|
|
#271 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Mister... ;)
Cytat:
W ogóle straszna przesada, nie wiem, co to wszystko ma do rzeczy. |
|
|
|
|
|
#272 |
|
Konto usunięte
|
Serio, na wyzszym poziomie menagmentu autorka by z hukiem wyleciała. Laska kumpluje sie z ludzmi z firmy, plotkuje zawziecie o ludziach z firmy, umawia sie z ludzmi z firmy i korzysta z narzedzi biurowych do prywatnej komunikacji. To gdzie tu jest profesjonalizm? no chyba ze ta wielka firma to Avon czy Amway...
|
|
|
|
|
#273 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Salalina zostawiła tu głodny tłum żądny informacji i wciąż nieświadomy dlaczego mając tak dobre rozeznanie jak deklarowała zaakceptowała zaloty Mr Pięknego Persa i pozwoliła się temu rozwinąć do etapu serduszek? Jak z niego taki światowy, zamożny i doskonale wykształcony człowiek (by był) to jego zachowanie nie mieści się w głowie a i Salalina ryzykuje swoją pracą jeśli to gdzieś wypłynie. |
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale nic dziwnego - zajęty był łypaniem spod swoich designerskich okularów na fotografie Salaliny i wysyłaniem serduszek i buziaczków w takim tempie, że znad klawiatury tylko błyszczały jego wszystkie 3 ekskluzywne zegarki na nadgarstkach i nawet fakt, że nóżki króciutkiego ciałka odzianego w drogi garnitur majtały z krzesła nad podłogą przykrytą perskim dywanem, nie mogł popsuć wrażenia jakie wywierał ''najpiekniejszy mężczyzna na świecie'', który poczuł connection |
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
Z Singapuru
Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
|
|
#279 |
|
lise-kotta
|
jest nadzieja na nowy wątasek pt. życie w luksemburgu
![]() a raczej jego brak, bo tam się niestety nic nie dzieje
|
|
|
|
|
#280 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mogę sobie publikować prywatne opinie gdzie chce, o ile nie podpisuje się brandem firmy. A nawet jeśli, to każdy kto korzysta z kont rekruterskich z reguły ma klauzulę "I work for X. All opinions are my own." Ja też. Sprawdź. A szkoleń dot. brandingu, komunikacji i social media przechodzę regularnie od groma, więc jak chcesz bić pianę, to najpierw się dowiedz o czym mówisz ![]() Jeśli nazywasz pokazywanie profilu naganianiem to Ci gratuluje. Dalszego komentarza to nie wymaga. Z systemu mogę korzystać ile chce i jak chcę dopóki nie przetwarzam informacji, czyli nie wykonuje dalszych akcji na podstawie wiadomości zaczerpniętych z systemu. Czyli jeśli zrodlem pozyskania danych kontaktowych byłby system, wtedy zlamalabym zasady. Proste i logiczne. Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#281 |
|
Konto usunięte
|
No to sie nie dziwie, ze go to przeroslo
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- W 50%. Drugie 50% to zabużańska krew
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jutro planuję się wybrać do muzeum sztuki współczesnej. Był ktoś może? Warto? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#283 |
|
lise-kotta
|
luksemburg najbardziej wymiera w weekend. pracownicy zjeżdżają do swoich willi i w piątek o 21 w centrum nie ma nikogo także nie polecam
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#286 | |
|
lise-kotta
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=stupid-girl;53042365]No to sie nie dziwie, ze go to przeroslo
[COLOR="Silver"]To było przejście wewnętrzne. Ktoś to po prostu musiał przeprocesowac. Tzn. przejścia wewnętrzne to tez z reguły są po prostu procesy rekrutacyjne. Tylko nie oglaszamy ich na zewnątrz i rozmowy kwalifikacyjne są uproszczone formalnie. Jakieś 30% moich procesów to przejścia wewnętrzne. Ale może 5% z nich to transfery międzynarodowe. To jest trochę bardziej skomplikowane. Po pierwsze interviews mają formę telekonferencji lub videokonferencji. Po drugie dochodzą regulacje zewnętrzne dotyczące różnic lokalnych w prawie pracy. Musimy miec pewnosc ze taka oferta nie jest w zadnym najdrobniejszym punkcie gorsza niz obecna. A czesto znalezienie ekwiwalentu dla danego benefitu jest nieoczywiste. Zawsze te oferty konsultujemy na wszystkie strony I z kim się da i moja koleżanka właśnie była takim 'konsultantem' podczas przenoszenia R. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2015-10-08 o 19:18 |
|
|
|
|
#288 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- [QUOTE=Salalina;53042603] Cytat:
|
||
|
|
|
|
#289 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie bij piany, bo nie wiesz o czym mówisz. Chłoń romantyzm. Wolno im, całej trójeczce, więc w żadnym topie nie są. Poza tym z systemu może korzystać ile chce i jak chce znaczy firma ma 'podziwu godny' luźny stosunek do informacji... |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#290 |
|
Konto usunięte
|
Breaking news!
Mesje sie odnalazl: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=832530 :rotf: |
|
|
|
|
#291 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do klauzuli poufności - obowiązuje ona gdy pracujecie w osobnej strefie informacji (nie wiem jak to po polsku zgrabnie ująć). Czyli w praktyce - gdy oddzielaja wasze miejsca pracy drzwi otwierane kartą wstępu. Jeśli pracujesz w jednym zespole jak najbardziej możesz dzielić informacje. Nie mozesz ich tylko przetwarzać w celach prywatnych. Sprawdź definicję przetwarzania informacji, zanim zaczniesz się kompromitowac kolejnymi insynuacjami wynikającymi z nieznajomosci tematu. Ja rozumiem, że wytykanie ludziom błędu jest dla niektórych atrakcyjnym zajęciem a dla innych wręcz potrzebą życiową, ale warto najpierw upewnić się o czym się mówi, a potem zabierać głos. I nie, nie zajmuje żadnego managerskiego stanowiska. Jestem zwykłym szarakiem - "individual contributor". Ale wobec polityki przetwarzania danych to niewiele zmienia, obawiam się ![]() PS Z tym że Mesje się odnalazl - dobre! ! Dzięki za link haha Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2015-10-08 o 22:57 |
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
), a o ile pamiętam, to w przypadku Salaliny, jej Monsieur raczej niekoniecznie miał inklinacje do tego, a to raczej Salalina miała ochotę na amory.
|
|
|
|
#294 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba dlatego, że to już trwało w czasie. Na początku te same firmy, więc automatycznie nie ignoruje. Czasem uderzam do naszych pracowników z prośbą o polecenie kogoś na stanowisko podobne do ich, a którego nie mogę obsadzic bo nikt mi nie zaaplikowal. Więc ogólnie w dzialach rekrutacji ma się 'sympatię' do tzw. Internali Bo są przydatni. No a potem przez znajomość na fb mogliśmy mimochodem obserwować swoje aktywności i budził moje zaufanie jako człowiek. Ale nie zwracalam większej uwagi na niego. Później juz po pierwszym etapie pisania na fb urwalam tp bo wydawało mi się właśnie stratą czasu trochę. Dla moich przyjaciół brakuje mi czasu, a co dopiero taka znajomość bez przyszłości - kazdy ma swoje życie w swoim kraju itd. Dopiero przy późniejszym kontakcie zaintrygowala mnie jego wytrwałość. Ale też jakiś rodzaj hmmm... elegancji? Nie jestem już teraz pewna. To rozłożenie znajomości w czasie zrodziło sentyment? Później zadzwonił do mnie i po tym telefonie wydał mi się fajny i interesujący. Tylko ten stopień zaangażowania po jego stronie tworzy u mnie lekki zgrzyt. No ale zobaczymy. Wkleje Wam zaraz jego wiadomość w której motywuje zainteresowanie mną. Może spojrzenie z zewnątrz powie mi coś więcej. Tylko muszę to odgrzebac ![]() Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#297 |
|
Konto usunięte
|
Sprawdzanie wiarygodności potencjalnego kochanka przy użyciu danych i oprogramowania należącego do firmy nie jest przetwarzaniem informacji w celach prywatnych, człowiek się codziennie uczy czegoś nowego...
|
|
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
OK tu jest fragment z początku rozmów. Początek odnosi się do dziewczyn lokalnych, których moim zdaniem na pewno ma pełno wokół. No i że czemu ja itd.
Most of them are fake to say the least or alteast the ones i met. They would go to any length to impress you and loose being themselves which I find very unpleasant. With you, although I don't know you that well but somewhere I have always had an instinct that just says you have to know her more, she is special, I don't know how to describe it in words. I would never be like this with anyone, trust me, especially someone I may work with in the future but I just cannot let this go without knowing myself why I keep getting this instinct with you. I dalej - gdy znów pisałam o dziewczynach: Haha, I have one - I'm talking to her. Let's see , hope it works out. Because I have to feel a connection which i for some strange reason, which I can't explain why as much as I wish I knew, I feel I will have with you. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2015-10-09 o 02:01 |
|
|
|
|
#299 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#300 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

i moja koleżanka właśnie była takim 'konsultantem' podczas przenoszenia R.