![]() |
#271 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
sto lat dla Kubusia:p
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- 85 fajnie:p u nas też to podobnie wyglądało jakby głowa ciężka była ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy
![]() Najmłodszy lutowek zamyka okres 3 miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
a ja własnie jem kaszkę morelową po Oliwii... jakos jej nie wchodzi. no nic jutro sprobuje dac jej warzywko jednak...
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- co do spania no way... chałupa syf kiła mogiła... no nie moge sie zebrac
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga i ktoś jeszcze też mają stamtąd kocyk ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Asia- to powodzenia ![]() ![]() Mała- Ty i tak zawsze dużo w tym domu robisz..
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
a kto ma to robic jak nie ja
![]()
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
właśnie najgorsza jest ta świadomość, że jak ja czegoś nie zrobię to nie będzie zrobione...
a ja schodzę dziś na dół, a mąż sobie smażył wczoraj kotlety mielone na kolację, więc widok taki: w salonie talerz po kotletach i kubek po herbacie stoją sobie, w zlewie patelnia i miska od urabiania, na blacie oczywiście wszystko co potrzebne było: czyli wyciągnięte bułki, jajka, sól i olej.... także ten no uważam, że bałaganiarstwo to największa wada mojego męża!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ilonka u nas dziś pierwsza noc w rampersie bo u nas też gorąco od popołudnia jak u Ciebie. Do tej pory spała w cienkim pajacu. Widzę że lepiej się czuła. Olcia brawa dla Kubusia I dla Klary Zielonej też ![]() Lui współczuję zastojów i tak super że tyle z nimi walczyłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
przydałby się jakiś robot ehh
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- położyłam Jule do łożeczka z nadzieją że może końcu sama zaśnie... nic bardziej mylnego.. zaczyna się nieziemski wrzask.. ![]()
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia.
Olcia zdrówka dla synka i dużo uśmiechu ![]() moja z brzuszka umie się obrócić, ale z pleców jeszcze nie. Próbuje i się wkurza nie jej to nie wychodzi. Chciałam na spacerze wejść kupić sobie buty, ale jak ona ostatnio włącza mi syrene to nie wiem czy mi się to uda :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Olcia brawo dla Kubusia
![]() ![]() Wszystkiego naj naj naj.. Madzia eh z nocą :-( oby w dzień królewna była łaskawa... Mała ahhh współczuję niemocy i bałaganu. Szkoda,że on sam się nie sprząta nie? :-/ Ja młodego ubrałam jak na lato ale chyba tak na dwór nie pójdzie...miało być ciepło a wieje jak diabli :-( ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- 85... Mój też.ma.czasem.takie balaganiarskie zrywy On się chyba przyzwyczaił ze wie,że ja mam manie sprzątania wiec i tak sprzątne to rano. Ale mu ostatnio wykład walnelam.i trochę się bardziej przykłada do sprzątania po sobie.o!
![]() |
#281 | |||
Zadomowienie
|
Nadrobiłam Was wczoraj ale router padł, nie chciało mi się go resetować więc z tel doczytałam i nie pocytowałam. Teraz też z tel nadrabiam nocke
![]() Iskra współczuję dolegliwości, tak jakby przy dzieciach to już reszta nie mogła być bezproblemowa... Buziaki dla solenizantów dzisiejszych :-* Dziewczyny wielkie uznanie za to ze pomimo bólu dalej walczycie o kp ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas na razie przekręca się na bok ale pupa chyba za ciężka ![]() ![]() Ach... dopijam kawkę, Mały śpi., tż u dentysty (bo klasycznie już na wyjeździe ząb mu się ukruszył) potem ma okulistę (pod okiem pod skórą zrobiła mu się taka kulka dziwna ![]() Może uda mi się coś dla siebie znaleźć, bo chyba mi się należy, nie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
Hej Laseczki
![]() maladT- ja też ciągle mam w mieszkaniu syf ![]() potrafię się ogarnąć, a prawda też jest taka że cały dzień spędzam z nią na polu jak jest choć trochę pogody, nie można być w dwóch miejscach jednocześnie ![]() iskra_boza- pozdrawiam serdecznie, zaglądaj do nas częściej ![]() Olcia- dla Kubusia najlepszego ![]() Ja też mam dylemat w czym kłaść Mała spać, wczoraj miała body z długim rękawkiem bez nóg i wsadziłam ją do takiego cieńkiego otulacza i nakryłam kocykiem płakała bo jej było ciepło, i nie mogła usnąć. Kocyk ściągłam otulacz do połowy rozpiełam i jakoś przespała cała noc.
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
I pisałyście i dniu dziecka. Filip (oprócz tego co tż przywiózł mu) dostał od nas książkę z baśniami - tatuś czyta wieczorami
![]() Od dziadków jednych i drugich i od chrzestnego dostał ciuszki a od chrzestnej "zestaw małego jadka" czyli kubek niekapek, łyżeczki kolorowe i śliniaki w zestawie. Ale sa takie fajne, bawełniane (z h&m) ze chyba będę ich używać jako chustki pod szyję bo fajne zapinane na napki i kolory fajne: szary, granatowy i niebieski ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
A tak sobie od rana leżę z moim motylkiem i przesyłam całuski wszystkim ciociom
![]()
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Pisze z tel. Siedzimy z Kamciem przed domem. Bobasinski dosypia po spacerze. Bylam w mc kwaczu i kupilam sobie kawke Mocha Maracuja ![]() Dziewczyny ale Wam zazfroszcze spotkanka. Co do pieluch my uzyeamy tetaz bialych pampkow 4 i dad. Lepsze sa te zwykle dady bo tetaz mamy premium comfort fit. Te sa ciensze. Ogolnie to z dad jestem najbardziej zadowolo a jako alternatywnych pieluszek. Iskra dobrze Cie widziec. Wspolczuje problemtow z @. Macie Kamcia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |||||
Zadomowienie
|
Kurcze, czytając Was już wiem: przegrzewam dziecko! Tyle, że ja taka ciepłolubna jestem, ciągle mi zimno i chyba dlatego mi się wydaje, że im cieplej Małego ubiorę tym lepiej. Biedne, biedne dziecię!
Cytat:
Cytat:
Kategoria B. Brak odpowiednich badań dotyczących stosowania u kobiet w ciąży; nie stosować w ciąży. Loratadyna przenika do pokarmu kobiecego; nie stosować w okresie karmienia piersią. Spróbuję jeszcze poszukać tak jak radzisz. Cytat:
![]() Garatulacje 3 mc-y ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Mały chyba odsypia noc. No super, Matce wyspać się nie dał, a sam teraz nadrabia ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze jak slonce przyjdzie-zrobi sie lepiej na razie przebralam Tyma w spodenki i krotki rekaw..bo ten rampers byl zbyt cienki no i odkrylam,ze dwa rampersy kupione z mysla o lecie sa za male pojda na sprzedaz a szkoda,bo sa takie sliczne ![]() Cytat:
Wiem ktore chustki,swietne sa ![]() Cytat:
![]() pieknosci <3 Ten motyl i mi skardl serce wczoraj ![]() ![]() ![]() A moze szybciej ![]() W koncu slonce u nas wychodzi,bo dajcie spokoj taka zimnica a moja mama dzwoni,ze u nich parno i duszno i 24 stopnie juz a u mnie 15 ![]() jak to mozliwe Tym troche poryczal wlasnie,dalam mu herbatke i poszedl spacku obcielam mu pazury ![]() na kolejnej drzemce wybywamy ![]() bo jakos za mocno zasnal oby to nie byl tryb spacerowy ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() jeszcze kawy nie pilam po porodzie nie wiem czemu boje sie,ze zbyt Tyma pobudze i przestane spac od kofeiny ![]() Zazdroszcze takiego przesiadywania na dworze, moj Tym musi byc w ruchu ![]() a co do pieluch to dla mnie kroluja Biale pampersy, the best pod wzgledem chlonnosci te Greenty fajne baaaardzo,ale nie bede szalala i zamawiala ich przez neta jak sie skoncza te co kupilam (ciekawa jestem Madzia i Twojej opinii), jako alternatywne lubie te Tescowe (ultra dry chyba ) bo sa rozne nie lubie za to zielonych pampersow sa dla mnie jakies mniejsze od pozostalych i odlepiaja sie, i w ogole dobrze,ze mam juz ich koncowke do zuzycia Dady wspominam ok,nie wiem czemu sie jeszcze nie zdecydowalam na ich zakup :P
![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
Kasiulka- Kamcio Mały słodziak
![]() Aga- u Was tak zimno???? na Śląsku chyba ze 30 stopni normalnie tylko cienia szukam bo tak daje ![]() U nas tak ciepło a ja jestem przed okresem i czuje się jakby mnie czołg przejechał to ciepło mnie dzisiaj dobija ![]() Dziewczyny mam takie pytanie troszkę marketingowe, jak byłyście w ciąży i szukałyście wyprawek to na co najbardziej zwracałyście uwagę kupując np używane ciuszki na internecie???? mamy z koleżanką pewien pomysł żeby sprzedawać używane rzeczy i zabawki bo kumpela ma do tego duży dostęp ale nie wiem czy się w to bawić.... niby siedzę w domu i mogę się tym zająć ale jak widzę ile tego jest na necie i jaka jest konkurencja to zastanawiam się nad sensem. Ubranka ma śliczne bo już widziałam i większość kupiła bym mojej Alicji ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Co do pieluch to Dad nie lubie bo śmierdzi mi z nich siuśkami, (albo one same w sobie taki zapach mają sama nie wiem) a czesto przebieram Młodej pampersa bo nie chce żeby długo w jednym leżała, ja na razie chwale sobie zielone papki i na nich cały czas jadę ![]()
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Agata, Kasiulka śliczne dzieciaczki. Pogoda sprzyja
![]() Aga, u nas jest 26 stopni ![]() My też zaraz wybywamy z domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
Młoda śpi. Posprzatalam salon, teraz dopijam kawę, musze jeszcze poplacic rachunki.
aaaaaa u mnie 27 stopni w cieniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Agata mi też dady "dziwnie" pachną, ale są ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do uzywanych ciuszkow, bo troche ich nakupowalam- ja uzywane glownie kupowalam firmy Next i GAP ,bo wiedzialam,ze nawet uzywki beda w super stanie ze wzgledu na ich gatunek. Innych nie szukalam. Na allegro czesto bylo tak,ze wpisywalam NEXT ..i jakis konkretny rozmiar i lecialam z tematem ![]() Cytat:
Cytat:
tez chce gorac ![]()
![]() |
![]() |
#293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
grupa B to ciążowe. L1 to przy karmieniu. http://www.kobiety.med.pl/cnol/index...=131&Itemid=49 ale jeszcze warto poszukać i dopytać może. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
U nas 2 dzis kupa!
Tylko tym razem rzadka z jajecznica! To chyba zle co? Nie bylo kup zle, sa tez zle! Powiesze sie chyba! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- U nas zaraz lunie Zrobiło się ciemno i zimno...yyy a chciałam.iść.do.almy po coś.na obiad..
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Aga przekichana masz pogodę :/
Asia , u nas tez bywa jajecznica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Tym właśnie zrobił jajecznice.:-D
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To sie uspokoilam z ta kupa ![]() No to git ![]() No prosze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Dziewczynyyyy gdzie wy tao gonicie z tym watkiem? Do ksiegi rekordow ginesa? :-P
Nadrobilam, cytowalam a tu mi sie caly post skasowal :-( Juz nie mam sily od nowa pisac... :-/ Jestem niewyspana i obolala, jakas zmiana cisnienia jest okropna. Mala spi do max 30 min i mnie zamecza to... A jutro jeszcze zjezdza sie ciotka z wujkiem z wa-wy wiec pewnie przyjda zobaczyc mala a ja jestem taka ze nie lubie gosci bo siedza i isc nie chca a wiedza ze dziecko jest. I te ciotki gadanie bedzie... Dlaczego takie imie a nie inne, co z chrztem, slubem itp itd nie lubie tej kobiety :-P I w dodatku posprzatac trzeba zeby nie bylo w warszawie gadania ze przez dziecko nieposprzatane jest :-P No nic, pozalilam sie i uciekam ![]() ![]() Aaaa i dzis datowo moje dziecko konczy 4 miesiace :-D Dorasta dziewczyna, nim sie obejrze to juz chlopcow zacznie przyprowadzac :-P Na rano o 7 bylo 37 stopni w sloncu :-P tetaz jest 24 ![]() Edytowane przez magda_go Czas edycji: 2015-06-03 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Właśnie daje Tymkowi butle z hippa comfort. Ciekawe czy jakieś lżejsze będzie
![]() U nas Już pada :-(
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.