|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ;)
czyli-jesli dobrze zrozumialam- Eau d'Orange Verte to to samo co Eau De Cologne tak?
|
|
#272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może to troszkę zawiłe, ale staram się jak mogę .
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
Authentic Maroussia Women by Slava Zaitsev
Rozpaczliwie poszukuje tego zapachu. Jeśli któraś z Was wie, gdzie można go dostać to błagam - dajcie znać!!
W internecie dostępna jest wersja w czerwonym flakoniku a ja muszę mieć tą zieloną. Proszę, poratujcie!! |
|
|
|
|
#275 |
|
Przyczajenie
|
![]() Jak na razie, zastepuje mi go Davdidoff cool water... ..normalnie już mam stracha że juz przestali produkowac...na allegro-nie znalazlam... ![]() HELP!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#276 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Ale jestem pewna na 100% że ich się już nie produkuję
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Authentic Maroussia Women by Slava Zaitsev
Cytat:
Byla zielona na allegro kiedyś
|
|
|
|
#278 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() no to nic innego mi nie pozostaje jak wpasc w gleboko depresje ;( ![]() Załamka...i co ja teraz zrobie ![]() moze któras z Was zna podobny zapach? |
|
|
|
|
|
#279 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
|
|
|
#280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Radzę wpisywać codziennie w wyszukiwarkę All... aż do skutku |
|
|
|
|
|
#281 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Niestety nic nie wyskoczyło, a to znaczy, że od stycznia nic się nie pojawiło. Poza tym - szczerze mówiąc - ja się bałabym się kupować akurat te perfumy, których nie produkuje się od 5 lat tak bez uprzedniego obwąchania Po takim czasie mogły (lecz nie musiały) się popsuć czy zmienić swój pierwotny zapach. A buteleczka jest absolutnie nieprzezroczysta i nawet koloru nie mozna ocenić...
|
|
|
#282 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dziewczyny czy gdzies można jeszcze upolowac Xpose stardust? wiem, ze juz nie produkują ale podobno jeszcze mozna kupić w jakichs malych drogeriach gdzie sie resztki ostały... Czy któraś widziała? Pomozcie
|
|
#283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czego Ty szukałaś Angel? Chyba Ci sie linki pomieszały Aa już kumam -Ty o Gruszce, a ja o Maruśce ![]() Ja znalazłam tyle |
|
|
|
|
|
#284 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
|
|
|
#285 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i w sklepie www.luckyscent.com też można. Albo http://www.ausliebezumduft.de/index....te_banner_id=5
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
Z góry dziękuję za wskazówki |
|
|
|
|
#288 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
teraz będę wypatrywać innych rarytasów Teraz przyszła mi taka myśl, czy są perfumy pachnące truflami lub mające trufle w swoim składzie?????
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#291 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Pytanie kieruję raczej do dziewczyn z trójmiasta-spotkałyście może gdzieś ostatnio Jill Sanders- "Sun" ? Kiedyś miałam malutki tester,bardzo mi się ten zapach podobał.. Na Allegro są na sprzedaż testery za ok 100zł, ale tak dawno używałam tego zapachu,że nie wiem,czy nadal mi się będzie podobał.. Dlatego wolałabym najpierw je powąchać jeszcze raz
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuje X-POSE Stardust, Christina Aquilera !!!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
A ja poszukuję ANTICIPATE AMWAY..może ktoś ma?choć kapkę?mialam z 10 lat temu...i teraz tęsknie...
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Proszę o pomoc
: czy może (w jakiejś perfumerii, internetowej/stacjonarnej), widział ktoś limitowankę CK Euphoria Crystalline 30 lub 50 ml? Gdzie, w jakiej cenie?... Chciałabym sobie takie cacuszko sprawić |
|
|
|
|
#296 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Chipie Princesse by Coty
Posiadam perfumy PRINCESSSE CHIPE 15ML ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT GG 9459472 LUB MAIL do86@wp.pl
|
|
|
|
|
#297 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Wizażanki i Wizażanów!
![]() Długo myślałam gdzie wstawić to pytanie. I myślę, że to jest odpowiednie miejsce. Od ponad 5 lat szukam wody toaletowej. Konkretnie Fleur du Lac (Coty). Zdaję sobie sprawę, że została wycofana. I właśnie od tylu lat jej szukam. Wysyłałam maile, dzwoniłam do różnych drogerii, hurtowni, do samego Coty, ale w tamtym okresie otrzymywałam jednoznaczą odpowiedź: "NIE MA. I prawdopodobnie nie będzie." Po tym już kompletnie przestałam wierzyć, że gdziekolwiek ją dostanę (bo skoro została wycofana...) albo chociaż coś w podobnym klimacie. Wpadłam na kolejny genialny pomysł zakupów przez net, z innego kraju (o ja genialna :P). To zakrawa o infantylizm, ale taka jest prawda - popłakałam się wiele razy z tego powodu. Choć wiekiem przerosłam lalki i misie. :P Nie wspomnę już o tym, że ta woda miała magiczne właściwości i przypomina mi same najpiękniejsze wspomnienia... W tej chwili wygląda na to, że Fleur du Lac jest w kilku sklepach, ale tylko nieliczni sprzedają tę wodę. Co może świadczyć o tym, że im również zapasy się kończą. I jak wiadomo, nie w naszym kraju. Mam teraz dylemat, bo nie wiem, czy ta woda to resztki przeterminowane czy nadaje się do użytkowania jeszcze czy zapach pozostał ten sam, czy to tylko jakaś podróbka... Zdaję sobie sprawę, że na większość pytań nikt mi nie odpowie, jednak proszę o jakąkolwiek odpowiedź. No i najważniejsze - w jaki sposób ją przygarnąć? Nie znając języka, nie potrafiąc robić przelewów do innych krajów... Może ktoś jest w stanie pomóc ją zdobyć? Właściwie spośród wszystkich zapachów, które wąchałam (a nie potrafię już zliczyć ile ich było i jak często je wąchałam) tylko jeden mi się spodobał - czysta forma zielonej herbaty. Używałam jej przez wiele lat, ale to nie to samo... I prawdę pisząc mi się znudził. Właściwie tylko takie zapachy - świeże, lekkie i zielone mi się podobają. Dlatego nie potrafię dobrać odpowiedniej wody czy perfum. Kompletnie nic mi się nie podoba, poza tymi, które wymieniłam. Ewentualnie jeżeli któraś z Was posiadała Fleur du Lac, który zapach może polecić jako najbardziej zbliżony? Choć wolałabym mieć i oryginał. Pozdrawiam Was serdecznie.
|
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
bywa na allegro,sama ją kupiłam za 9,99 zł jakies 3 miesiące temu , ale odsprzedałam,
pachniala inaczej niz kiedys,ale mozliwe ze inaczej tez ją zapamiętałam -była trochę stęchła i mało świeża niemniej trzeba ustawić subskrypcję i cierpliwie czekać,jak pojawiła się raz,pojawi się znowu,moze mniej nadszarpnięta zębem czasu
|
|
#299 |
|
BAN stały
|
W salonach fryzjerskich i na allegro jest taka firma Yodeyma ktora sprzedaje odpowiedniki znanych zapachow. Ja mam odpowiednik Amor Amor i jest super. Issey miyake tez maja, bo mam od nich ulotke, zapach nazywa sie Transparencia. Sprawdz na allegro lub u jakiegos dobrego fryzjera, napewno maja probki. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
Fleu du Lac mam jeszcze resztki jakies 1 ml, zapach jest specyficzny coś jakby Romance RL + jabłko i zielona herbata...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

.

..normalnie już mam stracha że juz przestali produkowac...na allegro-nie znalazlam... 

no to nic innego mi nie pozostaje jak wpasc w gleboko depresje ;( 

Z góry dziękuję za wskazówki

: