![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Madzia dopisz mnie 165cm waga 67kg docelowa 60kg. Obecna waga jest troche zaklamana - z @ i po imprezie, ale wieksza motywacja bedzie
![]() Aga przybij piatke, ja tez dzisiaj w lozku do poludnia i sie lenie caly dzien : ![]() Beatka ale Ci zazdroszcze tego slonca... Mmm ... Super!!! U mnie pogoda okropna, niby cieplo, ale gesta mgla, mokro... Okropienstwo. Na obiadek mam barszczyk czerwony z uszkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Za mną 30km jazdy, pyszny łosoś i litr Russ
![]() Zaraz ide do wanny sie regenerować. ImageUploadedByWizaz Forum1446912813.131463.jpgImageUploadedByWizaz Forum1446912850.430638.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Beatka a co to ten Russ??
Ja wcinam domowe tortille, uwielbiam sama je robić i zjadać ![]() Zaraz was podopisuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez mnie zastanawia co to Russ ![]() jeszcze ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Ania89 Już dodana
![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-11-07 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
Ja dziś cały dzień uczyłam się ustaw
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
madzia-właśnie pisałam że kładę się spać jak skowronki wstają
![]() ![]() beatka-fajnie że nam zdjęcia wysyłasz-ładnie tam u ciebie ![]() daga-właśnie się zdziwiłam jak u ciebie w podpisie wisi 68...to odbiłam trochę od ciebie:P chociaż raz mi sie udało uciec ![]() malbora-prawo studiujesz?? ![]() ![]() nas dzisiaj maluchy wymęczyły...jak ja uwielbiam mój cichutki domek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- madzia -mnie też nie dodałaś na 1 stronę paskudo:P
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aguś no niech ci będzie, ja mam szwagra o tym imieniu i też chodzi późno spać i dłuugo śpi to chyba coś w tym jest ![]() ![]() Dobra ja spadam spać, bo mnie synek wygania do łóżka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
agafisia Niestety kochana czasy studenckie już dawno minęły, we wtorek mam konkurs na stanowisko w Urzędzie Skarbowym - materiału tyle, że nie jestem w stanie nawet wszystkiego przeczytać, a co dopiero nauczyć się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Fisia wróciła
![]() Russ to piwo pszeniczne ze spritem. Weißbier Madzia spij dobrze ![]() Malbora powodzenia wiec! Uda sie! A budyń bez cukru nie jest zły jak sie słodzika Doda ![]() Jestem wykończona. Udało nam sie z M jeszcze zrobic zakupy na dzis wieczor i jutro. Zrobiłam sałatkę z kurczakiem i winogronem i sosem czosnkowym, do tego kawałek chlebka marchewkowego. Leżę najedzona i zmęczona.. Moze jutro wędrówka w góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
nie śpię, bo mój się zawziął i wzdycha do hantli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
madzia-podawałam-przegapisłaś:P 165 cm, waga początkowa i obecna 65 kg, wymarzona 60, cel 64
![]() ![]() twój powinien do żony wzdychac a nie do hantli :P ![]() beatka-od wczoraj już tu skrobie ![]() ![]() Karpacz-super-mało ludzi bo to po sezonie, nie trzeba było czekać na jedzenie, moja ulubiona czekoladziarnia przepyszna, a pogoda cudowna była ![]() ![]() a piwo z beczki the best ![]() mabora-toż ty urzędasem jesteś? ![]() ![]() ![]() mój poszedł na nockę...a ja dalej voica męczę-ale jacyś słabi są...
#283 | ||
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny,jako ze moja motywacja ostatnio lezy i kwiczy to tak pomyslalam ze moze zrobimy sobie taki watkowy konkurs na ilosci przecwiczonych minut w danym miesiacu? Te ktore cwicza regularnie cwiczylyby dalej i pewnie bylyby w czolowce ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wpadam na chwilę, rozwaliłam sobie tryb dnia, po 30h niespania, spałam 4h teraz nie śpie a od 9-16 zajęcia na uczelni, wyczuwam litry kawy
![]() Wczoraj miałam pierwsze zajęcia z podypl, dobry wybór, przynajmniej jakieś konkrety nie to co na mgr. Ćwiczeń zero przez caly weekend, tyle co w domu się poprzeciągam, dieta dzień 5 jakoś leci, waga żyje swoim życiem ;p, ale to za krótki czas żeby były efekty. Miłej niedzieli ![]() ![]()
#285 |
Zakorzenienie
|
Malbora aaa to życzę powodzenia. Chciałam kiedyś w US lub UM pracować, ale jak się nie ma "pleców" to nie ma co się starać
![]() Beatka Ale szalejesz, wyprawa w góry, no sportowiec z ciebie ![]() Aguś wybacz mi ![]() ![]() ![]() Ania89 Jasne, może każda z nas wybrać sobie cel, np 1000min w tym miesiącu i zapisywać w podpisie ![]() ![]() Tej której się nie uda, to będzie jakaś kara i nie ma oszukiwania ![]() Ja mam dodatkowo w Endomondo taką rywalizację, co prawda ci z pierwszych list oszukują, bo to widać, jak sobie co chwile coś dodają bez żadnego odstępu czasowego, ale co mnie tam oni obchodzą, ćwiczę dla siebie. Jak narazie jestem na 420 miejscu na 227000 uczestników ![]() Lily głowa do góry będzie dobrze. Każda z nas ma tu wzloty i upadki, a przy stresie i poddenerwowaniu dietowanie jest ciężkie a ćwiczyć się nie chce, też tak mam ![]() Wczoraj zaliczyłam tylko 50min rowerka do tego zeżarłam masę różnych rzeczy, dzisiaj mam znajomych i ciasto więc też nie obiecuję być grzeczna, ale od poniedziałku już naprawdę idę na całość ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-11-08 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj mam gosci. Przyjezdza do nas znajoma ktora przyleciala na troche z Anglii,z synkiem. I spac u nas dzisiaj beda. Popoludniu jeszcze inni znajomi maja wpasc,wiec diety raczej dzis nie bedzie. Jak zwykle ostatnio ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Butterfly_27 Z tymi "plecami" to tak niestety jest - dlatego nie nastawiam się na jakiekolwiek szanse
![]() Zastanawiam się jakim cudem zagonić się do ćwiczeń ![]() Przydało by się chociaż te 20 minut dziennie powyginać ![]() Od 1 grudnia wracam do domu, oby pogoda była w miarę do zaczne biegać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ania89-ty też nie masz dzieci z tego co pamiętam ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam w planie zrobić w tym miesiącu 500+ minut ![]() ![]() Lili-a co ty tak długo nie spałaś?? współczuje...kiedyś czytałam że snu nie da się nadrobić...a ty jesteś na tej diecie chili? ciekawa jestem ![]() malbora-trza być dobrej myśi ![]() madzia-nie płakaj już-wybaczam ![]() ![]() ja dziś w miarę spokojny dzień ![]() ![]() miłej niedzieli wszystkim ![]()
#289 |
Zakorzenienie
|
Ania ja mam cel 2,5 tys do 3tys kcal spalić a ty pilnuj swojego 1tys
![]() Też mam dzisiaj gości i diety nie trzyma, zaraz będą ale od jutra będę znowu grzeczna ![]() Malbora mimo wszystko będę trzymała kciuki. Ja chciałam pracować w US lub UM i wiedziałam, że nie mam szans, przez to nie zaczynałam. Miałam inną pracę na oku dzięki znajomości i chciałam iść na magisterkę, ale nie podjęłam się bo wyjechałam z mężem i dziećmi do DE ![]() Aguś wciągałąm kiedyś tyle i nawet miałam częściej takie wpadki, a teraz raz na jakiśczas, ale ostatnio znowu za często. Od jutra obiecuję być grzeczna a dzisiaj czeka na mnie jeszcze kiałbasa z sosem curry, do tego frytki i sałatka owocowa i ciasto migdałowo-miodowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
my właśnie wróciliśmy ze spacerku
moje wczorajsze ćwiczonka to 60 minut hula hop i 40 minut rower, a dzisiaj jeszcze nic...
Edytowane przez ania8628 Czas edycji: 2015-11-08 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
Ja chyba od dziś zacznę robić brzuszki i przysiady
![]() Dobre i to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj mija 5 dzień, a ja nie jestem ani głodna, ani przejedzona, rano brzuch płaski, -1kg oby tak dalej od jutro siłownia, plan jest taki żeby być na niej 4 razy, lekkie zakwasy mam po ostatnim razie, aż miło ![]()
samo się nie zrobi ![]() Edytowane przez LilyLo Czas edycji: 2015-11-08 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
samo się nie zrobi ![]() Edytowane przez LilyLo Czas edycji: 2015-11-08 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Lili-bo jogurt nat neutralizuje ostrość papryki
![]() ![]() ania86-to ty ładnie ćwiczysz ![]() daga-bierz dupke w troki! nie ma tycia na zimę!! ![]() madzia-jakoś ostatnio ciągle piszesz o dużej ilości jedzeniu i przeważnie jest to słodkie ![]() ![]() ![]() ![]()
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bierz sie za cwiczonka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Zagoniłam się do wysiłku :p
100 brzuszków i 100 przysiadów + inne wygibasy - Zaliczone! ![]() A tak przy okazji mam pytanie... jaką różnicą wagi wieczorowej w porównaniu do wagi porannej można uznać za normalną?
#299 |
Zakorzenienie
|
Wieczór dobry !
To moze w ramach motywacji za ilośc przećwiczonych minut albo spadkow cm / kg ta najlepsza dostanie od nas wszystkich prezent na gwiazdkę hehe ![]() ![]() Ja bym była raczej za "efektami" niż za minutami. Ale nie będę się upierać. ![]() Malbora spokojnie możesz +/- 2kg liczyć. Dzisiaj mnie dzieciaczki znajomych wymęczyła, byliśmy w Zoo w Monachium. Odczuwam słabe nogi po kolarstwie i biegach ;( łykam witaminy, kąpiel, sola ka.. Ale mimo to są osłabione. ImageUploadedByWizaz Forum1447014025.750426.jpgImageUploadedByWizaz Forum1447014045.791324.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
bejata440 Cooo???????????????? Krótki rękawek??
Ja też chcę!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.