![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Owoce niby powinno się jeść do godziny 16 chyba.. Na jakimś blogu przeczytałam chyba, albo gdzieś
Mlebi mniam, ja również podziwiam za chęci z kombinowaniem ![]()
#272 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam już opracowane co mogę i jak mam 1 dzień dobry cukier to testuje nowa rzecz np dziś była marchewka al dente A teraz pizza z mąki graczanej Np czekolady 85 % nie mogę bo mi skacze Myślę że z czasem będę więcej rzeczy wprowadzać Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Madzia, jeszcze nie mam kombinezonu, nie mam śpiworka...też kupię
![]() Melbi, nie taka dieta straszna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to też gatunek jabłka robi? Po sałatce jarzynowej miałam 95. Ale to chyba kiedys mówiłaś że po majonezie sie cukier później uwalnia ? Cytat:
![]() a ja zamawiam pościel w koty zamiast byle jaką ![]()
![]() |
#275 |
Konto usunięte
|
Tak tłuszcz opóźnia skoki cukru
Po tej pizzy mam 126 Na 2 raz wezmę mniej mąki Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Wtajemniczenie
|
A ja po obiedzie (brązowy ryż, pierś z kurczaka i marchewka z pary) cukier 91
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Wtajemniczenie
|
Moja Leosia chyba wesołe miasteczko sobie urządziła w brzuchu. Normalnie nie czuję dziś za bardzo kopniaków ale takie, jakby to nazwać, łaskotanie od środka i takie odpychanie,żeby fikołka zrobić. Mam wrażenie, że kręci się tam w środku jak kosmonauta w stanie nieważkości. Hehe
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Ala a ja właśnie sobie siedzę w tej piżamie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
OMG....rano się przywitałam, później były zakupy, a od godziny nadrabiam forumowe zaległości, ale żeby tyle stron wyprodukowac
![]() 1141655 masakra z tym omdleniem w busie, współczuję Ci bardzo. Ja prawie codziennie poruszałam się busikiem do remontowanego mieszkanka i wiem, że nie zawsze jest różowo -czesto śmierdzi, tłoczno i wogóle i tak jak napisała przeklęte wielu woli udawać ze nie widzi ze coś się dzieje. Mlebidakin nie daj się chorobie! kuruj się szybko! Węgielek może jeszcze nie wszystko stracone, też myślałam że nie wyrobimy się przed świętami, a tu taka niespodzianka - ale coś za coś - okazało się właśnie że odpływ kanalizacyjny się zapchał (mieszkanie w bloku) i spod brodzika na łazienkę wylało mooooorze wody ![]() maladT myślę że to właśnie był SKURCZ - łykaj magnez, swojego czasu łapały mnie takie skurcze łydek w nocy, że rano budziłam się z zakwasami. A co do kwasów łykałam Pregna Plus + Pregna DHA, a teraz przeszłam na Mama DHA premium (cenowo są bardzo ok) Logoasia to teraz leż i odpoczywaj, pracy podziękuj! MaamaaZuzi to co napisałaś o swojej koleżance to dramat jakiś...normalnie płakać... Zielonabutelka oby Cię żadne przeziębienie nie złapało. I trzymam kciukasy żeby i Tobie wreszcie udało się zwolnić tempo i myśleć tylko o maleństwie. Emdzik nie ma co się tak katować tym sprzątaniem, na dobre ono nam napewno nie wyjdzie. Ja wczoraj rozpakowywując kartony chyba przegiełam z wysiłkiem i przypłaciłam to całonocnym stresikiem bo Zuziik bardzo ograniczył swoje ruchy - a dziś poza trzykrotnym kursie z zakupami luuuz i Zuza kopie jak złoto ![]() Duszona widzę, że humorek dopisuje ![]() Asia1105 ja myślałam o tym podkładzie chłonnym (do przewijania) tylko w tych większych rozmiarach...tylko no właśnie od kiedy?? A u mnie lasagnia się piecze ![]() I wogóle macie jakiegoś zaufanego sprzedawce allegro od majtków siateczkowych, podkładów itd?
#281 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Właśnie rozmawiałam z Mamą o mojej fazie ścielenia folii na łóżku. Powiedziała, że spokojnie na koniec stycznia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Biorę się za jabłko
![]()
#283 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam to jabłko... jak po takim małym czymś cukier będzie za wysoki to chyba padnę
![]()
#285 |
Zakorzenienie
|
Lasencje, ale produkujecie. Mnie sie humor sknocil bo rozmawiałam z mama i ona mi potwierdziła moje przypuszczenia, ze brzuch mi sie obniżył. Nie mówiła mi tego wczesniej, zebym sie nie denerwowała ale faktycznie mowila ze juz kilka dni temu to zauważyła.
Mam nadzieje ze w moim przypadku nic to nie znaczy chociaz czuje małego czasami naprawde nisko... Martwię sie. Aga gratuluję glukozy.boski wynik. Poza tym ogarnialam Ferdynande przed jutrzejsza wizyta i to była rzeź niewiniątek. Tak sie pozacinalam, teraz mam mega uczulenie. Nie wspomnę tez o tym, ze mam Bozene jak afrykańska kobita, nie przyspuszcZalam ze tak zmieńila kolor... Juz wspolczuje mojej gin, ze bedzie ja oglądać ![]()
#287 |
Konto usunięte
|
Kasia jutro wizyta więc będziesz wiedzieć na czym stoisz
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja rano będę ogarniała Bożenkę ![]() Ale zauważyłam, że jakoś ostatnio tak wolno tam włosy rosną, że za duzo do ogarniania na szczęście nie mam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jutro dam znać po wizycie co tam sie dowiem.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Jutro tyle wizyt.. musza byc same dobre wiesci
![]()
#291 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula nie nartw się, będzie dobrze
![]() Mi też się wydaje, że zmieniła kolor, jakaś taka bardziej ukrwiona czy coś ![]() A czy rosną mi tam włosy wolniej to nie wiem. Zawsze jestem, byłam i mam nadzieję, że brzuch mi na to pozwoli, być tam ogarniętą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, a ja tak z innej beczki. Do kiedy jest ta promocja 1+1 w Rossmanie ? Jeszcze mam czas?
Mój mężul się ze mnie śmieje, ze więcej czasu teraz spędzam na wizażu, a na FB już coraz mniej wchodzę ![]() Mówi: "a Ty tylko ten wizaż i wizaż i literki sklejasz" ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-12 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm - nie sprawdziłam linka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wegielek Czas edycji: 2014-11-12 o 18:29 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny w nowym wątku
![]() emdzik - dobra robota ![]() Ja dzisiaj miałam dzień na wariackich papierach, co chwilę badania, ciągle jacyś lekarze prawie dwie godziny leżenia na ktg, a później dzień odwiedzin już myślałam że do was nie zajrzę Lui- imię Ewa cud miód malina ![]() ![]() Duszona pytałaś mnie o czop, mi nie odszedł, ale sączyły mi się wody . Imię Adrianna śliczne i nie przejmuj się tym co inni mówią tobie ma się podobać Logoasia- super że już ok ![]() ![]() Paulina dobrze że u lekarza wszystko ok, ale czy oprócz nogi w górze dał ci coś na tą nogę, bo jak nie to idź do naczyniowca i poradź się co dalej z tym fantem, bo dobrze wiesz że będzie coraz gorzej ![]() Kasia - dobrze że jutro lekarz nie martw się, będzie dobrze ![]() Mlebi- nie załamuj się z tą dietą ![]() ![]() nie martw się tak bardo że ci te cukry skaczą, np po zjedzeniu jabłka bo akurat ten cukier szybko spada, a druga sprawa może być tak że sama dieta to za mało i jak dostaniesz insulinę to wszystko wróci do normy i wtedy nie musisz aż tak rygorystycznie trzymać się diety, bo twój organizm lepiej będzie przyswajał posiłki , Wytrzymałaś tyle dasz radę jeszcze troszkę, a pozytw to bardzo szybko wrócisz do wagi z przed ciąży, bo nie będziesz miała za dużo kg ![]() zielona - zazdroszczę tej energii, ale powolutku zwalniaj ( wiem coś o tym ![]() ![]() No i zobacz ty w grudniu będziesz miała radość z robienia wyprawki, a my już tylko będziemy mogły ci zazdrościć że masz frajdę z zakupów bo same już wszytko będziemy miały ![]() Alunia- tort boski, moja córka kocha róż więc była zachwycona, a imię dla córki piękne. |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Ewa, chociaż Ci dzień szybko zleciał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Cukier po jablku 88. Dlatego ja szybko glodna po nim jestem.
Ewus przynajmniej szybko czas Ci zleci w tym szpitalu ![]()
#297 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
uffffffffff wrocilismy ja hipopotamica i moj maz - maz hipopotamicy
![]() bylismy w leroy merlin,po fugi dla tesciowej dobrac, potem flugger -po farby , a potem w Ikei i juz mi sie chodzic nie chcialo,ale kupilismy lampy do pokoiku Tymianka :P widzaca i kinkiet ![]() i ja kapcie do szpitala :P nic wiecej juz mi sie nie chcialo Brimnes mezowi hmmm nie ze sie podobalo,ale nie mowi nie... jest chyba w stanie sie ugiąć, choc mowi,ze troche dziadowsko to wyglada ![]() ![]() chyba da sie skusic ![]() a teraz spijam cole i was trochę poczytam ![]()
#299 | |
Wtajemniczenie
|
Ewa dobrze, że się do nas odzywasz
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Konto usunięte
|
Ewa żeby dni Ci szybko płynęły i żeby agatą jak najdłużej w brzuchu siedziala
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.