![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
skad wogole u Rozalskiego taki pomysl? ![]() Cytat:
ja tez ciagle glodna ..... ![]()
![]() |
#272 | |||||||||
Zadomowienie
|
melleczka super wózek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może się jeszcze obróci ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
A może ci lekarze jakąś pracę piszą i im taki przypadek potrzebny. Ją bym się nie zdecydowała. Jak już co to cc, po coś ono jest.
Anetka, w telefonie nie widzę, ale jak zadbane to bym brała. Ale 120 zł za 6 sztuk, jak na pepco to drogo, bodziaki, spiochy to można za kilka zł tam kupić
#274 |
Zadomowienie
|
Właśnie tak myślę ns spokojnie, że trzeba twardo postawić na swoim i powiem mu prawdę ze boję się o dziecko i chce cc.
Czekoladka no ja sama nie wiem skad rozalski wzial ten pomysł. Zaskoczył mnie... Jedynie co to sie boję że sie porod zacznie wcześniej (co jest bardzo prawdopodobne) i co wtedy jak na cc będzie za późno? Jak nie dojadę na czas? Ehhh.. |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak mam 4 body i 4 pajace..to średnia 12 zł/sztukę w pepco płaciłam.. 2 są takie cieplejsze pajace...(po 19 zł)... ale tu chyba nie ma sklepów... a do Poznania to ja raz w miesiącu teraz jeżdżę... wiec sobie tak hop siup tanio nie dokupię... reszta się nie wypowiada..to napiszcie mi dlaczego nie brać ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt
![]() Chmielinka Ja też nie chciałbym cesarki, ale raczej bym się nie zgodziła na poród pośladkowy za bardzo bym się bała. Co do ciuszków to za tą cenę chybabym wzięła, bo przyzwoicie wyglądają i wszystko jest. Kiara współczuję dolegliwości. Zrób badania to będziesz spokojniejsza. Trzymam kciuki za wyniki i urologa ![]() Alekaz ja bym już badań nie robiła, czasami też robię tydzień wcześniej jak mam akurat czas i transport. A ja dostałam od mamy koleżanki takie małe kozaczki ![]()
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za taka cene to super ilość ![]() widze, ze tamaty wyprawkowe się rozkrecily i kończymy wszystkie zakupy, a przynajmniej większość mamy za sobą! u mnie doszło dziś lozeczko ![]() ![]() ![]() ![]() na twardy brzuch ( nawet tak bez zmeczenia ), to zwieksza się dawke magnezu?
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
chmielinka, a dlaczego nie chcesz cc? Ja bym się decydowała. Po co się męczyc. Ciekawe czy mój się juz obrócił. Ale ponoc jest czas do 34tc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodziło mi bardziej o to, że w glowkowym ulozeniu wolalabym sn ![]() ![]() Także myślę że juz zdecydowalam o cc, tylko jak przyjdzie mi rodzic zeby zdążyć na czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miednicowo to samo co pośladkowo. Koleżanka w ten sposób sie urodziła i podobno jej mama tak to traumatycznie przeżyła że pozniej do psychologa chodziła ![]()
![]() |
#284 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
tak, ponoć może pod pas z trudem wejść palec. Wtedy pasy są dobrze napięte. No i też właśnie słyszałam, że powinno się zdejmować kurtki. Ten facet mówił też, że lepiej zaoszczędzić na wózku i kupić porządny fotelik, bo o mniej amortyzowane koła czy słabszy design dziecko będzie miało mniejszy żal niż by miało nie przeżyć z powodu kiepskiego fotelika. Cytat:
nie ma potrzeby powtarzać, tak myślę. Cytat:
u nas w rodzinie TŻ już urodziły się dwie dziewuchy w czerwcu, potem jeszcze jedna w październiku no i my, zatem cztery baby :-D Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
Paulina daj znać co po IP. Trzymam kciuki!
kiara ale cię męczy w tej ciąży, maluch na pewno wynagrodzi wszystko ![]() AnetkaIzabell nie zastanawiaj się, za tą cenę na prawdę warto! Za dużo piszecie, nie idzie was nadrobić, czytam czytam i końca nie widać :P Z babcią średnio, temp się utrzymuje, na rentgenie wyszły zmiany w płucach... Nie mogę jej nawet odwiedzić, bo na płucny nie chce się zagłębiać. Chodzę bez humoru cały dzień :/ Odebrałam wypis i wielu informacji nie wpisali :/ Przynajmniej szczegółowe badania mam krwi i moczu, ale hemoglobina niska w porównaniu do reszty.
#286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze jest sie was poradzić, sama jeszcze się nie spotkalam z osobą ktora tak rodzila. Moja wiedza na ten temat ogranicza sie tylko do tego co wyczytałam w internecie i logika mi mowi ze skoro takie ulozenie jest wskazaniem do cc to nie bez powodu tak jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Wtajemniczenie
|
alekaz1 nie musisz powtarzać, mi w karte ciąży zawsze gin wpisuje te wyniki
#288 |
Rozeznanie
|
ale skrobiecie... klawiatura Wam sie pod palcami pali czy jak :P
Co do ubranek to jak strus pedzi wiatr bym po nie pedzila ![]() Co do porodu gdy dziec jest ulozony posladkowo to ... powiedzialabym doktorkowi ze jest pier....nienty i niech se sam tak swoje dziecko rodzi.... nie ryzykowalabym ze cos pojdzie bardzo nie tak, ze dziec bedzie nie dotleniony itp... no nie ma takiej sily ktora by mi wypersfadowala zebym tak rodzila.... nie ma fucking szansy ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- i byl jeszcze temat wozkowy ... ja kupilam uzywany, wizualnie wozek wygladal jakby kobieta trzymala go caly czas w domu :P skakalam po nim i wszytsko hula , na necie wozek kosztoje jakos 1400 zl a ona sprzedala mi go za 550 zl ;p zeszlam z 700 zl - uwielbiam sie targowac i negocjowac ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- co sadzicie o takim foteliku ? http://allegro.pl/fotelik-cosmo-sp-f...609287695.html chyba nie chce wozic dziecia w tym nosidelko-foteliku co jest do wozka ;/
#289 |
Wtajemniczenie
|
Szybka wolna ten fotelik to raczej nie jest dla noworodka... to chyba dla starszego dziecka..
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Szybkawolna noworodka powinno sie przewozic tylko i wylacznie w fotelikach 0-10 lub0-13kg bo tylko te sa tak wyprofilowane ze nadaja sie dla noworodkow mimo xe jest tez trzecia grupa 0-18. Celuj w sprawdzone marki jak maxi cosi, besafe, romer, recaro. Yesty ADAC to nie wszystko.
#291 |
Wtajemniczenie
|
Jak to się dzieje, że jak mnie nie ma to tyle piszecie że nie idzie nadrobić a jak mam czas to cisza?
![]() O pochwalę się, wczoraj moje włosy straciły praktycznie 10cm, aż trudno się przestawić ![]()
#292 |
Rozeznanie
|
który fajniejszy ?
![]() http://olx.pl/oferta/lezaczek-bujacz...tml#1b918a7345 http://olx.pl/oferta/lezaczek-fisher...tml#1b918a7345
#293 |
Zakorzenienie
|
Ja się boję, że po ciąży mi polecą włosy a szczerze mówiąc nie mam ich jakieś zabójczej ilości więc wolałabym tego uniknąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio rozmawialam z laska w poczekalni ktora 1 dziecko rodzila cc i drugie tez bedzie cc , mowila ze gin umowil sie z nia na 38 tc wiec moze u ciebie tez tak bedzie ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- ja nie karmilam a wlosy zaczely mi leciec 3 mce po porodzie i teraz wiem ze zrobilam blad bo odstawilam witaminy a powinno sie je brac wlasnie przez jakis czas po porodzie
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
Z tego co słyszałam u mnie w szpitalu planowane cc właśnie przy ułożeniu pośladkowym robią najpóźniej do 39 tyg. chmielinka na pewno jeszcze z ginem będziecie rozmawiać na ten temat jeśli dziecko się nie obróci.
#296 |
Zadomowienie
|
rany... ale natworzyłyście!! ide nadrabiać...
![]() Paulina ot o ip i wizyte w piatek pytałaś.. nie mam pojęcia, nie chce doradzać żeby w błąd nie wprowadzić
#297 |
Zakorzenienie
|
piszecie o wypadaniu wlosow...tez się boje tego, bo ostatnio mam takie ladne
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- w ogole to jestem dziś nie w humorze, moje cukry dziś protestują i nie chcą się mnie sluchac, ![]() ![]() Aleaa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Dzieki w takim razie nie jade robic.
![]()
#299 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jadłyście w ciąży zupę cebulową? Zastanawiam się nad zrobieniem, ale nie wiem czy w ogóle można jeść takową. Na surowo jak zjadłam, myślałam, że mi żołądek wysiądzie.
#300 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekam na trzecie i tez sie jrszcze nie obrocila ale to 31t i macica nie jest juz taka zwarta. Ma jescze czas, ale jesli bedzie pupa do dolu to tylko cesarka! Mimo iz urodzilam juz 2. Cytat:
Jak chcesz wiedziec wiecej to daj z.ac zajze do moich madrych ksiag. Sorry za brak pl znakow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.