|
|
#271 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 33
|
Dot.: za ma這 seksu w zwi您ku
Mam prawie identyczn sytuacj
![]() Z pocz徠ku robili鄉y to tak cz瘰to jak si da這, a teraz.... nie kochali鄉y si od 2 tyg. lub nawet wi璚ej, bo dobrze nie pami皻am. Par dni temu zrobi豉m mu to co strasznie lubi oraz wymasowa豉m mu stopy. Powiedzia tylko, 瞠 by這 super, a teraz ma ochot sie zdrzemn望. Dzisiaj nawet poprosi豉m go, 瞠by nasmarowa mnie ca陰 kremem po k徙ieli, a on na to: "nienawidze kremu, obejrzyjmy film'' (nasmarowa, ale okropnie niech皻nie). Najlepsze jest to, 瞠 na wiecz鏎 on chce codziennie film, a potem idzie spa Tak pozatym uk豉da nam si 鈍ietnie.. |
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 101
|
No u mnie to w sumie od poczatku bylo za rzadko i bylam cierpliwa, ale moja cierpliwosc sie skonczyla....Teraz jestem od miesiaca wkurzona i sama nic nie inicjuje, a wrecz przeciwnie, psychicznie nie mam ochoty....
Zobaczymy co bedzie. Zadna skrajnosc nie jest dobra i bez milosci nie umialabym uprawiac seksu, ale jesli dwoje ludzi sie kocha to daje one niesamowite poczucie bliskosci, ktorego potrzebuje, a skoro facet nie ma takich samych potrzeb to jaki jest sens....Faceci to sa strasznie powaleni
|
|
|
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 152
|
my郵a豉m ,瞠 tylko ja mam taki problem z moim T. jeste鄉y ze sob ju ponad trzy lata. na pocz徠ku jak to w ka盥ym zw. bywa by這 b.gor帷o. kochali鄉y si 3 razy dziennie. teraz kochamy si raz na tydzie lub dwa...
ja ch皻nie robi豉bym to cz瘰ciej, ale m鎩 Ukochany ci庵le twierdzi, 瞠 jest zm璚zony i wlepia ga造 w TV :/zacz窸am podejrzewa Go nawet o zdrade, ale raczej nie mia豚y kiedy tego robi...ka盥 woln chwil sp璠zamy razem! obawiam si, 瞠 to mo瞠 by spowodowane tym, 瞠 przyty這 Mu si w ostatnim czasie...s造cha豉m, 瞠 wzost wagi ma du篡 wp造w na sprawno嗆 r闚nie seksualn. musz si za Niego wzi捷!
|
|
|
|
|
#274 |
|
BAN sta造
Wiadomo軼i: 213
|
Dziewczyny a nie bierzecie pod uwag tego 瞠 facetowi po prostu sie znudzi這? Dok豉dnie chodzi mi o to,瞠 mo瞠 ma dosyc monotonnego seksu i chce urozmaice lub wi瘯szej nami皻nosci??
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 647
|
brak stara? przecie spora cz窷 dziewczyn pisze o staraniach, ciuszkach itp
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
W moim przypadku (jak si p騧niej domy郵i豉m) m鎩 T w tamtym czasie mia kontakt smsowy ze swoj by陰, kt鏎 wydaje mi sie, 瞠 przep璠zi豉m na dobre
W ka盥ym b康 razie, je郵i facet nie chce si kocha犚o na pewno nie ma czystego sumienia...
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
chyba 瞠 pracuje przez 6 dni w tygodniu w godzinach 21-8 rano a wolne ma 2-3 dni raz na 1,5 tygodnia, po takiej har闚ce nie ma si nawet si造 na seks tak瞠 Nonna nie uog鏊niaj.
|
|
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
Brak ochoty z powodu ci篹kiego zapierd*** w pracy jest dla mnie tak oczywisty jak oddychanie... wi璚 takie powody mo積a na wst瘼ie wykluczy
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 12
|
Cytat:
Powod闚 unikania seksu przez m篹czyzn mo瞠 by bardzo wiele. Mnie na przyk豉d mi璠zy innymi przez to rozpad si siedmioletni zwi您ek. Czasem przy tak d逝gim sta簑, w dodatku gdy mieszka si razem ze sob przez kilka lat, przy innych, niesprzyjaj帷ych okoliczno軼iach zanik libido jest jak najbardziej mo磧iwy. Ze mn i moj eks by這 w豉郾ie tak. Na pocz徠ku rok, dwa du瞠j aktywno軼i seksualnej, a potem w豉軼iwie r闚nia pochy豉. Zw豉szcza, 瞠 瘸dne z nas nie pracowa這, studiowali鄉y , a 瞠 studia mieli鄉y niewymagaj帷e to rzadko nawet wychodzili鄉y z domu. Kiedy widzisz dan osob 24/h, najcz窷ciej w warunkach domowych (brak makija簑, dresy itp ) to cz瘰to nie ma si造, odechciewa si jako naturalnie, wkrada si rutyna, nuda, ospa這嗆. Oczywi軼ie nie jest to standard, znam pary kt鏎e s kilkana軼ie lat po 郵ubie, a aktywno軼i seksualn zawstydzi造by niejedn par nastolatk闚 niemniej jednak wi璚ej znam zwi您k闚, w kt鏎ych wzajemny poci庵 wyparowa w oparach nudy. Po drugie, mo瞠 to wynika z problem闚 faceta, mo瞠 co mu zgrzyta w 篡ciu poza 堯磬owym i przenosi to na sfer intymn? Mo瞠 ma problemy z erekcj? Ja mam ten problem i z moj obecn T te mia貫m okres kiedy "unika貫m" seksu przez ca貫 tygodnie co rodzi這 napi皻 i niezdrow atmosfer. Ona my郵a豉, 瞠 mnie nie poci庵a, albo 瞠 j zdradzam itp. W takich wypadach sytuacja zamyka si w b喚dnym kole. On boi si nie stan望 na wysoko軼i zadania, 瞠by jej nie rozczarowa, nie udaje si wi璚 nast瘼nym razem stresuje si jeszcze bardziej co owocuje jeszcze wi瘯sz klap i w rezultacie rezygnuje z tej sfery ca趾owicie. Tu pomaga rozmowa i to bardzo. Dla faceta przyznanie si do dysfunkcji w tej dziedzinie to nie b豉hostka, jednak poprawa kt鏎 osi庵n望 mo積a dzi瘯i szczerej rozmowie i wzajemnemu zrozumieniu jest wr璚z niewyobra瘸lna. Czasami dzieje si to tak po prostu. Zdarza si, 瞠 przez tydzie, dwa nie my郵 kompletnie o seksie, wtedy je郵i nawet do czego dochodzi to raczej w wyniku prze豉mania si aby uszcz窷liwi partnerk. Okresowe zaniki libido to rzecz raczej normalna u obu p販i i wtedy trzeba po prostu to przeczeka. A mo瞠 si zdarzy, 瞠 b璠zie to czas liczony nawet w miesi帷ach - zw豉szcza, gdy dochodz efekty 鈔odowiskowe typu: silny stres, strach przed czym, d逝gotrwa貫 zm璚zenie organizmu. Kolejna mo磧iwo嗆 to tryb 篡cia. Bywaj dziwne momenty. Ja z moj T疼 mieli鄉y np. taki okres oko這 miesi帷a, 瞠 ca造 czas imprezowali鄉y, jako 瞠 oboje zdecydowane lubimy "hulaszczy" tryb 篡cia. Wtedy ani ona ani ja nie byli鄉y zbyt skorzy do zbli瞠 z prostej przyczyny, 瞠 byli鄉y ci庵le albo pijani albo na kacu, w dodatku ca造 czas w towarzystwie kilku do kilkunastu os鏏, nawet w nocy. (wiem, wiem - patologia ) Nie by這 wi璚 ani ch璚i ani okazji.Poza tym cz窷ciej facet, kt鏎y ma co na sumieniu, w sensie zdrady, flirtu itp. wykazuje wobec w豉snej partnerki wi瘯szy pop璠, po pierwsze dlatego, 瞠 gryzie go sumienie (no, chyba 瞠 sumienia nie ma ale takich wcale a tak du穎 nie ma), a dwa, 瞠 interakcja z inn kobiet daje mu zastrzyk energii seksualnej. Oczywi軼ie nie uog鏊niam ale znam takich, kt鏎ym zdrada pod tym wzgl璠em s逝篡, nie zag喚biaj帷 si ju w tej chwili nad stron etyczn tej瞠. No i niedopasowanie seksualne. Je郵i dajmy na to zejdzie si facet uwielbiaj帷y nowe doznania, szczeg鏊nie z tych bardziej ekstremalnych, z kobiet, kt鏎a uznaje seks tylko w 堯磬u w max 2-3 pozycjach to jestem pewien, 瞠 na pocz徠ku, na etapie fascynacji b璠zie im w 堯磬u dobrze ale pr璠zej czy p騧niej wyjdzie szyd這 z worka. A niekiedy mimo szczerych rozm闚 trudno to wy豉pa bo nie ka盥y facet przyzna si ch皻nie swojej ukochanej, 瞠 najbardziej podnieca go bicie po twarzy czy co w tym stylu, zw豉szcza gdy zna jej podej軼ie do tych spraw. B璠zie wola na w豉sn niekorzy嗆 zmilcze ni da si wrobi w rol oble郾ego zbocze鎍a. ![]() Ko鎍z帷 przyd逝giego posta, uwa瘸m, 瞠 NIE ka盥y facet, kt鏎y nie wykazuje w 堯磬u ochoty ma co na sumieniu. Wr璚z my郵, 瞠 takich przypadk闚 jest relatywnie niewiele. Pozdrawiam!
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Je瞠li kobita nie wie dlaczego facet nie chce si z ni kocha, a on nie chce jej powiedzie jaka jest tego prawdziwa przyczyna to czarno na bia造m wida, 瞠 nie jest szczery. A szczero嗆 to podstawa udanego zwi您ku (je郵i si myl to niech mi to kto wyja郾i).
Ka盥y zdrowy cz這wiek, je郵i robi lub m闚i co nie zgodnie z prawd to k堯ci si to z jego sumieniem... |
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 781
|
martiene mam ten sam problem, rozmowy w ogole nie pomagaja, jeszcze ostatnio us造szalam : jak ci sie cos nie podoba to droga wolna ;/ jestesmyze soba 2 lata, nie wiem co robic ;( kocham go ale seks to jakis koszmar, 2-3 pchniecia i koniec!!
|
|
|
#282 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 278
|
Cytat:
By u urologa i podobno nic mu nie doradzi tak mi wczoraj napisa, eh:/ Jestem za豉mana. Tyle razy z nim ju gada豉m i NIC TO NIE DAJE. |
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
niezno郾a, naprawd wyrozumia豉 jeste, gdybym by豉 facetem tez bym mi nie sta jakby moja kobieta mia豉 takie podej軼ie. Jest wiele mo磧iwo軼i dlaczego ma problem, nie nazywajmy tego od razu impotencj ;/
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 12
|
Cytat:
Nie masz 豉skawie czeka, a on co zrobi tylko pr鏏owa prze豉ma barier razem z nim, wspieraj帷 i rozumiej帷. W przeciwnym wypadku mo瞠 to on powinien poszuka dojrzalszej i bardziej zaanga穎wanej partnerki? No i mam nadziej, 瞠 nie rzuci豉 mu w twarz tym "impotentem"
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja r闚nie staram si mu pom鏂. Niestety jako ma這 skutecznie:/ On si spina i ju. Pewnie to 瞠 jestem jego pierwsz kobiet. iiii nie rzuci豉m mu w twarz z tym "impotentem". Musz doda 瞠 czasem sam m闚i-?"nie s康zi貫m 瞠 jestem impotentem" Najwy瞠j zwi您ek bez sexu b璠zie i tyle ![]() No co Ty nie rzuci豉m. |
|
|
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Mnie si i tak wydaje, 瞠 go nie podniecam odpowiednio i tyle
![]() ![]() No bo jak wyt逝maczy, 瞠 zobaczy jakie go貫 babeczki, czy filmiki erotyczne i sam sobie robi dobrze. Eh najwidoczniej woli to sam ze sob robi ni ze mn Czas najwy窺zy si z tym pogodzi i tyle
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
jezus maria... jeste jego pierwsz kobiet i dziwisz si 瞠 nie mo瞠 mu stan望? przecie facet to te cz這wiek a nie maszyna do seksu, przed pierwszym razem tym bardziej ma prawo do takich sytuacji, mo瞠 poprostu nie chce tudzie nie jest gotowy. a co to tylko kobieta ma prawo nie byc gotowa na pierwszy raz? facet to jak na zawo豉nie? takie sytuacje zdarzaj si cz瘰to nawet bardzo cz瘰to. Moim zdaniem powinni軼ie wi璚ej czasu po鈍i璚i na poznanie swoich cia ni瞠li na sam stosunek i po jakim czasie gdy b璠zie si czu swobodnie sam wyjdzie z inicjatyw
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#290 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 18
|
To te co do這瞠 od siebie, my jeste鄉y po 郵ubie 2,5 roku, rok przed 郵ubem mieszkali鄉y razem, by這 ca趾iem ok pod tym wzgl璠em, i co naj鄉ieszniejsze wszytko si zacze這 piepszy po 郵ubie, coraz mniej coraz mniej, teraz raz na tydzie zawsze w sobot albo niedziele. M篹u przychodzi z pracy i ma swoje rozrywki - zje嗆, zagra w gr, obej瞠 tv i i嗆 spa- czuje 瞠 dla mnie nie miejsca i jestem mu tylko potrzebna 瞠by posprz徠a wyprasowa itd. Pr鏏uje go jako podej嗆 jako zach璚i ale poprostu brak mi ju si, jestem ju zdesperowana. Nigdy nie by jako specjalnie romantyczny ale teraz wg. niego jak ogl康amy film i on po這篡 na mnie r瘯 to jest przytulanie i nie rozumi czemu mi ci庵le ma這 czu這軼i, nie wiem co robi i jak do niego dotrze. O zdrad go nie podej瞠wam, o jakie problemy zdrowotne te nie, bo jak do czego嗆 dojdzie to jest super, wi璚 nie wiem czy to lenistwo czy co. Nie wiem czy szuka sposobu 瞠by jako podkreci to wszytko, czy wr璚z przeciwnie odwr鏂i si i mo瞠 co do niego wtedy dotrze. Nie mam ochoty czeka na sobot - bo szczerze m闚i帷 jak ju przyjdzie ta sobota i wiem 瞠 pewno do czego dojdzie to czasem mi si poprostu odechciewa - chyba dlatego 瞠 to takie troche z g鏎 wiadome. Na dzi mam plan ostateczny wystroj si w pi瘸mk z nocy po郵ubnej (t鏎 mia豉m raz na sobie), otworz winko i jak to nie pomo瞠 to si poddaje i 篡j w celibacie, albo kupuje wibrator.
Edytowane przez myosotis1232 Czas edycji: 2010-03-19 o 13:02 Pow鏚: pomy趾a przy wpisaniu ile jeste鄉y po 郵ubie |
|
|
|
|
#291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak sobie my郵, jak na pocz徠ku z moim facetem nie ma sexu, to p霩niej mo瞠 by jeszcze gorzej. Nie wiem co my郵e. Jeszcze razem nie mieszkamy... |
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 43 642
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#293 |
|
Przyczajenie
|
No w豉snie sobie tak my郵, a co do cholery z moimi potrzebami, ile to mo積a znosi jego fochy 瞠 on jest zm璚zony 瞠 chce zagra na komputerze, 瞠 to 瞠 tamto, do嗆 tego teraz mo瞠 ja b璠 m闚i 瞠 chce to i tamto a on niech si podporz康kuje. Co do schemat闚 z domu to jaki wg was mo瞠 mie wp造w wychowywanie si bez ojca?
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-03-02 o 11:25 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-03-02 o 11:25 |
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A powiedz od zawsze nie mia ojca??? ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Wydaje mi si, 瞠 jak od zawsze to mo瞠 by ten syndrom, ale nie wiem, mo瞠 reszta si wypowie. |
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-03-02 o 11:26 |
|
|
|
|
|
#298 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja si poddaje, mam wszystkiego do嗆. Z wczorajszch plan闚 i zamiar闚 zn闚 nic nie wysz這, zn闚 zosta豉m odrzucona. Dziwne bo przez ca貫 popo逝dnie by這 ca趾iem mi這 i nawet mnie przytula (chyba ostatnia rozmowa na ten temat troche poskutkowa豉), troche si powyg逝piali鄉y. Wieczorem tzn. ok. 21 "zorbioa na bustwo" zacze陰m go dotyka, potem zaproponowa豉m lampk wina, zgodzi si wypi wino i mimo moich usilnych i ewidentnch stara zacz swoj melodi, pierwsze 瞠 go plecy bol jak ju t us造sza豉m to wiedzia豉m 瞠 nic z tego nie b璠zie. Potem tylko le瘸 i m闚i 瞠 spa mu si chce, 瞠 si nie wyspa 瞠 trzeba rano wsta (chodzi do pracy na 8), to za chwil mu by這 nwygnie i prosi 瞠bym si odwr鏂豉 to mnie przytuli i b璠ze wygodnie. Dziwne bo zauwa篡豉m 瞠 jak zacze豉m si do nego zbli瘸 wyczu豉m ewdentne zak這potanie, taki nerwowy troche odrazu te wykr皻y. W ko鎍u nie wytrzyma豉m, odwr鏂豉m si i tak przele瞠li鄉y 15 min. po czym dopi豉m wino i poszli鄉y do 堯磬a (widzia moje wkurzenie). W 堯磬u le瘸 jeszcze z godzn zanim zasno. Ne odezwa si ani s這wem, rzuci tylko standardowe kocham i dobranoc. Mia豉m ochot zapyta go czy ma inn - cho熲y po to 瞠by da這 mu to do my郵enia 瞠 jest co nie tak, ale w ko鎍u mnie zwyczajnie zablokowa這. No i tak to mniej wi璚ej zwsze wygl康a, taki b璠zie ca造 tydzie - mo瞠 w sobot mu si zachce. TZN NIE!!! nie b璠zie taki tydzie bo ja ju si do niego nie zbli輳. Nie wiem co zrobi czy mam z nim o tym pogada znowu ale wiem 瞠 powie 瞠 on si nie wysypia i jest wieczorem zm璚zny albo co podobnego. Nie wiem ale rano jak wsta豉m to poprostu nie mia豉m ochoty na niego patrze, czu豉m jak捷 tak wewn皻rzn z這嗆 o to 瞠 najbli窺za osoba ma mnie chyba za nic nie liczy si wcale z moimi potrzebami i ci庵le mnie odrzuca. NO to si wygada豉m, troche mi lepiej.
My郵icie 瞠 powinnam go zapta czy ma inn?? Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-03-02 o 11:26 |
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 289
|
Rozmawialas z nim co jest przyczyna tego ze Cie odtraca? Zanim zapytasz go o kochanke, porozmawiaj z nim szczerze, wypytaj. Powiedz o tym co Cie boli i czego Ci brakuje.
|
|
|
|
|
#300 |
|
Przyczajenie
|
Musz tak zrobi, obawim si 瞠 i tak si niczego nie dowiem, mieli鄉y ju kiedy podobn rozmow, by這 to po tym jak znalaz豉m na kompie "super foteczki" ca趾iem przypadkowo - szczerze by豉m troche w szkou z tego powodu i wtedy w豉郾ie go pyta軛 po co t robi, po co zbiera te wszytkie zdj璚ia, czy ja mu nie wystarczam czy czego mu brakuje, czy chce czego innego? powiedzia 瞠 nie 瞠 mu si podobam 瞠 nie chce nic innego i 瞠 wszytko jest super tylko 瞠 za ma這 tego seksu, no wi璚 ja mu m闚ie 瞠 te uwa瘸m 瞠 za ma這 (wtedy by這 mo瞠 ciut wi璚ej ni teraz) ale m闚i mu to Ty nigdy nie masz ochoty bo jeste zm璚zony, to mi powiedzia 瞠 co on mo瞠 zrobi jak chce mu si spa. Wracaj帷 do tych stronek, wtedy wykasowa wszystko z kompa i powiedzia 瞠 nie b璠zie ju 豉zi po tych stronkach jak mi to przeszkadza. Ale dalej tam zagl康a, ostatnio chyba sobie zapomnia wszytko pous闚a, bo znalaz豉m stronki z grudnia, a ile tego wszcze郾iej by這 nikt nie wie, ale nie czepiam si o ju o to, niech sobie popatrzy jak chce. Dobra chyba czeka nas dzi powa積a rozmowa. Musz przemy郵e jak do tego podej嗆 瞠by mi powiedzia jak najwi璚ej.
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-03-02 o 11:28 |
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Seks
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.

ja ch皻nie robi豉bym to cz瘰ciej, ale m鎩 Ukochany ci庵le twierdzi, 瞠 jest zm璚zony i wlepia ga造 w TV :/

) Nie by這 wi璚 ani ch璚i ani okazji.

Ja r闚nie staram si mu pom鏂. Niestety jako ma這 skutecznie:/ On si spina i ju. Pewnie to 瞠 jestem jego pierwsz kobiet.