Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-06, 18:48   #271
ludovika
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Cytat:
Napisane przez Loquilla Pokaż wiadomość
I tak trzymać. Dasz sobie radę bo silna z Ciebie babka, a jaka rakieta! Niech żałuje twój były!
tak
ludovika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 18:48   #272
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ludovika Pokaż wiadomość
dzięki Tysia mam go w D....
Weeeeźźźź....za ładną masz
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 18:49   #273
23m
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo ciesze się strasznie

To jeżeli za 10 lat to mozesz spokojnie iść pod nóż tylko nasuwa mi se pytanie skąd wiadomo że teraz będzie dobrze? może masz tendencje do bliznowców? jak u Ciebie z krzepnięciem krwi?
Nie ma gwarancji, że będzie dobrze, przed kontrolą nawet nie myślałam, żeby cokolwiek wycinać, zaskoczył mnie doktor tą propozycją. Przystaje na to, bo te blizny za każdym razem kiedy oglądam się w lustrze mnie dobijają. Cycki sterczuchy, mało opadły i są one bardzo widoczne. Ryzykuje wiem, ale nie chcę później pluć sobie w twarz, że mogło być lepiej a ja nie skorzystałam z okazji. A jeśli zrobią się podobne wtedy spróbuje laserem je potraktować.
Stary 2015-03-06, 18:49   #274
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez requiem4U Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panie serdecznie

Od paru dni przeglądam wątek, w końcu udało mi się dotrzeć do tego "najświeższego" Jestem tydzień przed zabiegiem ( 12-go marca idę ) i powiem szczerze, że "cycki" zaczynają mi się już śnić po nocach...

Nie powiem, że przestudiowałam wszystko, bo bym skłamała- i chyba nawet było by to niemożliwe :P , ale sporo tutaj bardzo przydatnych informacji, za co Wam sereczne dzięki

Obecnie posiadam rozmiar małe B i - chyba dosyć standardowo- przymierzam się do pięknego C Jestem szczupłą dziewczyną (niespełna 50 kg przy wzroście 167 cm), także myślę, że będzie idealnie. Częścią mojego życia jest sport- czysto hobbistycznie- więc tym bardziej nie chciałam przesadzać z rozmiarem.

Najbliższe otoczenie "cieszy się" razem ze mną... Niestety sceptycznie troszkę podchodzi siostra do tego- generalnie ciężko jest sceptyką wytłumaczyć swój osobisty "problem", kompleks, czy jak to nazwać... Mamusia moja kochana, której często o tym mówiłam już od dłuższego czasu też nigdy nie była za tym, ale oczywiście szanowała moją decyzję i mówiła, że będzie ze mną Teraz niestety już patrzy na mnie z góry, ale czuje to wsparcie i wiem, że na pewno nade mną czuwa <3 Dodam, że mam niespełna 24 lata.

Wybieram się do Kliniki Mazan- Katowice.
Czy jest ktoś, kto właśnie tam się poddał zabiegowi?
Byłam już tam wcześniej w innym celu i byłam zadowolona z rezultatów, także mam nadzieję, że i tym razem będę.

Boje się- bardzo. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze....

PS. powiedzcie mi proszę, gdyż zazwyczaj biernie korzystam z Wizażu, jak mogę zobaczyć zdjęcia, które wstawiacie u siebie? Jestem ciekawa Waszych efektów i nie wiem jak to rozgryźć :P

Dziekuję z góry za wszystkie odpowiedzi
Nie bój się...wszystko będzie super jakie masz mieć implanty?
Stary 2015-03-06, 18:50   #275
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Weeeeźźźź....za ładną masz
hehe
Stary 2015-03-06, 18:54   #276
23m
Rozeznanie

Cytat:
On 239 zł? zjechałam na dół jest po prawej stronie [COLOR="Silver"]
Kochana ja go widziałam i nawet myślałam żeby go zamówić, ale znalazłam prawie identyczny krój z firmy CALANDO za 74 zł! Teraz widze go jedynie tu, zjedź niżej, odsyła do zalando, na którym go już nie ma
http://www.ceneo.pl/Biustonosze;017C...P0-1253109.htm
Zobacz, że wzór panterki się różni, mój jest bardziej wyrazisty

Edytowane przez 23m
Czas edycji: 2015-03-06 o 18:59
23m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 19:07   #277
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 23m Pokaż wiadomość
Kochana ja go widziałam i nawet myślałam żeby go zamówić, ale znalazłam prawie identyczny krój z firmy CALANDO za 74 zł! Teraz widze go jedynie tu, zjedź niżej, odsyła do zalando, na którym go już nie ma
http://www.ceneo.pl/Biustonosze;017C...P0-1253109.htm
Zobacz, że wzór panterki się różni, mój jest bardziej wyrazisty
To który Ty masz? Ten za 74 czy za 239?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-06, 19:14   #278
23m
Rozeznanie

Cytat:
To który Ty masz? Ten za 74 czy za 239?
Za 74zł, dzisiaj jeszcze przeglądałam na zalando rozmiary, to jeszcze była pełna rozmiarówka dostępna jak ten link Ci podawałam. A później znikło wszystko, moja siostra się też napaliła na niego jak jej się pokazałam, a dzisiaj dopiero go odebrałam od kuriera
Stary 2015-03-06, 19:15   #279
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo proszę o nie klnięcie w postach staje się to coraz bardziej częste

Witam Was czytam i nie oczy przecieram z tego co piszecie o Waszych partnerach... ja nie wyobrażam sobie takiego traktowania odchodzi się już od tego że to facet jest "panem" domu a kobieta to tylko dodatek...no ale nikogo nie oceniam żeby nie było ...

23m czy Ty planujesz wymiane kiedys na wieksze implanty? jezeli tak to przemysl te blizny bo pamietaj wiciecie skóry wiąze sie z jej utratą a co za tym idzie z mniejszymi mozliwosciami wlozenia wiekszego implantu na przyszłość

musze się Wam pochwalić że od poniedziałku ide do pracy bez kokosów na początek ale na waciki wystarczy
Olivcia czasami wchodzą w grę dzieci i zostajesz przy kims toksycznym dla nich bo ciagle masz nadzieje ze się cos zmieni.
Stary 2015-03-06, 19:17   #280
Shazney
Zakorzenienie

Mój chłopak nie był przeciwny op, mówił mi, żebym robiła jak chcę i jakie chcę. Bardzo mnie wspierał po op, wysłuchiwał moich bolączek i pisał smsy, żebym oddała mu trochę bólu, a nie zatrzymuję tak wszystko dla siebie. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś miałby mi mówić, co mam robić ze swoim ciałem, nie wytrzymałabym w takim "związku".

Cytat:
dlatego ja mojego starego niedawno pognałam po 10 latach mojego niewolnictwa teraz dochodzę do siebie psychicznie ale zaczęłam oddychać. Boję się strasznie ale juz nigdy nie dam się tak zniewolić i poniżać przez zadnego faceta.
Co było, minęło, teraz trzeba patrzeć do przodu i cieszyć się z tego, co mamy. Za sprawą ojca znam ten temat od podszewki. Trzymaj się

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Olivcia czasami wchodzą w grę dzieci i zostajesz przy kims toksycznym dla nich bo ciagle masz nadzieje ze się cos zmieni.
Tak... Ale nic się nie zmienia, ewentualnie tylko na gorsze, a człowiek tylko coraz bardziej jest umęczony życiem i przygaszony.

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 19:18   #281
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Mój chłopak nie był przeciwny op, mówił mi, żebym robiła jak chcę i jakie chcę. Bardzo mnie wspierał po op, wysłuchiwał moich bolączek i pisał smsy, żebym oddała mu trochę bólu, a nie zatrzymuję tak wszystko dla siebie. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś miałby mi mówić, co mam robić ze swoim ciałem, nie wytrzymałabym w takim "związku".

Co było, minęło, teraz trzeba patrzeć do przodu i cieszyć się z tego, co mamy. Za sprawą ojca znam ten temat od podszewki. Trzymaj się

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Tak... Ale nic się nie zmienia, ewentualnie tylko na gorsze, a człowiek tylko coraz bardziej jest umęczony życiem i przygaszony.
dokładnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-06, 19:38   #282
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Olivka gratulacje
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 19:48   #283
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Cytat:
Napisane przez Madiha Pokaż wiadomość
Hej, proponuje przeczytac pierwszy post tego watku. On odpowie na wiekszosc Twoich pytan. Edytuj tez nazwe kliniki.

Dziwie sie Wam troche dziewczyny z tym jak tolerujecie zachowanie Tz. Jak to nie da? Malzenstwo to przeciez tez wspolna kasa. To ze ktos wychowuje dzieci i akurat nie zarabia, to nie znaczy ze kasa nie moze dysponowac. Taki podzial rol po prostu. Jak to nie pozwala? Nie pozwalac to moze ojciec 15 latce pojsc do klubi, a nie maz zonie...
Też się dziwię. Dla mnie to forma niewolnictwa, a nie partnerstwo. I żadne usprawiedliwianie, że "faceci tak mają" do mnie nie trafia. Nie nie mają. A przynajmniej nie wszyscy. Dorosły facet wyraża swoją dezaprobatę dla działań partnerki w inny sposób, niż wyzywając ją od potworów, poniżania i paplania sekretu partnerki do teściowej...

Szann, a 75E? Serio, wydaje mi się, że masz za małą miskę. Teraz to nieistotne, ale zrób sobie dobrze po operacji i pójdź do brafitterki. Możesz się pozytywnie zdziwić.
Chociaż ja wiem, czy tak pozytywnie. Ja się podłamałam - koniec z kupowaniem staników w sieciówkach. Dzisiaj byłam w Cubusie. Miski E koszmarne, F właściwie same brzydkie i całe dwa do wyboru. Według ich "rozmiarówki" z przymierzalni powinnam spróbować również 70D lub, uwaga 70C. To mierzę. Fiszbina sięga do połowy cycka, a tył stanika jedzie do góry Brawo projektanci. RIP biusty kobiet. A tak lubiłam Cubusia przed operacją.

Cytat:
Taaa, zmieni się. Moi pożal się boże rodzice też tak myśleli. Skończyło się na ostrej patologii, a ja sobie wszystko obserwowałam do 8 roku życia.

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 20:16   #284
23m
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość
Też się dziwię. Dla mnie to forma niewolnictwa, a nie partnerstwo. I żadne usprawiedliwianie, że "faceci tak mają" do mnie nie trafia. Nie nie mają. A przynajmniej nie wszyscy. Dorosły facet wyraża swoją dezaprobatę dla działań partnerki w inny sposób, niż wyzywając ją od potworów, poniżania i paplania sekretu partnerki do teściowej...

Szann, a 75E? Serio, wydaje mi się, że masz za małą miskę. Teraz to nieistotne, ale zrób sobie dobrze po operacji i pójdź do brafitterki. Możesz się pozytywnie zdziwić.
Chociaż ja wiem, czy tak pozytywnie. Ja się podłamałam - koniec z kupowaniem staników w sieciówkach. Dzisiaj byłam w Cubusie. Miski E koszmarne, F właściwie same brzydkie i całe dwa do wyboru. Według ich "rozmiarówki" z przymierzalni powinnam spróbować również 70D lub, uwaga 70C. To mierzę. Fiszbina sięga do połowy cycka, a tył stanika jedzie do góry Brawo projektanci. RIP biusty kobiet. A tak lubiłam Cubusia przed operacją.

Taaa, zmieni się. Moi pożal się boże rodzice też tak myśleli. Skończyło się na ostrej patologii, a ja sobie wszystko obserwowałam do 8 roku życia.
Rochelle ja zauważyłam, że biusty silikonowe inaczej się mają do rozmiarówek sklepowych. Brafitterka wymierzyła mnie na 65e, nie które modele lepiej pasują 65f, w reservedzie dobrze leżą na mnie 70e, a w ostatnim salonie brafitterki w którym byłam mierzyłam model 65 g i idealnie leżał, to wszystko zależy od firm i ich rozmiarówek. Nie można sie sugerować jednym rozmiarem.
Należy się kierować zasadami: (ściągnięte z beautywpl)
"- Fiszbina ma dobrze otaczać implant - w żadnym nawet najmniejszym miejscu na niego nie nachodzić, ale też nie odstawać od piersi, ma iść blisko wokół implantu.
- Na mostku przylegać do niego, nie odstawać, nie "wisieć" nad nim - przylegać.
- Drugi koniec fiszbiny ma kończyć się "za implantem" ( w sensie otoczyć go prawie do końca, nie urywać się z boku gdzieś w jego połowie) - nie wiem czy jasno to wytłumaczyłam (tongueout i być wycelowana swoim końcem w środek pachy.
- Obwód - poza niedeformującą cycków fiszbiną, to jest druga najistotniejsza rzecz - ma być ścisły.
Zapięty na pierwszą z brzegu, najluźniejszą haftkę ma być w miarę ciasno, tak aby nie jeździł po plecach w górę i w dół i abyś nie wcisnęła pod niego całej dłoni (giggle co najwyżej palec czy dwa. To obwód z fiszbiną trzymają biust (nie ramiączka wbrew powszechnej opinii).
- Miska - nie za płytka, żeby przykryć i objąć ładnie pierś, a nie żeby sutki wyłaziły. Jak Ci karczek stanika z fiszbiną na mostku nie dociska do niego i ona wisi nad nim, to miska też za płytka.
No i w drugą stronę - nie za głęboka - nie może się marszczyć, nic tam nie ma odstawać po bokach, ani nie ma być pusto...w stylu schowek na drobiazgi. Jak się pochylisz i na górze miski, przy ramiączkach będzie się coś wyginać, odchylać dużo, odstawać tzn. też, że za glęboka."
Stary 2015-03-06, 21:32   #285
Misiaczek80
Zadomowienie

Przestańcie już o toksycznych związkach. Ciągniecie już 4 strony. Nie znamy naszych sytuacji i zależności. Maja miała rację, bo tym razem również wzbudziła kontrowersje. To osobiste sprawy i nic nam do tego. Duże jesteśmy i powinnyśmy wiedzieć co dla nas dobre.

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Jak można kogoś wyzywać nie znając go. Nie pomyślałyście, że może dziewczyna była dla niego piękna a teraz sam przeżywa widząc jak cierpi?
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 22:17   #286
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Cytat:
Napisane przez 23m Pokaż wiadomość
Rochelle ja zauważyłam, że biusty silikonowe inaczej się mają do rozmiarówek sklepowych. Brafitterka wymierzyła mnie na 65e, nie które modele lepiej pasują 65f, w reservedzie dobrze leżą na mnie 70e, a w ostatnim salonie brafitterki w którym byłam mierzyłam model 65 g i idealnie leżał, to wszystko zależy od firm i ich rozmiarówek. Nie można sie sugerować jednym rozmiarem.
Należy się kierować zasadami: (ściągnięte z beautywpl)
"- Fiszbina ma dobrze otaczać implant - w żadnym nawet najmniejszym miejscu na niego nie nachodzić, ale też nie odstawać od piersi, ma iść blisko wokół implantu.
- Na mostku przylegać do niego, nie odstawać, nie "wisieć" nad nim - przylegać.
- Drugi koniec fiszbiny ma kończyć się "za implantem" ( w sensie otoczyć go prawie do końca, nie urywać się z boku gdzieś w jego połowie) - nie wiem czy jasno to wytłumaczyłam (tongueout i być wycelowana swoim końcem w środek pachy.
- Obwód - poza niedeformującą cycków fiszbiną, to jest druga najistotniejsza rzecz - ma być ścisły.
Zapięty na pierwszą z brzegu, najluźniejszą haftkę ma być w miarę ciasno, tak aby nie jeździł po plecach w górę i w dół i abyś nie wcisnęła pod niego całej dłoni (giggle co najwyżej palec czy dwa. To obwód z fiszbiną trzymają biust (nie ramiączka wbrew powszechnej opinii).
- Miska - nie za płytka, żeby przykryć i objąć ładnie pierś, a nie żeby sutki wyłaziły. Jak Ci karczek stanika z fiszbiną na mostku nie dociska do niego i ona wisi nad nim, to miska też za płytka.
No i w drugą stronę - nie za głęboka - nie może się marszczyć, nic tam nie ma odstawać po bokach, ani nie ma być pusto...w stylu schowek na drobiazgi. Jak się pochylisz i na górze miski, przy ramiączkach będzie się coś wyginać, odchylać dużo, odstawać tzn. też, że za glęboka."
100% racji, ale zasady, które tu podajesz są takie same dla dziewczyn przed operacją jedyna różnica to właśnie to, że przed można sobie więcej "zebrać piersi z tyłu". Jak to niektóre mówią: "piersi mamy też na plecach" A po operacji skóra jest już maksymalnie ściągnięta. Wszystko już mamy z przodu. Dlatego fajnie pójść po tym, jak już dojdziemy do siebie do brafitterki, a nie samodzielnie coś liczyć. Kalkulatory są orientacyjne. Masa dziewczyn popełnia jednak błąd i operuje miseczkami do D. A tam się alfabet cyckowy nie kończy. Polki w 80 czy tam 90% noszą źle dobrane staniki (i to fakt, a nie slogan, sama byłam taka "mądra). Większość twierdzi, że nosi 80/85 B i większość się myli. O tym trzeba pamiętać.
A tutaj fajny artykuł o tym, jak sobie robimy krzywdę nosząc niewłaściwe rozmiary: http://zdrowie.wp.pl/zdrowie/wirtual...e-zdrowie.html

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki

Edytowane przez rochelle_
Czas edycji: 2015-03-06 o 22:23
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 22:46   #287
NightWish159
Raczkowanie

Dobranoc Wam !

...kolrowych i oby nas jutro słonecznko rano obudziło, ot co!

NightWish159 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 23:13   #288
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NightWish159 Pokaż wiadomość
Dobranoc Wam !

...kolrowych i oby nas jutro słonecznko rano obudziło, ot co!

Paaaaaa Jutro (już dziś) będzie piękny dzień
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 07:27   #289
Loquilla
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Loquilla

Dzień dobry! U mnie dziś dość pochmurno, ale i tak humorek nie najgorszy Miłej soboty!
Loquilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-07, 07:31   #290
Zainteresowana2
Zadomowienie

Hej
Wyliczanka na dzisiaj

babka66 14.04 - 38
szann 20.04 - 44
olivka1989 12.05 - 66
lijuana 10.06 - 95
maginka23 08.07 - 123
tysiaczek83 10.09 - 187

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Ja lecę się szykować bo dzisiaj mam babski wypad do spa miłego dnia życzę

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:11   #291
mon87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
ehhh na pewno zmotywowałabyś mnie z taki ciałeczkiem
dziekuje

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
dlatego ja mojego starego niedawno pognałam po 10 latach mojego niewolnictwa teraz dochodzę do siebie psychicznie ale zaczęłam oddychać. Boję się strasznie ale juz nigdy nie dam się tak zniewolić i poniżać przez zadnego faceta.
taka laska jak Ty to pownna miec facetu u stop sie czolgajacego

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
A mój Mężuś jest cudowny,bo to On umówił mnie sam na konsultację zapłacił,woził,opiekował się po
moj tak samo sam mnie przekonal, ze dobrze robie, zaplacil i jest zadowolony, a jezeli chodzi o usta to sam mi znalazl kobietke i mnie z nia umowil
20.08 makijaz permanentny brwi i oczy, Janovia usta i bruzdy, botox
mon87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 09:45   #292
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loquilla Pokaż wiadomość
Dzień dobry! U mnie dziś dość pochmurno, ale i tak humorek nie najgorszy Miłej soboty!
Cześć Dziewczynki ☺
U mnie też pochmurno,Mąż wyjechał na kilka dni,więc się stęsknimy,a to dobre dla związku ☺
U mnie humorek średni,bo mam początek miesiączki i umieram i w dodatku wstałam z migreną ☺
Stary 2015-03-07, 10:08   #293
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Oj Tysiaczek współczuję

Dzień dobry kobitki pogoda średnia ale cóż zrobić ide szukać inspiracji do mieszkania...
Stary 2015-03-07, 10:49   #294
JuStYsCk2
Zadomowienie

hej czy sa tu dziewczyny, ktore robily piersi u T.K z Krakowa?
JuStYsCk2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 11:10   #295
szann
Zakorzenienie

Hej Panienki

Jest kilka dziewczyn od TK, sama miałam u Niego robić, ale zrezygnowałam
one juz sie praktycznie nie udzielają oprócz EwyNS

Dzisiaj TV, winko i TZ w całej okazałości
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 11:13   #296
NightWish159
Raczkowanie

Celebrinfea, pewnie widziałaś stronkę homebook.pl?
Na pewno coś znajdziesz dla siebie

Tysiaczku, ja już po, ale męczyłam się przez pierwsze trzy dni ;/
Stary 2015-03-07, 11:15   #297
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Oj Tysiaczek współczuję

Dzień dobry kobitki pogoda średnia ale cóż zrobić ide szukać inspiracji do mieszkania...
Szkoda,że mój Synek nie współczuje hi hi

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez NightWish159 Pokaż wiadomość
Celebrinfea, pewnie widziałaś stronkę homebook.pl?
Na pewno coś znajdziesz dla siebie

Tysiaczku, ja już po, ale męczyłam się przez pierwsze trzy dni ;/
Też polecam popatrzeć na tej stronce ja też wystawiłam mieszkanko na sprzedaż i kupię w nowym budownictwie i dumam co tam nawymyślam i jakieś projekciki już robię

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez mon87 Pokaż wiadomość
dziekuje

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

moj tak samo sam mnie przekonal, ze dobrze robie, zaplacil i jest zadowolony, a jezeli chodzi o usta to sam mi znalazl kobietke i mnie z nia umowil

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-07, 11:33   #298
NightWish159
Raczkowanie

Tysiaczku, deweloperskie? Ojjj, to byś miała pole do popisu! A na tej stronce są idealne mieszkania
Stary 2015-03-07, 11:38   #299
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny szczerze to nie znałam tej stronki. Mam jeszcze sporo czasu bo teraz to hydraulika i gaz nas czeka... Eh po cichu licze że coś kasy zostanie na moje cycochy
Stary 2015-03-07, 11:50   #300
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimoza102 Pokaż wiadomość
myszola też ćwiczę z JM
ja miałam 3 dni przerwy bo mam podejrzenie zapalenia oskrzeli, ale dziś już zrobie, bo to uzależnia i kształtuje sylwetke, a każda przerwa strasznie uderza w moje ego

Cytat:
Napisane przez mon87 Pokaż wiadomość
dziekuje

Mon/ Tysia zazdroszcze facetów, gdzie takich szukać??? Ja od swojego slysze tylko, że jestem materialistką, wszystko sama kupuje ale według niego mam 'wysokie oczekiwania', ale ten związek chyli się już ku końcowi, szkoda 6 lat...

Ludovika masz takie piękne ciałko, że mam ochote biec i ćwiczyć, ale nie mam dziś jakoś siły, a cały dom do posprzątania, trening i pazury do zrobienia...
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości