się
![]() Później obiad: frytki, ryba, surówka z kiszonej kapusty. A następnie ekspresowy wyjazd po płyn do płukania tkanin i na plac zabaw z córcią. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
o niedaleko mnie ![]()
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co zrobi bajlaga to jej decyzja, zreszta zajscie w ciążę to owszem utrudnienie w pracy, ale nie zbrodnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Ellyunia: u dr Węgrzynowskiego .
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Lilijka a gdzie były takie promocje na piżamki? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i biodro mnie często boli bo mi uciska coś na coś w kręgosłupie i przez to czuję jakby mi ktoś szpilę wbijał w biodro. to tyle z moich dolegliwości ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Ehhh ja sie tak nie bawie, nadrobiłam i wcięło mi odp
![]() smerfetka przeleciałam na szybko - co ominęłąm? ![]() allgood, smerfetka jak po weselu? dusiolka ale mi zmaka zrobiłaś na placki ![]() princessa też bym chciała, żęby moje dzieci miały taki kontak z nami jak my z rodzicami ![]() Wczoraj moja teściowa pytała, czy chce rodzic razem z G, wiec powiedziałam jej, ze jesli bedzie chcial to tak, bo nie mam zamiaru go zmuszać. A jesli nie pojdzie G, to pójdzie ze mną mama, to strasznie się zdziwiła. Kinga i jak wrażenia po spotkaniu z położną? justyna witaj ![]() ![]() eirene mnie się już strasznie nie chce chodzić do pracy. Pewnie jak bede siedziałą w domu to zatęsknię, ale na razie chcę odpocząć. MNie dziś znów obudził ból głowy ![]() ![]() a wczoraj pojechaliżmy z mężem na zakupy. Kupiołam spodnie http://www.hm.com/pl/product/25337?a...rticle=25337-F tylko biało czarne i tunike w reserved ![]() chciałąm jeszce w hm kupic getry, ale szkoda mi 40zl, na all bede miala w tej cenie 2 pary ![]()
#279 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, mąż wczoraj oglądał mecz i do 5 rana chodził tv, bo mu się zasnęło
![]() Czuję też wyraźne smeranie od środka w okolicach pępka ![]() ![]() na targowisku ![]() ma.ko mnie też dzisiaj obudził ból głowy, jak już go okiełznałam to zaczęły męczyć mnie mdłości. W ogóle czuję się rozbita i słaba. Jutro wizyta... Wiecie co zauważyłam? Mam wrażenie, że mój organizm "odrzuca mi" plomby, wiem, że z nimi nic się nie dzieje, ale to okropne uczucie mając cały czas wrażenie, że zaraz wyleci. ![]()
#280 |
Zakorzenienie
|
lilijka masz dobry sposób na ból głowy?
#281 |
Wtajemniczenie
|
Jakiego kota? Cos mnie ominęło?
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, byłam w piątek o neurologa i miałam z nią rozmowę na temat moich migren
na dzień dzisiejszy wygląda to tak: jeżeli zaczyna mnie boleć głowa, to od razu muszę wziąć 2 tabletki paracetamolu w przeciwnym razie będę cierpieć.... dostałam też pozwolenie na wzięcie nimesilu, ale nie chcę ryzykować....
#283 |
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj byłam dodatkowo w pracy i po przyjściu wieczorem patrzę jest jakiś list. Otwieram a tu moja oczekiwana wizyta jest na 21 lipca, pierwsze spotkanie z położna. A co najlepsze to ten pierwszy szpital ktory chciałam a powiedzieli ze mnie odrzucają. Bardzo dziwne. Teraz tylko musze wolne załatwić w pracy, a to akurat moj przed ostatni dzien.
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim!
Ja dziś znów nie mogłam spać, o 6 rano wstałam i... ugotowałam zupę pieczarkową, taka mnie ochota naszła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() Ja odczuwam w zębach takie hm... pulsowanie, nie wiem czy to ma jakikolwiek związek, ale dość dziwne uczucie. ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
Elvira: kiedyś na poczatku pisałam ze wywiozlam kota do teściów jak tylko zobaczyłam 2kreski;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Jem sniadanko. Dostalam pare PW ![]() ![]() elvira fajnie ![]() ![]() ![]() ma.ko a dobrze, wywiad i mnostwo papierkowej roboty. No i dwa razy mi sie wbijala, zeby pobrac krew ![]()
#287 |
Zakorzenienie
|
Kurczę mnie nic noe smyra w okolicy pępka..;/ myśle ze po 20tyg dopiero poczuje
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Rozumiem ze w pl nie trzeba "zamawiać" sobie szpitala? ;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi mdłości raczej minęły, z rana muszę w miarę szybko coś zjeść bo mam odruch wymiotny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#289 | ||
Zadomowienie
|
A ja coraz poważniej zastanawiam się nad pójściem na l4... Wcześniej przez myśl mi to nie przeszło, że tak szybko będę to rozważać, ale podejście mojego szefa, który odkąd dowiedział się o moim stanie zaczął traktować mnie zupełnie inaczej coraz bardziej mnie do tego przekonuje.
Wcześniej hm... pełniłam dość ważną funkcję i miałam dobre relacje z szefem, ale odkąd dostarczyłam zaświadczenie i przy komputerze mogę pracować tylko 4h, obcinana mi jest premia - bo nie mogę się w pełni zaangażować, zapycham luki w grafiku - dzień wcześniej dostaję informację jak mam przyjść dnia następnego, co jest niezgodne z kodeksem pracy i koliduje z moimi planami - uniemożliwia mi chociażby zrobienie badań. A tekst, który słyszę za każdym razem kiedy się buntuję przeciwko tym działaniom, to jakże piękne "ciąża to przecież nie choroba". Dzień w dzień wychodzę stamtąd taka zdenerwowana, że już mój mąż zaczął mnie poważnie namawiać, żebym dała sobie spokój, bo zwariować można z takim podejściem. ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Co do ciuchów to zamowilam ne necie 3 pary jeansów z h&m, oczywiście zamierzam zostawić jedne, góra 2 pary, ale nie byłam pewna rozmiarów ciążowych wiec wzielam wiecej. Na necie zawsze lepszy wybór niż w sklepie. Bluzek nie kupowałam bo spokojnie w normalnych chodzę. Jedynie w jeansach nie mogę chodzic bo sie nie zapna. Non stop chodzę w legginsach i Mam juz dosc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Akrolowa: na Twoim miejscu nie zastanawiałbym sie,co to ma byc w ogole? Nie mozesz iść na badania,spokojnie zaplanować dnia bo praca, to chyba tymbardziej powinnaś mieć stały grafik..albo taki jak miałas a nie cos takiego. Po co masz sie codziennie stresowac..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Kurczę ja sie boje trochę przez internet zamawiać ubrań bo boje sie ze w złym rozmiarze przyjdą czy cos;p pewnie i tak bede zmuszona. No i trzeba za przesyłkę płacić a jak juz sie ja wliczy to nawet tanie getry wyjdą tak jak ze sklepu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Mam chęć kupić łóżeczko dla malucha pozniej przez Allegro bo wyczailam ze takie samo w sklepie jest 100zl droższe;p a jak Wy uważacie?lepiej podotykac w sklepie czy nie ma to różnicy? Moze ubranka tez przez net zamawiacie i macie jakies fajne sklepy albo sprzedawców? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Buc
|
akrolowa - a u Ciebie jest tak to przestrzegane, te 4h?
ja na chwilę obecną pracuję normalnie po 8h przy kompie ale niesety po całym tyg boli mnie brzuch i czuję się zdechła lekko. a miałam kiedyś plany, ze mi wody płodowe przy biurku odejdą. ![]()
#293 |
Zadomowienie
|
Tak, to chyba jedyne czego się tam przestrzega - po 4h wyłączam komputer, a pozostały czas... jestem "wynieś, przynieś, pozamiataj". A po pracy głównie leżę albo śpię, bo kompletnie nie mam mocy, w weekend trochę odżywam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
Dusiolka ja juz od dawna zamawiam wszystko przez neta. Nie ma problemu ze zwrotem. W lepszych firmach sa za darmo. Jedyne co sie boje zamawiać to buty ale zdarzyło mi sie. Apropo wysyłki to czego jest tak ze jest gratis od jakiejś kwoty. Ciuszki dla dziecka to z jakiejkolwiek dobrej firmy bedzie sie opłacało na przecenie. Fajne ciuszki ma Gap.
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Ja tez pracuje przy komputerze 8 godzin, ale staram sie wylaczac monitor jak robie cos innego i od czasu do czasu sie przespacerowac, normalnie pracuje tez przy ksero:-/. Najbardziej doskwiera mi wysoka temperatura w pomieszczeniu w upaly. Ale byle do sierpnia i troche odpoczne na urlopie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
Jakbym np pracowała w sklepie to by tak było, ale ja jestem niezastąpiona w mojej pracy, jedyne wyjście to szefowa musi brac wolne w swojej. To jest minus takiej pracy jednak. Po drugie jest to moj przedostatni dzien, potem laba. Nie chce na koniec popsuć relacji z nimi. Po drugie w mojej pracy ludzie zawsze dzwonią o referencje, wiec musze mieć dobre. Jak powiedza ze nie dadzą rady to zadzwonie i zmienię. Akurat mam tyle dni wolnych, pracuje tylko 2 dni i musiało wypaść w ten dzien. Ale sa szanse ze mi to zamieni bo zawsze zamieniała jak miałam duza potrzebę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.