|
|
#271 | |
|
perfumove love
|
Dot.: Mac, Bobbi Brown, Revitalash, Royal Muska, Estee Lauder i inne perełki w Styczn
Cytat:
A lubisz Feminite du Bois? ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- destiny5? Wzięęęłabym, ale wiesz, nie stać mnie, tyle to ja we środę muszę wydać na leczenie kanałowe "szóstki" ![]() To nie wiem, nie mam co Ci dać do Fatale za Kokoszkę ![]() No Szulca jeszcze posiadam. Ale chyba nie Twoje klimaty. |
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: Mac, Bobbi Brown, Revitalash, Royal Muska, Estee Lauder i inne perełki w Styczn
Cytat:
daj znać, jeśli potrzebujesz przemyśleć.
|
|
|
#274 |
|
perfumove love
|
Ja też nie wiem, nigdy nie kupowałam Kokoszki. Raz dostałam, raz przyszła z wymiany i teraz bym trzeci raz upolowała, ale najchętniej bezkosztowo
Ale na pewno są drogie, może być ciężko z opchnięciem na all.
|
|
|
|
|
#275 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dobrze, kochana.
Na spokojnie. Jutro jeszcze zapukam po południu.
|
|
#276 |
|
perfumove love
|
Kuszące, tylko chyba coś bym jednak chciała pachnącego. Perfumy za kolorówkę to fajna wymiana, ale wiesz, nie CZUĆ tego
Paleta do pudełka i tyle. Pomyślę ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Nie no, to już wolałabym Nejkeda Bejzika Dwa, niż Inglota Ma jakiś ubytek, używane?---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Podumam co by tu. Ale na razie muszę się rozruszać, bo mi tyłek ścierpł od tego siedzenia ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Tylko by... herbatę po nocach piła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Od razu lepiej
|
|
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
Kapsułki nie wpisywałam do wątku, ponieważ ją wstępnie zarezerwowałam dla Ciebie. Jestem chętna na K. P. Killer Queen oraz jakieś nówki w folii.
|
|
#278 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
I jak tam?
Czy może potrzebujesz jeszcze trochę czasu? ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Mogę dołożyć Ci 4ml Rihanny Rogue i próbasa Angela Sunessence. Czy tak by było okej?
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Ile u Ciebie dobroci
![]() Znajdziesz coś u mnie za : Let's Skate użyty 2 razy, kod A13.
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#280 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Nie mam żadnych atomków. No i nie wiem, czego ewentualnie mogłabym się pozbyć. A co byś chciała i jaką ilość?---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- A coś Ci wpadło szczególnie w oko? ![]() No mam, mam. Ale nie lubię odlewać. W ogóle qrcze, wiele z nich stoi i jak mam użyć, to ręka mi drży, bo mi żal. Choroba jakaś. Ale pocieszam się tym, że nie tylko ja tak mam.Napisz co Ci się tam podoba.
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, wprowadzam minimalizm w życie i tylko ten maczek mi wpadł w oko.
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#282 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
No więc tak:
Szulca mogę zrobić maleńką próbkę - lubię skubańca, a nie wiem, czy kiedykolwiek się jeszcze trafi, Marcela nie tykam, bo to jeden z moich najukochańszych zapachów i nie wiem, czy jakakolwiek jego ilość będzie mnie satysfakcjonowała, wycofały go paskudy, Amber Elixir nie mogę formalnie psikać, bo wymianka jest jeszcze niedokończona i nie wiem na chwilę obecną kiedy będzie, Mirage mogę odlać. Więc pewnie nic z tego nie skroimy. ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Popatrz, popatrz. Choć wątpię, że się nam uda, pod względem odlewkowania z moich flakonów jestem koszmarna. Ale przylecą mi dziś jeszcze odlewki od kochanej duszy z PP i może tam coś fajnego jeszcze będzie. Dam znać.
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Nic nie znalazłam
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
|
#284 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
I jak, patrzyłaś, czy coś innego znajdziesz?
![]() Ja mogę jeszcze zaproponować ok. 7ml Eau de Courreges, tyle samo Mango Lady Rebel Dance Queen i sampla Un Bois Vanille. ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- A! I do 10ml mogę też odlać Monoi Eau des Vahines(bliźniak Terracotty Le Parfum).
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() niestety muszę wstrzymać się z nowymi wymianami ale ponieważ wymiana puder LP - puder meteoryty i mineralny ustalałam z Tobą wcześniej jak najbardziej jest aktualny. Dziś powinnam być już w domu więc wyślę ci info dot. kodu. |
|
|
|
|
#286 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- No szkoda. A jakiś inny zapach byś ewentualnie oddała? Jeśli tak, to który? ![]() Aj, Never, czy nam się kiedyś uda...
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
nie to, że nie chcę
![]() masz wieelki wątas z cudownymi rzeczami niestety to co chciałabym za podkład nie oddasz (nawet z opcją doboru czegos z mojego watku ponieważ nic więcej cię nie zainteresowało) a nie chciałabym wymieniać się na siłę |
|
|
|
|
#288 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Ale nie kcesz mi go oddać.
A któryś z wątku byś oddała?---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- A może byś chciała i Monoi(94/100ml) i Quelques? ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Ochoczo nie...ja bardzo lubię ten zapach. Ale ToD mi go obrzydził- dobry zapach, też mi Terracottę przypominał, tylko po jakimś czasie jakieś nieprzyjemne nuty na mnie wychodziły i teraz nie wiem, czy nawet po Terracottę sięgnę. Tylko zaproponowałam. ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Testuj.
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, pytałam u Ciebie o dwa bricki o Nectar i o ten nowy, pomarańczowy, wycofujesz oba?
Jeśli tak to popatrz czy na mojej liście jest coś, co Ci się przewraca. Ech kurczę nie mozemy się zgrać, ja ciągle coś od Ciebie chcę, a potem jak mam co zaproponować, to już ktoś był szybszy |
|
|
|
|
#290 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Hahaha, widzę, że Terracotta nie "Twoja".
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- No to doopa. Nie wiem co Ci jeszcze zaproponować, kurczę.
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, widziałam z tydzień temu u Ciebie róż Bobbi w odcieniu Coral chyba?
Jak nie Coral i Nectar to tylko ewentualnie Revitalash na zapas... |
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Kod 4G10
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
A co byś chciała ode mnie za Revitalash?
To jest jakaś mniejsza pojemność? bo mój chyba był większy niż 1ml. ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Giorgio Armani, korektor High Precision Retouch - jeszcze to wypatrzyłam, trochę na upartego ale zawsze ![]() Co mogę dorzucić do testera Givenchy żeby opłacała Ci się wymiana za Twoje dwie rzeczy? ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Giorgio Armani, korektor High Precision Retouch - jeszcze to wypatrzyłam, trochę na upartego ale zawsze ![]() Co mogę dorzucić do testera Givenchy żeby opłacała Ci się wymiana za Twoje dwie rzeczy? |
|
|
|
|
#294 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się: DKNY, My Ny 49/50 ml, ale jest ich ponad dwa razy więcej niż mojej Lolity. Dobrałabyś sobie coś jeszcze z mojego wątku?
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
heh... toż ci napisałam
![]() to inaczej: skopiuj w mój wątas rzeczy które ty możesz oddać (poza podkładami bo będą mnie wysuszać, pomadkami i byłyszczykami bo nie używam) to może coś mi wpadnie w oko - a ty w razie wu dobrałabyś coś ode mnie?madonna została pod moją nieobecność odkorkowana przez moją rodzicielkę i zagarnięta do użytku. Edytowane przez peonies Czas edycji: 2015-02-26 o 07:32 |
|
|
|
|
#297 |
|
perfumove love
|
Jak to nie masz skąd wziąć próbki Szulca?
Heloouuu.---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Szulc? Czarny kamyk w łagodniejszej wersji to jest. Słodkawe ziołolecznictwo ![]() A Fatale... Nie wiem, za cienie raczej nie oddam. Może Royal Muska... Nadal popróbuję wycyganić Twoją Madmłazellę Co by Ci tu... Moschino Couture lubisz? Mam kryzys zapachowy ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Ale z Ciebie kitracz! Jeszcze myślałam o DKNY, tylko musiałabym przetestować konkretnie.
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Róż jest jak dla mnie za ciemny, więc w sumie mogę się go pozbyć. Jest testowany tylko, ale przypominam że to tester w plastiku (żeby nie było
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
MAC, Sheertone Shimmer Blush Springsheen
oddaj! |
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny jest
Ja też przyszłam popatrzeć ale masz tyle dobra, że pląsawicy dostaję
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

A ja nie mam czego dołożyć nawet.

:
No i nie wiem, czego ewentualnie mogłabym się pozbyć. A co byś chciała i jaką ilość?
W ogóle qrcze, wiele z nich stoi i jak mam użyć, to ręka mi drży, bo mi żal.