|
|
#271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XII
Cytat:
MLM jest często mocno sekciarski. Ja chętnie bym poszła dalej niż kupowanie dla siebie i rodziny, ale nie będę się tym zajmować "na żywo", bo szkoda mi nerwów i wolę nie mieć reputacji upierdliwej konsultantki, jeśli mam poważnie myśleć o innej karierze zawodowej. Ale chętnie założę stronę internetową - nic nie tracę, a nóż widelec zyska się klientki czy nowe konsultantki?
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze można znaleźć taką sponsorkę, której nie zależy na budowaniu grupy itp. ja kiedyś się bawiłam w grupy, uzyskiwanie bonusów itp. Poszłam do pracy, nie miałam czasu i moja dyrektorka odpuściła całkowicie temat. Teraz zamawiam dla siebie, rodziny i kilku koleżanek, które same się pytają o katalog. Nikogo nie namawiam i jest mi z tym dobrze
.
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie moja sponsorka i liderka już dawno wypadły, tak ogólnie to tylko ja zostałam. Gdyby nie ciotka i to, że sama lubię niektóre kosmetyki to bym dawno to zostawiła.
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sponsorka wypadła i trafiłam pod małżeństwo dyrektorów którzy są strasznie upierdliwi.
![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Ale newslettera w całym tym spamie oczywiście nie przyślą.
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
Zmienię trochę temat... Czy seria Ecobeauty jest wycofywana? Widzę, że na stronie nie ma już podkładu, zostały kremy na dzień i noc i pod oczy. A chciałabym kiedyś wypróbować te kosmetyki. I przeważnie mają małe zniżki (True Perfection również, też się czaję na mega promocję).
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie mogę. Nie pomyślałam o tym.
Wątpię żeby im chodziło o mój sukces.
|
|
#282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie idealną sprzedaż ma Yves Rocher: trzy różne kanały dystrybucji, oferta podobna ale z różnymi atrakcjami, bez nacisku z góry Edytowane przez bozenaw76 Czas edycji: 2016-01-02 o 07:41 |
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez kasia2209 Czas edycji: 2016-01-02 o 10:19 |
|
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
Ja am krem pod oczy TP i mini serum, ale na razie użyłam kilka razy. Stwierdziłam, że jak pokończę zapasy to kupię całą serię i wypróbuję. Tak samo z Ecobeauty. Do oczyszczania albo Pure, albo Tea Tree (tak kosmetyczka Ori radziła) - zobaczymy. Chociaż muszę powiedzieć, że składy Ori wyglądają na bardzo słabe: dużo chemii i na końcu jakiś roślinny wyciąg. Dobrze, że przestali nazywać się "naturalnymi szwedzkimi kosmetykami", bo Ziaje i Eveliny przy Ori są bardziej naturalne. Może są zaawansowane technologicznie, może jakość surowców jest wysoka? Co mi szkodzi - przetestuję kiedyś pełną pielęgnację Ori.
|
|
|
|
|
#286 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#287 |
|
Przyczajenie
|
Dostałam dzisiaj na maila:
http://s.enewsletter.pl/n/152/B8D94/vl.216c2e58ebf52 |
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Rozumiem, że pani konsultantka na emeryturze, która nigdy nie miała kontaktu z językiem obcym nie umie takich nazw wymawiać, ale żeby trener kosmetyczny w dzisiejszych czasach, nie potrafił w minimalnym stopniu nauczyć się nazw po angielsku? Czasami mam wrażenie, że ja bym lepiej o tych kosmetykach opowiedziała. I mam do Was pytanie. Która kredka nadaje się do malowania linii wodnej oczu? Mam kredkę Khol (tę zwykłą, struganą) i tak średnio sobie radzi. W drugim katalogu jest kredka Khol w stożku. Używałyście jej? Polecacie? |
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja polecam kohle arabskie i indyjskie, nie do zdarcia na linii wodnej, na pozostałe szkoda pieniędzy
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie kupię taki oryginalny khol? Chciałabym już kupić porządny produkt.
|
|
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym nie do zdarcia na linii wodnej, ale cielisty/beżowy kolor. Bardzo źle wyglądam jak użyję czarnej czy brązowej kredki, niezależnie od tego jak to zrobię.
|
|
|
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Czy ma ktoś już ofertę dla biznesu do 3/2016?
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez kasia2209 Czas edycji: 2016-01-19 o 20:45 |
|
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
|
|
|
|
|
#298 |
|
Testerka
|
Mam takie nietypowe pytanie. Czy którejś z Was udało się "prowadzić" internetową sprzedaż kosmetyków Oriflame? Pytam, bo własnie założyłam bloga i stronę na Facebook`u przeznaczoną do tego celu. Chciałabym wreszcie zająć się tym na poważnie, bo jestem już od dawna w Ori, ale zamówienia składam głównie dla siebie i kilku znajomych.
|
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś też o tym myślałam ale odstraszają mnie rozliczenia z fiskusem obawiam się , że nie będzie to opłacalne.
Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#300 |
|
Testerka
|
O matko, to z tego trzeba się też rozliczać? Czy oni aż tak bardzo na wszystkim żerują.. ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

A nie każdy jest asertywny.
MLM jest często mocno sekciarski. Ja chętnie bym poszła dalej niż kupowanie dla siebie i rodziny, ale nie będę się tym zajmować "na żywo", bo szkoda mi nerwów i wolę nie mieć reputacji upierdliwej konsultantki, jeśli mam poważnie myśleć o innej karierze zawodowej. Ale chętnie założę stronę internetową - nic nie tracę, a nóż widelec zyska się klientki czy nowe konsultantki?

06.12.2020
23.07.2022

). Rozumiem, że pani konsultantka na emeryturze, która nigdy nie miała kontaktu z językiem obcym nie umie takich nazw wymawiać, ale żeby trener kosmetyczny w dzisiejszych czasach, nie potrafił w minimalnym stopniu nauczyć się nazw po angielsku? Czasami mam wrażenie, że ja bym lepiej o tych kosmetykach opowiedziała.