![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj musiałam wstać o 4.00,a poszłam spać o 1.30.O ja biedna!Ale nie jestem zmęczona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
hmm..to raczej będzie post pt. "co WAS dziś bardzo zdenerwowało"
![]() tak więc. 1. blondas poszedł na imprę i olał mnie ciepłym moczem, ale ja już nie będę nic z tym robić, w nosie mam. zarzucam focha i kropka. 2. poprosiłam przyjaciółkę mą wczoraj żeby oddała mi notatki z ruska, bo muszę coś tam z tym na wtorek porobić. w odpowiedzi usłyszałam, że mam się stawić na basenie i tam je dostanę. wszystko byłoby ok gdyby nie to, że ledwo się dziś ruszam i nie uśmiecha mi się spacer 30minutowy. napisałam jej, że nie jestem w stanie nigdzie iść. oczywiście zostałam nazwana leniem i po czym przeczytałam jeszcze coś takiego : no sorry ale nie chce mi się jechać taki kawał do Ciebie z tym ruskim ![]() ![]() ![]()
#274 |
Raczkowanie
|
No więc użalam sie nad soba bardzo, bardzo dziś z powodu nauki, która czeka na mnie i ''patrzy'' jak zbity pies....a ja tak bardzo nie mam ochoty na nic ...położylabym sie i tak jak flak leżałabym z ksiązka w reku a tu nic ztego chlip chlip....trza sie wziasc do roboty...laba sie skonczyla;/
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
![]()
Alice.soul
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
1.Zalało mnie i boli mnie brzuch
![]() 2.Chcę sobie kupić telefon a u mnie w mieścinie nie ma takiego ![]() 3.Moja cera jest beznadziejna ![]() ![]() 4.Mój kochany wyjeżdza ![]() 5.Nie mam kasy 6.Potrzebuje nowych spodni 7.Przytyłam ![]() 8.Beznadziejne włosy mam ![]() 9.Wiecznie nic mi się nie chce ![]() 10.Nie mam czasu na drugą szkołę i pewnie zawalę rok ![]() Oj w ogóle jestem beznadziejny przypadek... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a co do faceta: niestety nie moge pocieszać się że liczy sie charakter, bo z tym to juz tjagedia (sie ma ten wredny talent do wnerwiania ludzi ![]() co do włosów: witam w klubie chełmofonów ![]() ![]() co do cery: wyskoczyła mi ostatnio brukiew stulecia, coś jakby wszystkie pryszcze z calej twarzy stwierdzily ze w kupie raźniej ![]() co do kumpeli: nic nie zbroiła, po prostu pan profesor to psycho-socjo-wszystko-pata co do grupy: wczoraj sama sie wprosilam na ich impreze ![]() ale ogolnie: humorek jakis mam lepszy, moze to dlatego ze polozylam sie spac o 5 i nie mam jeszcze sily sie uzalac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Mod-Śnieżynka
|
To ja też
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Wstałam o 13:00, a planowałam troszkę wcześniej, żeby za coś się w końcu zabrać...
Muszę napisać głupie wypracowanie ![]() I przerobić masę materiału z biologii, chemii i fizyki... A czas ucieka ![]() Poza tym dobijają mnie myśli o 100dniówce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
To ja tez sie troche pouzalam co mi tam...
-pada deszcz, co oznacza, ze nie wyjde z moim kochanie na spacer -nie mam za bardzo chetnych na warkoczyki syntetyczne, co oznacza kompletny brak funduszy -moje wlosy nie chca rosnac, a zapuszczam bo chce zrobic sobie dready -moj piesek jest juz coraz starszy i sie martwia o moja sunie bo juz naprawde taka jakas markotna jest -jutro mam 2 sprawdziany, na ktore nic a nic nie chce mi sie uczyc -moj chlopak jutro idzie na rozmowe o prace, z jednej strony to dobrze, ale z drugiej boje sie ze bedziemy mieli dla siebie strasznie malo czasu ![]() -moi rodzice sie rozchodza ![]() -tesknie za mama ![]() ahh... nie lubie sie ogolnie uzalac nad soba, ale czasem jednak musze troche, bo w domu nie moge pokazywac, ze mi ciezko... gdybym jeszcze ja sie zaczela zalamywac to juz w ogole moj tata i siostra chodziliby ciagle zlamani... |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
- zle sie czuje po wczorajszej imprezie
- w tygodniu czeka mnie 5 spr a ja sie nie ucze bo: patrz wyzej - mam zolte paznokcie od lakieru i w dodatku porozdwajane - wczoraj ktos mi powiedzial ze przytylam, fakt stanelam na wage i kilogram wiecej jest, ale nie wiedzialam ze to jest az tak widoczne?? - napozyczalam kasy a teraz mam problem z odzyskaniem - kontakt z przyjaciolka mi sie psuje - jutro znowu wstawac o przed szosta blee.. - ktos mi wlasnie za drzwiami jakimis reklamowkami szelesci a mnie to niesamowicie wkuuuuuuuuuu...rza - musze sobie kupic jakies ksiazki, podreczniki w koncu ale funduszu na razie brak - musze isc do fryzjera ale powod taki jak wyzej |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
- przed 7 rano obudzil mnie jakis durny komar (skad on sie wzial?!)
- jutro bede pytana a niezabardzo mi sie spieszy z nauka - wczoraj dowiedzialam sie ze moj "eks" mnie oszukiwal ![]() ![]() ![]() - jest debilna pogoda Nawet nie wiecie, jak barzdo pomaga mi wygadanie sie na tym watku! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
lista moich żalów może byc niebezpiecznie długa ale ograniczę ją do minimum bo wpadnę w jeszcze większą depresję jak zobaczę naocznie ile tego jest:
1. osoba która była mi bardzo bliska i ufałam jej okazała się wielką szują kłamcą i obłudnikiem 2. jestem sama bo mój Tż chcąc mnie uszczęśliwić wyjechał daleko daleko na długo i nie dociera do niego że wcale mnie w ten sposób nie uszczęśliwia a wręcz przeciwnie ![]() 3. praca na którą liczyłam okazała się jednym wielkim niewypałem i muszę znaleść inną 4. przytyłam - lub zgrubłam jak mówi mój mały kuzyn ![]() 5. w domku zimno jak w psiarni bo chyba Admirom uznał że skoro świeci słońce i temp nie spada poniżej -30 stponi to nie trzeba grzać 6. ogólnie mam chyba jakąś jesienną depresję
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to nie jest przejściowe, to lepiej poradź się lekarza bo to może być wynika nieprawidłowej pracu układu trawiennego lub hormonalnego. No, chyba ,ze "taka uroda". Wtedy nie ma rady ![]()
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szuję odstaw raz na zawsze , dobrze ,że sie odkryła . Nie ma czego żałować. TŻ wróci przecież ![]() Troche tłuszczyku przed zimą nie zaszkodzi, jak bys nie "zgrubła" to by ci dzisiaj jeszcze bardziej było zimno.
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
O Boszzzzzzzzzzzzzz- koniec weekendu za pasem- ja nie chcem nie chcem do szkoły!!!
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
a ja się od paru juz ładnych dni słaniam na nogach
![]() ![]()
#288 |
Zakorzenienie
|
Nudzę się
![]()
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ech ![]() Gonia a tak poza tym,to chyba powinnysmy jeszcze założyć grupę wsparcia ![]() Ty obolała(juz troszke lepiej??)a ja osłabiona,może za mało palóweczek jemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oj kotek normalnie się sypiemy ![]()
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kurcze,a ja dopiero 20 mam ![]() ![]() ![]() ech,ide zjesc druga kolacje ![]() ![]()
![]() |
#293 |
Rozeznanie
|
mam jakąś wysypkę durną, nie widuje się z nikim - w golfach i szlikach muszę chodzić żeby ją zakrywać, z TŻ się nie widziałam całe wieki - bo nie chcę na nim złości wyładowywać
no i stałe żale: gruba, brzydka, bez pracy, bez kasy, bez pięknych butków na zimę i bez czapki w której bym ładnie wyglądała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Chadzam codziennie do pobliskiej Żabki po pieczywo.
W piatek pachniałam Angel. Wczoraj pachniałam Celine klasyczną. Dzisiaj wchodzę do Żabki - pachnę Eau des Mereveilles - robię zakupy, płacę. Nowa pani ekspedientka pakując zakupy pyta: Pani tak ładnie Pani zawsze pachnie ![]() ![]() Nie mam nic przeciwko fryzjerkom, ale wydawało mi się , że pachnę lepiej niż szampon z lakierem do włosów ![]()
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączę się z Tobą w bólu z powodu czapki. Nie ma na całym świcie takiej czapki w kórej bym chociaż znośnie wyglądała ![]() Nie znalażłam takiej przez ponad 40 lat ![]() ![]()
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
![]()
Z każdym dniem mam coraz bardziej dosyć. Z każdym dniem coraz bardziej mnie dobija, że nie mam chłopaka. Nikomu się nie podobam. Najgorsze jest to, że tak naprawdę nie wiem dlaczego. Nie jestem ideałem, mam pryszczatą twarz. Ale czy to o to chodzi? Gdybym wiedziała, co jest przyczyną mogłabym to zmienić, a tak? Co ja mam robić? Może pogodzić się, że tak już będzie? Tylko jak to zrobić?
Po za tym nie mogę zintegrować się ze swoją grupą ze studiów, a tak bardzo mi na tym zależy. Przecież takie samotne życie nie ma sensu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Przyczajenie
|
![]() wszyscy myślą, że jestem taka odważna i niezależna.. koleżanki mnie podziwiają.. a ja tak naprawde jestem małą myszką bez chłopaka i z mniejszymi/większymi kompleksami.. nie wiem jak sobie poradze na teście.. mam dziecinną twarz..figure dorosłej kobiety..aparat na zębach...żyć nie umierać :|||||||||||||||| ![]()
#298 |
Przyczajenie
|
mieszcze się tylko W JEDNĄ PRARĘ spodni z zeszlego roku..nawet się nie mieszcze w te, które mi SPADAŁY zimą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oszaleje!!!!!!!!!!
#299 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() co do kompleksów to ja mam niezłą kolekcje ![]() ![]() ![]() ![]() i nawet nie wiesz ile bym dała za chciaż ślad kobiecej figury... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Głowa do góry ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.