![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: mały biust :/
JA jestem
![]() ![]()
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;5396313]czyżby wszystkim "wątkowiczkom" biust nagle urósł?[/quote]
Ja bym się nie obraziła gdyby tak się stało i mogłabym zdradzić wasz wątek na rzecz wątku o dużych piersiach ![]() ![]()
![]() |
#273 |
Konto usunięte
|
ja też nie miałabym nic przeciwko, gdyby tak nagle...
![]() ![]() blue - kryc się kto może ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
to co plotkujemy dalej?
ja teraz napiszę coś o swoich spostrzeżeniach a więc miniaturowy biust jest okropny bo: -nigdy ale to nigdy nie uwierzę w to że facetowi "wielkie nic" może się podobać,podniecać ich etc -nigdy nie będę się czuła 100% kobietą będąc płaska! -nigdy nie mogę wyjść bez stanika,czuje się okropnie gdy patrze w lustro,niedobrze mi aż się robi ![]() -mam problem z kupowaniem bluzeczek,sukienek które mają takie zaznaczenie miejsca gdzie się umiejscawia piersi-których ja nie mam! i chyba -podczas bycia z facetem w łózku za cholere nie mogę zdjąć stanika!po za tym nienawidzę kiedy facet mnie tam dotyka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Mała Paulinko zastanów się czego chcesz. Ja mam ogromny biust i także wiele problemów.
- biust mi wisi i dynda, - nie czuję się kobietą tylko jakimś monstrum, - nigdy nie mogę wyjść bez stanika, czuje się okropnie gdy patrze w lustro,niedobrze mi aż się robi (dwa wory, bo inaczej tego nazwać nie można) - mam problem z kupowaniem bluzeczek,sukienek które mają takie zaznaczenie miejsca gdzie się umiejscawia piersi średniej wielkości dla mnie już takich bluzeczek i sukienek nie ma -podczas bycia z facetem w łózku musze bardzo uważać by tymi moimi piersiami nie udusić amanta, poza tym wolę to robić po ciemku by przypadkiem facet ich nie zobaczył I od siebie dodam, jak byłam młoda i głupia to chciałam mieć dużżżeee piersi, modliłam się nawet o to i Pan Bóg spełnił moje marzenie w nadmiarze, więc uważajcie czego sobie życzycie. I jeszcze jedno, ty zawsze możesz wypróbować masaże, tabletki i ćwiczenia by powiększyć biust, mnie pozostaje już tylko chirurg plastyk. ![]()
![]() |
#276 |
Konto usunięte
|
mała Paulino - słuchaj, może to taki wiek, że masz małe piersi? do 22 lat mogą ci się jeszcze zmieniac. jeśli naprawdę są niewielkie (AA albo jeszcze mniej) to może wybierz się do lekarza. co prawda zwykłe tabletki hormonalne działają po 2-3latach brania, ale może da się jakieś takie bardziej działające zastosowac czy cuś. jeżeli masz A to nie masz tak naprawdę czym się martwic (nie odbierz słow "nie masz", w znaczeniu że nie ma czegoś, czym można się martwic). to samo mam ja i z resztą prawie wszystkie wątkowniczki. jeżeli B to ci zazdroszczę.
może to też sprawa twojej figury? filigranowe kobitki nie mają zazwyczaj miseczek G ![]() poza tym musisz się nauczyc akceptowac siebie. gdy uwierzysz w siebie, zaczniesz wierzyc, że jesteś piękna jaka jesteś, kiedy patrząc w lustro nie będziesz się skupiac, np. tylko na biuście, czy czymś jeszcze tylko na samej sobie, całej a nie w kawałkach, nie tylko od złych stron. gdy będziesz wierzyc mocno w siebie, byc pewną swojej urody, nawet jeśli nie jest taka jak u top modelek, inni w to też uwierzą , patrząc na twój sposób bytu, jak patrzysz na świat. to naprawdę działa ![]() ale się rozpisałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;5398922]ja też nie miałabym nic przeciwko, gdyby tak nagle...
![]() ![]() blue - kryc się kto może ![]() ![]() Heheh no bola bola bo sie okres zbliza ![]() ![]()
![]() |
#278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czuje sie kobieta bedac plaska bo cycki to nie jedyna rzecz ktora o tym decyduje. Po za tym mozna ladnie sobie wyeksponowac nawet najmniejszy biust. Tez nie lubie chodzic bez stanika bo czuje sie plaska, ale moj facet woli kiedy go nie mam, albo chociaz mam koronkowa bielizne, a nie panncerz (czyt. stanik usztywniany). Jak znajdziesz kogos kto cie kocha i akceptuja taka jaka jestes to bedziesz nawet sama sie rozbierac dla niego ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
blue-eyes - Ja mam nadzieje, ze są jakieś inne sposoby zaakceptowania swojego małego biustu, niż przez dowartościowanie kochającego partnera. Ja go nie posiadam i nie zanosi się żebym go miała mieć, więc ten sposób mnie np. wcale nie pociesza.
![]()
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
o matko trafiłam tu przypadkiem i niektóre waze refleksyjne wypowiedzi przeczytałam ...szczęka mi opadła...
ja też należe do dziewczyn u których bez przyczyny stwierdzono mikroskopijny rozwój piersiatek czyli maluśkie nic ![]() ginekolog mówił że do 18 roku życia kształty nabierają każde piersi... ba już się z tym pogodziłam wogule staram się nie zwracać na te moje mikroskopijne piersiątka uwagi - poprostu nie zdaję sobie sprawy jak to wszystko wygląda z zewnatrz gdyż żyje wewnątrz mojej urody ona się dla mnie liczy i nie obchodzi mnie zdanie innych z natury mam dość szczupłą sylwetkę zgrabną malutką pupcie... ale co z tego jak w lusterku wyglądam pięknie lecz jak dzieciaczek bez stanu. czy to ważne? nie ![]() Ze mnie też się nabijali tyle tylko że ja razem z nimi, wogule z natury mam strasznie duże poczucie humoru typ samgwinika i wole to niż się dołować np. na tekst kolegi z klasy "ty bezcycna dziewczyno" (śmiałam się z tego tekstu bo jest taki prawdziwy w moim przekonaniu) tak szczerze to ja się już nastawiłam na bycie sama w przyszłości czy to się sprawdzi - zobaczę mam marzenia jak każda inna kobietka i chce je realizować ... byle zdrowie dopisywało ... piersiami nie będe się przejmować praktycznie każdy jeden biustnik jest na mnie za duży ale co z tego - w przyszłosci zrezygnuje z biustników bo to tylko dla dziewczyn bez piersi - niewygoda ![]() i kochane gwiazdki nie smutcie się tym że was natura nie obdarzyła piersiami bo zdrowie się liczy, bliscy również chwila obecna... to jest ważne "trzeba tak życ żeby się nie pogubić..."
![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
tatty nie mam żadnego B,A czy AA
jestem płaska totalnie! byłam u lekarza już nie raz,osttanio pani ginekologo powiedziała mi że urosną mi w czasie ciąży i tyle...mało mnie to pociesza rozumiem też te dziewczyny które mają ogromne piersi i im z tym źle...ale szlak mnie trafia jak słysze że dziewczyna na miseczke B i mówi że jest płaska!!
![]() |
#282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
aja nie popieram mam miseczkę b i co z tego ?
niby mam 75b hah ale nie zbyt mi sie chce w to wierzyć bo jak zaloze biustonosz to nie mam zadnego wcięcia miedzy piersiami a szczerze mówiąc jak zdejme z siebie wszystko to cholera mnie trzaska i sama na siebie mowie z przodu deska z tylu deska ale...................... ........................ jak mam dobry humor to idzie zyc z tymi picimi cyckami heh ![]() w sumie moze i racja małe jest piękne ale uwierzcie mi ze b to w cale nie duzo wiecej od a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Konto usunięte
|
małaPaulino - myślę że trafiłaś na niecbyt dobrego lekarza. bo przecież są środki hormonalne powiększające piersi, a zajście w ciąże powiększa tylko podczas ciąży i karmienia, później zaczynają wracac do pierwotnego kształtu i rozmiaru.
duszyczqo - chyba się już gdzieś spotkałyśmy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
może i są takie środki hormonalne ale lekarz nie przepisze ich ot tak sobie!
to są przecież hormony!a więc duże ryzyko dla organizmu...lekarz ich nie przepisze tylko dlatego że właśnie mam miniaturowe piersi... a u lekarza byłam już niejednego,miałam robione mase badań i wszystko jest ok po prostu tak już jestem stworzona ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Konto usunięte
|
bywa i tak
![]() a ja myślałam, że jak ma się małe (szczególnie mniejsze niż AA) piersi to lekarze przypisują hormonki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
a ja i ciebie
troszkę to nie fer ale musimy się już pogodzić nigdy przez to ze nie urosły mi piersiatka nie będe zażywała hormonów, wole już być 'bezcycna dziewczyna' niż truć organizm hormonami, jeszcze sobie cięzaru ciala dorobić (bo jestem dosyć szczupła z natury a słyszałam że przeważnie to po hormonach dziewczyny tyją, zresztą moja kolezanka zażywała te lekarstwa i strasznie przytyła... ale efekt był taki - że wkońcu urosły jej piersi ![]()
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
B nie jest równe innemu B. Ja nosze czasami B, ale nosze też A jak również AA. Wymiarami w biuście powinnam nosić dolną granicę A (czasami nawet w niektórych tabelkach wychodzi że AA). Moja mama nosi B,ale takie kompletnie nieusztywniane bisutonosz , i jak przymierzyłam jej stanik to 3/4 miejsca miałam w nim wolnego - materiał zwisał, opadał. Tak więc, wierzcie mi, że dziewczyny które czasami (podkreślam, czasami, nie mówie o takich które noszą tylko i wyłącznie B,ale takich którym w porywie uda się kupić B) noszą B, też mogą mieć mały biust.
Wiem, że zaraz napiszecie że też chciałybyście nosić chociaż czasami B, ale ja naprawde mam mały biust! Swiadczy o tym, choćby to że wymiarami powinnam nosić małe A, lub to że gdy chciałam sobie kupić najzwyklejsze nieusztywniane bikini to nawet S były na mnie w biuście sporo za duże ![]()
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Tatty - nie zaprzecze ze milo cie tu spotkac kochana
![]() gdybym byla mniej wstydliwa zrobiłabym foto i ci wysle zobaczysz ze moje b jest miniaturkowe ![]() ![]() a co do szkoły - ty szkoła ja studia i niech jedno i drugie zniknie! buzka!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
to ja tez sobie troche ponarzekam
![]() większosc z was jest drobnej budowy i małe piersi do takiego ciala pasują, ale ja jestem duże babsko a piersiaki jak...wrr ![]() ![]() Ale kurde może jeszcze se podrosną troszke noo ![]() ![]() aaa tak bym chciała mieć średnie B ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
Nie powinnam czytać tematów gdzie jest coś o chudości, bo to źle wpływa na mój nastrój
![]() Właśnie przeczytałam taki jeden, o zakazie wpuszczania chudych modelek na wybieg. Wizażanki pisały, min. o tym że prawdziwa kobieta to tylko taka która ma z przodu i z tyłu (czyli że ma biust), że jak ma się te 80 w biuście to nie można odróżnić już od faceta itd. Fajnie ![]()
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
jak pislaam na poczatku tego watku ja tez mam miniaturkowy biust ... kiedys sie go wstydzilam ....ale teraz nusze go z godnoscia ... i nie wypycham sobie stanikow ... probuje kupowac jak najmniejsze i najbardziej dopasowane ... nigdy niestety nie leza idealnie wiec wkladam po gabeczce malutkiej i jest lepeij ... nie znalazlam jeszcze rozmiaru tak malego dle mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie przesadzaj ... i bron boze nie odchudzaj sie ... po prostu przejdz na zdrowa diete .. nie jedz tylko slodyczy fastfodow i nie pij gazowanych i slodzonych rzeczy ... poczytaj sobie jak wyglada zdrowe odzywianie .. zmien zle nawyki a zobaczysz ze bedzie wkoncu czuc sie dobrze ze swoeim cialem ... nie podoba cie sie ksztalt .. wystarczy 25 minut dzinnie na cwiczenia to chyba nie tak duzo/??!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak na marginesie grubsze dziewczyny najczesciej maja wieksyz biuscik, a rzadko sie zdaza zeby bardzo drobniutka i chudziutka kobieta miala z natury piersi rozm. C.
![]() |
![]() |
#295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
również popieram to podejście,tylko nie każdy potrafi wprowadzić to w życie...mi to np ciężko przychodzi a teraz ktoś tam pisał że drobnym dziewczynom pasuje maleńki biuścik a tym większym nie...niekoniecznie,bo przecież i tu i tu nie ma za co złapać ![]() a co do biustu to najgorsze jest to że u mnie w rodzinie nikt nie ma małego biustu!! moja mama ma C,ciocie,babcie D! a ja?nic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to ten watek, ale jest dość stary i od dawna już nikt się tam nie wypowiadał. P.S Czy zauważyłyście, że ten temat bardziej nadaje sie na wizażowe społeczności? ![]()
![]() |
![]() |
#298 |
Konto usunięte
|
witam duszyczqo
![]() ![]() ![]() agatko - ja też nie nawidzę takich wypowiedzi ![]() ![]() a te stwierdzenie z 80 w biuście to mnie powaliło. ja mam 83 w biuście, ale za to 75 w obwodzie, co nie wskazuje na to, że mam jakieś balony ![]() ![]() a propo rozmiarów przeżyłam szok. ostatnio spotkałam koleżankę z podstawówki. od zawsze była szczupła, i już w 6 klasie miała między A a B miseczki, a teraz wyglądała mi conajmniej na C. ona jest w III gimnazjum i ma conajmniej C. szok przeżyłam, tym bardziej, że natura mnie hojnie nie obdarzyła. a gruba wcale nie jest. tak na oko to ten obwodzik pod biustem ma 70 albo 65. natura potrafi zdołowac xD małaPaulinko- no tak bywa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
tatty - masz identyczne wymiary jak ja
![]()
![]() |
#300 |
Konto usunięte
|
hehe, tylko ja mam trochę dysproporcję (czy cuś w tym stylu) między jedną dziewczynką a drugą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.