Zdradzilam chlopaka na imprezie - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-12, 00:43   #271
Andziulek89
Raczkowanie

Dot.: Zdradzilam chlopaka na imprezie

Cytat:
Napisane przez sweetberrycandy Pokaż wiadomość
Zalozylam konto na tym forum poniewaz dreczy mnie to co zrobilam i musze poznac wasze opinie.

Mam chlopaka z ktorym jestem juz 3 lata i bardzo sie kochamy, mieszkamy ze soba od kilku miesiecy i wszystko dobrze miedzy nami sie uklada ale kilka dni temu zaliczylam idiotyczny skok w bok ktorego bardzo zaluje...
Zostalam wraz z chłopakiem zaproszona na impreze urodzinowa mojej bardzo dobrej kolezanki, niestety on nie mogl pojsc ze mna ponieważ mial nocke w pracy akurat w tym czasie. Puscil mnie bez problemu bo bardzo sobie ufamy.
Nie wiem co we mnie wstapilo na tej imprezie, bylo tam duzo alkoholu, jackuzzi w ogrodzie, dj, mnóstwo napakowanych kolesi no po prostu impreza jak z amerykanskiego filmu, ja zadko chodze na takie imprezy wiec strasznie mnie ponioslo i juz po kilku godzinach bylam strasznie pijana. No i stalo sie. Zdradzilam swojego chlopaka najpierw pozwalajac obmacywac sie jednemu chlopakowi w jackuzzi i calujac sie z nim a nastepnie przespalam sie z kolejnym chłopakiem, calkowity brak jakichkolsiek hamulcow...
Zrobilam to z nim dwa razy jednej nocy, co gorsza najpierw doszedl we mnie (biore tabletki anty) a potem w moich ustach gdy na koniec robilam mu jak jakas tania dzi**a loda...

Na prawde nie wiem co we mnie wstapilo tej nocy nigdy wcześniej nie uznawalam przygodnego seksu a co dopiero w tak szmaciany sposob...
Czuje sie teraz jak najgorsza panna spod latarni

Gdy wrocilam do domu po tej imprezie moj M. Nic nie podejrzewal, ale kiedy chcial sie kochac balam sie przez dwa dni ze sa we mnie resztki spermy tego kolesia i nie chaialam tego zrobic tak samo jak brzydzd sie calowac z nim bo wiem co mialam w ustach na imprezie i brzydzd sie soba...

Pomozcie mi co mam teraz w tej sytuacji zdobic. Bardzo kocham mojego chłopaka, nie chce zeby mnie zostawil przez to co zrobilam
Jestes tym czym dokladnie sie czujesz i nie licz na slowa otuchy od nas...
Wyrzuty sumienia predzej czy pozniej cie zniszcza wiec lepiej powiedz o tym chlopakowi- czy ci wybaczy czy nie to juz wasza sprawa ale powinien wiedziec co sie stalo.
Po drugie moglas sie czyms zarazic nawet i co chcesz zarazic teraz tym syfem chlopaka???!!!
Po trzecie na sama mysl o lodzie twoj facet by sie porzygal calujac z toba i slusznie bo teraz tam tez mozesz miec pelno zarazkow...
Po czwarte skad wiesz ze ten koles nie rozgada tego ze ciebie zaliczyl,kolezanka sie dowie a potem to dojdzie do twojego faceta ?
Pomysl tez jak ty bys sie czula jakby on ci zrobil takie cos i pomysl co ty bys zrobila jakby w danym momencie okazalo sie ze jestes w ciazy...
Zrob sobie badania na syfy i na hiv bo nigdy nic nie wiadomo.
Nie toleruje takich panienek maja wszystko a niszcza to jak zwykle...szkoda slow mi naprawde...:/ wspolczuje chlopakowi
Stary 2014-08-12, 02:43   #272
JaOna19
BAN stały

A mnie się wydaję,że to się wyda i to prędzej niż później.Wątpię w to,żeby ten koleś zachował to w tajemnicy zwłaszcza tego loda

---------- Dopisano o 03:43 ---------- Poprzedni post napisano o 03:15 ----------

Cytat:
Napisane przez sweetberrycandy Pokaż wiadomość
brzydzd sie calowac z nim bo wiem co mialam w ustach na imprezie

Poza tym tam byli ludzie i to widzieli ( akcję w jacuzzi,a może i w pokoju) ktoś się wygada na pewno,ale już pewnie o tym trąbią

Edytowane przez JaOna19
Czas edycji: 2014-08-12 o 02:56
JaOna19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 08:15   #273
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JaOna19 Pokaż wiadomość
A mnie się wydaję,że to się wyda i to prędzej niż później.Wątpię w to,żeby ten koleś zachował to w tajemnicy zwłaszcza tego loda

---------- Dopisano o 03:43 ---------- Poprzedni post napisano o 03:15 ----------

Poza tym tam byli ludzie i to widzieli ( akcję w jacuzzi,a może i w pokoju) ktoś się wygada na pewno,ale już pewnie o tym trąbią
w dzisiejszych czasach gdy ludzie robią sobie zdjęcia w najdziwniejszych sytuacjach, czy nawet fotografują "zgony" znajomych na imprezach, czy jakiś bezdomnych leżących na ulicy wcale bym się nie zdziwił jakby ktoś zrobił parę fotek z akcji w jacuzzi czy później podczas szaleństw w sypialni.
a jego tekst że byłaś dobra w łóżku więc nic nie powie, jak dla mnie jasno wskazujący że z mądrym gościem autorka miała do czynienia a taki lubi chwalić się podbojami.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 14:33   #274
piiz
Raczkowanie

My tu wypowiadamy się,obserwujemy wątek...a autorka założyła temat,ale nic więcej się nie udziela.
Wiele osób się wypowiedziało,przemyślała ś,czy podjęłaś już jakąś decyzję?
Założyłaś wątek więc czytelnicy są ciekawi twojej decyzji.

piiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 12:34   #275
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piiz Pokaż wiadomość
My tu wypowiadamy się,obserwujemy wątek...a autorka założyła temat,ale nic więcej się nie udziela.
Wiele osób się wypowiedziało,przemyślała ś,czy podjęłaś już jakąś decyzję?
Założyłaś wątek więc czytelnicy są ciekawi twojej decyzji.
No właśnie, niech da znać co w końcu postanowiła.
Stary 2014-08-13, 12:51   #276
kalincia
BAN stały

Autorka już wcześniej dała znać, co postanowiła. I nie dziwę jej się, że nie ma zamiaru narażać się na kolejne wyzwiska.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 17:52   #277
LastTime
Rozeznanie

Dokładnie, tak jak pisze kalincia. Sądzę, że nie ma co dalej dyskutować w tym wątku, autorka postanowiła co dalej będzie, a więc nurtujące ją wątpliwości, czy wyjawić zdradę czy też nie, chyba zostały rozwiane. To, co postanowiła to jej sprawa, a nie nasza, więc nikt nie może jej tutaj wyzywać od dziwek itd., to już po prostu szczyt bezczelności.
happysad

LastTime jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 20:49   #278
Millwall
Raczkowanie

Jeśli kwitowanie zachowania (i to podwójnego) autorki określane jest szczytem bezczelności, to cóż... Żyjemy w nad wyraz zabawnym świecie.
Millwall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 21:04   #279
LastTime
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Millwall Pokaż wiadomość
Jeśli kwitowanie zachowania (i to podwójnego) autorki określane jest szczytem bezczelności, to cóż... Żyjemy w nad wyraz zabawnym świecie.
No cóż, dla mnie nazywanie autorki dziw*ą jest niekulturalne ze strony użytkowników forum. Tym bardziej, że nie prosiła o to, by ją zbesztać, ponieważ wie co zrobiła, lecz prosiła o radę. Ty masz swoje zdanie na ten temat, ja mam nieco inne, więc postaraj się to uszanować.
Poza tym, nie wiem do czego ma prowadzić dalsza dyskusja? Autorka już przestała się tu wypowiadać, powiedziała co zrobi, więc temat raczej zakończony.
happysad

Edytowane przez LastTime
Czas edycji: 2014-08-13 o 21:06
Stary 2014-08-13, 22:42   #280
Efkakam
Zadomowienie

Popieram LastTime, zakończmy ten wątek...
Efkakam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 00:32   #281
67eve
Raczkowanie

Badanie na HIV robi się po 3 miesiącach. Ciekawe, czy przez te 3 miesiące będzie narażała swego chłopaka na zarażenie, czy może będzie przez 3 miesiące łgała i pod fałszywym pretekstem nie uprawiała z nim seksu. Tfu.
Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić jej postępowanie.
67eve jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-14, 12:18   #282
LastTime
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 67eve Pokaż wiadomość
Badanie na HIV robi się po 3 miesiącach. Ciekawe, czy przez te 3 miesiące będzie narażała swego chłopaka na zarażenie, czy może będzie przez 3 miesiące łgała i pod fałszywym pretekstem nie uprawiała z nim seksu. Tfu.
Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić jej postępowanie.
Ale nikt tutaj nie był proszony o określanie postępowania autorki, lecz o pomoc w podjęciu decyzji, co ma dalej zrobić.
happysad

Stary 2014-08-14, 13:54   #283
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LastTime Pokaż wiadomość
Ale nikt tutaj nie był proszony o określanie postępowania autorki, lecz o pomoc w podjęciu decyzji, co ma dalej zrobić.
Chyba serio nie zauważyłaś jak działa to forum
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 15:02   #284
LastTime
Rozeznanie

Hibiku, wiem jak działa to forum, to nie jest moje pierwsze konto na Wizażu, jestem już tutaj kilka lat, więc nie potrzebuję tego rodzaju stwierdzeń kierowanych ku mnie z Twojej strony .
happysad

Stary 2014-08-14, 15:23   #285
Millwall
Raczkowanie

Cytat:
Niektóre przedmioty użytku codziennego najlepiej naprawić strzałem z płaskacza. Albo kopem.
Stary 2014-08-14, 15:47   #286
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Hibiku, wiem jak działa to forum, to nie jest moje pierwsze konto na Wizażu, jestem już tutaj kilka lat, więc nie potrzebuję tego rodzaju stwierdzeń kierowanych ku mnie z Twojej strony .
Posiadanie wielu kont nie sprawia, że poznałaś specyfikę forum to o co teraz walczysz to walka z wiatrakami... ale jak chcesz walczyć, proszę bardzo. Nie mniej jeśli uważasz wątek za skończony, najprościej przestać w nim pisać - tak sama go podbijasz i nakręcasz kolejne odpowiedzi.
Stary 2014-08-14, 16:09   #287
LastTime
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Posiadanie wielu kont nie sprawia, że poznałaś specyfikę forum to o co teraz walczysz to walka z wiatrakami... ale jak chcesz walczyć, proszę bardzo. Nie mniej jeśli uważasz wątek za skończony, najprościej przestać w nim pisać - tak sama go podbijasz i nakręcasz kolejne odpowiedzi.
O nic nie walczę. Cały czas wyrażam tylko swoją opinię, dzielę się swoimi myślami. To zasadnicza różnica. Nie mam zamiaru zbawiać świata. I nie wysilaj się na kolejną odpowiedź, bo w tym momencie kończę z Tobą dyskusję, droga Hibiku .
happysad

Stary 2014-08-14, 17:18   #288
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
O nic nie walczę. Cały czas wyrażam tylko swoją opinię, dzielę się swoimi myślami. To zasadnicza różnica. Nie mam zamiaru zbawiać świata. I nie wysilaj się na kolejną odpowiedź, bo w tym momencie kończę z Tobą dyskusję, droga Hibiku .
Ciekawe czy skończysz dyskusję tak samo jak skończyłaś udzielać się w wątku, który - jak sama uznałaś - powinien zostać zamknięty i dalsze pisanie w nim jest zbędne
Stary 2014-08-14, 19:53   #289
67eve
Raczkowanie

Cytat:
Zatem pomagam jej następującą radą: niech powie chłopakowi, który póki co marnuje czas z taką szmatą.
67eve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:17   #290
chewbaka13
Przyczajenie

Cytat:
Zatem pomagam jej następującą radą: niech powie chłopakowi, który póki co marnuje czas z taką szmatą.
Ale jak ma mu to powiedzieć skoro ona (podobno) go kocha:P
chewbaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 08:45   #291
kalincia
BAN stały

Cytat:
Czy mogłabyś powstrzymać się od słów uznawanych za obraźliwe? Jednak nawet wyrażając swe opinie skrajnie negatywne można trzymać poziom wyższy niż pospolite chamstwo.
Stary 2014-08-16, 16:04   #292
Millwall
Raczkowanie

Czy nazwanie Stalina, Mao, Hitlera, kanaliami, jest wg Ciebie pospolitym chamstwem?
Stary 2014-08-16, 16:06   #293
zakonna
Naczelna Nastolatka

tacy obrońcy moralność a poziom rynsztokowy. To kiepsko świadczy o waszej prawości charakteru.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-16, 16:25   #294
kalincia
BAN stały

Cytat:
Czy nazwanie Stalina, Mao, Hitlera, kanaliami, jest wg Ciebie pospolitym chamstwem?
Bez przesady. Porównujesz zbrodniarzy wojennych, którzy mają miliony istnień na sumieniu, z kobietą, która zdradziła swojego faceta na imprezie i tego żałuje. Jeśli nawet nie widzisz różnicy (co jet przynajmniej dziwactwem), to weź pod uwagę ilść osób, którym zaszkodziły wymienione przez ciebie osoby. i, że wrócę do tematu, tu zachowujemy się kulturalnie.
Stary 2014-08-16, 17:05   #295
Millwall
Raczkowanie

Jeśli ktoś szczerze żałuje, to powinien to naprawić.
Ona nie chce tego naprawić - ergo nie żałuje niczego i nikogo, dba tylko o własny tyłek i własne przyjemności.

Co do porównania - śmierć jednego to tragedia, śmierć miliona to statystyka. Nie ma więc różnicy. Tu zbrodnia i tu zbrodnia. Tu są skrzywdzeni ludzie i tu - wprawdzie tylko jeden, ale zgodnie z powyższym, wystarczy.
Stary 2014-08-16, 17:11   #296
zakonna
Naczelna Nastolatka

Święta Millwati nam się objawiła. Naprawdę jesteś taka chętna do rzucania kamieniem? Żadnych grzechów na sumieniu nie masz?
Stary 2014-08-16, 17:37   #297
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
Święta Millwati nam się objawiła. Naprawdę jesteś taka chętna do rzucania kamieniem? Żadnych grzechów na sumieniu nie masz?
Mój ulubiony argument ever<3 Co to ma wspólnego?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-16, 17:51   #298
zakonna
Naczelna Nastolatka

To ma wspólnego, że wyzywanie kogoś od szmat i dziwek to już chyba przesada, przynajmniej według mnie. I takie podniosłe słowa o krzywdzie innych jako usprawiedliwianie własnego chamstwa. Więc ja pytam czy niewinna i nieskalana lilija nam się objawiła na wątku, że tak może innych wyzywać? Nie wiem Hibiku jak Tobie, ale mi takie jechanie komuś od szmat, kretynek, zdzir i innych przeszkadza.
Stary 2014-08-16, 17:56   #299
Vallarr
Raczkowanie

GG do Vallarr Send a message via Skype™ to Vallarr

Cytat:
Argumentum ad hitlerum, przegrałeś, wypad.

Wszyscy już zalapali, że jesteś taki zasadniczy, oh ah. Sam nie trawię zdrady, ale prezentujesz tu od jakiegos czasu pospolite buractwo, że jeszcze chwila, a z sympatią zacznę się odnosić do autorki przez kontrast.
Vallarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 19:30   #300
normalniee
Przyczajenie

Kiedy rozmawialiśmy o zdradzie, mój chłopak powiedział, że wybaczyłby mi, gdybym to zrobiła. Jednak wolę nie ryzykować, ponieważ kocham go i nie chcę go stracić. Spróbuj z nim o tym porozmawiać, bo jednak najlepsza jest prawda. A cóż, kłamstwo ma krótkie nogi, w końcu ktoś ze znajomych mu powie, a wydaje mi się, że będzie mu lepiej, kiedy usłyszy to z Twoich ust, a nie od kolegi czy koleżanki.
normalniee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości