![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
![]()
Ufff.... już nieco odetchnęłam z ulgą, ponieważ garnitur dla Pana Młodego został wreszcie upolowany
![]() ![]() ![]() Co do poprawin- również nie mamy zamaru repetować zabawy z dnia poprzedniego. Nasi goście będą w większości przyjezdni i to z dosyć daleka, więc nie chcemy wypuścić ich w podróż głodnych, więc będzie obiadek ![]() ![]() No dobra.... chciałam się tylko z wami podzielić Naszym dzisiejszym sukcesem ![]() Ściakam Was gorąco i piszcie co u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2 Wrzesień 2006
"my" tez juz "mamy" garnitur
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
![]()
czesc DZIEWCZYNKI,
a ja znowu tu z doskoku...pojawiam sie i znikam ale czytam was potem uwaznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() posuwamy sie lekko do przodu...a ja jak was czytam to mam wrazenie ze stoimy w miejscu, ale moze "ostatni beda pierwszymi " ![]() pozdrawiam was GWIAZDECZKI...bardzo bym chciala was wszystkie ujrzec na zdjeciu w waszych sukienkach...tak z zupelnej ciekawskiej sympatii...trzymajcie sie cieplutko.... a jeszcze jedno!!!! narazie cisza w snach...jakby sie u mnie uspokoilo i nie mam zadnych koszmarow...a wy jak?? gnebia was jeszcze....mysle ze to powroci ![]() buziaki
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
U mnie ze snami też o dziwo spokój.... To chyba przez to, że za dnia bardziej wszystko przeżywam
![]() Odnośnie garnituru- na początku (jeszcze jak nie miałam sukni) również obstawiałam czekoladowy mimo, iż mój TŻ wykazywał wyraźny ku temu sprzeciw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz została jeszcze do kupienia koszula i musznik dla Pana Młodego i jakoś powolutku wszystko będzie skompletowane ![]() Co do formalności- w piątek planujemy iść do spowiedzi i na nauki przedmałżeńskie... Drugą spowiedź zaliczymy dzień przed ślubem i będzie spokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak czytam Wasze posty, to kamień z serca mi spada
![]() Myślałam że tylko ja nie mam jeszcze garnituru ![]() Dzisiaj w końcu zarezerwowałam sobie fryzjera i nie będę robić próbnej fryzury. Wizażystkę też chyba znalazłam. ![]() A, no i zapomniałam że suknię odbieram w przyszłym tygodniu ![]() U spowiedzi też jeszcze nie byliśmy bo szczerze mówiąc jakoś ciężko nam się tam wybrać ![]() No, to chyba na razie tyle. Piszcie na bieżąco, co u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
![]()
OOO KARINCIA dobrze, że się odezwałaś
![]() ![]() Pamiętam, że mieliście problem z brakiem bierzmowania przyszłego Męża.... jak rozumiem już po sprawie?? Liczę, że teraz częściej będziesz tu zaglądać ![]() Ściskam gorąco ![]() Edytowane przez joasiunial Czas edycji: 2006-08-03 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
My równiez już byliśmy u spowiedzi przedślubnej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam
![]() Mam już niezłego stresa ![]() ![]() ![]() W poniedziałek ide do ostatecznej przymiarki sukni ![]() ![]() Trzymajcie się moje drogie ![]() ![]() ![]() MUSIMY TO JAKOŚ PRZEŻYĆ ![]()
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Proponowalabym zajrzec do wspomnianego juz przez Ligie hotelu Szablewski w Srodzie:
www.szablewski.pl Upps, przepraszam, watki mi sie pomylily, to mialo isc na "poznanskie sluby"... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
za miesiac o tej porze beda balety....
![]() ![]() ![]() jednak zapisalam sie do fryzjera i na makijaz! potem na zdjecia slubne w plenerze bede kombinowac sama ![]() jeszcze miesiaczek, hi hi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Oj.....Dziewczyny.....o tej porze za miesiąc będziemy juz szaleć na parkietach i powoli się zbierać na oczepiny!!!!!
Fajna sprawa ![]() Ja już nie mogę się doczekać pierwszej przymiarki, będzie w poniedziałek 7 sierpnia, hi, hi.... Mój ukochany ma już garnitur i buty. Na szczęście, w miarę szybko to poszło. Zostały jeszcze tylko jego dodatki i moje! Zastanawiam się co uszykować na wrazie co na chłodniejszy dzionek? Szal czy może żakiecik - bolerko? Nie wiem... A i jeszcze wiązanka..... Muszę sie w końcu zdecydować! Ale to już chyba pio przymiarce ![]() No....i spowiedź......obudwie jeszcze przed nami.... A zapowiedzi będą wisieć od tej niedzieli, chyba sobie fotke pstryknę.... Ha, ha.... Pozdrówka gorące!!!!!
![]() |
#284 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam gorąco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
my dzis bylismy u spowiedzi,ufff, lagodnie poszlo
![]() dziewczyny z jakich kwiatkow bedziecie mialy bukiety? ja mysle o kaliach czy cos na podobe, ale nie moge sie zdecydowac? na pulpicie zciagnelam sobie suwak odmierzajacy dni do slubu i jeszcze tylko 4tyg i dwa dni!!!!szok!!! a wczoraj pokazywal miesiac-to tak inaczej brzmi.... chyba lekki stresior mnie lapie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
o wlasnie spojrzalam, ze ty tez masz taki suwaczek joasiunial
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Ja ślubuję 16 go września więc mam jeszcze ponad miesiąc czasu. Taaaak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() i też widzę tę zmianę - jesteśmy już na etapie odliczania tygodni , a nie miesięcy ![]() Kasiulka - Ciebie też to niedługo czeka ![]() BUZIAKI ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
bardzo sie ciesze z Twojego szczescia,zycze powodzenia 2 wrzesnia.Ja mamto juz za soba ,własnie niedawno stukneły nam 4 latka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
Jak pech - to pech!!!!
Wszystko na wariackich papierach, nic u mnie w terminach nie może się być! Przymiarkę przeniesiono na 14 sierpnia!!!!! Krawcowa się rozchorowała ![]()
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
![]()
muszę się z Wami podzielić dzisiejszymi wrażeniami ze spowiedzi przedślubnej... do teraz jestem w szoku, chociaż uśmierzyłam go już (szok pospowiedni) piwkiem
![]() ![]() Przechodzę zatem do rzeczy: wybraliśmy się dzis z przyszłym Małżem do kościoła w wiadomym celu.... spowiedników było 2, zatem każde z nas udało się do innego (w tym wypadku ja miałam pecha- trafił mi się ksiądz - emeryt ![]() ![]() Przyznam szczerze, że ta spowiedź nie należała do najprzyjemniejszych w moim życiu, natomiast mój M. swoją wspomina jak najbardziej pozytywnie ... Mam zatem nauczkę- unikać na przyszłość księży-emerytów, również i Wam drogie koleżanki szczerze tego odradzam ![]() Edytowane przez joasiunial Czas edycji: 2006-08-05 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez przegladam w necie bukiety i ciezko mi sie zdecydowac!a co dopiero jak pojde do kwiaciarni i jeszcze katalogi przejrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Kobietki, to juz niedlugo...Troche sie boje, ale czym blizej tym mniej realistyczne mi sie to wszystko wydaje. W lipcu bylo gorzej-na sama mysl o weselu zoladek mi sie sciskal...
Wiekszosc rzeczy mamy zalatwionych: garnitur plus dodatki dla meza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem troche zniechecona,wszystko jest mi obojetne i jest mi przykro, bo osoby na ktore bardzo liczylam i zaliczam do przyjaciol odmowily przyjscia. Kazda miala jakiej powody (2 sa za granica, trzecia ma male dziecko), ale wiedzialy od przeszlo roku, wiec uwazam, ze przez ten czas mozna sobie ten jeden wieczor zaplanowac, przynajmniej ja bym tak zrobila...I jeszcze to zapewnianie ze beda, a teraz 3 tyg. przed nagle nie, i to z naprawde takich powodow, ktore mozna byloby jakos wspolnie rozwiazac...Ach, szkoda mowic, czuje sie strasznie i dodatkowo uswiadomilam sobie ze tak naprawde nie mam przyjaciolek ![]() Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
NUDELINE :"Jestem troche zniechecona,wszystko jest mi obojetne i jest mi przykro, bo osoby na ktore bardzo liczylam i zaliczam do przyjaciol odmowily przyjscia. Kazda miala jakiej powody (2 sa za granica, trzecia ma male dziecko), ale wiedzialy od przeszlo roku, wiec uwazam, ze przez ten czas mozna sobie ten jeden wieczor zaplanowac, przynajmniej ja bym tak zrobila...I jeszcze to zapewnianie ze beda, a teraz 3 tyg. przed nagle nie, i to z naprawde takich powodow, ktore mozna byloby jakos wspolnie rozwiazac...Ach, szkoda mowic, czuje sie strasznie i dodatkowo uswiadomilam sobie ze tak naprawde nie mam przyjaciolek"
ja tez lapie jakies przygnebienie przed weselne! duzo osob ode mnie nie bedzie,tez powyjezdzaly do Angli,albo maja inne powody....przykra sprawa ![]() mam nadzieje, ze teraz juz bedzie tylko lepiej i juz zadne tego typu niespodzianki nas nie spotkaja! pzd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
joasiunial widzę że tęskniłaś za mną
![]() Ostatnio rzadko zaglądam na forum bo jestem ciągle zabiegana ![]() Narzeczony kupił sobie w końcu garnitur a ja w czwrtek jadę po suknię ![]() Dobrze pamiętasz joasiunial , że mieliśmy kłopot z bierzmowaniem. Gdybyśmy brali ślub w parafii mojego TŻ-ta to by nie przeszło a że bierzemy ślub w innej to jakoś przeszło. ![]() Ostatnio jeszcze kupiłam kokardeczki na butelki z wódką ale samej wódki jeszcze nie mamy ![]() Wiązanki już przeglądam ale są drogie jak pierun :O Niektóre ok 280zł :/ Na razie tyle... Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
życzę Wam dziewczyny (zwłaszcza kieruję to do mojej przyszłej szwagierki) udanego ślubu i zabawy weselnej
![]() ![]() Warto też trochę porozciągać się by potem bez problemu przetrwać całą noc tańca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pescik też tu coś rzadko zagląda więc za nią pewnie też trzeba zatęsknić, żeby się odezwała ![]() Co do wódki to my mamy na odwrót- alkohol już od jakiś czas czeka na wrzesień, a teraz rozglądam się za zawieszkami na butelki ![]() Ściskam Was wszystkie gorąco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.