![]() |
#271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
![]()
Edytowane przez Czas1992 Czas edycji: 2015-02-18 o 23:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Przyczajenie
|
Facet liczy się ze zdaniem kobiety.
"Co z niego za mężczyzna, powinien mieć własne zdanie, a nie się tylko ze mną wciąż zgadza, co za mięczak." Facet ma własne zdanie. "Co za jaśnie pan, w ogóle nie liczy się z moim zdaniem, dupek!" Facet jest oddany tylko Tobie. "Jeśli żadna cię nie chciała to ja też nie chcę." Facet ma powodzenie u innych kobiet. "Co za dupek, ogląda się za innymi zamiast patrzeć tylko na mnie, adonis się znalazł!" Można tak wymieniać i wymieniać... Edytowane przez pacjent82 Czas edycji: 2015-02-19 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#276 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Ale ktoś tu ma straszne kompleksy czy musi być okropnie sfrustrowany, że musi tak się wyżywać na tych biednych klawiszach tu u nas, na kobiecym wątku.
Chyba, że biedny sam przeżył rozstanie z facetem ![]()
#279 |
Przyczajenie
|
Ktoś pisze coś z czym się nie zgadzasz
"Ale ma kompleksy i zaburzenia takie i owakie, pewnie mu nie wychodzi z kobietami, jest niedojrzały, albo ma małego" Takie przewidywalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, witam i ja, chociaż nie spodziewałam się, że kiedykolwiek będę musiałą tutaj napisać.
Z Ł. rozstałam się po 3 latach związku, i mimo że była to wspólna decyzja, była bardzo trudna. Teraz boli jak cholera... Bo się kochamy i chcielibyśmy być z sobą już na zawsze, ale nie możemy. Mój były chłopak chorował dwa razy. Miał guzy w mózgu. Po prostu krótko mówiąc - rak. Kiedy zaczelismy się spotykać mówił mi o tym. A ja głupia chciałam dać mu szansę i zaryzykowałam,nawet podświadomie nie myślałam - głupia krowo, nie pakuj się w to. Kiedy byliśmy już razem zachorował na padaczkę. Bardzo to przeżyłam, ale myślałam.. coż. każdego może w życiu spotkać nieszczęście. Myślałam że da się wszystko ułożyć, i spedzilismy cudowne 3 lata z sobą. Niestety.... mimo tego że wiedziałam że będzie ciężko, nie myslalam że najlepszym wyjściem będzie rozstanie. Ostatnio wyszło na jaw że ma długi po swoim ojcu, babci i kredyty zaciągnięte na czas choroby. Ukrywał przede mną tyle czasu takie informacje... wiedziałam że on i mama mają trudną sytuacje finansową. Mają do utrzymania dwa stare domy, które coraz bardziej chylą się ku ruinie. On ma tylko rentę, którą może stracić w każdej chwili. Z renty matki spłacane są kredyty. Jestem zdruzgotana, bo obiecywał mi że wszystko się ułoży mimo że wiedział że to bez sensu, brnął w to dalej! bo chciał mieć kogoś kogo może kochać i kto pokocha jego. Trudno mi w to uwierzyć ale okazał się egoistą. Wiem że żałuje tego, i wie że zrobił źle. Widok jego łez złamał mi serce. Wiem że to nie ma żadnej przyszłości ale mimo tego te głupie irracjonalne myśli dalej krążą mi po głowie... może kiedyś będziemy razem, może da się cos zrobić. Za dnia funkcjonuje w miare normalnie chodzę do pracy itp. ale wieczorem zalewam się łzami. Czuję złość, gniew, żal, smutek, po prostu niezrozumienie. Wypisałam sobie na kartce wszystko to czym mnie wkurzał i dlaczego dalszy związek nie miałby sensu. Ale to chyba pomoże tylko na chwilę.... Dziewczyny, jak ukoić ten ból? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#283 |
Konto usunięte
|
Miałam takiego narzekającego eksa, że niby przeszkadzała mu moja wyimaginowana przeszłość to mówię nie ma co, niech szuka i tylko życzę powodzenia haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Mam ciągle w głowie, że on się odezwie, że powie że się zmieni itp chociaż wiem, że to głupie i powinnam dać sobie spokój to nie jestem w stanie tego zrobić. Sama sobie powiedzieć dość. Nie wiem jak dalej żyć bez niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
catsanova
|
Nie licz na to tutaj księciuniu.
Dziewczyny drogie, jest to wątek na tyle wypełniony smutkami, że nie zwracajmy uwagi na zgryźliwości tego pana, bo nie ma sensu sobie niepotrzebnie dokładać złości.
You'll become one of those hunchbacked, lonely old men, sitting in the corner of a crowded cafe, mumbling to yourself ''My ass is twitching. You people make my ass twitch''. Edytowane przez aneidra Czas edycji: 2015-02-19 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
BAN stały
|
She is pink ja czuje się bardzo podobnie.
Dodam jeszcze, że nie_powiem bardzo fajne zaczęła temat. Niestety ciągle na parę punktów o zapomnienie odpowiadam twierdząco ![]() Koleżanko aneidra to nie jest tylko damski wątek. "W tym wątku głównie wspieramy się w okresie przed-po-w trakcie-rozstania i zawsze możemy na siebie liczyć!" Edytowane przez TancerzTango Czas edycji: 2015-02-19 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
catsanova
|
Ale to nie zmienia faktu, że próbuje wcisnąć nam swoje teorie, czym nas denerwuje nieco...
You'll become one of those hunchbacked, lonely old men, sitting in the corner of a crowded cafe, mumbling to yourself ''My ass is twitching. You people make my ass twitch''. Edytowane przez aneidra Czas edycji: 2015-02-19 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Przyczajenie
|
Drogie księżniczki, skoro każde wasze rozstanie z facetem było z jego winy, a wy nie macie sobie nic do zarzucenia, każda z Was to ideał kobiety, to dlaczego jesteście same?
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Konto usunięte
|
No dobra, nie tylko księża ale to pojedyncze osoby świeckie. A Ty Pacjent82 czemu uważasz, że wszystkie księżniczkujemy, na czym ma polegać to tak lubiane przez Was słowo?
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Nie jestem boginią, nawet nie śmiałabym się porównywać do Niego. Człowiek każdy jest równie marny jak ziarnko piasku, tym my jesteśmy wobec Boga. Wezmę na biało, bo OT. |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez pacjent82 Czas edycji: 2015-02-19 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
catsanova
|
Za takiego faceta co ma mi taką łaskę zrobić to dziękuję serdecznie, niech sobie już lepiej weźmie tą Taylor Swift...
#295 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() edit: coś się dzieje z cytowaniem. Edytowane przez 201707171132 Czas edycji: 2015-02-19 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
Idąc tym samym tokiem myślenia faceci powinni być szczęśliwi że wybieramy ich a nie np. Davida Beckhama.
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
ale David Beckham i Taylor (udaję że mam 17lat) Swift to brzydale przecież
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.