DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-19, 18:36   #271
Elliser
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Witam!

Czy mogłybyście polecić mi dobrego ginekologa- kobietę w Krakowie, przyjmującą bezpłatnie?? Większość podawanych przez Was lekarz to mężczyźi i przyjmujący prywatnie Dodam, że chodzi mi o tabletki.

Ja ze swojej strony mogę polecić dr. Masior, u której wizyta kosztuje 60 zl. Chodziłam do niej rok i zleciła mi wszelki potrzebne badania i wyjaśniała wszelkie wątpliwości, ale chwilowo mam problemy z pieniędzmi, więc chciałabym na jakiś czas zmienić na kogoś, kto przyjmuje bezpłatnie.
Elliser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 14:53   #272
sylwia_p123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasien
WARSZAWA

Cudowna,wspaniala,ciepla i delikatna dr Hoffman.Pracuje w prywatnej przychodni na ul Marszałkowskiej 85 (wizyta 65 zl),ale przymuje tez w ramach NFZu na Kasprzaka 11. Naprawde jest niesamowita

W poniedzialek mam wizyte u dr Hoffman, wiec zobaczymy czy te slowa sie potwierdza
sylwia_p123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 15:18   #273
Audacieux
Wtajemniczenie

KIELCE

Polecam dr. Jacka Chamerskiego. Świetny lekarz. Jest bardzo delikatny, doskonale zna się na swej pracy, ma świetne podejscie do pacjentek. Po prostu polecam !
W gabinecie wykonuje cytologię, usg, wszystko na miejscu

Audacieux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-22, 14:14   #274
asiek_waw
Raczkowanie

POZNAŃ

Gorąco polecam doc. Krzysztofa Szymanowskiego - pracuje na Polnej, jest swietnym ginekologiem i naprawde zna sie na laparoskopii! Jest mily, usmiechniety, kulturalny, podobno jako jeden z pierwszych na Polnej rozpowszechnil laparoskopie, mimo iz ma ok 40tki!!! Super podejście do pacjentki! Zna sie na rzeczy i jest, co najwazniejsze, bardzo konkretny!!! Rowniez polecam jego kolezanke po fachu dr Hannę Górską-Rzepę! Rowniez pracuje na Polnej ale takze przyjmuje prywatnie! (doc Szymanowski tez oczywiscie!!!) Zawsze wszytsko tłumaczy, sama z siebie, udziela rzetelnej informacji jednym słowem! Taka mała drobna blondyneczka, uśmiechnięta i naprawdę fachowiec!!! Pozdrawiam!
Wiecej info: GG 3236639!
asiek_waw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-22, 18:49   #275
kasiuuullllka
Raczkowanie

KRAKOW

ja moge polecic pania doktor trojanowska i dr. kruszewska obie bardzo sympatyczne przyjmuja na ul.pleszowskiej prywatnie ale takze z ubezpieczenia
kasiuuullllka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-23, 11:49   #276
Bozia
Przyczajenie

GG do Bozia
Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Wrocław wita wszystkich

Mam prośbe, czy ktoś może mi polecić dobrego specjaliste od niepłodności?Czy ktoś zna lekarza Mariusza Markuszewskiego z Dolnośląskiego Centrum Ginekologii?
Bozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-24, 12:18   #277
Polonaise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elliser
Witam!

Czy mogłybyście polecić mi dobrego ginekologa- kobietę w Krakowie, przyjmującą bezpłatnie?? Większość podawanych przez Was lekarz to mężczyźi i przyjmujący prywatnie Dodam, że chodzi mi o tabletki.
KRAKÓW

Cześć,
ja polecam dr Ryskalę, która przyjmuje w przychodni przy
Madalińskiego 10, tel.: 12 266 66 57 (chyba). Można przyjść na wizytę refundowaną z NFZ.
Jest to młoda (kolo 30-35 lat) lekarka, miła, ale przede wszystkim rzeczowa. Zleca różne badania i poświęca dużo uwagi pacjentowi. Najbardziej lubię u niej to, że zawsze słucha mnie uważnie i dokładnie wyjaśnia problem.

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2006-04-25 o 14:14
Polonaise jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-24, 12:47   #278
aneczka_1984
Wtajemniczenie

TARNOWSKIE GÓRY

Polecam szczerze dr. Jarolima. Przyjmuje prywatnie na os. Przyjaźń. Na miejscu robi USG (wewn lub zewn) i cytologię. Lekarz bardzo miły, rzetelny, jednym słowem rewelacja-polecam! Wcześniej leczyłam się u lekarki, która na podstawie samego USG stwierdziła, że "chyba" mam PCOS ale "to nic takiego,często się zdarza", i na tym się skończyło. Dopiero dr. Jarolim skierował mnie na badania krwi (hormonki), zrobił USG wewn. i natychmiast dał namiary na dobrego endokrynologa. Ale to już inna historia.

Jeśli ktoś chciałby dokładniesze namiary proszę o PW. Aha! Cena wizyty z USG i cytologią około 60zl z tego co pamiętam.
Stary 2006-04-24, 13:01   #279
k_rubia
Rozeznanie

BYTOM
Dr. Urban - w Bytomiu przyjmuje prywatnie w swoim gabinecie jak również w szpitalu na ul. Batorego. Cudowny lekarz z powołaniem i wiedzą!!!!!
Stary 2006-04-24, 18:38   #280
instruktorka
Raczkowanie

GG do instruktorka

RZESZÓW

PROF. SKRĘT, SZPITAL MIEJSKI,ORDYNATOR.
PRYWATNIE PRZYJMUJE NA UL. KWIETNIOWEJ.

Rewelacyjny operator, chwalony przez najlepszych ginekologów w Polsce.
Mówią o nim GURU.

http://tickers.baby-gaga.com/t/lamla...y+child+is.png

http://b1.lilypie.com/jT2Bp1.pngalt="Lilypie 1st Birthday Ticker" border="0" width="400" height="80" /></a>
instruktorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-25, 12:58   #281
evah
Przyczajenie

OLSZTYN

Naprawde polecam! Lek. med. Tomasz Rymkiewicz- swietny lekarz, delikatny, sympatyczny, kompetentny. Przyjmuje na ul. Pstrowskiego 14C/D (za Tesco) pn. 8.30-17.00
wt. śr. 8.30-14.30
czw. 8.30-14.30, 16.00-17.30
pt. 8.30-14.30
tel. 609 511 045
Umowa z NFZ
Warto przyjsc rano, bo popoludniami jest bardzo duzo pacjentek.
evah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-26, 20:20   #282
Ewa79
Przyczajenie

RZESZÓW
Ja ciągle szukam dobrego ginekologa.Rok temu byłam operowana przez dr T.Kluza i prof Skręta,jestem dawno po kosztownym leczeniu a z zajściem w ciążę mam dalej problem. Znajome polecają mi dr Jarosława Janeczkę ,który podobno zajmuje się trudnymi "przypadkami" do których się zaliczam niestety. Przyjmuje : ul.Szopena 33 tel. 017 852 03 40

Jak tylko będę po wizycie podam Wam bliższe info. Miałam wybrać się do dr Kostyka do Krakowa, ale kasowo nie dam rady+ dojazdy + praca,musiałabym brać urlop,bez sensu,po mału tracę nadzieję.pa pa
Ewa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-26, 21:18   #283
eve_malutka
Zadomowienie

GG do eve_malutka

Kraków

Ja polecam Dr. Bożene Jawień przyjmuje na Al.Jana Pawła 2 82(Budynek Awf) wejscie z boku , sympatyczna i kumata kobieta
eve_malutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-27, 11:01   #284
Milka19
Zakorzenienie

Wink Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Rozumię, że jest to prywatny ginekolog. Czy możesz napisać ile bierze za wizytę
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-27, 17:52   #285
Paddusia
Przyczajenie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Ruda Śląska

Ja osobiście polecam Dr n.med Marcin Muszer, przyjmuje w Rudzie Ślaskiej ul.Obrońców Westerplatte 36 godz.przyjęć pn :15-16,30 , czw: 18,30-20,00 ,pracuje w Katedra i Klinika Perinatologii i Ginekologi w Zabrzu.
Jako lekarz jest bardzo miły, delikatny w badaniu, a przede wszystkim interesuje go dobro pacjentek, a to jest jednym z wazniejszych czynników wpływających na opinie o lekarzach.
Because with you I had it made.

Edytowane przez Paddusia
Czas edycji: 2009-01-19 o 10:53
Paddusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-27, 19:22   #286
eve_malutka
Zadomowienie

GG do eve_malutka

KRAKÓW CD

Dr Bożena Jawien jest prywatnym lekarzem ,za normalna wizyte bierze 40zł , u stalych klientek 20zł , za badania (cytologie) wedlug cennika laboratorium.

Jesli chodzi o panstwowego ginekologa to polecam dr Anna Sękara przyjmuje w "Gamelli" na Dywizjonu 303,blok 2 (zaraz koło pasa startowego) rowniez miła kobieta ,przepisze ci odrazu wszystkie badania i dobierze wszystko odpowiednio dla Ciebie , jest jednak jedna wada dla ktorej zrezygnowałam z tego ginekologa , sa to czasami ponad miesieczne terminy do zapisu,co sie zapisuje do niej to mi cos wypada jak nie w szkole to w pracy i mam po terminie;(
Stary 2006-04-27, 20:35   #287
margo22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bemolka
Równiez chciałabym wiedzieć, czy nadal przyjmują na NFZ?

i ja się dołączę do pytanka
margo22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-28, 00:08   #288
rzastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chuda
A mogłabyś napisać, czy jest młody, czy raczej starszy? wiem, że to idiotyczne, ale to dla mojej znajomki, ktora ma dosyc niemile wrazenia z wizyt...
U pana dr były już dwie moje znajome, obie wróciły zadowolone, zrobiono im wszystkie badania, na wstępie usg i dodatkowo cytologię /bez proszenia się/.
Pan dr jest bardzo sympatyczny, bezpośredni i fachowy. Trudno powiedzieć, ile może mieć lat, słyszalam, że jest po pięćdziesiątce.
Zapisuje się do niego dużo osób, mam problem z umówieniem się. Przyjmuje chyba w czwartki i piątki.

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-28, 10:18   #289
sylwia_p123
Raczkowanie

Warszawa

Przesympatyczna dr Agnieszka Hoffman, zna sie na rzeczy a z pacjetkami rozmawia jak z dobrymi znajomymi.
Pani dr przyjmuje:
- w szpitalu przy ul. Kasprzaka 11 (pn 8-12, wt 13-18, cz 13-17) NFZ tel: (22) 632-27-26.
- w lecznicy INSPOL przy ul. Marszalkowskiej 85, wizyta kosztuje 65zl (pn 17-18.30, pt 11.30-14.30) tel: (22) 628 66 09.
- gabinet prywatny: Mysiadło ul. Kuropatwy 7 (ok. 700m w lewo od Puławskiej jak sie jedzie w strone Piaseczna), wizyta kosztuje 50zl (sr 17-19, sob 11-13) tel: (22) 750 85 20.
tel. kom: 602 783 986.

Wspaniala kobieta, polecam
sylwia_p123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-02, 21:50   #290
diablica699
Raczkowanie

hej dziewczyny !a zna ktos moze dobrego ginekologa ze Skierniewic?
diablica699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-04, 13:18   #291
agawa28
Przyczajenie

Witam wszystkich,
czy znacie dobrą kobietę - ginekolog z Rzeszowa ????
agawa28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-04, 17:11   #292
eve_malutka
Zadomowienie

GG do eve_malutka

Kochanie wiżazystki ,mam problem moja lekarka jest na urlopie , nie ma mi kto wypisac tabletek bo mi sie wlasnie skonczyły , powiedzcie mi gdzie w KRAKOWIE przepiszą mi tabletki i nie wezmie za to 40zł? Prosze o szybką odpowiedz !!
Stary 2006-05-07, 13:03   #293
Greese
Przyczajenie

Warszawa

Witam!
Polecam dr Tomasza Latochę, przyjmuje w Pasażu Chomiczówka na ul. Conrada w Warszawie. Rozmowę prowadzi w formie kumpelskiej, jest konkretny, szczegółowo wszystko wyjaśnia i ogólnie czuje się zainteresowanie z jego strony.
Greese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-07, 13:08   #294
Misiaczek20
Raczkowanie

KRAKÓW

dr Marcin Opławski wspanialy lekarz sympatyczny i przystepny do tego mlody i z duza wiedza na wizycie czujecie sie spokojnie bo jest delikatny i taktowny ale i potrafoi zartowac dlatego tez polecam z czystym sumieniem jak ktos chce namiary zapraszam na gg lubn pm

Misiaczek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-07, 19:39   #295
Ive_85
Raczkowanie

GG do Ive_85

Cytat:
Napisane przez Greese
Warszawa

Witam!
Polecam dr Tomasza Latochę, przyjmuje w Pasażu Chomiczówka na ul. Conrada w Warszawie. Rozmowę prowadzi w formie kumpelskiej, jest konkretny, szczegółowo wszystko wyjaśnia i ogólnie czuje się zainteresowanie z jego strony.
Jak rozumiem przyjmuje prywatnie? Czy mogłabyś napisać coś więcej? Godziny przyjęć, jakiś kontakt, ile za wizytę?
Z góry dziękuję.
Ive_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-08, 07:03   #296
Greese
Przyczajenie

Oczywiście Ive_85 juz podaję Ci te informacje.

Dr Latocha przyjmuje we wtorki, środy i czwartki (oczywiście jeżeli nic się nie zmieniło) w godzinach od 17 do 19-20, czasami nawet dłużej jeżeli są pacjentki.

Adres:
ul.Conrada 15A lok.18 (to jest małe prywatne centrum medyczne)
tel. (022) 864-99-00

Wizyta kosztuje ok. 50-100zł, wiadomo w zależności od badania.

Polecam
Greese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-09, 09:58   #297
Kattie7
Wtajemniczenie

KRAKÓW
Polecam panią dr Dorotę Skrobacką ze Scanmedu na al. Pokoju 2a. Rzeczowa, fajna, młoda babka, miła i delikatna. Trafiłam do niej zupełnie przez przypadek, po prostu pilnie potrzebowałam gina i tam był najbliższy wolny termin. Jak poszłam tak już zostalam u niej.
Oczywiscie poszłam po plastry, ale nie dostałam ich tak łatwo, oj nie
Na dzien dobry - cytologia - napierw wywiad: kiedy, jak i gdzie ostatnia? Jak jej powiedziłam ze ostatnio 3 lata temu to myslałam ze mnie zje od razu kazała mi na fotel i robimy Podczas badania pogadałysmy sobie na luzie o planach wakacyjnych, bo to był lipiec
Zrobiła oczywiście dłuuuuugi wywiad, wypytała o wszystko, przepisała mi badania, podstawowe z krwi, cukier, próby wątrobowe i usg piersi. Przepisała mi jedno opakowanie plastrow i powiedziała ze następne dostane jak zrobie wszystkie badania i jak po pierwszym opakowaniu okaze się ze je dobrze toleruje.

Nie wiem jak jest tam z wizytami z NFZ-tu, bo ja tam chodze private i za wizyte płace 60 zł (cytologia 25 zł)

Edytowane przez Kattie7
Czas edycji: 2006-06-02 o 08:05
Kattie7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-12, 15:48   #298
lukasso
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )

Cytat:
Napisane przez ewunia2
Agulinka ja też pytałam o to Misiaczka i podała mi do niej namiary bo chyba się do niej wybiorę , więc napisz do niej na PW to na pewno Ci poda.
CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC CZY SPIRALKA NAPRAWDE JEST SKUTECZNA BO MOJA DZIEWCZYNA CHCE TO ZROBIC....
lukasso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-12, 17:22   #299
dioska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eve_malutka
Kochanie wiżazystki ,mam problem moja lekarka jest na urlopie , nie ma mi kto wypisac tabletek bo mi sie wlasnie skonczyły , powiedzcie mi gdzie w KRAKOWIE przepiszą mi tabletki i nie wezmie za to 40zł? Prosze o szybką odpowiedz !!
Na ul. Stolarskiej 11 wizyta kosztuje (dla studentek) 35zł i masz tam chyba 3 ginekologów do wyboru.
Stary 2006-05-12, 20:45   #300
Bozia
Przyczajenie

GG do Bozia
Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów

Dziewczyny czy ktoś zna lekarza Mariusza Markuszewskiego z Dolnośląskiego Centrum Ginekologii przy ulicy Krynickiej? Ktoś mi go polecił ale nie wiem czy faktycznie jest dobry.
Bozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości