Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)! - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-24, 17:11   #271
Millygirl
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Pszczoua niebieska bluzeczka jest sliczna

Myboy fajne ciuszki zwlaszcza bluza z uszkami, fajne są takie

Udane zakupy dziewczyny
Stary 2015-02-24, 17:27   #272
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Ja juz po połówkowym. Wszystko jest w porządku, tylko jest ułożony plecami do mojego kręgosłupa i ciężko było lekarzowi sprawdzić. Ogólnie mały jest drobniutki, bo dopiero 390 g waży. Jest tydzień młodszy niż wychodzi z OM.
Jeszcze pewnie nadrobi
Stary 2015-02-24, 17:28   #273
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

Ale mówicie o całkiem innych ? Bo jest balsam i olejek.
Dla mnie balsam śmierdzi, natomiast olejek pięknie pachnie
ja mam olejek i uwielbiam ten zapach
balsam nie wiem jak pachnie

Cytat:
Ja juz po połówkowym. Wszystko jest w porządku, tylko jest ułożony plecami do mojego kręgosłupa i ciężko było lekarzowi sprawdzić. Ogólnie mały jest drobniutki, bo dopiero 390 g waży. Jest tydzień młodszy niż wychodzi z OM.

a waga chyba w sam raz to tego tc
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 17:31   #274
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

Milly, dzięki
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 17:34   #275
siacha_ck
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny
Wg wagi wychodzi 20t6d a teraz jest 22t1d, ale nic nie mówił że za mało.

Jak przy córce objadłam się hot-dogami i słodyczami to zawsze była tydzień starsza

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 17:42   #276
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Hej. Pedzicie tak że nie daje rady nadrobić. Mam teraz sporo problemów z Julkiem, jeżdżę od lekarza do lekarza, noce słabe także odpoczywam kiedy się da. Pochwale się tylko dzisiejszymi lowami z lumpka. Wszystko z nexta a płaciłam niecałe 10 zł
o kurcze, biedny Julek, zdrówka

ja właśnie też ostatnio odkryłam nowego lumpka i większość rzeczy które niedawno pokazywałam też było nexta

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
a w załączniku moje nowe ubranka (trochę niewyraźnie wyszly zdj noo ale)
piękne te szarości

Cytat:
Dzięki dziewczyny
nie martw sie wagą, moja mała na połówkowym ważyła podobnie, grunt że wszystko dobrze
jeszcze nadrobi
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 17:45   #277
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
o kurcze, biedny Julek, zdrówka

ja właśnie też ostatnio odkryłam nowego lumpka i większość rzeczy które niedawno pokazywałam też było nexta

piękne te szarości

nie martw sie wagą, moja mała na połówkowym ważyła podobnie, grunt że wszystko dobrze
jeszcze nadrobi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-24, 18:22   #278
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Jak przy córce objadłam się hot-dogami i słodyczami to zawsze była tydzień starsza
Nie masz co się przejmować Moja w 21/22 - 21 tc wg usg, 22 tc wg om-ważyła 370 g i lekarz twierdził że to w normie.
Jeszcze nadrobią
Stary 2015-02-24, 18:39   #279
siacha_ck
Zakorzenienie

Dzięki za pocieszenie
Poukładałam ubranka (0-6m) dla młodego i cała komoda zajęta.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 19:09   #280
Moschina
Raczkowanie

Cytat:
Siacha spokojnie nie strresuj się nadrobi Najważniejsze że wszystko jest ok
Stary 2015-02-24, 21:11   #281
Irmusia81
Zakorzenienie

Cześć

Byłam dziś na shoppingu z chrześnicą męża (12 lat). I pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie kupiłam nic dla swoich osobistych dzieci

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Mówiłam Wam nie raz, że moje dziecko to żarłok wczoraj po przedszkolu pojechaliśmy do babci Tż, była też teściowa....młody oczywiście u babci całą miskę pomidorówki opierniczył na drogę wziął kanapkę którą zjadł w drodze do domu (mamy 5 min). jak teściowa wysiadała to mówi do niego "Kubuś Ciebie to głodzą w tym przedszkolu?? " a Kuba "babcia tam są TYLKO 4 posiłki" na co ja "Synu!! ale na 7 godzin!!" W domu marudził bo obiadu nie ma...na kolację zjadł 2 bułki (bułki nie 2 połówki ) a dzisiaj się w przedszkolu od Pani dowiedziałam, że jak ze śniadania zostaje jakieś tam jedzenie to robią z tego jeden talerz i później dzieci mogą sobie brać...śmiała się, że Kuba ZAWSZE coś sobie skubnie z tego. Jak drugie będzie takie to ja chyba rzucam jedzenie
to ja Ci szczerze zazdroszczę.. Bo mój to mógłby żyć powietrzem... Jedzenie go totalnie nie interesuje- chyba, ze chodzi o kabanosa

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Witam,Ja mam pytanie trochę z innej beczki wróciłam właśnie z laboratorium i nie chcieli mi zrobić krzywej bez skierowania toksoplazmozy tez nie bo nie wiedzieli jaka mi lekarz zalecił a ja wczoraj się tak glodowalam wieczorem i nastawilam się psychicznie. Tez mialyscie z tym problem ?
Pamiętam, ze w poprzedniej ciąży dzwoniłam do laboratoriów zapytać czy robią to badanie, to zaraz pytali o skierowanie. To jest badanie inwazyjne (obciążenie glukozą) i lekarz powinien na nie kierować. Oni się boją odpowiedzialności, gduby coś się stało po wypiciu glukozy. To samo w aptece- też pokazywałam skierowanie, zeby dostać glukozę w proszku.

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Alkamor zazdroszczę małego żarłoka! moja to taki niejadek straszny, każdy zjedzony cały posiłek to święto narodowe normalnie no drobniutka jest bardzo...mam nadzieję, że drugie będzie jadło normalnie jak na chłopa przystało
u mnie to samo- a chłop

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Mi poleciało 2kg w dwa tyg.. i właśnie tak z kopyta bo było najpierw 2kg, potem 3, dwa tyg temu 5 a dziś już 7..
no u mnie też teraz przyspiesza niestety...
Do 20 tc miałam 2,5 kg na plusie, a dziś kończę 22 tc i przytyłam prawie 1,5 kg w ciągu tych 2 tyg.. Ja nie chcę....

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Tak, takie jak moje i takie same ale z długim, nic innego nie widziałam

Te obok nie są z pepco, ale od razu mamie wysyłałam, to za jednym zdjęciem robiłam

Byłam dziś rano w Tesco, jeszcze jakieś resztki z wyprzedaży były to 5 ciuszków kupiliśmy

fajniutkie!

Cytat:
Moja kuzynka trafiła do najpopularniejszego szpitala jeśli chodzi o porody. Nie wiem czy pamiętacie, ale pisałam wam, ze w tym szpitalu pracuje moja ciocia i ta ciocia nigdy nie pozwoliła nikomu ze swojej rodziny tam rodzić, ani córce, ani synowej, mimo, że tam pracuje i miałyby znajomości. To też ten sam szpital w którym w zeszłe lato połamali synka mojej sąsiadki przez wyciskanie (chwyt Kristellera, który jest zabroniony!). No ale rodzi tam mnóstwo osób, szpital należy do Uniwersytetu Medycznego, chwali się nowoczesnością itp.

I do tego szpitala w maju zeszłego roku trafiła moja kuzynka. Nie mogła urodzić naturalnie, ale na stół wzięli ją dopiero jak zaczęło zanikać tętno jej synka. Tak się śpieszyli, że przy przecinaniu powłok brzusznych coś tam jeszcze jej przecięli, leżała strasznie długo potem z powikłaniami, a teraz po 9 miesiącach (!!!) rana dalej się jej babrze,a ona zwyczajnie odczuwa CAŁY CZAS ból.
biedna... Mi się rana ładnie wygoiła, ale podbrzusze bolało długo po cc.. Jakieś pół roku na pewno... I teraz znów będzie....

Cytat:
Napisane przez Moschina Pokaż wiadomość
Właśnie miałam pytać jeszcze o jedno... macie już rozstępy?? I gdzie kupujecie ten olejek migdałowy
nowych nie mam Mam na udach z okresu dojrzewania i na cycach z nawału pokarmu po pierwszym porodzie.

Cytat:
Napisane przez Moschina Pokaż wiadomość
Ja się smaruję po kąpieli ale niestety tylko raz dziennie bo dwa mi się nie chce. Chociaż może wypadałoby zacząć bo i tak siedzę w domu na L4, więc mam full czasu
kurcze, ja na l4 w ogóle nie mam czasu... Tak mi zasuwają te dni, tygodnie, że coś przerażającego

Cytat:
☠☠☠☠a, Tż odebrał wyniki... Cukier, cholesterol... no jak stary dziad jakiś Ja już nie wiem... Czy to ta tarczyca ciągnie za sobą resztę czy co...
buuuu ciekawe czemu Ci się tak chrzanią wyniki

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
jakiegoś tłustego obżartusa chyba najbardziej aktualne
szczupły jest!
Po prostu dużo spala

Cytat:
Napisane przez TinaNeko Pokaż wiadomość
Na poczatku jak dziecko jest tłusciutkie to nie szkodzi bardzo bo wyciagnie. ale czym straszy tym coraz gorzej. Wiecei co ale mam kochana matke... Jak jej powiedziałam ze mam miec pessar zakładany i potem mam isc na zastrzyki na rowiniecie płuc to tylko powiedziała aha i zaczeła swoje paplac aka ona to chora i ze potrzebuje kase na leki
przykro mi...
I wiem co czujesz, bo moja matka też ma takie reakcje z d..y

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Widzę, że poldzik w dalszych postach wyjaśniła dlaczego nie można, ale jak dla mnie za dużo jest tych ograniczeń i wydaje mi się, że trzeba podchodzić do tego z głową. Biorę witaminki, jem kilka pełnowartościowych posiłków dziennie, jem warzywa i owoce, nie palę papierosów i nie piję alkoholu... więc fakt, że raz na kilka tygodni zjem fast fooda albo dwa razy dziennie wypiję słabą kawę z mlekiem, nie wpłynie znacząco na rozwój mojego maleństwa.
zgadzam się z Tobą

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
oo zapisałam sobie link, bo nie mam pojęcia na jaki się zdecydować

Cytat:
Odebrałam wyniki badań
Krew taka se, większość albo poniżej albo na pograniczu.
Mocz oczywiście kiepski co mnie martwi.
Mam wykryte erytrocyty, leukocyty - duuużo, nabłonki bardzo liczne, bakterie liczne. Wizytę mam dopiero za 2 tygodnie.
Jak się go pytałam co zrobić jak mocz będzie kiepski to powiedział, żebym sobie żurawinę łykała.
No ale na bakterie to raczej pomoże..:/
Nie wiem czy dzwonić do niego(?)
buuu... u mnie krew też coraz gorsza niestety
A zurawina pomoże na bakterie- bierz
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-24, 21:16   #282
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
W wiadomościach polsatu właśnie mówili o braku kasy z NFZ i o tym, że od dziś wszystkie szpitale we Wrocławiu zawieszają przyjęcia na oddziały wewnętrzne. Jakaś paranoja w tym kraju
nosz kurde! A dopiero luty co za banda!

Cytat:
super, że wszystko ok Z wagą na pewno nadgoni

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Hej. Pedzicie tak że nie daje rady nadrobić. Mam teraz sporo problemów z Julkiem, jeżdżę od lekarza do lekarza, noce słabe także odpoczywam kiedy się da. Pochwale się tylko dzisiejszymi lowami z lumpka. Wszystko z nexta a płaciłam niecałe 10 zł
oj zdrówka dla Julcia!

Cytat:
a w załączniku moje nowe ubranka (trochę niewyraźnie wyszly zdj noo ale)
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 21:50   #283
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

strasznie dużo piszecie ostatnio, nie nadążam.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 22:01   #284
mycha_818
Zadomowienie

Pszczoua, myboy super ubranka. Myboy skąd ten drugi zestaw??? Szuuu Twoje zdobycze to mistrzostwo światach, zwłaszcza koszule:-D

Siacha brawo za wizytę!
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 05:30   #285
ultraviolwt188
Raczkowanie

Cześć dziewczyny nie moge spać po nocach dzis od 5 juz, maz marudzi, ze zaczęłam chrapać w nocy gdzie dotychczas nigdy nikt sie nie skarżył na to
ultraviolwt188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 05:46   #286
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
No to super Gratulacje

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 07:00   #287
masija
Zakorzenienie

Dobry

Przed chwilą dostałam mms od kolegi, urodził mu się syn.. Boże, jak ja beczałam:brzyda l:

Wróciłam wczoraj z plotek i powiem Wam, że jestem trochę w szoku.
Jak mi koleżanka powiedziała ile naszych znajomych wzięło/weźmie rozwód, to mi aż szczena opadła...
Samych naszych wspólnych naliczyłam chyba z 8 osób + jeszcze jej znajomi. I to praktycznie większość przed 30 albo na pograniczu.

Ale za to pozytywnie mała dzisiaj mnie obudziła i wierci się jak oszalała

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 07:25   #288
tassia
Zakorzenienie

CZE
Nie nadrabiam nie mam sił
Pije kawę i zbieram się do zycia

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 07:36   #289
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
ja na razie nie kupuję proszku czy płynu może za miesiac

Ja też niee.. poza tym ja stawiam na jelenia a on jednak i tak maaało kiedy w promocji a jak jest to o kilka złociszy. Nie mam gdzie tego składować

Jak przyjdzie mi do prania, czyli maj, to pójde i kupię

O jaaa ale spanie mnie dopadło.. usnęłam wczoraj o 20 razem z Blanką i obudziłam się dziś o 7

i dziś sie zważyłam i waga co innego pokazała.. 6kg na plusie, a wczoraj 7
Trzymam se tych 6

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 07:52   #290
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
pff, bo ty jesteś chudzielec to cie przeraża, mnie sie zbliża 7 z przodu i to jest dopiero masakra
Ja startowo miałam 6 z przodu, teraz już mam 7 i podejrzewam, że do końca ciąży mogę zobaczyć 8 Ale mam nadzieję, że równe 80 i ani grama więcej...

Cytat:
Miałam identyczne wyniki moczu i miałam łykać 3 x dziennie furaginum aż do poprawy (min. 2 tyg), więc ja bym zadzwoniła

Ja nie wiem jak babydream może wam śmierdzieć, przecież to jest taki delikatny, ledwo wyczuwalny zapach, może ja mam coś innego
Ja jak miałam gorsze wyniki moczu to raz na noc miałam wypić monural - pomogło i ostatnie wyniki miałam już w normie.

A co do Babydream to mi też nie śmierdzi Czasem się nim smaruję po prysznicu na mokrą skórę, ale najczęściej jednak wybieram olej ze słodkich migdałów i od czasu do czasu Bio oil (ten to ma intensywny zapach...)

Cytat:

Trzymam se tych 6
Ja tydzień temu u gina się ważyłam i miałam +9 A wczoraj już na domowej wadze miałam +7 i też się tego trzymam
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 07:53   #291
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Ja startowo miałam 6 z przodu, teraz już mam 7 i podejrzewam, że do końca ciąży mogę zobaczyć 8 Ale mam nadzieję, że równe 80 i ani grama więcej...

Ja jak miałam gorsze wyniki moczu to raz na noc miałam wypić monural - pomogło i ostatnie wyniki miałam już w normie.

A co do Babydream to mi też nie śmierdzi Czasem się nim smaruję po prysznicu na mokrą skórę, ale najczęściej jednak wybieram olej ze słodkich migdałów i od czasu do czasu Bio oil (ten to ma intensywny zapach...)

Ja tydzień temu u gina się ważyłam i miałam +9 A wczoraj już na domowej wadze miałam +7 i też się tego trzymam
U gina zawsze mam więcej, tydzień temu miałam 63kg, a u siebie wczoraj 62. Dziś 61,2

Lena
Stary 2015-02-25, 08:03   #292
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Dobry

Przed chwilą dostałam mms od kolegi, urodził mu się syn.. Boże, jak ja beczałam:brzyda l:

Jak mi koleżanka powiedziała ile naszych znajomych wzięło/weźmie rozwód, to mi aż szczena opadła...
Samych naszych wspólnych naliczyłam chyba z 8 osób + jeszcze jej znajomi. I to praktycznie większość przed 30 albo na pograniczu.

Szczerze to ja nawet daleko nie muszę szukac takich sytacji, u mnie w rodzinie to prawie wszystkie małżeństwa już po rozwodach ... Mówię oczywiście o tym młodszym pokoleniu do 40

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 08:07   #293
gabisun
Zakorzenienie

Hej!

Myboy piękny ten dresik! to ze smyka?

Kaja rano zawsze jest mniej ja niestety nie mam wagi i wazę się zawsze po niedzielnym obiedzie u mamusi więc mało wiarygodne, ale innego wyjścia nie mam

Mi oliwka też śmierdzi, chociaż teraz chyba jednak jest zmieniona formuła i więcej olejku migdałowego, bo kiedyś śmierdziała bardziej, jak się posmarowałam w pierwszej ciąży to pachniałam jak frytka

Tż też nie lubi tego zapachu, ale nie ma wyjścia

Kupiłam wczoraj te body w kotwice i wzięłam jeszcze dwie flanelki, bo dostawa jakaś była chyba i nowe wzory.
A z tymi kotwicami są jeszcze pajace i półśpiochy, to jest nowa kolekcja

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 08:09   #294
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Hej!

Myboy piękny ten dresik! to ze smyka?

Kaja rano zawsze jest mniej ja niestety nie mam wagi i wazę się zawsze po niedzielnym obiedzie u mamusi więc mało wiarygodne, ale innego wyjścia nie mam

Mi oliwka też śmierdzi, chociaż teraz chyba jednak jest zmieniona formuła i więcej olejku migdałowego, bo kiedyś śmierdziała bardziej, jak się posmarowałam w pierwszej ciąży to pachniałam jak frytka

Tż też nie lubi tego zapachu, ale nie ma wyjścia

Kupiłam wczoraj te body w kotwice i wzięłam jeszcze dwie flanelki, bo dostawa jakaś była chyba i nowe wzory.
A z tymi kotwicami są jeszcze pajace i półśpiochy, to jest nowa kolekcja
Ja zawsze się ważę rano, przed śniadaniem, w piżamce

ale tak myśle.. czy ja wczoraj to po śniadaniu nie zwazyłam się..

Lena
Stary 2015-02-25, 08:11   #295
TinaNeko
Raczkowanie

Ale wy duzo piszecie. Ńie nadazam. Wczoraj fatalnie sie czulam dzis to samo. Dzidzia mi nie dala spac od 2 do 5 a o 7 corka obudzila ze chce bajke
TinaNeko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 08:12   #296
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Pszczoua, myboy super ubranka. Myboy skąd ten drugi zestaw??? Szuuu Twoje zdobycze to mistrzostwo światach, zwłaszcza koszule:-D

Siacha brawo za wizytę!
dzieki ze Smyka

Cytat:
Ja też niee.. poza tym ja stawiam na jelenia a on jednak i tak maaało kiedy w promocji a jak jest to o kilka złociszy. Nie mam gdzie tego składować

Jak przyjdzie mi do prania, czyli maj, to pójde i kupię

O jaaa ale spanie mnie dopadło.. usnęłam wczoraj o 20 razem z Blanką i obudziłam się dziś o 7

Trzymam se tych 6
tez tak chcę

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Szczerze to ja nawet daleko nie muszę szukac takich sytacji, u mnie w rodzinie to prawie wszystkie małżeństwa już po rozwodach ... Mówię oczywiście o tym młodszym pokoleniu do 40

ojejjjjj.....
Stary 2015-02-25, 08:38   #297
Princesika
Zakorzenienie

Nie mogłam się wczoraj oprzeć

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Moja ważyła w 20 tc 320 g. Nie stresuj się

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

I co tu taka cisza?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 08:39   #298
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Moja ważyła w 20 tc 320 g. Nie stresuj się

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

I co tu taka cisza?
Słoodkaaaa

Mój w 20 ważył 370

Lena
Stary 2015-02-25, 08:40   #299
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry

Czyli podobnie jak ja wpisują się w statystykę
2-6 lat po ślubie, wiek 28-34.
Stary 2015-02-25, 08:46   #300
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
no nieźle...:/
Cytat:

Ślicznaa!! skąd?

Wszystkie pewnie śpią bo taka pogoda. Chyba, że tylko u mnie jest szaro i leje :/

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Czyli podobnie jak ja wpisują się w statystykę
2-6 lat po ślubie, wiek 28-34.
Kurcze, nie wiem jak tam statystyki ale... no trochę mnie poraziła tą inf. wczoraj. Tym bardziej, że o większości par nie powiedziałabym, że się rozwiodą. No ale wiadomo-nigdy nikt nie wie z zewnątrz co i jak jest w środku małżeństwa.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości