![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Mam ostatnio takie pasmo nieszczęśliwych zdarzeń. W piątek ta akcja z łóżeczkiem Olki, w sobotę butelka wina o mało co nie spadła mi na głowę (zamknęłam szafkę, ta się bujnęła, a butelka spadła. Dostałam w ramię. 5 cm brakowało do trafienia w głowę) no to musiało dziś coś dołożyć
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Ja to się boję wychodzić jutro na ulicę. ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Idę spać. Buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
Jeju Magda no to przeboje naprawde. Biedna, juz sobie wyobrazam jak sie zdenerwowalas. Odpoczywaj i juz sie nie denerwuj:-*
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Jutro w koncu sie dowiem co moja dzidzia ma miedzy nozkami jak sie bedzie chcialo pokazac oczywiscie ![]() ![]()
#273 |
Zakorzenienie
|
Magda, spokojnej nocy
![]() Magdusia, udanej wizyty ![]() Batman sie skonczyl, jeszcze Rush i tez mykam spac ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje:-* ja tez sie pomalu zegnam. Spijcie dobrze Robaczki
![]()
#275 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Magdusia, frontin powodzenie na wizytach. Życzę żeby dzidziusie się nie wstydzily i pokazały co tam między nóżkami chowają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Zbieram się powoli na tę echokardiografię, posłucham serducha małego, trzymajcie kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny :-*ja tez juz wstalam i sie pomalu szykuje. Za Was Dotka i Frontin rowniez kciuki.
#279 |
Zakorzenienie
|
Dotka to i Ty dzisiaj masz wizytę zapomniałam, tez kciuki trzymam. Ale Ty masz tylko echo serca czy i normalne usg?
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
Witam się.
Powodzenia na wizytach |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() nie slyszalyscie o tych wózkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja idę na badanie tsh |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie odebralam swoje wyniki i TSH niestety mi sie podnioslo. Z 1.48 na 1.54. Niby nie duzo no ale wzrasta mimo brania tabletek. Morfologia 2 niedobory i 2 nadwyzki ale wszystkie bardzo niewiele. Mocz na szczescie wszystko ok. Siedze juz i czekam a kolejka taka ze to 11 spokojnie poczekam
![]()
#285 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny trzymam kciuki i piszcie co tam się dowiedziałyście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Rozeznanie
|
Powodzenia na wizytach dziewczyny
![]() Ja dzisiaj wrocilam do pracy po urlopie, ciezko sie przyzwyczaić ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
witam się i ja dziś
![]() powodzenia na wizytach ![]() ja czekam na pana kuriera bo ma przywieść łóżeczko ![]() no i zbieram się do zakupów z allegro |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia na wizytach
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Czarnulax piekna bluza <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny, podczytuje was od jakiegoś czasu, choć narazie nie mam odwagi do was dołączyć, przez nasze problemy. Trzymam kciuki za wasze wizyty i wszelkie jak najlepsze wyniki badań.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Przyszła moja paczuszka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
magda1706 nieszczęscia chodza parami :/ oby to koniec kiepskich wydarzeń
![]() Magdusiaaa powodzenia na wizycie! kurcze może w końcu poznasz płeć, tyle czasu w niepewności ![]() Dotka90 powodzenia na wizycie! czarnulax świetna bluza no i szumiś ![]() kogielmogiel a długo jeszcze zamierzasz pracować? ![]() My jutro jedziemy oglądac łóżeczko ![]() ![]() ![]()
#293 |
Zakorzenienie
|
Kinga to jest echokardiografia serca dziecia, wiec to jest jakby usg tylko serducho glownie badaja
![]() Magdusia, taki wzrost to przeciez zaden wzrost, nie panikuj bo nie masz powodow ![]() Kamilka, witaj! Dolaczaj smialo, moze wlasnie troszke razniej Ci bedzie ze swoimi problemami u nas? Tutaj kazda ma swojego mola,co ja gryzie ale sie wzajemnie wspieramy ![]() A u Was co to za problemy? Badanie wyszlo idealnie,ciesze sie bardzo! Maly wazy 569g i wielkosc idealnie odpowiada wiekowi ciazy. A u nas to roznie jest bo przez dlugie cykle, maly zazwyczaj jest mlodszy wg usg. Badanie robili na dwie tury, bo nie chcial sie odwrocic i nie bylo wszystkiego widac. Wiec byla przerwa, ja musialam wypic goraca czekolade z automatu,polazic i akurat sie odwrocil ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja dopiero wstalam.... Od poczatku ciazy nie udalo mi sie tak dlugo pospac ![]() Dziewczyny, powodzenia na wizytach ![]() Kamilka, zapraszamy do watku ![]() Magdusia, taki wzrost to nie wzrost ;-) gdzie masz jeszcze niedoborybi nadmiary? Dotka i oby tak do konca z Witkiem bylo ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-09-21 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
magdusia takim wzrostem sobie nie zaprzątaj głowy
![]() ![]() Dotka super! ![]() kamilka nie bój się, dołączaj. Skoro podczytujesz, to wiesz, że nie jedna z nas nie ma łatwo, każda ma jakieś zmartwienie, więc jak chcesz to pisz, ze wsparciem lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Casaa zazdroszczę tak długiego spania. Korzystaj póki mozesz
![]() Dotka super że wyniki dobre. Przypomnisz czemu tak dokładnie serduszko musicie badać? Czarnulax bluza ekstra. Szumisie do mnie nie przemawiają. Jakoś mam wrazenie ze to kolejny sposób naciągania rodzicow. |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zapraszamy do nas jak tylko poczujesz taką potrzebę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
A do mnie zaczynaja przemawiac te szumisie i sie zastanawiam nad tym nowym modelem. Poczekam do Swiąt, moze jakas promocje beda mieli
![]() Tygrysek, oczywiscie, ze jest to forma wyciagania kasy od rodzicow, bo jak juz pisalam, sam bialy szum, czy szumienie jakiegos urzadzenia mozna z netu pobrac, zapetlic i wyjdzie na to samo ;-) no tu wpakowali to w pokracznego misia :P Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-09-21 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Kamilka zapraszamy, zapraszamy, nie ma sie co wstydzic
![]() Dotka dobrze, ze Malym wszystko ok, serducho jak dzwon, to niech dlugo bije ![]() Magda az mnie ciarki przeszly jak czytalam o Twoich historiach drogowych, nie wiem co bym zrobila, ale pewnie pojechalabym za gosciem i mu nawrzucala. Jakos taka nerwowa sie zrobilam w ciazy. A ja sie wczoraj scielam z tz, wymyslil, ze zostanie dluzej na wyspach. Chyba bede musiala troszke zasymulowac, zeby wrocil tak jak ustalalismy. Nie usmiecha mi sie wrzucanie wegla do piwnicy, baa nawet palenie w piecu mi sie nie usmiecha, bo trzeba najpierw komin wyczyscic, czyli wylezc na dach. Nooo ja sie jakos tam nie widze ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.