![]() |
#271 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Monsieur...
od tego jest forum i zawsze będą "dwa obozy" które się będą wykłócać jak może być
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Suknia ślubna wybrana!
Dziewczyny, ostatni raz się do tego odnoszę. To jest 40letni facet, który skupiony jest głównie na pracy. Od początku taki był. Od początku mi to pasowało. Jak mówiłam, interesują mnie faceci z takim właśnie mocnym światem, bo mam złe doświadczenia z sytuacją, gdy ja jestem całym światem faceta. To, co Wy odczytujecie za wadę, dla mnie jest zaletą. Teraz uwaga dla czarno-bialych: Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku. I właśnie ten zloty środek chciałabym wypracować. Może się uda, może nie. Dla niektórych to nigdy nie będzie wyglądać dobrze. Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2014-09-22 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło, jeśli facet ma swoją pracę i zainteresowania, ale to co opisujesz to facet skupiony tylko na sobie ![]()
![]() |
![]() |
#274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Autorko a co Ty byś zrobiła w odwrotnej sytuacji? Bo ja rozumiem że facet mógł być tak zapracowany że nie odpisał na meila, na którego nie da się odpowiedzieć jednym zdaniem, ale nie sądzisz że w takim razie mógł napisać Ci chociaż sms-a że jest bardzo zajęty, ale wraca x dnia i wtedy się odezwie, a nie zwyczajnie olewa? Bo jakoś aż tak zapracowany strasznie nie był, skoro był umówiony na kolację z "ex". Autorko założę się że gdybyś Ty odczytała jego wiadomość, poświęciłabyś nawet te 5 minut żeby mu odpisać. Albo chociaż dała mu znać że go nie zlewasz, tylko po prostu pracujesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Jesteś taka niby dorosła, tak się porozumiewacie bez gierek i podchodów, ale jakoś zapytać o charakter łączącej was relacji to ciężko. Bardziej dojrzałe jest rozstrząsać to na forum internetowym ![]() Trochę dziwne i dziecinne jak na pragmatyczną prawie 30-latkę ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Moment, kiedy dostajesz w środku kilkugodzinnych negocjacji, w których uczestniczy facet, wiadomość z buziakiem, bezcenny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Ja nie rozumiem nagonki na autorke. Rozumiem rozne interpretacje, wiadomo, ze zalozyla ten watek po to, zeby poznac opinie osob postonnych, ale zeby wmawiac jej to czy tamto, po co?
Salalina, ja jestem ciekawa co bedzie dalej, twoj watek mnie zaintrygowal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie taka "bezcenna" wiadomość byłaby infantylna i irytująca... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny.
Kiedy zaproponował, żebym została na noc, uargumentowal to 'zartem', ze teraz juz mogę to zrobić, bo on już wie, co lubię na śniadanie. I wymienił kolejno: bulka z jabłkiem, jajkiem, szpinakiem, bazylią i serem. "Ojej! Nie wiem z jakim serem! Na pewno nie z białym, bo tego nie lubisz." O moim ulubionym śniadaniu dowiedział się podczas pierwszej randki, w restauracji. O tym, że nie lubię bialego sera, z drugiej. Kiedy prowadzilam szkolenie (po akcji z drukowaniem), rano dostałam sms o treści: good luck, good luck, good luck! Mimo, ze życzył mi tego juz jakies 15 razy poprzedniego dnia. Prosil, bym przywiozla mu materialy szkoleniowe mojego autorstwa (po angielsku bylo szkolenie), bo jest bardzo ciekaw. Po szkoleniu pisal, ze wiedzial, ze moze byc ze mnie dumny. Wynajął nowe mieszkanie po powrocie z USA 50 m od mojego ulubionego pubu, zebysmy się mogli częściej widywac. On robi 'drobne gesty', ale myślałam, że jego profil jest Wam znany po tym, jak wspomialam, że kupił książkę, którą mu polecilam. Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2014-09-22 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() (nawet bardziej infantylne ;-) ) Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2014-09-22 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
A teraz radziłabym, żeby tak nie spieszyła się na to co nieco wymuszone spotkanie. Ten facet nie ma okazji zatęsknić, bo co by nie zaproponował, to ona zawsze jest. Jakby nie miała własnego życia, tylko trwała w oczekiwaniu na wezwanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Konto usunięte
|
autorko, bo jedno mnie nurtuje: zrobił Ci oczywiście to śniadanie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
Salalina, podczytuję ten wątek i nic więcej ale stwierdziłam napiszę.
Mój ex, 2 razy wyjechał do rodzinnego miasta. Raz na 5 dni i raz na 3. Zawsze się odzywał ale te 2 razy były takie, że faktycznie miał dużo zajęć, wiadomo też odwiedzanie rodziny, przyjaciół no i wtedy nie odzywał się. Reasumując jeśli twój się nie odzywał nie oznacza to, że ma cię gdzieś. Musisz obserwować jak to będzie. Facet ma 40, ma swoje przyzwyczajenia, może ostatnio nie bywał w poważniejszych znajomościach z kobietą no i nie myśli, czy ma się odezwać czy nie. Powiedz mu jak się spotykacie, że jak wyjeżdża to mógłby się częściej odzywać, w ogóle odzywać. Tak delikatnie Życzę powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sprawiasz wrażenie drobiazgowej ![]() Ja Ci w każdym razie życzę powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
To było podczas pierwszego spotkania u niego, jeszcze w tamtym mieszkaniu. Nie zostałam wtedy u niego - niemożliwe, co..?. Ostatnio zaproponował mi tylko kawę
![]() Buziaczki z komórki pod schodami. Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2014-09-22 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
lise-kotta
|
Cytat:
![]() otóż to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie bądź taka skromna - wylegiwałaś się w jego łóżku do 12 ![]() Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2014-09-22 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#293 | |
Rozeznanie
|
Ulicznica, Też tak myślałam, do czasu tego wątku...
![]() Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2014-09-22 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Raczkowanie
|
Co do tego, że teraz spotkanie z Monsieur jest wymuszone... lolz, wy byście naprawdę się spotkały z tym, z kim byście nie chciały, "żeby nie było mu przykro"?
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
Ani sama Autorka, ani nikt tu nie pisze, że gość jest w niej zakochany. Jedyne co można stwierdzić po tym wszystkim to to, że gość ją po prostu lubi. Ale nie wiadomo, na jakim poziomie to jego lubienie się znajduje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie chcialam zapytac co jesz na sniadanie. Ja jadam otreby z jogurtem i kremem z jadalnych kasztanow. Do tego kawa z mlekiem. Co do lektury to czytam teraz Dostojewskiego.
Czyli piszesz, ze Ci nie zalezy na nim, po prostu chcesz sie spotkac. Moim zdaniem mozesz sama zainicjowac spotkanie i taka kawa w lokalu to optymalnie na Wasz poziom znajomosci i zaangazowania. Na sex z nim nie licz, watpie ze on bedzie chcial. Powiedz mu ze mialas zaklocenia na linii i by Ci powtorzyl co mowil przez telefon. Envoyé depuis mon GT-S5839i avec Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Konto usunięte
|
Ależ mi przypominasz mnie sprzed paru lat
![]() ![]() ![]() Naprawdę sytuacja identyczna ![]() ![]() ![]() Chociaż muszę przyznać, że ten mój to jak sama się nie odezwałam to on zawsze się odezwał. Tak czy siak z niecierpliwością będę oczekiwała ciągu dalszego ![]() Jeszcze dopiszę: I pomimo, że minęło już trochę lat to nadal nie wiem jaki on dokładnie miał do mnie stosunek. Niby nawet oficjalnie byliśmy ze sobą (doszliśmy do takiego etapu ![]() Nie żałuję jednak tej znajomości, było miło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I takie zachowanie może być efektem niezdecydowania, tak jak u tego mojego, ale to moim zdaniem jeszcze gorsze od niezainteresowania ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2014-09-23 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |||
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]() ![]() Może dla Ciebie irytująca, ale oszczędza sporo czasu na zakładanie wątku: Nie odzywa się od 6 godzin, czy on mnie jeszcze kocha? ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
No i uwaga na temat zaangażowania. To naprawdę nic złego, serio. Nawet wskazane w relacjach damsko-męskich, tylko proszę Cię już nie zaprzeczaj, bo to bezsensu.
Miłość to gra we dwoje, w której oboje muszą wygrywać. Edytowane przez Karena 73 Czas edycji: 2014-09-23 o 08:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Przeczytałam wątek jako interesujące, socjologiczne zjawisko. Autorka ze szczegółami opisuje swoją znajomość a gromada internautek ją z niej rozlicza i tak się nakręcają...
Jakoś mi się nie chce wierzyć, że dorosła kobieta ma potrzebę uzewnętrzniać się (podaje szczegóły o sobie i owym panu, który pewnie by się nie bardzo ucieszył widząc to w necie) i tłumaczyć przed obcymi osobami na zasadzie "i żalę się i chwalę", na trolla też jakoś tak bez sensu, ostatnie co mi przyszło do głowy to, że Autorka to jakaś średnio spełniona pisarka (ciągłe nawiązania do literatury-ą-ę-w-życiu-tak-bardzo-ważnej ![]() Jak widać najlepiej grać znane piosenki, bo wątek wzbudza spore zainteresowanie a niektóre dziewczyny to już w ogóle się wkręciły i zaraz ją zlinczują za te sms-y i maile. No nie wierzę, że to może być na poważnie. I ze zgrozą czekam, jak z jakiejś księgarni łypnie na mnie okładka z owym "Monsieur" w tytule i, nie daj zboże, gościem hasającym na bosaka po trawie...
wątek wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1278509 Edytowane przez gidran Czas edycji: 2014-09-23 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.