| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-10-17, 19:48 | #271 | |
| Szanelowa Madżesti | 

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XI

Cytat: 
   Nasze denkowanie to o kant  Jak ja sobie mówię, że mam bana to więcej kupuję, a jak nic nie planuję to jakoś powstrzymuję się od zakupu i denkowanie idzie pełną parą  Ale, że nie będzie wszystkich odcieni w Polsce czy podkładu nie będzie ? Bo jak podkładu to niech podjedzie to Wrocka    | |
|     | 
|  2015-10-17, 19:49 | #272 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XI

a ranking tuszowy blizniaczy do mojego  vertige roska nic specjalnego, wydłuzajacopodkrecajacy ta nowosc z ubieglej jesieni dosc fajna szczota ale efekt totalnie nie urywa siedzenia. Lepszy efekt mam po zalotce + So Couture Ktory numerek tego inglota? mam sliczna czerwien z el i nie razi mnie ani nie robi heroiny przebranej 
				__________________ "Biorąc pod uwagę ile kosmetyków YR przewinęło się przez moje ręce, to powinnam już biegle mówić po francusku."Junebug | 
|     | 
|  2015-10-17, 19:51 | #273 | 
| Szanelowa Madżesti | 

Ma/miała któraś z Was może cień MACa Let's Skate?

| 
|     | 
|  2015-10-17, 19:51 | #274 | 
| Chanel Lady Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

| 
|     | 
|  2015-10-17, 19:55 | #275 | |
				 | 

Cytat: 
  rety niby półmetek miesiąca a idzie mi jak po grudzie.. kolorówki to już w ogóle nie ubywa.. jadę tera na  mineralnym collistarze żeby go wyciepać przed mrozami ale słabo mi idzie... pono odcieni, ale wiesz co pani to inne zeznania  ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- nie pomogę w ocenie, ale stanowczo odradzam   
				__________________ "Biorąc pod uwagę ile kosmetyków YR przewinęło się przez moje ręce, to powinnam już biegle mówić po francusku."Junebug | |
|     | 
|  2015-10-17, 19:57 | #276 | 
| Szanelowa Madżesti | 

Ja to bym jednak małą poprawkę brała na to co konsultantki mówią  .  W BOKu powiedzieli mi, że Borna nie będzie we Wrocku, potem, że będzie ale w połowie listopada a online miał być w zeszłym tygodniu, a tu ani go online nie ma, a w stacjo już jest od 10 paźdzernika ( co prawda mało kolorów, no ale jest )    | 
|     | 
|  2015-10-17, 19:59 | #277 | 
				 | 

czyżby ktoś miał za dużo miejsca w szafkach    
				__________________ "Biorąc pod uwagę ile kosmetyków YR przewinęło się przez moje ręce, to powinnam już biegle mówić po francusku."Junebug | 
|     | 
|  2015-10-17, 20:00 | #278 | |
| Szanelowa Madżesti | 

Cytat: 
  Czemu odradzasz   ? Daj mi konkretne argumenty, żebym zrozumiała, że tego nie potrzebuję    | |
|     | 
|  2015-10-17, 20:04 | #279 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

| 
|     | 
|  2015-10-17, 20:10 | #280 | |
| Szanelowa Madżesti | 

Cytat: 
    Born jest już w wybranych stacjonarkach   | |
|     | 
|  2015-10-17, 20:11 | #281 | |
				 | 

Cytat: 
  .. lepszej antyreklamy Poziomka zrobic nie mogla   
				__________________ "Biorąc pod uwagę ile kosmetyków YR przewinęło się przez moje ręce, to powinnam już biegle mówić po francusku."Junebug | |
|     | 
|  2015-10-17, 20:14 | #282 | |
				 | 

Cytat: 
  i będę klikać, kupować i się nowymi kremami smarować      ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- niestety nie  ale jak widzę zestawy pielęgnacyjne to dostaję gorączki i muszę kupić aby się uzdrowić             :brzyda  l:  taki nałóg mam     | |
|     | 
|  2015-10-17, 20:16 | #283 | |
| Szanelowa Madżesti | 

to prawda, na jakąś chwilę mnie wyleczyła  Cytat: 
    | |
|     | 
|  2015-10-17, 20:25 | #284 | ||
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- hehe ale za to jak fachowo  dla mnie naprawdę przekonywująco  Cytat: 
  ja wrednie mojej mamie i siorze podrzucam co rusz kosmetyczki wypełnione, ale moja mami nawet nie otwiera już bo tez ma pod sufit   wszędzie poupychane dobrodziejstwa   
				__________________ "Biorąc pod uwagę ile kosmetyków YR przewinęło się przez moje ręce, to powinnam już biegle mówić po francusku."Junebug | ||
|     | 
|  2015-10-17, 20:26 | #285 | |
| Szanelowa Madżesti | 

Cytat: 
  Ok uciekam, bo zaczyna się mecz Barcelony i mąż zrobił Caipirinhie   | |
|     | 
|  2015-10-17, 20:29 | #286 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Zagłębie ;) 
				 | 

Cytat: 
  Spróbuję z tym małym najpierw. Cytat: 
  Pharmaceris też przetestuję  Cytat: 
  Muszę na oku potestować, może nie będzie tak źle. Ale jestem przeziębiona  Mam nadzieję, że polopiryna i tabletki na gardło coś dadzą... | |||
|     | 
|  2015-10-17, 20:56 | #287 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2015-06 
				 | 

| 
|     | 
|  2015-10-17, 21:06 | #288 | |||
				 | 

Cytat: 
      jak zwykle masz rację    no ale i tak klikniemy żeby zapasów nie zabrakło  ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat: 
  to już podchodzi pod tortury a to zakazane w tym kraju    więc co zrobić - trza dalej cierpieć i klikać  ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat: 
    smacznego     | |||
|     | 
|  2015-10-17, 21:06 | #289 | |
| only smart shopping Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: śląskie 
				 | 

Cytat: 
  ? Anuluję za chwilę zamówienie z kosmetyczką Shiseido, jeśli ktoś chętny, to niech łapie  . 
				__________________ Edytowane przez kjd3 Czas edycji: 2015-10-17 o 21:15 | |
|     | 
|  2015-10-17, 21:06 | #290 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2015-10-17, 21:32 | #291 | ||||
| Szanelowa Madżesti | 

Cytat: 
  i kusi mnie tu jedna  Cytat: 
  Cytat: 
  2.  Twoje zdrowie  Cytat: 
   ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Normalnie chyba sobie zakupię, ten kto to stworzył chyba myślał wówczas o mnie    Dziś w Lidlu były torebki Wittchen po 269 zł a na olx i fb już je sprzedają ale ceny od 350-450 zł  Handlary czuwają nawet w weekend   | ||||
|     | 
|  2015-10-17, 21:51 | #292 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-06 
				 | 

Co do Let's Skate - wszystko, co tutaj napisano na jego temat, to prawda   . Solo na oku nie bardzo się sprawdza, bo ciężko go równomiernie nałożyć. Tak, potrafi się osypać i sporym brokatem błyszczeć pod okiem. Ale ... jest piękny i sporo cieni na niego położonych zyskuje inne, lepsze, oblicze. 
				__________________ | 
|     | 
|  2015-10-17, 22:14 | #293 | ||
				 | 

Cytat: 
  Ja tak całkiem nie kuszę, bo nie miałam tego cienia na oku nawet  Przegapiłam lidlową bitwę  Cytat: 
     | ||
|     | 
|  2015-10-17, 22:47 | #294 | |
| Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017 Zarejestrowany: 2012-10 Lokalizacja: dolnośląskie 
				 | 

Cytat: 
  Numerek pewnie jakiś był, ale zjadł go ząb czasu.  Oj tam, oj tam. Nie bądź dla siebie zbyt surowa.  O, to to to to!   | |
|     | 
|  2015-10-17, 23:06 | #295 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: śląsk 
				 | 

Cytat: 
  do czego jest to podobne w smaku?  Cytat: 
  Ja odpuściłam sobie dzisiejsze zakupy w Lidlu  nie będę chodzić z torebką, którą ma pół dzielnicy   | ||
|     | 
|  2015-10-17, 23:15 | #296 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-05 
				 | 

Cytat: 
  zapisuję do sprawdzenia   | |
|     | 
|  2015-10-17, 23:34 | #297 | |
				 | 

Cytat: 
  Smak ma wg mnie dość neutralny, ziołowy, ale nie odrzucający. Lepszy niż rumianek i inne szałwie   | |
|     | 
|  2015-10-18, 00:08 | #298 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: 
 Polecam samsung galaxy tab 4. U mnie sprawdza się w 100 % Niespodzianka z orsay o której info wklejalam niedawno to apaszka, bardzo ładna z reszta.   | |
|     | 
|  2015-10-18, 08:01 | #299 | ||
| Makeup challenge winner Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Trzecia planeta od Słońca 
				 | 

Cytat: 
  Takie akcje to świetna reklama, bo przecież w tych filmikach to nie są klienci, którzy spokojnie kupują torebki, ale  handlarze z allegro, którzy na pewno będą chcieli odsprzedać towar z dużym zyskiem. Nie wiem jednak, czy powtarzanie systematyczne tego typu akcji jest korzystne dla marki, bo przestaje być luksusowa. Teraz to marka dla klienta masowego, ale może o to chodziło. Zysk jest. Cytat: 
  Marnowałam czas, żeby kupić coś taniej, kupowałam za dużo, nie dawałam rady zużyć i część trafiało do kosza. Czyli w ostatecznym rozrachunku nic nie kupiłam taniej, a jedynie zaśmiecałam środowisko, bo te plastikowe buteleczki nie znikają od razu na śmietniku,a rozkładają się przez 20 lat.  Ostatnia partia żeli trafiła do rodzinki. Teraz mogę się przyznać - schodziłam z 300 sztuk żeli   
				__________________ Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-10-18 o 08:37 | ||
|     | 
|  2015-10-18, 08:41 | #300 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

Cytat: 
  Więc coś w tym jest  Ps. Co tzn schodziłaś?   
				__________________ Nie denkuję... To syzyfowa praca  Zużywam...   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.