ZŁY GINEKOLOG - kogo NIE polecamy - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-02-20, 19:14   #271
VampIrzyca
Zadomowienie

Dot.: ZŁY GINEKOLOG - kogo NIE polecamy

Cytat:
Napisane przez emi771 Pokaż wiadomość
Witam mam19lat i nie byłam jeszcze u ginekologa bo: po pierwsze to się boję a po drugie niewiem czy lepszy jest facet czy baba (do faceta wstydze się isc)i wydaje mi się że nie mósze isc na razie skoro nie odczówam żadnych bólów.Wspomne że współżyje regularnie ze stałym partnerem.Chciałam zasięgnąć rady tzn jak badania kontrolne są przeprowadzane i co mószę mieć ze sobą itp.
Pozdrawiam
dysleksja czy lenistwo?? od twoich błędów mUszą boleć oczy
VampIrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-21, 18:42   #272
Sascha
Przyczajenie

Cool Dot.: ZŁY GINEKOLOG - kogo NIE polecamy

Cytat:
Napisane przez emi771 Pokaż wiadomość
Witam mam19lat i nie byłam jeszcze u ginekologa bo: po pierwsze to się boję a po drugie niewiem czy lepszy jest facet czy baba (do faceta wstydze się isc)i wydaje mi się że nie mósze isc na razie skoro nie odczówam żadnych bólów.Wspomne że współżyje regularnie ze stałym partnerem.Chciałam zasięgnąć rady tzn jak badania kontrolne są przeprowadzane i co mószę mieć ze sobą itp.
Pozdrawiam
Musisz miec to co u każdego lekarza. Nie wiem, facet czy kobieta...poprostu dobry lekarz. Wejdź na forum dobry ginekolog i znajdź kogoś. Tak nawiasem mówiąc już dawno powinnaś gina odwiedzic, skoro współżyjesz
Sascha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-23, 17:51   #273
Ania_honey
Raczkowanie

GG do Ania_honey

ELBLĄG

Zdecydowanie nie polecam dr Prusa, który pracuje w Wojewódzkim Szpitalu w Elblągu. Facet jest niemiły, wręcz krzyczy na pacjentki. Żaden lekarz mnie tak nie traktował jak on. Mam nadzieję, że więcej go nie spotkam, będę się go wystrzegać jak ognia.

Reszta lekarzy tam jest ok, szczególnie pani ordynator dr Rzepa
Ania_honey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-23, 20:56   #274
primavera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sascha Pokaż wiadomość
Byłam dziś w gabinecie patologii ciąży na Chałubińskiego we Wrocławiu. Kompletny brak szacunku dla pacjentek. Lekarz - dr n. med. obszedł się ze mnąprzy badaniu bardzo niedelikatnie, a na moją uwagę odpowiedział, że to ma bolec!!! To był dr n.med. Andrzej Wilczyński.
http://uwaga.onet.pl/1342656,archiwu...?MASK=20889666
To o nim.
OMG, jestem w szoku
CO za nędzny naciągacz i oszust
primavera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-23, 22:44   #275
bergamia
Rozeznanie

GG do bergamia

Cytat:
Napisane przez primavera Pokaż wiadomość
OMG, jestem w szoku
CO za nędzny naciągacz i oszust

Dokładnie, ja też jestem w szoku, że tacy pseudolekarze, po takiej aferze wykonują jeszcze zawód, czyli to znaczy że są bezkarni? To jest straszne
A ilu takich, o których świat nie słyszał tak postepuje Wystarczy poczytać ten wątek

bergamia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-26, 20:16   #276
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez VampIrzyca Pokaż wiadomość
dysleksja czy lenistwo?? od twoich błędów mUszą boleć oczy

Zapoznaj się dokładnie z regulaminem forum, który m.in. mówi, że:

7. W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym.

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-28, 10:36   #277
Furia23
Przyczajenie

WROCŁAW

Wiecie co, dziewczyny, dzisiaj mi ręce opadły. byłam u pana HENRYKA SZYMKIEWICZA w DOLNOŚLĄSKIM CENTRUM ONKOLOGII na Hirszfelda, w miejscu cieszącym się prestiżem.
Pan "Doktor" powiedział mi że mam nadżerkę i że muszę ją wypalić u niego w gabinecie, za 150 zł - wyjątkowa okazja. A ja na to, że MIESIĄC temu miałam cytologię, która nic nie wykazała, jemu mina zrzedłai pyta gdzie cytologia była robiona, a ja mówię żę u niego!!!!! (bo tak było) hehe
ON mi przepisuje jakieś leki, ja pytam po co, a on, że przeczytam sobie w ulotce!!!!!! przepisał mi luteinę, czyli progesteron, BEZ BADAŃ HORMONALNYCH i nie wiem po co, ani jak brać.
Przecież to absurd.....
Wostanowilam, że tym razem nie odpuszczę i złożę skargę na takiego lekarza.
Właśnie szukam gdzie się takie skargi składa, ech...................
Furia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-28, 10:40   #278
Furia23
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez buki Pokaż wiadomość
czyli we Wrocławiu nie ma ginekologów z powołania???? A wiecie co mnie najbardziej przeraża??? Ja trafiłam do Filipiuka właśnie "dzięki" wizażankom... a konkretne jedna z nich gdzieś na samym początku pisała że go poleca... gdzieś w ankiecie dostał same piątki (jedna osoba na niego tylko głosowała) - jeśli nie do prasy, czy telewizji to musimy uderzyć w internet!!! oby jak najmniej kobiet padło ofiarą tak okropnej pomyłki jak ja!
Hejka, we Wro jest jeden świetny ginekolog, nazywa się KAPELUSZ, ale nie wiem gdzie go znaleźć. chodziłam do niego jak byłam studentką do poradni studenckiej.
Furia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-28, 12:41   #279
primavera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Furia23 Pokaż wiadomość
WROCŁAW

Wiecie co, dziewczyny, dzisiaj mi ręce opadły. byłam u pana HENRYKA SZYMKIEWICZA ...
Kurczę, a mi kiedyś tego lekarza ktoś polecał - jako super swietnego

Ja muszę teraz zmienić lekarza - i normalnie aż strach isć...
primavera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-01, 13:37   #280
agulla83
Przyczajenie

Warszawa
Dr Kupniewski z przychodni na Chełmskiej - kompletny gbur, cham i prostak. Zero kultury. Wyśmiał mnie, że zrobiłam sobie test Vi-Sense, który wg niego jest w ogóle bezużyteczny, puszczał jakieś teksty typu "a antykoncepcja wie co to jest?", "jak będziesz chciała kogoś przelecieć to najpierw tabletka a potem do mnie", wypowiada się bez ładu i składu, wygląda jak ostatni żul z popsutymi zębami - że też on się nie wstydzi tak wyglądać będąc LEKARZEM! Na szczęście nie chciał mnie badać, zresztą, nie dałabym się.
Na szczęście jak już dostałam receptę, powiedziałam mu co o nim myślę ale zasłużył jeszcze na kopa w obleśne dupsko.
Dziewczyny, jak spotkacie takiego typa jak on, nie siedźcie jak trusie tylko żądajcie szacunku i mówcie tym debilom co o nich myślicie.
Pozdrawiam

Edytowane przez agulla83
Czas edycji: 2007-03-01 o 13:48 Powód: nie było wiadomo o kogo chodzi
agulla83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-01, 13:45   #281
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Hejka, we Wro jest jeden świetny ginekolog, nazywa się KAPELUSZ, ale nie wiem gdzie go znaleźć. chodziłam do niego jak byłam studentką do poradni studenckiej.
dr Kapelusz przyjmuje w przychodni na Kościuszki (obok empiku). Dobry lekarz, chociaż różne zdania o nim słyszałam. Odbierał mój poród i jak dla mnie był fantastyczny.
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 16:12   #282
edi75
Raczkowanie

GG do edi75

Cytat:
WROCŁAW

Wiecie co, dziewczyny, dzisiaj mi ręce opadły. byłam u pana HENRYKA SZYMKIEWICZA w DOLNOŚLĄSKIM CENTRUM ONKOLOGII na Hirszfelda, w miejscu cieszącym się prestiżem.
Pan "Doktor" powiedział mi że mam nadżerkę i że muszę ją wypalić u niego w gabinecie, za 150 zł - wyjątkowa okazja. A ja na to, że MIESIĄC temu miałam cytologię, która nic nie wykazała, jemu mina zrzedłai pyta gdzie cytologia była robiona, a ja mówię żę u niego!!!!! (bo tak było) hehe
ON mi przepisuje jakieś leki, ja pytam po co, a on, że przeczytam sobie w ulotce!!!!!! przepisał mi luteinę, czyli progesteron, BEZ BADAŃ HORMONALNYCH i nie wiem po co, ani jak brać.
Przecież to absurd.....
Wostanowilam, że tym razem nie odpuszczę i złożę skargę na takiego lekarza.
Właśnie szukam gdzie się takie skargi składa, ech...................
pisanie skarg nic nie da...ja kiedyś napisałam skargę na ginekolożkę która mnie olała (przyjęła pana z reklamą leków w godzinach przyjęcia pacjentek, musiałam czekać długo, choć byłam umówiona na konkretną gopdzinę, a jak jej zwróciłam uwagę to mi powiedziała ze sobie moge zmienic lekarza jak mi nie pasuje...no i w ogóle była niemiła), odpowiedzieli mi jakoś zbywająco, już nie pamiętam co, choć moze było więcej skarb na tą babę, bo już tam nie pracuje...
edi75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-03, 12:43   #283
Shelia
Przyczajenie

KATOWICE

Nie polecam Pani Kopyt, która przyjmuje na ul. PCK, oraz wcześniejszej Pani która tam była z dwu członowym nazwiskiem.
Gdy miałam problemy z pęcherzem wybrałam się własnie do Pani Kopyt. Po pierwsze nie dała mi dojść do słowa, gdy chciałam jej w końcu powiedzieć co mi dolega to podniesionym tonem powiedziała mi, że to ona tu mówi i zadaje pytania, więc odczekałam i na końcu powiedziałam o tym pęcherzu to wydarła sie na mnie dlaczego wcześniej nie mówiłam
Poza tym badając mnie zostawiła w mojej pochwie wziernik i sobie poszła.
Na pęcherz przepisała mi dwa wykluczające sie leki, po przeczytaniu ulotki wybrałam ten najbardziej odpowiedni do moich objawów.
Badanie było bardzo bolesne i nieprzyjemne.
Jeśli chodzi o jej poprzedniczkę to przepisała mi antybiotyk na jajniki, tylko że ja nie miałam zadnego problemu z jajnikami.
Shelia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-05, 17:06   #284
pola55
Przyczajenie

POZNAŃ
NIE POLECAM zdecydowanie Doc. dr hab. Andrzeja Klejewskiego - NFZOZ
Plac Spiski 1. To prawdziwy biznesmen a nie lekarz !!! Wizyty sa 5 minutowe - mówi szybko powtarza to samo! W pośpiechu wszystko sie odbywa że nie można się nad niczym zastanowić. Chodziłam prywatnie bo nie jestem ubezpieczona - za każdym razem bierze "stówę"-nawet jak się przychodzi po wyniki i receptę na następne tabletki a w gabinecie przebywa dosłownie 3 minutki!!! KOSZMAR! zero skrupułów. Zwiększa ilość wizyt na tyle ile może aby więcej kasy wyciągnąć od pacjentek. Moje DWIE KOLEŻANKI miały to samo. Decyzja o usunięciu nadżerki w czasie karmienia piersią !!! karygodne - skonsultowane z innym lekarzem i absolutnie niewskazane. Pacjentki chodzące na NFZ są informowane że nadżerkę usunie owszem ale W GAB.PRYWATNYM i trzeba koniecznie wybulić 300zł.!!!Przy czym po poronieniu oznajmił koleżance że usunie jej nadżerkę - ona poszła na zabieg- zapłaciła 300zł. i .......potem poszła do innego znanego specjalisty i ten po zbadaniu orzekł że ta nadżerka NADAL tam jest!!!!!!!!!nieusunięta! !!! oraz sam dodał że lekarz ten znany jest z .....nieuczciwości w wielu miejscach w P-niu. Przykre że tacy lekarze w ogóle leczą kobiety które im przecież ufają.

NO i mam ! tu Pola55 i wlasnie w starych zapiskach z 2005 podobne ostrzezenie o Klejewskim !!!!!!!!!!!!!!!DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIE OSZUKIWAC TAKIM LUDZIOM!!!

Cytat:
Napisane przez Shelia Pokaż wiadomość
KATOWICE

Nie polecam Pani Kopyt, która przyjmuje na ul. PCK, oraz wcześniejszej Pani która tam była z dwu członowym nazwiskiem.
Gdy miałam problemy z pęcherzem wybrałam się własnie do Pani Kopyt. Po pierwsze nie dała mi dojść do słowa, gdy chciałam jej w końcu powiedzieć co mi dolega to podniesionym tonem powiedziała mi, że to ona tu mówi i zadaje pytania, więc odczekałam i na końcu powiedziałam o tym pęcherzu to wydarła sie na mnie dlaczego wcześniej nie mówiłam
Poza tym badając mnie zostawiła w mojej pochwie wziernik i sobie poszła.
Na pęcherz przepisała mi dwa wykluczające sie leki, po przeczytaniu ulotki wybrałam ten najbardziej odpowiedni do moich objawów.
Badanie było bardzo bolesne i nieprzyjemne.
Jeśli chodzi o jej poprzedniczkę to przepisała mi antybiotyk na jajniki, tylko że ja nie miałam zadnego problemu z jajnikami.
Shelia!
ja o troche innej sprawie - wiesz- chodzilam wczesniej do kobiet ginekol. ale jakos moje doswiadczenie wykazalo ze faceci sa delikatniejsi i w ogóle jakos łagodniej sie obchodzą z pacjentkami jeśli chodzi o "technikę" badania...
Może kiedyś sprobuj....
Pozdrawiam serdecznie !!!

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2007-03-22 o 23:33 Powód: post pod postem
pola55 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-06, 00:33   #285
andzia205
Przyczajenie

WARSZAWA

dr MARIA SZYPULSKA ul.Targowa.Nie bylam u niej ale wystarczyła mi bardzo niemiła rozmowa telefoniczna(z nią).Zadzwoniłam,przedsta wiłam się i zapytałam czy to numer prywatnego gabinetu pani doktor(był to nr na komórkę i nie byłam pewna czy jest aktualny a pani dr sie na początku nie przedstawiła) na to ona że "tak,ale o co chodzi" na to ja,że chciałabym się zapisać na wizytę i dowiedzieć ile kosztuje taka wizyta" i teraz najlepsze,odpowiedź pani doktor: "wizyta jest bezcenna i nie stać pani na nią.do widzenia".Zamurowało mnie,nawet nie zdążyłam nic odpowiedzieć bo obłożyła słuchawkę.Nie wiem co powiedziałam nie tak.Za każdym razem pytam o koszt wizyty i jeszcze nigdy nie było z tym problemu.Nie wiem jak ta pani leczy ale na pewno nie jest zbyt miła.
andzia205 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-06, 09:41   #286
pati22letnia
Raczkowanie

GG do pati22letnia

KRAKÓW

Dziewczyny a ja mam takie pytanie: czy ktoraś z was wie może coś o dr Marek Malec i dr.Edyta Gudynudis-Jarosz?Oni przyjmują w przychodni "Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej"na ulicy Teligi 8. Mam zamiar się tam wybrać , ale wolałabym się upewnić co do tych lekarzy ginekologów.Jeśli któraś z was wie coś na ich temat proszę piszczie.
pati22letnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-06, 21:47   #287
Shelia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pola55 Pokaż wiadomość
Shelia!
ja o troche innej sprawie - wiesz- chodzilam wczesniej do kobiet ginekol. ale jakos moje doswiadczenie wykazalo ze faceci sa delikatniejsi i w ogóle jakos łagodniej sie obchodzą z pacjentkami jeśli chodzi o "technikę" badania...
Może kiedyś sprobuj....
Pozdrawiam serdecznie !!!
Witam!
Kiedyś też chodziłam do mężczyzyny-ginekologa i muszę przyznać, że był bardzo delikatny, ale niestety niezbyt fachowy i zmieniłam go. A teraz tak jakoś się składa, że nadal chodze do kobiet i ogólnie nie narzekam
Zgadzam sie z tobą, że mężczyźni są delikatniejsi, ale niektóre kobiety tez potrafią badać i całe szczęście
Shelia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-07, 10:20   #288
Długonoga_nimfa
Przyczajenie

GG do Długonoga_nimfa

WARSZAWA

Dr Krajewski z poradni dla kobiet na Elekcyjnej. Straszny gbur, niemiły, na wizycie czułam się jak niedorozwinięta. Skrytykował moje wątpliwości, twierdząc, że "naczytałam się bzdur z internetu" (!) i jak będę miała poważny problem to żebym dopiero (!) wtedy przyszła. Niewybredne żarty w stylu: "rzadziej zmieniać partnera" były na porządku dziennym.
Szukam teraz innego ginekologa, ale pewnie będę musiała pójść prywatnie, bo w okolicy nie ma innego państwowego:/
Długonoga_nimfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-07, 10:23   #289
ewelina dm
Przyczajenie

andzia wiesz o co chodzi ,chodzi o to że pani doktor pewnie przyjmuje pokątnie w szpitalu a nie "w prywatnym gabinecie " i gdyby się ktoś dowiedział to by miała przechlapane
ewelina dm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-07, 20:59   #290
Marsel
Przyczajenie

WITAM ja nie polecam wielu ginekologów z którymi miałam doczynienia np.ceniona pani.dr.Ulman Tychy ponoć fachowiec niestety nie leczyłam się natomiast za badanie kontrolne w domu wzieła 100zł bez UZG itp.chyba nawet nie miała fartuszka za wypisanie 2 listków tabletek 30zł opakowanie zawiera 3 listki a więc ponowna wizyta? Natomiast leczyłam się u pani dr.KULEJEWSKIEJ z Katowic super babka i przyjmuje prywatnie i nie naprawde polecam
Marsel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-08, 15:55   #291
iryda
Raczkowanie

GG do iryda

Cytat:
Napisane przez Marsel Pokaż wiadomość
i nie naprawde polecam
iryda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-11, 22:48   #292
miaumiau
Raczkowanie

ŁÓDŹ

pani doktor Lutoslawska-Walasek z Centrum Zdrowia Matki Polki. Byłam u niej raz, ale od razu zauważylam jej podejscie do pacjentki. Jeśli poszukujecie lekarza, ktory jedynie postawi diagnozę, a nie będzie leczyl, to ta pani jest idealna. Schemat wizyty wygladal tak: pytanie:czy wie pani ze nadzerka moze grozić nowotworem? odpowiedzialam, ze wiem; zbadala mnie, stwierdzila, ze jest nadżerka, dziekuje, do widzenia. Fantastycznie.
miaumiau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-22, 22:43   #293
Judyla
Raczkowanie

Witam.

Z Poznania stanowczo odradzam:
- panią dr Sajde
- dr Bloka
- dr Jankowiaka
i większość lekarzy ze szpitala na ul Lutyckiej w Poznaniu.
Niekompetentni, wredni, złośliwi

szkoda słów :,(
Judyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-23, 09:40   #294
pola55
Przyczajenie

Smile Dot.: ZŁY GINEKOLOG - kogo NIE polecamy

POZNAŃ.
byłam wczoraj u doktora Pawła Wandelt'a na Strzeszyńskiej 100. Polecany na tym forum - dlatego szukając nowego lekarza poszłam do niego.
Potwierdzam - miły i profesjonalny, bardzo konkretny, temat traktuje szeroko, wyjaśnia; pełen zakres badań - ma nowoczesny sprzęt a w gabinecie jest przytulnie. Pani Rejestratorka bardzo miła. W poczekalni pełno zdjęć mam z bobasami . Po wyniki dzwonię za tydzień - jeśli trzeba to recepta już gotowa będzie na mnie czekała (dość częste problemy z infekcjami więc już wiem czego sie spodziewać mnie więcej).
A dodatkowo - obraz USG widzę na DUŻYM ekranie nad głową co jest dla mnie nowością i wszystko widać wspaniale - lekarz ma swój mniejszy...Wyjaśniał wszystko na obrazie i zakreślał co i jak. To dla mnie nowość dlatego o tym wspominam.
Jestem zadowolona i mam nadzieję że po wielu "przeprawach" z innymi wreszcie znalazłam właściwego...oby.
pozdrawiam!
aaa on chyba pracuje na Raszei.
Stary 2007-03-23, 18:07   #295
iryda
Raczkowanie

GG do iryda

Cytat:
Napisane przez pola55 Pokaż wiadomość
POZNAŃ.
byłam wczoraj u doktora Pawła Wandelt'a na Strzeszyńskiej 100. Polecany na tym forum - dlatego szukając nowego lekarza poszłam do niego.
Potwierdzam - miły i profesjonalny, bardzo konkretny, temat traktuje szeroko, wyjaśnia; pełen zakres badań - ma nowoczesny sprzęt a w gabinecie jest przytulnie. Pani Rejestratorka bardzo miła. W poczekalni pełno zdjęć mam z bobasami . Po wyniki dzwonię za tydzień - jeśli trzeba to recepta już gotowa będzie na mnie czekała (dość częste problemy z infekcjami więc już wiem czego sie spodziewać mnie więcej).
A dodatkowo - obraz USG widzę na DUŻYM ekranie nad głową co jest dla mnie nowością i wszystko widać wspaniale - lekarz ma swój mniejszy...Wyjaśniał wszystko na obrazie i zakreślał co i jak. To dla mnie nowość dlatego o tym wspominam.
Jestem zadowolona i mam nadzieję że po wielu "przeprawach" z innymi wreszcie znalazłam właściwego...oby.
pozdrawiam!
aaa on chyba pracuje na Raszei.
no to chyba Ci się wątki pomyliły - bo tu jest ZłY ginekolog, którego NIE polecamy, a wręcz ODRADZAMY
iryda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-24, 21:47   #296
pola55
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez iryda Pokaż wiadomość
no to chyba Ci się wątki pomyliły - bo tu jest ZłY ginekolog, którego NIE polecamy, a wręcz ODRADZAMY
ojej!!!!faktycznie!!!!!!P RZEPRASZAM !!! pomyliłam sie!!! dziękuję za odp.
Stary 2007-03-26, 14:06   #297
diunka
Przyczajenie

GG do diunka

Toruń

Nie polecam dr Zielke przyjmującej na ulicy Dziewulskiego bodajże 12 w przychodni NFZ. Wyszlam dzisiaj od w/w pani wściekła.
Robiłam prywatnie u innego lekarza badania i wyszły mi nieprawidłowe badania w moczu i lekarz (bardzo dobry iternista ) zalecił wizyte u ginekologa. Zadzwonilam dzisiaj do w/w przychodni i poszłam. Pokazalam wyniki a lekarka razem z polozną zaczęły na mnie krzyczeć ze mam zapalenie pecherza i wogole po co im głowe zawracam a to chyba lezy w ich obowiazku nie ?
Pozatym badan przed tabletkami nie mialam robionych, cytologie bede miala jak pani doktor zdecyduje a ostatnia mialam robiona ponad rok temu, troche dziwne nie ? innych badań wogole nie mialam nigdy robionych.
Mam drugi rodzaj tabletek wczesniej przyjmowałam diane 35, teraz microgynon 21 dzisiaj sama poprosilam o zmiane na inne bo sie zle czuje(glownie zmiany nastrojow) po czym pani powiedziala ze nie ma innych !!! Z łaski wypisała mi Cilest o ktory sama poprosiłam.
diunka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-27, 13:39   #298
maryjane1982
Przyczajenie

WARSZAWA

Ginekolog, ktorego zdecydowanie nie moge nikomu polecic to EWA FOLWARSKA-PĘSKA z przychodni przy Jagiellonskiej. Nie jestem w stanie ocenic czy jest dobra lekarka, ale nawet jakby byla najlepsza na swiecie to bym do niej nei poszla bo w takiej dziedzinie jak ginekologia trzeba czegos wiecej. A ta pani byla po prostu okropna. Non stop rzucala zlosliwe uwagi m.in. co do mojej figury. Dla niej bylam zdecydowanie za szczupla. Tak juz mam ze nie moge przytyc ale ona nie wierzyla ze taka juz moja uroda ale uparla sie ze sie odchudzam (czego w zyciu nie robilam) i wypytywala mnie co jem w ciagu dnia a jak jej powiedzialam ze moja figura mi sie podoba I ze sa chudsze to stwierdzila ze chyba TYLKO NA CMENTARZU!!!!! Naprawde nei jest ze mna tak zle, ale nawet jakby bylo to nie powinna tego komentowac a juz na pewno nie w ten sposob. pol wizyty sie powstrzymywalam, zeby sie nie poplakac. Poza tym nie wierzyla ze mam naturalny biust bo przeciez taki szkielet jak ja nie moze miec tak duzego naturalnie i sprawdzala czy mam silikony (nie mam).

nastepne babsko, ktorego lepiej unikac to WINIARSKA-ZALEWSKA z przychodni na Dabrowszczakow. Ta nie byla az tak zla, chociazby dlatego, ze tamta jedze trudno przebic, ale tez caly czas rzucala zlosliwe uwagi i mialam wrazenie ze ma rozdwojenie jazni. Bylam u niej kilka razy i za kazdym razem mowila mi co innego. Raz ze mam sie leczyc jakimis lekami bez recepty a nastepnym razem ze absolutnie nimi nie moge. przy moich kolezankach podobnie sie zachowywala. Ale najbardziej zrazila mnie tym, ze wykryla nadzerke i koniecznie chciala ja wyleczyc w swoim prywatnym gabinecie i wycenila ta usluge na kilkaset zlotych. poszlam pozniej do 2 roznych ginekologow i okazalo sie, ze nadzerki nie mam.
maryjane1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-03, 09:21   #299
magdula80
Przyczajenie

Warszawa

Czy znacie dr Poduszczaka z Piaseczna?? Przyjmuje on też na Polnej w wawie razem z dr Kurachem?? Co o nim sądziecie???
magdula80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-07, 20:19   #300
patinka246
Raczkowanie

Grodzisk Mazowiecki

Pan Bawolek, imienia nie pamietam. Pzryjmuje w przychodni na kosciuszki. Byl on moim pierwszym ginekologiem. Kiedy predstawilam mu moj problem ( mam gruba blone dziewicza od pol roku nie moge jej przebic z chlopakiem, kazdy dotyk wywoluje bol ) wysmial mnie, spytal sie w ogole po co ja przychodze z takim problemem do lekarza, kiedy mnie badal myslam ze mi tam wszystko rozerwie, nie zadal mi ani jednego z pytan podstawowych, powiedzial ze powinnam sie leczyc ale u psychiatry, jednym slowem potraktowal mnie jak bydlo. Stanowczo odradzam dziewczyny!!!!
patinka246 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości