Monsieur... - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-22, 12:33   #271
iamsolucky
Wtajemniczenie

Dot.: Monsieur...

od tego jest forum i zawsze będą "dwa obozy" które się będą wykłócać jak może być Cóż każdy ma prawo mieć swoje poglądy na dany temat i nie musi być taki strasznie poprawny politycznie żeby czasem nie skrzywdzić swoimi domysłami kogoś
iamsolucky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 12:35   #272
Salalina
Rozeznanie

Suknia ślubna wybrana!
Dziewczyny, ostatni raz się do tego odnoszę. To jest 40letni facet, który skupiony jest głównie na pracy. Od początku taki był. Od początku mi to pasowało. Jak mówiłam, interesują mnie faceci z takim właśnie mocnym światem, bo mam złe doświadczenia z sytuacją, gdy ja jestem całym światem faceta. To, co Wy odczytujecie za wadę, dla mnie jest zaletą. Teraz uwaga dla czarno-bialych: Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku. I właśnie ten zloty środek chciałabym wypracować. Może się uda, może nie.
Dla niektórych to nigdy nie będzie wyglądać dobrze.
Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2014-09-22 o 12:45
Salalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 12:43   #273
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
Napisane przez Salalina Pokaż wiadomość
Suknia ślubna wybrana!
Dziewczyny, ostatni raz się do tego odnoszę. To jest 40letni facet, który skupiony jest głównie na pracy. Od początku taki był. Od początku mi to pasowało. Jak mówiłam, interesują mnie faceci z takim właśnie mocnym światem, bo mam złe doświadczenia z sytuacją, gdy ja jestem całym światem faceta. To, co Wy odczytujecie za wadę, dla mnie jest zaletą. Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku. I właśnie ten zloty środek chciałabym wypracować. Może się uda, może nie.

OK, ale nie zrobisz tego sama, za dwoje. Co poradzisz, nic nie poradzisz.
Miło, jeśli facet ma swoją pracę i zainteresowania, ale to co opisujesz to facet skupiony tylko na sobie Nie ma w tym żadnej równowagi - jeśli ktoś tu już za kimś "lata" i komuś zależy, to jesteś to Ty. Za dwoje.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 13:09   #274
emma8
Zadomowienie

Cytat:
Suknia ślubna wybrana!
Dziewczyny, ostatni raz się do tego odnoszę. To jest 40letni facet, który skupiony jest głównie na pracy. Od początku taki był. Od początku mi to pasowało. Jak mówiłam, interesują mnie faceci z takim właśnie mocnym światem, bo mam złe doświadczenia z sytuacją, gdy ja jestem całym światem faceta. To, co Wy odczytujecie za wadę, dla mnie jest zaletą. Teraz uwaga dla czarno-bialych: Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku. I właśnie ten zloty środek chciałabym wypracować. Może się uda, może nie.

Autorko a co Ty byś zrobiła w odwrotnej sytuacji? Bo ja rozumiem że facet mógł być tak zapracowany że nie odpisał na meila, na którego nie da się odpowiedzieć jednym zdaniem, ale nie sądzisz że w takim razie mógł napisać Ci chociaż sms-a że jest bardzo zajęty, ale wraca x dnia i wtedy się odezwie, a nie zwyczajnie olewa? Bo jakoś aż tak zapracowany strasznie nie był, skoro był umówiony na kolację z "ex". Autorko założę się że gdybyś Ty odczytała jego wiadomość, poświęciłabyś nawet te 5 minut żeby mu odpisać. Albo chociaż dała mu znać że go nie zlewasz, tylko po prostu pracujesz.
emma8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 13:11   #275
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Suknia ślubna wybrana!
no to skoro Ci pasuje bycie czasoumilaczem i miejscową rozrywką, to po co te całoweekendowe rozkminy? po co te pytania obcych ludzi? po co te wstawianie korespondencji?
Jesteś taka niby dorosła, tak się porozumiewacie bez gierek i podchodów, ale jakoś zapytać o charakter łączącej was relacji to ciężko.
Bardziej dojrzałe jest rozstrząsać to na forum internetowym
Trochę dziwne i dziecinne jak na pragmatyczną prawie 30-latkę

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez emma8 Pokaż wiadomość
Autorko a co Ty byś zrobiła w odwrotnej sytuacji? Bo ja rozumiem że facet mógł być tak zapracowany że nie odpisał na meila, na którego nie da się odpowiedzieć jednym zdaniem, ale nie sądzisz że w takim razie mógł napisać Ci chociaż sms-a że jest bardzo zajęty, ale wraca x dnia i wtedy się odezwie, a nie zwyczajnie olewa? Bo jakoś aż tak zapracowany strasznie nie był, skoro był umówiony na kolację z "ex". Autorko założę się że gdybyś Ty dostała od odczytała jego wiadomość, poświęciłabyś nawet te 5 minut żeby mu odpisać. Albo chociaż dała mu znać że go nie zlewasz, tylko po prostu pracujesz.
o ile dobrze pamiętam to wczesniej nie odpisał na zdawkowego smsa, potem nie odpisał na maila i dopiero odpisał na trzeciego (moim zdaniem juz desperackiego) smsa autorki
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 13:14   #276
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
Suknia ślubna wybrana!
Mylisz się, nie tylko dla Ciebie facet z "własnym światem" jest atrakcyjny. Dla znakomitej większości kobiet będzie właśnie dlatego mega atrakcyjny, dla mnie też. Pod warunkiem, że w tym jego świecie będzie miejsce dla mnie.I to nie dostawiane krzesełko, ale pełnoprawne miejsce, na równi z rodziną, pracą i pasją. Mało który człowiek lubi bluszczowatość, nie jesteś wyjątkiem. No, ale księżniczki mają swoje prawa i lubią być zdobywane, adorowane i wielbione, o czym ten Francuz chyba nie wie. Może nigdy nie spotkał prawdziwej księżniczki?

Moment, kiedy dostajesz w środku kilkugodzinnych negocjacji, w których uczestniczy facet, wiadomość z buziakiem, bezcenny Wtedy nie ma wątpliwości komu zależy i kto o kim myśli
Stary 2014-09-22, 13:35   #277
vanniaa
Zadomowienie

Ja nie rozumiem nagonki na autorke. Rozumiem rozne interpretacje, wiadomo, ze zalozyla ten watek po to, zeby poznac opinie osob postonnych, ale zeby wmawiac jej to czy tamto, po co?

Salalina, ja jestem ciekawa co bedzie dalej, twoj watek mnie zaintrygowal
vanniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-22, 13:36   #278
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość

Moment, kiedy dostajesz w środku kilkugodzinnych negocjacji, w których uczestniczy facet, wiadomość z buziakiem, bezcenny Wtedy nie ma wątpliwości komu zależy i kto o kim myśli
pięknie, samo sedno
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 13:39   #279
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość
Mylisz się, nie tylko dla Ciebie facet z "własnym światem" jest atrakcyjny. Dla znakomitej większości kobiet będzie właśnie dlatego mega atrakcyjny, dla mnie też. Pod warunkiem, że w tym jego świecie będzie miejsce dla mnie.I to nie dostawiane krzesełko, ale pełnoprawne miejsce, na równi z rodziną, pracą i pasją. Mało który człowiek lubi bluszczowatość, nie jesteś wyjątkiem. No, ale księżniczki mają swoje prawa i lubią być zdobywane, adorowane i wielbione, o czym ten Francuz chyba nie wie. Może nigdy nie spotkał prawdziwej księżniczki?

Ale skąd pomysł, że autorka właśnie takiego adorowania, zdobywania i wielbienia oczekuje? Może ona też nie jest "prawdziwą księżniczką"?
Dla mnie taka "bezcenna" wiadomość byłaby infantylna i irytująca...
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 13:40   #280
Salalina
Rozeznanie

Dziewczyny.
Kiedy zaproponował, żebym została na noc, uargumentowal to 'zartem', ze teraz juz mogę to zrobić, bo on już wie, co lubię na śniadanie. I wymienił kolejno: bulka z jabłkiem, jajkiem, szpinakiem, bazylią i serem. "Ojej! Nie wiem z jakim serem! Na pewno nie z białym, bo tego nie lubisz." O moim ulubionym śniadaniu dowiedział się podczas pierwszej randki, w restauracji.
O tym, że nie lubię bialego sera, z drugiej.
Kiedy prowadzilam szkolenie (po akcji z drukowaniem), rano dostałam sms o treści: good luck, good luck, good luck!
Mimo, ze życzył mi tego juz jakies 15 razy poprzedniego dnia. Prosil, bym przywiozla mu materialy szkoleniowe mojego autorstwa (po angielsku bylo szkolenie), bo jest bardzo ciekaw. Po szkoleniu pisal, ze wiedzial, ze moze byc ze mnie dumny.
Wynajął nowe mieszkanie po powrocie z USA 50 m od mojego ulubionego pubu, zebysmy się mogli częściej widywac.
On robi 'drobne gesty', ale myślałam, że jego profil jest Wam znany po tym, jak wspomialam, że kupił książkę, którą mu polecilam.

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2014-09-22 o 13:44
Stary 2014-09-22, 13:42   #281
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Ale skąd pomysł, że autorka właśnie takiego adorowania, zdobywania i wielbienia oczekuje? Może ona też nie jest "prawdziwą księżniczką"?
jak widac powyżej: lubi
(nawet bardziej infantylne ;-) )

Edytowane przez 201712071518
Czas edycji: 2014-09-22 o 13:45

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-22, 13:46   #282
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość

o ile dobrze pamiętam to wczesniej nie odpisał na zdawkowego smsa, potem nie odpisał na maila i dopiero odpisał na trzeciego (moim zdaniem juz desperackiego) smsa autorki
Radziłam, żeby nie pisała.
A teraz radziłabym, żeby tak nie spieszyła się na to co nieco wymuszone spotkanie. Ten facet nie ma okazji zatęsknić, bo co by nie zaproponował, to ona zawsze jest. Jakby nie miała własnego życia, tylko trwała w oczekiwaniu na wezwanie.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 13:48   #283
201712071518
Konto usunięte

autorko, bo jedno mnie nurtuje: zrobił Ci oczywiście to śniadanie?
Stary 2014-09-22, 13:51   #284
Ola-zz
Rozeznanie

Salalina, podczytuję ten wątek i nic więcej ale stwierdziłam napiszę.
Mój ex, 2 razy wyjechał do rodzinnego miasta. Raz na 5 dni i raz na 3. Zawsze się odzywał ale te 2 razy były takie, że faktycznie miał dużo zajęć, wiadomo też odwiedzanie rodziny, przyjaciół no i wtedy nie odzywał się. Reasumując jeśli twój się nie odzywał nie oznacza to, że ma cię gdzieś. Musisz obserwować jak to będzie.

Facet ma 40, ma swoje przyzwyczajenia, może ostatnio nie bywał w poważniejszych znajomościach z kobietą no i nie myśli, czy ma się odezwać czy nie. Powiedz mu jak się spotykacie, że jak wyjeżdża to mógłby się częściej odzywać, w ogóle odzywać. Tak delikatnie Życzę powodzenia
Ola-zz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 13:52   #285
sab_eth
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny.
Kiedy zaproponował, żebym została na noc, uargumentowal to 'zartem', ze teraz juz mogę to zrobić, bo on już wie, co lubię na śniadanie. I wymienił kolejno: bulka z jabłkiem, jajkiem, szpinakiem, bazylią i serem. "Ojej! Nie wiem z jakim serem! Na pewno nie z białym, bo tego nie lubisz." O moim ulubionym śniadaniu dowiedział się podczas pierwszej randki, w restauracji.
Kiedy prowadzilam szkolenie (po akcji z drukowaniem), rano dostałam sms o treści: good luck, good luck, good luck!
Mimo, ze życzył mi tego juz jakies 15 razy poprzedniego dnia. Prosil, bym przywiozla mu materialy szkoleniowe mojego autorstwa (po angielsku bylo szkolenie), bo jest bardzo ciekaw. Po szkoleniu pisal, ze wiedzial, ze moze byc ze mnie dumny.
Wynajął nowe mieszkanie po powrocie z USA 50 m od mojego ulubionego pubu, zebysmy się mogli częściej widywac.
On robi 'drobne gesty', ale myślałam, że jego profil jest Wam znany po tym, jak wspomialam, że kupił książkę, którą mu polecilam.

I wszystko jasne. Jest dokładnie tak, jak myślisz: Pan Monsieur jest w Tobie do nieprzytomności zakochany. A problem z ładowarką to przykrywka dla tego, że w czasie rozłąki szukał pierścionka aby się oświadczyć, w tajemnicy kupił mieszkanie naprzeciwko aby nikt inny nie podglądał Cię z okna, swojej ex chciał pokazać Twoją fotografię, a Twojej inicjatywy z nocowaniem nie wykorzystał do zaliczenia jednej z baz tylko z powodu rycerskości. Chce nadrobić w noc poślubną. A że się nie zdeklarował? Tylko dlatego, że nie jest pewien, czy godzien. Kolej na Twój ruch.

sab_eth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 14:15   #286
iamsolucky
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny.

ja raz kupiłam książkę którą polecił mi mój kolega Nie dlatego ją kupiłam że lubię kolegę ale dlatego że mamy bardzo podobny gust jeśli chodzi o literaturę i wiedziałam że to co mi poleca spodoba mi się i jest warte przeczytania.
Sprawiasz wrażenie drobiazgowej I takie analizowanie wszystkiego nie świadczy o jakimś super wyluzowaniu więc nie dziw się że większość osób odnosi wrażenie że jednak się zaangażowałaś -czego tak się wypierasz i nie jest Ci takie obojętne to że on często znika, nie odzywa się itp.
Ja Ci w każdym razie życzę powodzenia jak to się mówi pożyjemy zobaczymy
iamsolucky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 14:19   #287
Salalina
Rozeznanie

To było podczas pierwszego spotkania u niego, jeszcze w tamtym mieszkaniu. Nie zostałam wtedy u niego - niemożliwe, co..?. Ostatnio zaproponował mi tylko kawę (((((((((((. I odwiezienie do domu. Ale, głupia, uparlam się, że wrócę sama. Nie chciałam ksieciuniowi przeszkadzać swoją szarą obecnością.
Buziaczki z komórki pod schodami.

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2014-09-22 o 14:23
Stary 2014-09-22, 14:25   #288
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sab_eth Pokaż wiadomość
I wszystko jasne. Jest dokładnie tak, jak myślisz: Pan Monsieur jest w Tobie do nieprzytomności zakochany. A problem z ładowarką to przykrywka dla tego, że w czasie rozłąki szukał pierścionka aby się oświadczyć, w tajemnicy kupił mieszkanie naprzeciwko aby nikt inny nie podglądał Cię z okna, swojej ex chciał pokazać Twoją fotografię, a Twojej inicjatywy z nocowaniem nie wykorzystał do zaliczenia jednej z baz tylko z powodu rycerskości. Chce nadrobić w noc poślubną. A że się nie zdeklarował? Tylko dlatego, że nie jest pewien, czy godzien. Kolej na Twój ruch.

Podziwiam, ze chce Ci sie tracic czas na pisanie takich bzdetow.
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 14:35   #289
liselotta
lise-kotta

Cytat:
Napisane przez iamsolucky Pokaż wiadomość
Sprawiasz wrażenie drobiazgowej I takie analizowanie wszystkiego nie świadczy o jakimś super wyluzowaniu więc nie dziw się że większość osób odnosi wrażenie że jednak się zaangażowałaś -czego tak się wypierasz i nie jest Ci takie obojętne to że on często znika, nie odzywa się itp.
Ja Ci w każdym razie życzę powodzenia jak to się mówi pożyjemy zobaczymy

otóż to.
liselotta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-22, 14:36   #290
sab_eth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Podziwiam, ze chce Ci sie tracic czas na pisanie takich bzdetow.
guilty pleasure
Stary 2014-09-22, 14:43   #291
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
To było podczas pierwszego spotkania u niego, jeszcze w tamtym mieszkaniu. Nie zostałam wtedy u niego - niemożliwe, co..?. Ostatnio zaproponował mi tylko kawę (((((((((((. I odwiezienie do domu. Ale, głupia, uparlam się, że wrócę sama. Nie chciałam ksieciuniowi przeszkadzać swoją szarą obecnością.
i bardzo dobrze - nie uległaś stereotypowi łatwej Polki (wg niektórych od seksu na pierwszej randce wyrastają kobiecie na głowie neonowe czułki z napisem ''dziwka'')

nie bądź taka skromna - wylegiwałaś się w jego łóżku do 12

Edytowane przez 201712071518
Czas edycji: 2014-09-22 o 14:58
Stary 2014-09-22, 15:03   #292
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
Im goręcej ktoś zaprzecza, że się nie przejmuje, tym mniej mu wierzę

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 15:21   #293
Salalina
Rozeznanie

Ulicznica, Też tak myślałam, do czasu tego wątku...

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
i bardzo dobrze - nie uległaś stereotypowi łatwej Polki (wg niektórych od seksu na pierwszej randce wyrastają kobiecie na głowie neonowe czułki z napisem ''dziwka'')

nie bądź taka skromna - wylegiwałaś się w jego łóżku do 12
Racja, nie wiem, co mi strzelilo do głowy, to pewnie ten alkohol, co to się lał na urodzinach i mnie z nóg zawalił.

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2014-09-22 o 15:22
Stary 2014-09-22, 15:57   #294
3metrynadniebem
Raczkowanie

Co do tego, że teraz spotkanie z Monsieur jest wymuszone... lolz, wy byście naprawdę się spotkały z tym, z kim byście nie chciały, "żeby nie było mu przykro"? Bo ja w życiu. Jeżeli gość chciał być tylko miły a w rzeczywistości ma wywalone, to wątpię czy by coś proponował. Jak już to by odpisał "Przepraszam za tę ciszę, miałem ciężki tydzień, teraz już wracam do miasta" - to jest miłe i grzeczne. Sory ale nie wiem czy jakiemukolwiek facetowi chciałoby się bawić w "oj spotkam się z nią raz żeby nie było przykro"... ba, czy jakiejś kobiecie by się chciało?

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:

Oh, oh, ależ ci się ironia udała, no naprawdę.

Ani sama Autorka, ani nikt tu nie pisze, że gość jest w niej zakochany. Jedyne co można stwierdzić po tym wszystkim to to, że gość ją po prostu lubi. Ale nie wiadomo, na jakim poziomie to jego lubienie się znajduje
3metrynadniebem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 16:22   #295
sab_eth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 3metrynadniebem Pokaż wiadomość

Ani sama Autorka, ani nikt tu nie pisze, że gość jest w niej zakochany. Jedyne co można stwierdzić po tym wszystkim to to, że gość ją po prostu lubi. Ale nie wiadomo, na jakim poziomie to jego lubienie się znajduje
no proszę Cię, a jakież to są stopnie "lubienia", przecież tutaj ewidentnie rozchodzi się czy to jest przyjaźń czy kochanie
Stary 2014-09-22, 16:33   #296
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
no proszę Cię, a jakież to są stopnie "lubienia", przecież tutaj ewidentnie rozchodzi się czy to jest przyjaźń czy kochanie
ojtam ojtam

ja tam czekam na dalszy ciąg
(i żeby momenty były)
Stary 2014-09-22, 21:46   #297
Rena
Zakorzenienie

Wlasnie chcialam zapytac co jesz na sniadanie. Ja jadam otreby z jogurtem i kremem z jadalnych kasztanow. Do tego kawa z mlekiem. Co do lektury to czytam teraz Dostojewskiego.

Czyli piszesz, ze Ci nie zalezy na nim, po prostu chcesz sie spotkac. Moim zdaniem mozesz sama zainicjowac spotkanie i taka kawa w lokalu to optymalnie na Wasz poziom znajomosci i zaangazowania. Na sex z nim nie licz, watpie ze on bedzie chcial.

Powiedz mu ze mialas zaklocenia na linii i by Ci powtorzyl co mowil przez telefon.

Envoyé depuis mon GT-S5839i avec Tapatalk
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-23, 00:15   #298
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Ależ mi przypominasz mnie sprzed paru lat Też był starszy, też miał stosunek olewczy, a ja sobie wmawiałam, że brak czasu, że to czy tamto, dokładnie jak Ty I analizowałam wszystko, też tak wymyślałam, że jak zapamiętał (np.) ulubione śniadanie to już na pewno jest mną zainteresowany Też byłam na każde jego wezwanie, też sama do niego pisałam, bo nie mogłam wytrzymać, itp itd
Naprawdę sytuacja identyczna Zachowujesz się dokładnie jak ja, więc nie uwierzę, że wcale się na niego nie nakręciłaś i Cię nie obchodzi jaki będzie efekt końcowy i podchodzisz do wszystkiego na luzie A on zachowuje się dokładnie jak ten mój, nawet tak samo nie odzywał się podczas wyjazdu
Chociaż muszę przyznać, że ten mój to jak sama się nie odezwałam to on zawsze się odezwał.

Tak czy siak z niecierpliwością będę oczekiwała ciągu dalszego

Jeszcze dopiszę:
I pomimo, że minęło już trochę lat to nadal nie wiem jaki on dokładnie miał do mnie stosunek. Niby nawet oficjalnie byliśmy ze sobą (doszliśmy do takiego etapu ), ale ja w końcu miałam dość wiecznego niezdecydowania i po prostu go zostawiłam. On nie wiedział czego chce, a mnie ta wieczna niepewność strasznie irytowała.
Nie żałuję jednak tej znajomości, było miło Ale jak spotkałam mojego (już teraz)męża to od początku widać było, że mu zależy i cóż, ta znajomość doprowadziła do świetnego związku i ślubu I dzięki temu się nauczyłam, że jak facetowi zależy to choćby nie wiem jak był zajęty - napisze, spotka się, itp. Ale jak byłam na tym etapie co Ty, i wszyscy mi o tym mówili, to i tak nie wierzyłam Tak samo sobie tłumaczyłam jego olewkę jak Ty
I takie zachowanie może być efektem niezdecydowania, tak jak u tego mojego, ale to moim zdaniem jeszcze gorsze od niezainteresowania

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2014-09-23 o 00:29
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-23, 08:35   #299
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
ależ jestem gupia, ale wiesz każdy sądzi po sobie. Przyznaję, pomysł bezsensu

Może dla Ciebie irytująca, ale oszczędza sporo czasu na zakładanie wątku: Nie odzywa się od 6 godzin, czy on mnie jeszcze kocha?

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
I odwiezienie do domu. Ale, głupia, uparlam się, że wrócę sama.

I szkoda.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:

Powiedział też, tak jakby do siebie bardziej: Uwielbiam spędzać z tobą czas. Ja po prostu uwielbiam spędzać z Tobą czas.

Nie mam z tym problemu. Problem mam z tym, że chyba się angażuje i pewnie przez kolejne dni będę się zastanawiać, o co tu chodzi.
Przeczytałam uważnie jeszcze raz Twój pierwszy post, bo 10 stron dyskusji i jesteśmy w punkcie wyjścia. Znalazłam takie zdanie, które chyba może podsumować Waszą znajomość, bo niejako od tego stwierdzenia nic się nie zmieniło.
No i uwaga na temat zaangażowania. To naprawdę nic złego, serio. Nawet wskazane w relacjach damsko-męskich, tylko proszę Cię już nie zaprzeczaj, bo to bezsensu.

Edytowane przez Karena 73
Czas edycji: 2014-09-23 o 08:40
Karena 73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-23, 13:03   #300
gidran
Zadomowienie

Przeczytałam wątek jako interesujące, socjologiczne zjawisko. Autorka ze szczegółami opisuje swoją znajomość a gromada internautek ją z niej rozlicza i tak się nakręcają...
Jakoś mi się nie chce wierzyć, że dorosła kobieta ma potrzebę uzewnętrzniać się (podaje szczegóły o sobie i owym panu, który pewnie by się nie bardzo ucieszył widząc to w necie) i tłumaczyć przed obcymi osobami na zasadzie "i żalę się i chwalę", na trolla też jakoś tak bez sensu, ostatnie co mi przyszło do głowy to, że Autorka to jakaś średnio spełniona pisarka (ciągłe nawiązania do literatury-ą-ę-w-życiu-tak-bardzo-ważnej ), która ma pomysł na romansidło, ale brakuje jej przekonania czy oklepany pomysł chwyci, albo nie ma pomysłów jak pokierować fabułą, postanowiła więc zrobić rozeznanie u potencjalnych odbiorczyń.
Jak widać najlepiej grać znane piosenki, bo wątek wzbudza spore zainteresowanie a niektóre dziewczyny to już w ogóle się wkręciły i zaraz ją zlinczują za te sms-y i maile. No nie wierzę, że to może być na poważnie. I ze zgrozą czekam, jak z jakiejś księgarni łypnie na mnie okładka z owym "Monsieur" w tytule i, nie daj zboże, gościem hasającym na bosaka po trawie...

Edytowane przez gidran
Czas edycji: 2014-09-23 o 13:05
gidran jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości