Jestem totalnie wyobcowany społecznie i NIE UMIEM tego ukrywać - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-15, 16:49   #271
manic
Raczkowanie

Dot.: Jestem totalnie wyobcowany społecznie i NIE UMIEM tego ukrywać

Cytat:
Napisane przez helterskelterwerter Pokaż wiadomość
manic,
Naucz się czytać, zacytuj mój rzekomy bełkot.
Musiałabym zacytować każdą Twoją wypowiedź. Powinieneś się cieszyć ze w ogóle z Tobą prowadzę jakąś dyskusję, Tak wielki umysł jak mój musi się zniżać do Twojego poziomu.. Muszę pisać w taki sposób żebyś zrozumiał to co piszę a i tak Ci to nie wychodzi. I pogarda mi się włącza i zaciskam pięści i hamuję odruch wymiotny. Nie jesteś godzien aby grzać się w blasku mej chwały. Nie jesteś na tyle szlachetny i wybitny żeby poznać tak wielki umysł jak mój. Zapewne dobrze wyglądasz tylko w zaciszu swego domostwa a ja w swej cudowności i wielkoduszności próbuję Cię naprowadzić na właściwe tory..
Zatem żegnaj się Werterze bo te Twoje bełkoty to nihil novi niestety.
manic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 16:50   #272
helterskelterwerter
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ararauna Pokaż wiadomość
A tylko mi pokaż, która to taka, to..
Araruna,
Do Ciebie mam niewielki żal. Może nawet jesteś fajna.
helterskelterwerter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 16:51   #273
wiekanka
Zakorzenienie

Piszesz ,ze jestes totalnie wyobcowany w spoleczenstwie i NIE UMIESZ tego ukrywac.
Zapraszasz do dyskusji na swoj temat po co?
Jak na razie jestes"adwokatem diabla"czyli samego siebie na wszystko masz cieta odpowiedz ale nie o to w tym wszystkim chodzi.

Twoj gruby kolega podobnie jak ty,tez NIE MOGL sie zmobilizowac, jednak potrafil stanac na wysokosci zadania i podjal walke ze swoja nadwaga.Nie wiem w jak duzym stopniu pomogl mu twoj kopniak ale naleza mu sie gratulacje.Praca z nadwaga jest bardzo trudna ,wymaga wielu wyrzeczen i systematycznosci.On zaczal biegac i to jest juz jego duzy plus.
Ty nie masz problemu z otyloscia ale z czyms co nie widac na pierwszy rzut oka.
O twych klopotach wiemy my i na koniec napisales cyt"Wiem,ze sam nie dam rady".

To zalezy tylko od ciebie.Jak sam sobie nie pomozesz ,to NIKT ci nie pomoze. Reszte zweryfikuje zycie.

Na poczatek proponowalabym przeprosic kolege za nieodpowiednie zachowanie i jednoczesnie pogratulowac dobrej decyzji.Moze jest szansa na odzyskanie kolegi.
PYTANIE: Czy umialbys to zrobic,przy jedoczesnym uczuciu zachowania szacunku dla siebie.?

Czy stac cie na to?
wiekanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 16:52   #274
helterskelterwerter
BAN stały

Cytat:
Napisane przez manic Pokaż wiadomość
Musiałabym zacytować każdą Twoją wypowiedź. Powinieneś się cieszyć ze w ogóle z Tobą prowadzę jakąś dyskusję, Tak wielki umysł jak mój musi się zniżać do Twojego poziomu.. Muszę pisać w taki sposób żebyś zrozumiał to co piszę a i tak Ci to nie wychodzi. I pogarda mi się włącza i zaciskam pięści i hamuję odruch wymiotny. Nie jesteś godzien aby grzać się w blasku mej chwały. Nie jesteś na tyle szlachetny i wybitny żeby poznać tak wielki umysł jak mój. Zapewne dobrze wyglądasz tylko w zaciszu swego domostwa a ja w swej cudowności i wielkoduszności próbuję Cię naprowadzić na właściwe tory..
Zatem żegnaj się Werterze bo te Twoje bełkoty to nihil novi niestety.
manic,
To dla mnie żaden zaszczyt dyskutować z odpowiednikiem chińskiej szczekaczki.
Stary 2014-08-15, 16:52   #275
Ararauna
Raczkowanie

Jestem autentycznie zaszczycona!
Ararauna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 16:53   #276
manic
Raczkowanie

Cytat:
manic,
To dla mnie żaden zaszczyt dyskutować z odpowiednikiem chińskiej szczekaczki.
Wybitna odpowiedź. Twoja błyskotliwość mnie przygniata..
manic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 16:53   #277
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Tyle pytań już mu zadałam... Tyle argumentów przedstawiłam. On odpowiada tylko na wybrane posty.
Ja z Twoich postów zapamiętałam tylko cytowanie jakichś piosenek. Po co to?
Nie wiem, kto tu bardziej trolluje i rozwala wątek...
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 16:53   #278
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Cytat:
marko,
Króla tytułowano Wasza mość, wy, mówiło się do towarzysza w KC. Wy, użyłem w odniesieniu do Ciebie i koleżanek, których zdanie jest łudząco podobne.
A już się poczułam wyróżniona.

Kiedy odpowiesz na nasze, Wizażanek pytania?
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 16:56   #279
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Ja z Twoich postów zapamiętałam tylko cytowanie jakichś piosenek. Po co to?
Nie wiem, kto tu bardziej trolluje i rozwala wątek...
Boże, po co być takim poważnym? Nie można TROSZECZKĘ się pośmiać? Jest jakiś odgórny nakaz, że wątek musi utrzymywać się na jednakowym poziomie patosu? Bez przesady.
Nie będę Ci cytowała wszystkich moich postów. Trochę ich było, UWIERZ.
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 16:56   #280
helterskelterwerter
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wiekanka Pokaż wiadomość
Piszesz ,ze jestes totalnie wyobcowany w spoleczenstwie i NIE UMIESZ tego ukrywac.
Jak na razie jestes"adwokatem diabla"czyli samego siebie na wszystko masz cieta odpowiedz ale nie o to w tym wszystkim chodzi.

Twoj gruby kolega podobnie jak ty,tez NIE MOGL sie zmobilizowac, jednak potrafil stanac na wysokosci zadania i podjal walke ze swoja nadwaga.Nie wiem w jak duzym stopniu pomogl mu twoj kopniak ale naleza mu sie gratulacje.Praca z nadwaga jest bardzo trudna ,wymaga wielu wyrzeczen i systematycznosci.On zaczal biegac i to jest juz jego duzy plus.
Ty nie masz problemu z otyloscia ale z czyms co nie widac na pierwszy rzut oka.
O twych klopotach wiemy my i na koniec napisales cyt"Wiem,ze sam nie dam rady".

To zalezy tylko od ciebie.Jak sam sobie nie pomozesz ,to NIKT ci nie pomoze. Reszte zweryfikuje zycie.

Na poczatek proponowalabym przeprosic kolege za nieodpowiednie zachowanie i jednoczesnie pogratulowac dobrej decyzji.Moze jest szansa na odzyskanie kolegi.
PYTANIE: Czy umialbys to zrobic,przy jedoczesnym uczuciu zachowania szacunku dla siebie.?

Czy stac cie na to?
wiekanko,
Nie stać mnie na odzyskanie kolegi. Mam go gdzieś. Nie interesują mnie rozmowy o pogodzie. Idę przez życie ulepszając, co jestem zdolny. Przerzucę ślimaka, kiedy widzę, że moga go zdeptać, nastroję radio, kiedy szumi, popchnę kogoś do czynu, gdy widzę choćby szansę, że mu się uda. Może szukam tej upragnionej duszy, bo zastanawiam się, czy nie rozwinąłbym się bardziej przy kimś, kto byłby moją przystanią...
Stary 2014-08-15, 16:58   #281
ignea
Raczkowanie

Uwaga, uwaga. Niniejszym pozwalam sobie zacytować i nieco wyróżnić zadane przez Ciebie pytania, bo wydają się ciekawe. A pewnie "utoną gdzieś" i biedny Werter ich nie zauważy. Może teraz będzie mu łatwiej?

Cytat:

Czy stac cie na to?
ignea jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 16:59   #282
helterskelterwerter
BAN stały

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Boże, po co być takim poważnym? Nie można TROSZECZKĘ się pośmiać? Jest jakiś odgórny nakaz, że wątek musi utrzymywać się na jednakowym poziomie patosu? Bez przesady.
Nie będę Ci cytowała wszystkich moich postów. Trochę ich było, UWIERZ.
Caroline,
To nie kwestia wiary, a faktów, które dzisiaj mijają się z tym co klepoczesz swoimi długimi, kobiecymi palcami.
Stary 2014-08-15, 17:00   #283
zakonna
Naczelna Nastolatka

Cytat:
Wiekanka, jakie cięte odpowiedzi. No zlituj się. Ten bełkot maniaka uznałaś za cięte odpowiedzi??
Stary 2014-08-15, 17:01   #284
ignea
Raczkowanie

Cytat:
wiekanko,
Nie stać mnie na odzyskanie kolegi. Mam go gdzieś. Nie interesują mnie rozmowy o pogodzie. Idę przez życie ulepszając, co jestem zdolny.
O, to niemal odpowiedź, zaskoczyłeś mnie!
Ale w takim razie pierwsze cytowane przeze mnie pytanie jest jeszcze bardziej aktualne. Po co Ci dyskusja na Twój temat, skoro dobrze Ci tak, jak jest?

Spójrz, zgodnie z Twoimi "zasadami" - jesteś kupą gówna.

Mógłbyś się przecież wysilić, wziąć za siebie. Pogadać z sąsiadem, przeprosić za swoje chamskie zachowanie. Ale wolisz użalać się na forum, nie stać Cię na pracę nad sobą.
On nie może schudnąć, Ty nie możesz nabrać odrobiny ogłady. Jesteś nieporównywalnie bardziej żałosny.
ignea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 17:01   #285
Hibiku
Zakorzenienie

Księciuniu, oczekiwałeś konkretnego pytania, więc pozwolę sobie powtórzyć to co pojawiło się wielokrotnie:

CZEGO W ŻYCIU DOKONAŁEŚ?

Odpowiedzi proszę udzielić zdaniami jednokrotnie złożonymi w punktach.
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 17:02   #286
201702060922
Konto usunięte

Powtarzam się dzisiaj po raz ostatni.
UWAGA, UWAGA! Idą pytania.

Cytat:
Napisane przez PolythenePam Pokaż wiadomość
1) "Powiedz nam co konkretnie ZROBIŁEŚ w życiu, co stawia Cię ponad innymi ludźmi? Jakie masz prawdziwe, nie wydumane OSIĄGNIĘCIA w byciu szlachetnym człowiekiem?"
2) "Gardzisz powierzchownością innych, tym jak wyglądają, jak mówią, ale masz problem z tym, że ktoś ze swojej powierzchowności może być dumny. Gardzić można, dumnym być nie można?"
I moje - pisałeś coś, że szlachetność to nieuginanie się zasadom, czy coś w tym stylu. Co to za zasady?
201702060922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 17:04   #287
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wystarczy już chyba
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości