![]() |
#271 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Witam!
Czy mogłybyście polecić mi dobrego ginekologa- kobietę w Krakowie, przyjmującą bezpłatnie?? Większość podawanych przez Was lekarz to mężczyźi i przyjmujący prywatnie ![]() Ja ze swojej strony mogę polecić dr. Masior, u której wizyta kosztuje 60 zl. Chodziłam do niej rok i zleciła mi wszelki potrzebne badania i wyjaśniała wszelkie wątpliwości, ale chwilowo mam problemy z pieniędzmi, więc chciałabym na jakiś czas zmienić na kogoś, kto przyjmuje bezpłatnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W poniedzialek mam wizyte u dr Hoffman, wiec zobaczymy czy te slowa sie potwierdza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
KIELCE
Polecam dr. Jacka Chamerskiego. Świetny lekarz. Jest bardzo delikatny, doskonale zna się na swej pracy, ma świetne podejscie do pacjentek. Po prostu polecam ! W gabinecie wykonuje cytologię, usg, wszystko na miejscu
#274 |
Raczkowanie
|
POZNAŃ
Gorąco polecam doc. Krzysztofa Szymanowskiego - pracuje na Polnej, jest swietnym ginekologiem i naprawde zna sie na laparoskopii! Jest mily, usmiechniety, kulturalny, podobno jako jeden z pierwszych na Polnej rozpowszechnil laparoskopie, mimo iz ma ok 40tki!!! Super podejście do pacjentki! ![]() ![]() Wiecej info: GG 3236639! |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
KRAKOW
ja moge polecic pania doktor trojanowska i dr. kruszewska obie bardzo sympatyczne przyjmuja na ul.pleszowskiej prywatnie ale takze z ubezpieczenia |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Przyczajenie
|
![]()
Wrocław wita wszystkich
Mam prośbe, czy ktoś może mi polecić dobrego specjaliste od niepłodności?Czy ktoś zna lekarza Mariusza Markuszewskiego z Dolnośląskiego Centrum Ginekologii? |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć, ja polecam dr Ryskalę, która przyjmuje w przychodni przy Madalińskiego 10, tel.: 12 266 66 57 (chyba). Można przyjść na wizytę refundowaną z NFZ. Jest to młoda (kolo 30-35 lat) lekarka, miła, ale przede wszystkim rzeczowa. Zleca różne badania i poświęca dużo uwagi pacjentowi. Najbardziej lubię u niej to, że zawsze słucha mnie uważnie i dokładnie wyjaśnia problem. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-04-25 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
TARNOWSKIE GÓRY
Polecam szczerze dr. Jarolima. Przyjmuje prywatnie na os. Przyjaźń. Na miejscu robi USG (wewn lub zewn) i cytologię. Lekarz bardzo miły, rzetelny, jednym słowem rewelacja-polecam! Wcześniej leczyłam się u lekarki, która na podstawie samego USG stwierdziła, że "chyba" mam PCOS ale "to nic takiego,często się zdarza", i na tym się skończyło. Dopiero dr. Jarolim skierował mnie na badania krwi (hormonki), zrobił USG wewn. i natychmiast dał namiary na dobrego endokrynologa. Ale to już inna historia. Jeśli ktoś chciałby dokładniesze namiary proszę o PW. Aha! Cena wizyty z USG i cytologią około 60zl z tego co pamiętam.
#279 |
Rozeznanie
|
BYTOM
Dr. Urban - w Bytomiu przyjmuje prywatnie w swoim gabinecie jak również w szpitalu na ul. Batorego. Cudowny lekarz z powołaniem i wiedzą!!!!!
"...Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego..." Marek Aureliusz
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
RZESZÓW
PROF. SKRĘT, SZPITAL MIEJSKI,ORDYNATOR. PRYWATNIE PRZYJMUJE NA UL. KWIETNIOWEJ. Rewelacyjny operator, chwalony przez najlepszych ginekologów w Polsce. Mówią o nim GURU.
#281 |
Przyczajenie
|
OLSZTYN
Naprawde polecam! Lek. med. Tomasz Rymkiewicz- swietny lekarz, delikatny, sympatyczny, kompetentny. Przyjmuje na ul. Pstrowskiego 14C/D (za Tesco) pn. 8.30-17.00 wt. śr. 8.30-14.30 czw. 8.30-14.30, 16.00-17.30 pt. 8.30-14.30 tel. 609 511 045 Umowa z NFZ Warto przyjsc rano, bo popoludniami jest bardzo duzo pacjentek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
RZESZÓW
Ja ciągle szukam dobrego ginekologa.Rok temu byłam operowana przez dr T.Kluza i prof Skręta,jestem dawno po kosztownym leczeniu a z zajściem w ciążę mam dalej problem. Znajome polecają mi dr Jarosława Janeczkę ,który podobno zajmuje się trudnymi "przypadkami" do których się zaliczam niestety. Przyjmuje : ul.Szopena 33 tel. 017 852 03 40 Jak tylko będę po wizycie podam Wam bliższe info. Miałam wybrać się do dr Kostyka do Krakowa, ale kasowo nie dam rady+ dojazdy + praca,musiałabym brać urlop,bez sensu,po mału tracę nadzieję.pa pa |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
Kraków
Ja polecam Dr. Bożene Jawień przyjmuje na Al.Jana Pawła 2 82(Budynek Awf) wejscie z boku , sympatyczna i kumata kobieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
![]()
Rozumię, że jest to prywatny ginekolog. Czy możesz napisać ile bierze za wizytę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Przyczajenie
|
![]()
Ruda Śląska
Ja osobiście polecam Dr n.med Marcin Muszer, przyjmuje w Rudzie Ślaskiej ul.Obrońców Westerplatte 36 godz.przyjęć pn :15-16,30 , czw: 18,30-20,00 ,pracuje w Katedra i Klinika Perinatologii i Ginekologi w Zabrzu. Jako lekarz jest bardzo miły, delikatny w badaniu, a przede wszystkim interesuje go dobro pacjentek, a to jest jednym z wazniejszych czynników wpływających na opinie o lekarzach. ![]()
If I could change just one thing, I sure wish you could have stayed Another day, another week... Because with you I had it made. Edytowane przez Paddusia Czas edycji: 2009-01-19 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
KRAKÓW CD
Dr Bożena Jawien jest prywatnym lekarzem ,za normalna wizyte bierze 40zł , u stalych klientek 20zł , za badania (cytologie) wedlug cennika laboratorium. Jesli chodzi o panstwowego ginekologa to polecam dr Anna Sękara przyjmuje w "Gamelli" na Dywizjonu 303,blok 2 (zaraz koło pasa startowego) rowniez miła kobieta ,przepisze ci odrazu wszystkie badania i dobierze wszystko odpowiednio dla Ciebie , jest jednak jedna wada dla ktorej zrezygnowałam z tego ginekologa , sa to czasami ponad miesieczne terminy do zapisu,co sie zapisuje do niej to mi cos wypada jak nie w szkole to w pracy i mam po terminie;( |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i ja się dołączę do pytanka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pan dr jest bardzo sympatyczny, bezpośredni i fachowy. Trudno powiedzieć, ile może mieć lat, słyszalam, że jest po pięćdziesiątce. Zapisuje się do niego dużo osób, mam problem z umówieniem się. Przyjmuje chyba w czwartki i piątki.
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Warszawa
Przesympatyczna dr Agnieszka Hoffman, zna sie na rzeczy a z pacjetkami rozmawia jak z dobrymi znajomymi. Pani dr przyjmuje: - w szpitalu przy ul. Kasprzaka 11 (pn 8-12, wt 13-18, cz 13-17) NFZ tel: (22) 632-27-26. - w lecznicy INSPOL przy ul. Marszalkowskiej 85, wizyta kosztuje 65zl (pn 17-18.30, pt 11.30-14.30) tel: (22) 628 66 09. - gabinet prywatny: Mysiadło ul. Kuropatwy 7 (ok. 700m w lewo od Puławskiej jak sie jedzie w strone Piaseczna), wizyta kosztuje 50zl (sr 17-19, sob 11-13) tel: (22) 750 85 20. tel. kom: 602 783 986. Wspaniala kobieta, polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich,
czy znacie dobrą kobietę - ginekolog z Rzeszowa ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zadomowienie
|
Kochanie wiżazystki ,mam problem moja lekarka jest na urlopie , nie ma mi kto wypisac tabletek bo mi sie wlasnie skonczyły , powiedzcie mi gdzie w KRAKOWIE przepiszą mi tabletki i nie wezmie za to 40zł? Prosze o szybką odpowiedz !!
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Przyczajenie
|
Warszawa
Witam! Polecam dr Tomasza Latochę, przyjmuje w Pasażu Chomiczówka na ul. Conrada w Warszawie. Rozmowę prowadzi w formie kumpelskiej, jest konkretny, szczegółowo wszystko wyjaśnia i ogólnie czuje się zainteresowanie z jego strony. |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
KRAKÓW
dr Marcin Opławski wspanialy lekarz sympatyczny i przystepny do tego mlody i z duza wiedza na wizycie czujecie sie spokojnie bo jest delikatny i taktowny ale i potrafoi zartowac dlatego tez polecam z czystym sumieniem jak ktos chce namiary zapraszam na gg lubn pm ![]()
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z góry dziękuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
Oczywiście Ive_85 juz podaję Ci te informacje.
Dr Latocha przyjmuje we wtorki, środy i czwartki (oczywiście jeżeli nic się nie zmieniło) w godzinach od 17 do 19-20, czasami nawet dłużej jeżeli są pacjentki. Adres: ul.Conrada 15A lok.18 (to jest małe prywatne centrum medyczne) tel. (022) 864-99-00 Wizyta kosztuje ok. 50-100zł, wiadomo w zależności od badania. Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
KRAKÓW
Polecam panią dr Dorotę Skrobacką ze Scanmedu na al. Pokoju 2a. Rzeczowa, fajna, młoda babka, miła i delikatna. Trafiłam do niej zupełnie przez przypadek, po prostu pilnie potrzebowałam gina i tam był najbliższy wolny termin. Jak poszłam tak już zostalam u niej. ![]() Oczywiscie poszłam po plastry, ale nie dostałam ich tak łatwo, oj nie ![]() Na dzien dobry - cytologia - napierw wywiad: kiedy, jak i gdzie ostatnia? Jak jej powiedziłam ze ostatnio 3 lata temu to myslałam ze mnie zje ![]() ![]() ![]() Zrobiła oczywiście dłuuuuugi wywiad, wypytała o wszystko, przepisała mi badania, podstawowe z krwi, cukier, próby wątrobowe i usg piersi. Przepisała mi jedno opakowanie plastrow i powiedziała ze następne dostane jak zrobie wszystkie badania i jak po pierwszym opakowaniu okaze się ze je dobrze toleruje. Nie wiem jak jest tam z wizytami z NFZ-tu, bo ja tam chodze private i za wizyte płace 60 zł (cytologia 25 zł) Edytowane przez Kattie7 Czas edycji: 2006-06-02 o 08:05 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#300 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.