Mamusie lutowe 2015 - cz. 2 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-04, 09:44   #271
ewek000
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 2

Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj czuję się fatalnie, wczoraj wieczorem zaczęła mnie boleć prawa strona w okolicy nerki, w nocy ból stał się nie do zniesienia, ledwo siadam nie mogę stać, podnieść nogi do góry masakra.Zrobiłam mocz na cito jak będą wyniki to mam dzwonić do lekarza
ewek000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 09:47   #272
1141655
Zakorzenienie

oj ewek, oby byl to jednorazowy epizod i przeszło

ja zjadlam sniadanko mniam mnia, paróweczki uwielbiam
popaytrzę w tv, i powinnam iść na pocztę, ale to taki kawał, że chyba poczekam na męża i pojedziemy po południu :P

A dzis jedziemy zamówić płyty meblowe na szafę wnękową w korytarzu i sypialni przyszły pieniążki i w końcu po kilku miesiącach będziemy mieć szafy

a w ogóle od wczoraj pod pępkiem czuję takie pływanie bąbelkowe, dziwne uczucie
jakby mnie ktoś lekko prądem raził i na pewno to nie jelita , wiecie coooo szok
może juz za jakiś czas przybierze to formę ruchów :P a tak tego nie chciałam

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2014-09-04 o 09:49
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:01   #273
ally5
Zakorzenienie

buu007 na początku schudłam przez brak apetytu niecałe 2 kg, a potem przybyło mi 4 kg, czyli niewiele jak na 2 dzieci, wszystko chyba idzie w brzuch

1141655 zazdroszczę koleżanek w ciąży, tez bym chciała jakąś blisko mieć, żeby na basen np. razem pójść czy na ploty :P szczególnie, że pogoda nadal super

antoinettee witamy ciężkie miałaś początki, oby teraz juz było tylko lepiej

Kasiulka bardzo ładne wyniki tak szybko Cię anemia dopadała? bierzesz jakieś suplementy z żelazem? Ja prawie nie jem mięsa, a wyniki ostatnio miałam super, biorę Prenatal Classic, tam jest dużo żelaza

MaamaaZuzi coś podejrzanie tania ta poduszka. Może się okazać że ma kiepskie wypełnienie. Ja miałam kupowac na początku przez internet, ale z ciekawości przeszłam się po sklepach i zauwazyłam, że poduszki bardzo się różnią właśnie wypełnieniem - niektóre były tak miękkie, że jakbym się na niej połozyła, to całkiem na płasko bym ją zgniotła. Były tez takie z dziwnym szeleszczącym i twardym wypełnieniem.

Ktoś oststnio pytał o legginsy na zimę (wybaczcie, zapomniałam kto) - znalazłam przypadkiem dzisiaj takie na allegro (takie z polarkiem od środka) i kupiłam jedną parę za 19,99 zł, czyli mega tanio na tej aukcji kupowałam http://allegro.pl/getry-leginsy-legg...537928581.html
ally5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:13   #274
1141655
Zakorzenienie

Ja muszę sobie zamówić legginsy ciązowe na zimę też

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:38   #275
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Meire, ewek
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:39   #276
logoasia
Zakorzenienie

Hej brzuchatki
my już po wymazie, w poniedziałek wyniki i umawiamy się na szew

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki..

Witam sie w 19t0d..
Przepraszam, ze nie odniose sie do Was i nie zacytuje, ale od kilku dni czuje sie tak fatalnie, ze juz marze o koncu tej ciazy... wczoraj mialam cisnienie 80/56... Wiec ledwo zylam i maz juz chcial mnie na ip zawozic.. Ale strzelilam sobie kawe i jakos poszlo w gore... W ogole sie mecze z za niskim cisnieniem i slabo sie czuje.. takze wybaczcie, ale czytam Was na biezaco..
mi też dokucza niskie ciśnienie. Ostatnio u położnej miałam 80/60 i w sumie skomentowała tylko że niskie i tyle

Edytowane przez logoasia
Czas edycji: 2014-09-04 o 10:41
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:46   #277
meire
Zakorzenienie

Logoasia, no niskie cisnienie nie jest tak niebezpieczne, jak wysokie.. Ale ja bardzo zle reaguje na takie.. Serce mi kolaczs, oddechu nie moge zlapac... Non stop czuje, jakby mi tlenu brakowalo... I przez to na nic nie mam sily... Ehh.. pomarudzilam...

Ewek, wspolczuje.. Ja z Zuza w ciazy mialam kolke nerkowa.. To byl koszmar, wiec nie zazdroszcze.. Wez no-spe i magnez i poloz sie z termoforkiem do lozka..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:30   #278
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Witam się
A dziewczyny, macie może zwiększoną wydzielinę z pochwy? Sorry, że tak wprost
Ja aż miałam wczoraj całą wkładkę przemokniętą, przestraszyłam się, że może szyjka mi się skróciła, że może wyciekają mi wody płodowe... Dziś to tak chyba w normie nie wiem. W nocy nic nie leciało. A jakby to były wody płodowe to by chyba w nocy też było co?
Wiem, że jestem panikara, Jezuuu, jak coś usłyszę, przeczytam, to już mam taki film nakręcony.....

Ally5 z nieba spadłaś z tymi legginsami muszę zamówić takie zimowe właśnie

W brzuchu czuję stuk stuk
Stary 2014-09-04, 11:33   #279
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Wizytę mam w swoje urodziny - 11 września. Może wtedy poda mi płeć. Puki co mówił, że nic nie widzi.
To już nie długo

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Babencje o jak sie cieszę mam wyniki glukozy! Na cZczo była 77 przy normie 70-99

A po 2 h i obciążeniu 75g - 102 przy normie do 140 o jak pieknie. Z corcia miałam poprzekraczane 140.

Poza tym mam anemię, ale to u mnie standard.

I nigdy nie miałam tak wysokich leukocytow. Zawsze mam raczej niskie. Teraz tez są w normie, bo norma jest od 4 tys -10 tys a ja mam 7,2... Jestem w szoku...
O jakie dobre wyniki nic tylko gratulować

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Emdzik tak jestem spod Gdańska
To jak Ci znowu będzie smutno i samotnie to trzeba będzie zrobić Trójmiejskie spotkanie

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
[/COLOR]zaczęłam dzis 19 tydzień i do porodu zostało mi 154 dni
Prawie równo idziemy mi dzisiaj pokazuje 151 dni do porodu

Cytat:
Hej dziewczynki..

Witam sie w 19t0d..
Przepraszam, ze nie odniose sie do Was i nie zacytuje, ale od kilku dni czuje sie tak fatalnie, ze juz marze o koncu tej ciazy... wczoraj mialam cisnienie 80/56... Wiec ledwo zylam i maz juz chcial mnie na ip zawozic.. Ale strzelilam sobie kawe i jakos poszlo w gore... W ogole sie mecze z za niskim cisnieniem i slabo sie czuje.. takze wybaczcie, ale czytam Was na biezaco..

Jutro mam wizyte, mam nadzieje, ze poda mi juz plec na 100% i wezme sie w koncu za szykowanie wyprawki.. dam Wam znac, co mi powie..

Sciskam Was mocno, Kochane..

Biedna... odpoczywaj jak najwięcej, żebyś nam nie zemdlała!
I oby jutro płeć było widać...

Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj czuję się fatalnie, wczoraj wieczorem zaczęła mnie boleć prawa strona w okolicy nerki, w nocy ból stał się nie do zniesienia, ledwo siadam nie mogę stać, podnieść nogi do góry masakra.Zrobiłam mocz na cito jak będą wyniki to mam dzwonić do lekarza
Oj dać znać jaki wynik będzie.. oby wszystko dobrze!

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
a w ogóle od wczoraj pod pępkiem czuję takie pływanie bąbelkowe, dziwne uczucie
jakby mnie ktoś lekko prądem raził i na pewno to nie jelita , wiecie coooo szok
może juz za jakiś czas przybierze to formę ruchów :P a tak tego nie chciałam
Zazdroszczę... tzn ja od 2 tyg niby delikatnie jakieś smyrnięcia czułam... już szczęśliwa, że to może to... a od mojej wizyty tydzień temu jakaś cisza.. i praktycznie nic nie czuje :/ teraz tylko leżałam i jakby takie mega delikatne kopnięcie.. ale póki to nie będą mocne kopniaki to weź tu bądź mądrym czy to to...

ALLY muszę też kupić takie legginsy..
Właśnie czekam na paczki bo zamówiłam legginsy i majtki ciążowe... ale w sumie to jeszcze takie na teraz, a ja jestem zmarźluch... to mogłam od razu takie cieplejsze zamówić.

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:37   #280
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

emdzik fajnie by było, a Ty skąd jesteś?

A ja wczoraj zaczęłam 20 tydzień
Stary 2014-09-04, 11:40   #281
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Witam się
Ja aż miałam wczoraj całą wkładkę przemokniętą, przestraszyłam się, że może szyjka mi się skróciła, że może wyciekają mi wody płodowe... Dziś to tak chyba w normie nie wiem. W nocy nic nie leciało. A jakby to były wody płodowe to by chyba w nocy też było co?
Wiem, że jestem panikara, Jezuuu, jak coś usłyszę, przeczytam, to już mam taki film nakręcony.....

Heh, kochana mozemy podac sobie rece tez wczoraj schizowalam I tak samo mam. Ale ja zainwestowalam w te paski ph, o ktorych kiedys wam pisalam (majatek: ok 7 zl z dostawa ) I jak czulam sie wczoraj za mokro to sprawdzalam ph. Wody maja zasadowe, a mi wyszlo w normie to od razu sie uspokoilam polecalam wam wtedy wlasnie rowniez do tego celu, bo jak bedzie dziec wiekszy, mozna popuszczac mocz I schizowac ze wody sie sacza. Mozna sie uspokoic, a nie latac po ip. A oprocz tego takie paski sa uniwersalne, slrawdzisz i ph wody, moczu i czego tylko chcesz w swym gospodarstwie domowym

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-09-04 o 11:43
Stary 2014-09-04, 11:47   #282
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Heh, kochana mozemy podac sobie rece tez wczoraj schizowalam I tak samo mam. Ale ja zainwestowalam w te paski ph, o ktorych kiedys wam pisalam (majatek: ok 7 zl z dostawa ) I jak czulam sie wczoraj za mokro to sprawdzalam ph. Wody maja zasadowe, a mi wyszlo w normie to od razu sie uspokoilam polecalam wam wtedy wlasnie rowniez do tego celu, bo jak bedzie dziec wiekszy, mozna popuszczac mocz I schizowac ze wody sie sacza. Mozna sie uspokoic, a nie latac po ip. A oprocz tego takie paski sa uniwersalne, slrawdzisz i ph wody, moczu i czego tylko chcesz w swym gospodarstwie domowym
Hmm, a ja przy ostatnim badaniu moczu miałam ph 8, czyli zasadowe. Więc mogłabym się pomylić i dalej nie wiedzieć czy to wody czy nie? Jak myślisz?
A podasz stronę, z której zamawiałaś te papierki? Ja wczoraj oglądałam w internecie, ale to same drogie widziałam, około 30/40 zł. A może to inne były?
Chyba szybciej wyląduje w psychiatryku niż na porodówce

aaa, już dobra, Ty mówisz o papierkach lakmusowych a ja wczoraj jakieś specjalne widziałam. Polecę i kupię te lakmusowe. Dzięki

Edytowane przez przeklete_pragnienia
Czas edycji: 2014-09-04 o 11:49
przeklete_pragnienia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:49   #283
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam się

To widzę, że nie jestem sama :P Też tak mam od wczoraj, dzisiaj rano to nawet bałam się wstać do toalety, bo nie wiedziałam co zastanę! Chyba w wariatkowie wyląduję! Ja jakoś od kilku dni czuję jakieś dziwne kłócie, chyba w pochwie i to mnie megaaaaaaa martwi, poza tym jakoś tak dziwnie pobolewa mnie brzuch! Nie wiem czy tak ma być, bo wszystko mi się naciąga czy co, wizytę mam dopiero w przyszły czwartek i nie wiem co robić! Też macie takie dolegliwości?
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:57   #284
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
emdzik fajnie by było, a Ty skąd jesteś?

A ja wczoraj zaczęłam 20 tydzień
Z Gdyni

Ja też mam właśnie co chwilę wkładkę zalaną... ale ja brałam cały czas luteinę, a od tego niby są nawet wodniste upławy.. więc się tym nie przejmowałam, teraz przestaje brać .. a tu coraz bardziej mokro.. śluz się inny zrobił i też zaczęłam schizować czy wszystko dobrze :/

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
To widzę, że nie jestem sama :P Też tak mam od wczoraj, dzisiaj rano to nawet bałam się wstać do toalety, bo nie wiedziałam co zastanę! Chyba w wariatkowie wyląduję! Ja jakoś od kilku dni czuję jakieś dziwne kłócie, chyba w pochwie i to mnie megaaaaaaa martwi, poza tym jakoś tak dziwnie pobolewa mnie brzuch! Nie wiem czy tak ma być, bo wszystko mi się naciąga czy co, wizytę mam dopiero w przyszły czwartek i nie wiem co robić! Też macie takie dolegliwości?
Jeśli chodzi o kłucia w pochwie to już kilka z nas to tutaj przerabiało... więc się nie martw.
Ja na ostatniej wizycie (tydzień temu) pytałam lekarza co to może być , czy się martwić, bo się bałam, że to mój polip. Ale on powiedział, że tak jak macica się rozciąga, tak i w pochwie mogą zachodzić zmiany i mogę to odczuwać jako kłucia

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

aaa widzę , że na pierwszej stronie jest 4:3 dla chłopców

27.01.2015 <3
Stary 2014-09-04, 11:58   #285
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Witam wszystkie mamusie łącznie z nową antoinettee Nie mam siły dlugo pisac.
Tylko daję znać, że jakoś dycham. Współczuję Wam zmęczenia, samopoczucia, ciśnienia, lekarzy i wszystkiego innego złego. Ja przedwczoraj goniłam pawia. Wczoraj rano o malo co a bylaby powtorka i w nocy przez godzinę było mi mega niedobrze. Ciągnie mnie na wymioty jak tylko delikatnie zakaszle. Poza tym nogi bolą, ręce wręcz rwą, dłoniei stopy swędzą niemiłosiernie. Napuchłam. Co do poduszekto ja kupiłam kiedys za 3-4zł jaśka w JYSK i on ma wypełnienie z pocietych drobnych gabeczek. Super się uklada. I chcę sobie kupić takie 3 poduszki, rozciąc i zszyć w jedną długą. Lecę. do lepszego samopoczucia. Pa
DuszonaMarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:58   #286
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Hmm, a ja przy ostatnim badaniu moczu miałam ph 8, czyli zasadowe. Więc mogłabym się pomylić i dalej nie wiedzieć czy to wody czy nie? Jak myślisz?
A podasz stronę, z której zamawiałaś te papierki? Ja wczoraj oglądałam w internecie, ale to same drogie widziałam, około 30/40 zł. A może to inne były?
Chyba szybciej wyląduje w psychiatryku niż na porodówce

aaa, już dobra, Ty mówisz o papierkach lakmusowych a ja wczoraj jakieś specjalne widziałam. Polecę i kupię te lakmusowe. Dzięki
Tak tak, zwykle lakmusowe. Ja nie dostalam nigdzie na miescie i kupilam na all. A jesli chodzi o mozliwosc pomylenia tego z moczem, to zawsze w tej sytuacji mozna najpewniejszym sposobem: poprzez wprowadzenie papierka do pochwy, i wtedy wynik powinien byc najpewniejszy, poniewaz jak czytalam, nawet sladowe ilosci wod wtedy wylapiesz. Ja w ten sposob wlasnie wczoraj sprawdzalam. Najwyrazniej to po prostu bardzo wodnisty sluz, ktory jest normalny

Cytat:
no wlasnie wczoraj mnie zdezorientowal ten wodnisty sluz, no i dwa wlasnie tkoe jakby spiecie/bol w pochwie, az sprawdzilam sobie szyjke ale byla daleko, choc twarda to ona nie byla :/ bole jesli mam to takie jak miesiaczkowe i chwilowe, co tez mnie schizuje ale pamietaj ze jedna kobita moze miec lejace bole, druga uczucie klucia a trzecia ciagniecia. Ponoc wszystko normalne, jesli mija zawsze mozesz sobie zapodac no spe i magnez, no i polezec jesli sie poschizujesz. No i dopiero jak wtedy nie przechodzi ip albo gin dla swietego spokoju. Ale mysle ze wszustko jest ok :-*
Stary 2014-09-04, 12:04   #287
Kasiulka22
Zakorzenienie

Duszona i Ewek dziewczyny lepszego samopoczucia Wam życzę.

Ja właśnie przeglądam All mi zastanawiam się co tu kupić bobasowego w tym miesiącu. Posprzątałam, zaraz idę pranie powiesić, umyłam łazienkę, tylko przydałoby się jeszcze poodkurzać bo syf straszliwy a okrutnie mi się nie chce

Zaraz wezmę sobie pierwszego tabsa żelazowego. Pani w diagniostyce mówiła, żebym piła sok z zakiszonych buraków - też słyszałam o tym, ale jak pomyślę...

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 12:06   #288
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Cytat:
Kłucie w pochwie to tez już przerabiałam, teraz aktualnie czuję taki delikatny jakby ból na dole jak na okres, ale baaardzo delikatny.
Ja tak samo, jak ściągam majtki to boję się spojrzeć czy plamienie nie wróciło
Stary 2014-09-04, 12:07   #289
Asia1105
Wtajemniczenie

Wielkie dzięki, uspokoiłyście mnie No spę biorę od jakiegoś czasu jak coś zaboli, bo ponoć na ciężarne działa uspokajająco! Magnez też także luz. Już jestem spokojniejsza.
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 12:19   #290
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Wielkie dzięki, uspokoiłyście mnie No spę biorę od jakiegoś czasu jak coś zaboli, bo ponoć na ciężarne działa uspokajająco! Magnez też także luz. Już jestem spokojniejsza.
No i super
Stary 2014-09-04, 12:23   #291
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tak, zwykle lakmusowe. Ja nie dostalam nigdzie na miescie i kupilam na all. A jesli chodzi o mozliwosc pomylenia tego z moczem, to zawsze w tej sytuacji mozna najpewniejszym sposobem: poprzez wprowadzenie papierka do pochwy, i wtedy wynik powinien byc najpewniejszy, poniewaz jak czytalam, nawet sladowe ilosci wod wtedy wylapiesz. Ja w ten sposob wlasnie wczoraj sprawdzalam. Najwyrazniej to po prostu bardzo wodnisty sluz, ktory jest normalny

no wlasnie wczoraj mnie zdezorientowal ten wodnisty sluz, no i dwa wlasnie tkoe jakby spiecie/bol w pochwie, az sprawdzilam sobie szyjke ale byla daleko, choc twarda to ona nie byla :/ bole jesli mam to takie jak miesiaczkowe i chwilowe, co tez mnie schizuje ale pamietaj ze jedna kobita moze miec lejace bole, druga uczucie klucia a trzecia ciagniecia. Ponoc wszystko normalne, jesli mija zawsze mozesz sobie zapodac no spe i magnez, no i polezec jesli sie poschizujesz. No i dopiero jak wtedy nie przechodzi ip albo gin dla swietego spokoju. Ale mysle ze wszustko jest ok :-*
hope kochana, trochę podniosłaś mnie na duchu, że też tak masz, może to normalne
Zakupię te paski, ale też pewnie na allegro dopiero.
Łyknę sobie nospę

Jak dobrze dziewczyny, że jesteście
Stary 2014-09-04, 12:24   #292
meire
Zakorzenienie

Dziewczynki.. Zwiekszona ilosc wydzielin na tym etapie ciazy, to norma.. Dopoki nie zmienia koloru i zapachu, to jest to zupelnie naturalny objaw.. Tak samo moze pojawic sie katar i nie musi byc on zwiazny z choroba..
A bole to teraz tez nasza codziennosc.. Dzidzia rosnie i wszystko sie rozciaga.. Mnie tez zalalo sluzem i ciagnie w podbrzuszu... Wiadomo, ze czlowiek przezywa wszystko strasznie i ja tez schizuje, ale musimy byc dobrej mysli..
Ja juz jestem przerazona przed jutrzejsza wizyta...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-09-04, 12:27   #293
maladT
Zakorzenienie

a do mnie dzis przyszły witaminy i bio-oil z apteki internetowej. do tego kupiłam butelki 2 z Lovi jedna 250ml i druga 150, gacie poporodowe i 2 razy opakowanie podkładów poporodowych... zaczynam akcje przyzwyczajanie sie ze niedługo to ustrojstwo bede nosic

naprawiłam sobie wreszcie telefon. sama wymieniłam sobie dotyk w lumii i powiem Wam ze jestem z siebie mega zadowolona

meire a w jakim szpitalu zamierzasz rodzic?

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 12:31   #294
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Dziewczynki.. Zwiekszona ilosc wydzielin na tym etapie ciazy, to norma.. Dopoki nie zmienia koloru i zapachu, to jest to zupelnie naturalny objaw.. Tak samo moze pojawic sie katar i nie musi byc on zwiazny z choroba..
A bole to teraz tez nasza codziennosc.. Dzidzia rosnie i wszystko sie rozciaga.. Mnie tez zalalo sluzem i ciagnie w podbrzuszu... Wiadomo, ze czlowiek przezywa wszystko strasznie i ja tez schizuje, ale musimy byc dobrej mysli..
Ja juz jestem przerazona przed jutrzejsza wizyta...

Ja tez jutro wizytuje skarbie, wiec choc przytulimy soe i bedziemy truchlały razem heheh
Trzymam z calych sil kciuki aby twoje lozysko podnioslo sie wraz ze wzrostem macicy mysle ze tak bedzie jesli tylko bedziesz sie oszczedzac pieronku :-* no a nawet jesli jeszcze sie nie podnioslo to ma czas do 30 tc wiec jestem dobrej mysli, pewnie podniesie sie znacznie jak cie wystrzeli z brzucholem
Stary 2014-09-04, 12:33   #295
emdzik
Zakorzenienie

Dziewczyny Kochane, a myślałyście już nad imionami dla Dzieciaczków ?

27.01.2015 <3
Stary 2014-09-04, 12:35   #296
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez jutro wizytuje skarbie, wiec choc przytulimy soe i bedziemy truchlały razem heheh
Trzymam z calych sil kciuki aby twoje lozysko podnioslo sie wraz ze wzrostem macicy mysle ze tak bedzie jesli tylko bedziesz sie oszczedzac pieronku :-* no a nawet jesli jeszcze sie nie podnioslo to ma czas do 30 tc wiec jestem dobrej mysli, pewnie podniesie sie znacznie jak cie wystrzeli z brzucholem
Dziekuje, Kochana... tule mocno, mocno... i tez wiem, ze wszystko u Ciebie bedzie dobrze..

Ja sie oszczedzam.. Malo co robie praktycznie, wszystko ogarnia maz, bo tez sie martwi... No, mam nadzieje, ze z lozyskiem juz bedzie lepiej..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-09-04, 12:51   #297
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Meire Hope ogromne kciukasy na jutro

Powiem Wam, że nie lubię wizyt jak cholera, badanie na samolocie mnie boli, usg też, nie lubie jak ugniata mi brzuch, aleee... chciałabym mieć wizytę co tydzień, może wtedy bym była spokojna.

Emdzik u nas będzie Szymon. A u Ciebie?

Umawiacie się na echo serduszka dzieciaczka? Ja właśnie dzwoniłam, wizyta 200 zł, oby wszystko było ok

Mala mnie takie galoty poporodowe przerażają

Edytowane przez przeklete_pragnienia
Czas edycji: 2014-09-04 o 12:52
przeklete_pragnienia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-04, 12:58   #298
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Meire Hope ogromne kciukasy na jutro

Powiem Wam, że nie lubię wizyt jak cholera, badanie na samolocie mnie boli, usg też, nie lubie jak ugniata mi brzuch, aleee... chciałabym mieć wizytę co tydzień, może wtedy bym była spokojna.

Emdzik u nas będzie Szymon. A u Ciebie?

Umawiacie się na echo serduszka dzieciaczka? Ja właśnie dzwoniłam, wizyta 200 zł, oby wszystko było ok

Mala mnie takie galoty poporodowe przerażają
Ooo jaaa... u Nas miał być Szymon ale siusiak odpadł
A dla Dziewczynki nam się prawie żadne imię nie podoba

A ja o tym nie myślałam... ale tak sama z siebie chcesz robić czy lekarz proponował ?

27.01.2015 <3
Stary 2014-09-04, 13:01   #299
kano1003
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny
Przepraszam za przerwy w pisaniu, ale jestem u kuzynki na mini wakacjach Wracam po weekendzie. Teraz tylko tak z doskoku, bo n ie wypada tak cały czas na necie siedzieć

Ja nie czuję żadnych ruchów;-( a mój gin ostatnio na wizycie kazał ich wypatrywać i zapamiętać datę, bo mówił że niebawem się pojawią. I trochę ten bark mnie martwi.

U nas będzie Maksymilian Mam nadzieję tylko, że do następnej wizyty siusiak nie odpadnie, bo mój mąż jest już całkowicie przejęty, że będzie miał syna. Chyba nie przeżyłby zmiany

JA mam w planach kupić ( mąż ma mi kupić ) poduszkę w kształcie C, ten Kojec czy jak to tam się zwie. Tylko nowa trochę kosztuje

Trzymam kciuki za kolejne wizyty i żeby na pierwszej stronie już przy wszystkich była wpisana płeć.
Stary 2014-09-04, 13:01   #300
lui_89
Zadomowienie

O matko z ta wydzielina to jakaś masakra.... miałam pisać rano czy to normalne bo mnie po prostu zalalo przestraszylam się strasznie... i oczywiście po tym delikatnym kopniaczku wczoraj dzisiaj cisza i tez się denerwuje czy wszystko ok. Niby wiem ze na początku te ruchy mogą być słabe raz na jakiś czas no ale... i jeszcze nie wysłali mi wyników badań. Boje się, że wyszło coś nie tak i będą dzwonić ze mam osobiście odebrać
powodzenia na wizytach
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości