|
|
#271 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Cytat:
Podchodzić do tematu luźno mogę jeśli chłopak mi się nie podoba. Jeśli mi się spodoba to niestety pewna spina zawsze jest. Nie chodzi o desperacje tylko o sam fakt, że bardzo rzadko ktoś mi się faktycznie podoba. Jak kogoś takiego poznam i jeszcze zaiskrzy to czuję się jakbym trafiła szóstkę w totka. |
|
|
|
|
#272 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
Melduje się singielka - lat sporo więcej niż 25
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A im wiecej czlowiek ma na koncie porazek tym jest bardziej zdystansowany. |
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
jadę wczoraj pociągiem do domu i zaczepil mnie chłopak i mówi że bylam jego matchem na Tinder Haha ale ze nigdy nie gadaliśmy
jechał tam gdzie ja, poszliśmy na wieczorny spacer i było całkiem miło. mamy się spotkać znowu jakoś w środę dobre co? Haha
|
|
|
#276 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
zobaczymy nie chce się nastawiać serio, w niedziele się widzę z tym chłopakiem o którym pisałam wcześniej, w sumie cały czas do mnie pisze i zaprosił mnie znowu do kina na Ted'a 2 bo wiedział ze Lubie tego miska
wiem ze to nic specjalnego ale mnie zawsze cieszą takie małe rzeczy ![]() a co tam u was ? jakieś nowe randki ?
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Ja się umówiłam z facetem, z którym piszę od ok miesiąca ale nie za bardzo podoba mi się z wyglądu i teraz siedzę i sobie wyrzucam, że niepotrzebnie się umawiałam i chyba to odwołam. Ehh powoli mam dość tych internetowych randek, jak ktoś mi odpowiada z charakteru to z wyglądu nie, i na odwrót
|
|
|
|
#280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba ze z jego wygladem jest bardzo zle ![]() randkowac nie mam z kim poki co, ale dzis ide na piwo ze znajomymi, wczoraj bylam na bilardzie z kolezankami, wiec sie nie nudze ![]() przepraszam ze tak bez wielkich liter i polskich znakow, ale wlasnie pomalowalam paznokcie, jedna reka pisze a w drugiej trzymam kanapke, wiec same rozumiecie...
|
|
|
#281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żebym to ja umiała tak na luzie do tego wszystkiego podchodzić, bo logicznie rzecz ujmując to jest to przecież niezobowiązujące spotkanie. Jeszcze się zastanowię
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj cały dzień na zakupach. Miałam kupic jasny,gładki biustonosz i sandały, a kupiłam dwa koronkowe, trampki i koszulke
Po drodze jedne buty wywaliłam bo mi tak koszmarnie obtarły stopy że masakra :/ |
|
|
|
#283 |
|
Konto usunięte
|
Heh ja sobie beztrosko dzisiaj wyszłam do Lidla (polecam Wam, bo jest tydzień amerykański, mają pyszne musli i jogurty) i uczepił się mnie taki typowy Sebix
na początku łaził za mną po sklepie, myślę no może ochroniarz, spoko niech sobie łazi, ale polazł za mną do kolejki a po wyjściu coś zaczął nawijać o tym czy często robię tu zakupy, a po co się odchudzam (nigdy się nie odchudzałam) i tak dalej. Na szczęście podjechali moi znajomi i Seba musiał znikać czy tego chciał czy nie. Wkurzają mnie tacy kolesie zaliczacze, myśli że jak jest przystojny i ma wyrzeźbioną klatę to każdej pojawią się gwiazdki w oczach na jego widok. Pewnie większości tak, ale u mnie to nie działało nigdy. Najwięcej przypakowanych kolesi tego typu spotykam w klubach, oni chyba mają jakąś listę lasek do zaliczenia i odhaczają po kolei. Mi kiedyś jeden, chyba z zemsty za odmowę zarąbał legitymację studencką, ale monitoring i musiał oddać
|
|
|
|
#284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie szkodzi W koncu jestes singielka ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Dziewczyny Wy za powaznie podchodzicie do tych spotkan Conajmniej tak jakby byly bardzo wiazace.
|
|
#285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się biję z myślami czy się bawić w internet, tym bardziej że jestem fotogeniczna i potem w realu będą rozczarowania:/
|
|
|
|
#287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie mam za bardzo możliwości, żeby poznać kogoś na żywo, głównie ze względu na miejsce zamieszkania, więc dla mnie internet to jedyna opcja.
|
|
|
|
|
#288 |
|
BAN stały
|
Ej wszedłem na badoo. I o co chodzi z tym "Ktoś tam chce porozmawiać" ?
|
|
|
|
#289 |
|
BAN stały
|
Jedna wielka bujda, to jest chyba tylko powiadomienie o tym, że ktoś niedawno dołączył i sobie zaznaczył w opcjach "Chcę porozmawiać" (zamiast np. umówić się). Dla mnie badoo niezbyt działa, tam są po prostu laski, które chcą się afiszować i zbierać lajki. Spróbować możesz, może w Twoim regionie będzie lepiej.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#290 |
|
BAN stały
|
Nie nie :V Mam dobrą samoocenę, nie chcę sobie psuć. Jak coś to wolę zagadać w realu
![]() Z ciekawości wszedłem zobaczyć czy się coś zmieniło
|
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
w tym roku stuknie mi 27 lat Za to ja jemu strasznie się podobałam i w sumie widzę, że chciałby aby wszystko szybciej się potoczyło. Pisze, dzwoni i widać, że mu baaaardzo zależy. A ja czuję lekki dyskomfort, że on jest bardzo na tak a ja jestem pod tym względem zdystansowana, na chłodno go oceniam. Plusy, minusy, charakter, zachowanie, itp. Taką lekką presję czuję, że powinnam się skonkretyzować w te czy w tamtą ale jeszcze nie umiem. Ehh...na szczęście powiedział mi, że da mi tyle czasu ile potrzebuję.
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im wiecej spotkan bedziesz miala za soba tym z czasem nabierzesz do nich wiekszego luzu i dystansu. Z uwagi na specyfike takich znajomosci bedziesz wiedziala, ze nie ma sensu sie nimi przejmowac
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Co do badoo to ja również mam tam profil i chyba po prostu nie rozumiem tego portalu. Generalnie to wchodzę tylko żeby sprawdzić kto wszedł na mój profil. Niestety ale z nikim nie udało mi sie nawet nawiązać dłuższej rozmowy. Większość "mężczyzn" tam prosi tylko albo o adres albo o numer telefonu.
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny podczytuję Was od czasu do czasu.
Czy można mieć 100% pecha do facetów czy to ze mną coś nie tak?
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe koleżanki i serdecznie zapraszam - byle byście się długo nie zasiedziały
![]() Co do badoo to właśnie skasowałam i... nawet mi nie tęskno. Byłam tam parę miesięcy, szkoda czasu i energii. Do mnie najczęściej pisali mężczyźni, którzy nie znali podstawowych zasad ortografii oraz nie potrafili rozmawiać na luźne, codzienne tematy. kuroikaze, co do Twojego pytania, to uważam, że można mieć pecha do facetów, bo jak wytłumaczyć to, że jedna jest otoczona ciągle facetami, bo ktoś ją zaczepia, uśmiecha się, a druga ni w ząb nie ma szczęścia w tej materii. Mi się na obecną chwilę zmieniło i jestem szczęśliwa, że jest jak jest
|
#296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Natomiast to, że ktoś trafia na samych idiotów to może być kwestia pecha, w sumie jak mną się ktoś zainteresował to albo zajęty, albo piotruś pan, albo koleś z zaburzeniami psychicznymi Może takich przyciągam? Teraz nikt mi się nie podoba, nikogo nie poznaję i chyba muszę się cieszyć tym stanem, chociaż mam święty spokój, nie zadręczam się tak jak kiedyś że facet w którym się podkochuję mnie nie chce
|
|
|
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
doriiska, Hipnagogia właśnie chyba przyciągam nieodpowiednich
teraz mam zamiar zająć się sama sobą, ale kiedyś pewnie na kogoś trafię i już wiem, że będę podejrzewać że coś z nim nie tak. takie rozczarowania są strasznie przykre.
|
#298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisze tak:jakby facet tak do mnie wystartowal zaraz na samym poczatku rozwijania znajomosci, to spowodowalby moje wycofywanie. Nie dziwie sie, ze czujesz dyskomfort. Ja rozumiem to, ze mozna sie komus BARDZO spodobac, ale nie rozumiem juz desperacji i takiego rozgoraczkowania. Przeciez on Ciebie nie zna , Ty go tez wiec z czym masz sie skonretyzowac? Ja jestem zwolenniczka naturalnego rozwijania znajomosci, a nie takiego na szybko, na juz, na zaraz. ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- [QUOTE=Hipnagogia;51905380] Natomiast to, że ktoś trafia na samych idiotów to może być kwestia pecha, w sumie jak mną się ktoś zainteresował to albo zajęty, albo piotruś pan, albo koleś z zaburzeniami psychicznymi Może takich przyciągam? /QUOTE] Z podkreslonym nie zgodze sie, ze to kwestia pecha, a wlasnie przyciagania. Wiesz nie chce Cie oceniac ani nikogo w tym watku, ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze im ktos jest bardziej niepukladany w glowie (chodzi o lubienie sibei, akceptacje poczucie wlasnej wartosci itd) tym bardziej egzotyczne przypadki przyciaga Jak kiedys bylam niepoukladana to przyciagalam wlasnie takich albo zajetych szukajacych wrazen albo nazijmy to zbiorczo zaburzonych Gdy znormalnialam to zaczelam trafiac na normalnych facetow, a znowu odsieac tych z odchylami. I z tym przyciaganiem to nie jest kwestia jakiejs magii. TYlko jako niepoukladane osoby w relacjach szukamy ekscytacji, wrazen, odmiany a spokojny, zrownowazony facet tego nie da, bedzie nudzil. Podobnie zrownowazony facet nie zainteresuje sie osoba z odchylami. Wiec ja wierze w cos takiego jak przyciaganie nieodpowiednich typow. ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
Ja mam sporo roznych kolezanek , niektore sa bardzo ladne inne przecietne I te ktore sa wlasnie najmniej otwarte i niedostepne maja najwiekszy problem z poznaniem i zainteresowaniem soba kogokolwiek. Wiec ja nie wierze w jakiegos mistycznego pecha , ktory jest niewyjansiona sila sprawcza rozych niepowodzen na tej plaszczyznie
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
zdecydowanie do facetów można mieć pecha!
Ja mam go od zawsze.
|
#300 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja również usunęłam konto na Tinder i nie żałuję. to raczej nie dla mnie ale zobaczymy jak się potoczą moje dwie znajomości, w sumie nie nastawiam się na nic ale zobaczymy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

dobre co? Haha